2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende bu hafta fark ediyorum çıkmaya başladı göbeğim artık pantolon artık rahatsız etmeye başladı
Ben de 11+3 teyim ama sanirim gobek cikmadi henuz aynaya bakiyorum sabah ayri gorunuyor aksam ayri gorunuyor. Sabahlari dumduz aksamlari hafif sismis :) anlayamadim henuz ne olup bittigini. Ben de surekli esofman tayt takiliyorum. Bugum alt karin ve midem agridi bayagi. Bu haftalarda agri yasayaniniz var mi? Bir de catlak kremlerinizi kullanmaya basladiniz mi?

Bende iki hafta sonra kontrole gideceğim canım, bakalım o zaman söyler
Kızlar böbreklerim ağırıyor Sizdede varmı böyle bir durum?
Bende ara sıra oluyor canım. Sanırım az su içmekten. Bol su içmeye başladım ben bakalım.
Azcık ufak minnok Bi göbek var sanırım
Benimde pantolonlar olmuyor canım. Bir tane hamile taytı aldım. Birde bir iki beden büyük iç çamaşırı ve sutyen. Onlarda sıkıyor artık, olmuyor

Artık bu haftadan sonra seninkide daha belirginleşir canım. Büyüyor ya baskı uyguluyor o yüzden ağrın oluyordur. Ben daha başlamadım krem falan kullanmaya

Ben en başından beri beli lastikli yada kot gibi sıkı olmayan iki üç pantolon aldım onlarla idare ediyorum belimi sıksa sanki bebeğe kan gitmeyecek gibi hissediyordum Göbek çok çok hafif kendini belli etmeye başladı.Aynada ikide bir kontrol ediyorum bir değişiklik var mı diye .Yalnız bu hamilelik tüylenmeyi artırdı bende göbeğimdeki tüyler belirginleşti çok rahatsız edici .sizde böyle bir şikayet durumu oluştu mu ?

Kızlar böbreklerim ağırıyor Sizdede varmı böyle bir durum?
Bende bir iki defa oldu biraz üsütunce veya az su icince oluyor sanirim.
Benim tuylenme daha az gibi geldi sanki. Sizin cinsiyet belli oldu mu acaba. Ben en basindan beri kot benzeri pantolon neredeyse giymiyorum zaten evdeyim tayt beli lastikli pantolon veya esofman tercih ediyorum

Bence kullanmayın o zaman, üşenmezseniz tekrar gidin başka bir doktora, önemli bir konu ilaç alımı

Ben zaten biraz kilo almıştım son 1 senede, şu anda göbeğim kocaman, sanki 5 aylık hamileyim

Bende tartıda artmamama rağmen kotumun düğmesini kapatamıyorum artık artık ödem mi şişlik bebek mi çok bilmiyorum ama ara ara iniyor gibi de karnım değişik bir durum henüz alışverişte yapmıyorum evdeki bol kıyafetlerle idare etmeye çalışıyorum bugün alsam 1 ay sonra gene giyemeyeceğiz sanırım

Ben zaten biraz kilo almıştım son 1 senede, şu anda göbeğim kocaman, sanki 5 aylık hamileyim
Ahaha bebekle birleşince tabii normal olmuş
Ya evde bende taytla falan idare ediyorum. ama doktor kontrolune yada alışverişe giderken olmuyo maalesef, oda doğru artık iyice büyüyorlar. Sanırım ödem,kilo bebek hepsi var bence ister istemez iştahımızda arttı ama kendimde şunu fark ediyorum eskisi kadar fazla yemiyorum canım sürekli yemek çekiyor ama midem küçüldü sanırım

13 haftalık oldum bugün %100 ,erkek dedi pipisini net gördük. Kız vardı gönlüm de ama kısmet. Allah sağlık versin
Allah sağlıklı sıhhatli versin de canım cinsiyet önemli değil ama annesi bebeğin en çok sana düşkün olacak haberin olsun erkek çocuğu anneye düşkün olur oğlumdan biliyorum

Minnaklar büyüyor bundan sonra dahada hızlanır bebişlerin büyümesi
Sağlıklı büyüsünlerde tek dileğimiz o
Bence kullanmayın o zaman, üşenmezseniz tekrar gidin başka bir doktora, önemli bir konu ilaç alımı
Doktora sordum sadece tozu kullan, ciproyu kullanma dedi. İyi ki sormuşum canım.
Kızlar dün doktora gittim %60 erkek dedi pipi gibi bişi gösterdi kız hissediyodum ama olsun sağlıklı olsun da çocumm kız erkek farketmez insan bi tuhaf oluyormuş duyunca
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
13 haftalık oldum bugün %100 ,erkek dedi pipisini net gördük. Kız vardı gönlüm de ama kısmet. Allah sağlık versin
Benim içimden de erkek geçiyor, ama herkes keseye vs bakarak kız dedi. Doktora da 2 haftaya gideceğim. Hayırlı olsun canım senin kese solda mıydı sağda mıydı

Canım erkek dedi doktorumuz .Vallahi bilmiyorum bana arttı gibi geldi tüylenme ince tüyler fazlalaştı .Belkide ben kafayı onlara çok taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…