- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Cinsiyeti erkek olan herkese sorucam sanırım, canım kesen ne taraftaydı? Sağda mı solda mı?Canım erkek dedi doktorumuz .Vallahi bilmiyorum bana arttı gibi geldi tüylenme ince tüyler fazlalaştı .Belkide ben kafayı onlara çok taktım
canım selam coraspirini ne için kullanıyorsun? doktorun mu önerdi Şifa olsun3. Haftadan beri kullanıyorum, etken maddesinin mideye zarar vermemesi için tok karnına içmelisin
Şifa olsun
Bende hep kız hissediyodum rüyamda da kız görüyodum ama sülalem hep erkek..Sağlıklı büyüsünlerde tek dileğimiz o
Doktora sordum sadece tozu kullan, ciproyu kullanma dedi. İyi ki sormuşum canım.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim içimden de erkek geçiyor, ama herkes keseye vs bakarak kız dedi. Doktora da 2 haftaya gideceğim. Hayırlı olsun canımsenin kese solda mıydı sağda mıydı
Canım bebek kesenin sol tarafındaydı .Çin takvimi erkek gösteriyorduCinsiyeti erkek olan herkese sorucam sanırım, canım kesen ne taraftaydı? Sağda mı solda mı?
Ay hayırlı sağlıklı olsunlar da yaBende hep kız hissediyodum rüyamda da kız görüyodum ama sülalem hep erkek..
erkek olması şaşırmadı
Benimde erkek gösteriyor bakalım doktor ne diyecekCanım bebek kesenin sol tarafındaydı .Çin takvimi erkek gösteriyordu
Aslında senin haftan 15 gösterir kesin . Benim doktorum kesin söylemez dedik biz doktordan önce ultrasona anında yorumda bulununca bende erkek olarak görüyorum ama yinede siz bekleyin dedi bak remini de attım .Bacaklarının arası doluAy hayırlı sağlıklı olsunlar da ya
Benimde erkek gösteriyor bakalım doktor ne diyecek
Ay cok tatli masallah ya hic boyle bir yorum yapacak kadar hos hissetmedim yaAslında senin haftan 15 gösterir kesin . Benim doktorum kesin söylemez dedik biz doktordan önce ultrasona anında yorumda bulununca bende erkek olarak görüyorum ama yinede siz bekleyin dedi bak remini de attım .Bacaklarının arası doluEki Görüntüle 2819106
Canım benim belirginleşmeye başladıkça o his geliyor sanırım .Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsinAy cok tatli masallah ya hic boyle bir yorum yapacak kadar hos hissetmedim ya
Hayırlısı olsunKızlar dün doktora gittim %60 erkek dedi pipi gibi bişi gösterdikız hissediyodum ama olsun sağlıklı olsun da çocumm kız erkek farketmez insan bi tuhaf oluyormuş duyunca
İlk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.canım selam coraspirini ne için kullanıyorsun? doktorun mu önerdi Şifa olsun
Ay maşallahhhAslında senin haftan 15 gösterir kesin . Benim doktorum kesin söylemez dedik biz doktordan önce ultrasona anında yorumda bulununca bende erkek olarak görüyorum ama yinede siz bekleyin dedi bak remini de attım .Bacaklarının arası doluEki Görüntüle 2819106
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla doğum haberlerini veririzAy maşallahhhbaya baya belli sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
İnşallah canım tam kaç günlük oldunuz bizede kıza benziyor dedi ama net değil dedi de merak ettimAmin canım inşallah hepimiz sağlıkla doğum haberlerini veririz
13. Haftama girdim canım ama görüntü 11+3 ken gitmiştim doktora ozamana ait .Birde benim doktorum 12. Haftaya kadar vajinal kontrol ediyor .Görüntüler o yüzden daha net.karından belki bu kadar net belli olmayabilir hatta ölçüm bile değişiyor.İnşallah canım tam kaç günlük oldunuz bizede kıza benziyor dedi ama net değil dedi de merak ettimsende 13.hafta içinde yazıyor
Anladım canım13. Haftama girdim canım ama görüntü 11+3 ken gitmiştim doktora ozamana ait .Birde benim doktorum 12. Haftaya kadar vajinal kontrol ediyor .Görüntüler o yüzden daha net.karından belki bu kadar net belli olmayabilir hatta ölçüm bile değişiyor.
Maşallah ya heryeri besbelli, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAslında senin haftan 15 gösterir kesin . Benim doktorum kesin söylemez dedik biz doktordan önce ultrasona anında yorumda bulununca bende erkek olarak görüyorum ama yinede siz bekleyin dedi bak remini de attım .Bacaklarının arası doluEki Görüntüle 2819106
Amin inşallah .Anladım canımhayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatl
Maşallah ya heryeri besbelli, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım bende de baştan beri kusma yoktu sadece kokualra hassasiyet ten öğürme yada dışarı çıkmayan bulantılar vardı şükür 15 e geliiom 3 gün sonra kusma yok hassasiyet Lerim azaldı bulantı kusma yok sadece sabah aç karna çıkacakmış gibi oluyor sonra birşey çıkmadan geçiyor hergun de olmuoHerkeze merhaba 6 haftalıkken başladı mide bulantım çok şiddetli deil hafif bir bulantı 10.cu haftadayim ve aynı sekilde devam ediyor sabah kusmalari felanda yok. Bir ayarda gidiyor. Görüntüsünü begenmedigim şeylerde yada kokusu kötü gelen şeylerde sadece öğürme oluyor. Öğrenmek istediğim şu. Herkezdemi böyle ilerleyen haftalarda dahami artıyor. 14. Haftalık ileri boyutta bulantısı olan ilk zamanlardadami ileri boyuttaydi. Her bünyede farklılık gösteriyor biliyorum ilerleyen zamanlarda artarmi bulantılarım korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?