2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende hep kız hissediyodum rüyamda da kız görüyodum ama sülalem hep erkek..
erkek olması şaşırmadı

Ay hayırlı sağlıklı olsunlar da ya

Benimde erkek gösteriyor bakalım doktor ne diyecek
Aslında senin haftan 15 gösterir kesin . Benim doktorum kesin söylemez dedik biz doktordan önce ultrasona anında yorumda bulununca bende erkek olarak görüyorum ama yinede siz bekleyin dedi bak remini de attım .Bacaklarının arası dolu

Ay cok tatli masallah ya hic boyle bir yorum yapacak kadar hos hissetmedim ya

Kızlar dün doktora gittim %60 erkek dedi pipi gibi bişi gösterdi kız hissediyodum ama olsun sağlıklı olsun da çocumm kız erkek farketmez insan bi tuhaf oluyormuş duyunca
Hayırlısı olsun bizde bugün gittik bize de kıza benziyor dedi ama bakalım 2 hafta sonra daha iyi belli olur dedi kız da yok erkekte Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize

canım selam coraspirini ne için kullanıyorsun? doktorun mu önerdi Şifa olsun
İlk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.
O yüzden doktorum ' ilk ve 6 haftalık kayıp olduğu için araştırmaya gerek yok ama tedbir amaçlı kullanmanda fayda var' diyerek verdi.

Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başlattı. İyi ki öyle oldu. 12. Haftada plasenta damarlarımdan birinde geri kaçak olduğunu öğrendik. Başlamasaydım bile bu sebeple başlayacaktık hatta...
Çok teşekkür ederim ❤

Ay maşallahhh baya baya belli sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah

İnşallah canım tam kaç günlük oldunuz bizede kıza benziyor dedi ama net değil dedi de merak ettim sende 13.hafta içinde yazıyor
13. Haftama girdim canım ama görüntü 11+3 ken gitmiştim doktora ozamana ait .Birde benim doktorum 12. Haftaya kadar vajinal kontrol ediyor .Görüntüler o yüzden daha net.karından belki bu kadar net belli olmayabilir hatta ölçüm bile değişiyor.

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli

Maşallah ya heryeri besbelli, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Canım bende de baştan beri kusma yoktu sadece kokualra hassasiyet ten öğürme yada dışarı çıkmayan bulantılar vardı şükür 15 e geliiom 3 gün sonra kusma yok hassasiyet Lerim azaldı bulantı kusma yok sadece sabah aç karna çıkacakmış gibi oluyor sonra birşey çıkmadan geçiyor hergun de olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…