Ben de 11+3 teyim ama sanirim gobek cikmadi henuz aynaya bakiyorum sabah ayri gorunuyor aksam ayri gorunuyor. Sabahlari dumduz aksamlari hafif sismis :) anlayamadim henuz ne olup bittigini. Ben de surekli esofman tayt takiliyorum. Bugum alt karin ve midem agridi bayagi. Bu haftalarda agri yasayaniniz var mi? Bir de catlak kremlerinizi kullanmaya basladiniz mi?Bende bu hafta fark ediyorum çıkmaya başladı göbeğim artık pantolon artık rahatsız etmeye başladı
Bende iki hafta sonra kontrole gideceğim canım, bakalım o zaman söylerAslında olmuştur :) ikili test için gittiğimde kıza benzettim dedi tabi emin değil :) bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra o zaman netleşir amaaa ben hiç merak etmiyorum doğduğu an öğrensem de olursağlıklı olsunlar da kuzum senin belli oldu mu ?
Bende ara sıra oluyor canım. Sanırım az su içmekten. Bol su içmeye başladım ben bakalım.Kızlar böbreklerim ağırıyor Sizdede varmı böyle bir durum?
Azcık ufak minnok Bi göbek var sanırımKızlar merhaba hemen hemen burada çoğu kişi yakın haftalarda. Ben de 12 haftalık oldum. Merak ediyorum göbüşler çıktı mı? Ben normalde balik etliyim göbekte yağlanmam var bir de kilo aldım derken kilo zannettiğim göbeğimin artık gebelikten şiştiğini anladım. Sizde nasıl? Aşırı zayıflar bu durumu daha iyi hisseder sanirim
Benimde pantolonlar olmuyor canım. Bir tane hamile taytı aldım. Birde bir iki beden büyük iç çamaşırı ve sutyen. Onlarda sıkıyor artık, olmuyorKızlar bu arada eskiden girdiğim pantolon kesinlikle olmuyor biraz bol olan pantolonum vardı ama artık oda sıkıyor sanırım hamilelik zamanıda geliyor ben kontrolden sonra birşeyler alayım diyorum bakalım. Sizler naptınız aldınız mı birşeyler
Minnaklar büyüyor bundan sonra dahada hızlanır bebişlerin büyümesiBenimde pantolonlar olmuyor canım. Bir tane hamile taytı aldım. Birde bir iki beden büyük iç çamaşırı ve sutyen. Onlarda sıkıyor artık, olmuyor
Artık bu haftadan sonra seninkide daha belirginleşir canım. Büyüyor ya baskı uyguluyor o yüzden ağrın oluyordur. Ben daha başlamadım krem falan kullanmayaBen de 11+3 teyim ama sanirim gobek cikmadi henuz aynaya bakiyorum sabah ayri gorunuyor aksam ayri gorunuyor. Sabahlari dumduz aksamlari hafif sismis :) anlayamadim henuz ne olup bittigini. Ben de surekli esofman tayt takiliyorum. Bugum alt karin ve midem agridi bayagi. Bu haftalarda agri yasayaniniz var mi? Bir de catlak kremlerinizi kullanmaya basladiniz mi?
Bende bir iki defa oldu biraz üsütunce veya az su icince oluyor sanirim.Kızlar böbreklerim ağırıyor Sizdede varmı böyle bir durum?
Benim tuylenme daha az gibi geldi sanki. Sizin cinsiyet belli oldu mu acaba. Ben en basindan beri kot benzeri pantolon neredeyse giymiyorum zaten evdeyim tayt beli lastikli pantolon veya esofman tercih ediyorumBen en başından beri beli lastikli yada kot gibi sıkı olmayan iki üç pantolon aldım onlarla idare ediyorum belimi sıksa sanki bebeğe kan gitmeyecek gibi hissediyordumGöbek çok çok hafif kendini belli etmeye başladı.Aynada ikide bir kontrol ediyorum bir değişiklik var mı diye .Yalnız bu hamilelik tüylenmeyi artırdı bende göbeğimdeki tüyler belirginleşti çok rahatsız edici .sizde böyle bir şikayet durumu oluştu mu ?
Bence kullanmayın o zaman, üşenmezseniz tekrar gidin başka bir doktora, önemli bir konu ilaç alımıTahlil isterken gebeyim dedim ama ilacı yazarken hatırlatmadım, aklıdnadır diye. Şimdi de prospektüste öyle yazınca şüpheye düştüm ya. Kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor cipro da.
Bende nemli tutmaya çalışıyorum canım burnumu ya. Hergün kanıyor benim neredeyse
Saglikla dunyaya gelsinler insallah. Kac haftaliksinizKızlar dün doktora gittim %60 erkek dedi pipi gibi bişi gösterdikız hissediyodum ama olsun sağlıklı olsun da çocumm kız erkek farketmez insan bi tuhaf oluyormuş duyunca
Ben zaten biraz kilo almıştım son 1 senede, şu anda göbeğim kocaman, sanki 5 aylık hamileyimKızlar merhaba hemen hemen burada çoğu kişi yakın haftalarda. Ben de 12 haftalık oldum. Merak ediyorum göbüşler çıktı mı? Ben normalde balik etliyim göbekte yağlanmam var bir de kilo aldım derken kilo zannettiğim göbeğimin artık gebelikten şiştiğini anladım. Sizde nasıl? Aşırı zayıflar bu durumu daha iyi hisseder sanirim
Bende tartıda artmamama rağmen kotumun düğmesini kapatamıyorum artık artık ödem mi şişlik bebek mi çok bilmiyorum ama ara ara iniyor gibi de karnım değişik bir durumKızlar bu arada eskiden girdiğim pantolon kesinlikle olmuyor biraz bol olan pantolonum vardı ama artık oda sıkıyor sanırım hamilelik zamanıda geliyor ben kontrolden sonra birşeyler alayım diyorum bakalım. Sizler naptınız aldınız mı birşeyler
12 haftalığız doktor 1 ay sonra kesinleşir cinsiyet dediSaglikla dunyaya gelsinler insallah. Kac haftaliksiniz
Ahaha bebekle birleşince tabii normal olmuşBen zaten biraz kilo almıştım son 1 senede, şu anda göbeğim kocaman, sanki 5 aylık hamileyim
Ya evde bende taytla falan idare ediyorum. ama doktor kontrolune yada alışverişe giderken olmuyo maalesef, oda doğru artık iyice büyüyorlar. Sanırım ödem,kilo bebek hepsi var bence ister istemez iştahımızda arttı ama kendimde şunu fark ediyorum eskisi kadar fazla yemiyorum canım sürekli yemek çekiyor ama midem küçüldü sanırımBende tartıda artmamama rağmen kotumun düğmesini kapatamıyorum artık artık ödem mi şişlik bebek mi çok bilmiyorum ama ara ara iniyor gibi de karnım değişik bir durumhenüz alışverişte yapmıyorum evdeki bol kıyafetlerle idare etmeye çalışıyorum bugün alsam 1 ay sonra gene giyemeyeceğiz sanırım
Kızlar coraspin 100 mg kullanan var mı nasıl kullanıyorsujuz aç karnına mı tok karnına mı
Tamam canım bunu öğrendiğim iyi oldu3. Haftadan beri kullanıyorum, etken maddesinin mideye zarar vermemesi için tok karnına içmelisin
Şifa olsun
Allah sağlıklı sıhhatli versin de canım cinsiyet önemli değil13 haftalık oldum bugün %100 ,erkek dedi pipisini net gördük. Kız vardı gönlüm de ama kısmet. Allah sağlık versin
Sağlıklı büyüsünlerde tek dileğimiz oMinnaklar büyüyor bundan sonra dahada hızlanır bebişlerin büyümesi
Doktora sordum sadece tozu kullan, ciproyu kullanma dedi. İyi ki sormuşum canım.Bence kullanmayın o zaman, üşenmezseniz tekrar gidin başka bir doktora, önemli bir konu ilaç alımı
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar dün doktora gittim %60 erkek dedi pipi gibi bişi gösterdikız hissediyodum ama olsun sağlıklı olsun da çocumm kız erkek farketmez insan bi tuhaf oluyormuş duyunca
Benim içimden de erkek geçiyor, ama herkes keseye vs bakarak kız dedi. Doktora da 2 haftaya gideceğim. Hayırlı olsun canım13 haftalık oldum bugün %100 ,erkek dedi pipisini net gördük. Kız vardı gönlüm de ama kısmet. Allah sağlık versin
Canım erkek dedi doktorumuz .Vallahi bilmiyorum bana arttı gibi geldi tüylenme ince tüyler fazlalaştı .Belkide ben kafayı onlara çok taktımBende bir iki defa oldu biraz üsütunce veya az su icince oluyor sanirim.
Benim tuylenme daha az gibi geldi sanki. Sizin cinsiyet belli oldu mu acaba. Ben en basindan beri kot benzeri pantolon neredeyse giymiyorum zaten evdeyim tayt beli lastikli pantolon veya esofman tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?