2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Amin inşallah . 3d isteyin doktordan keyfi çok başka iki boyutluda pek anlaşılmıyorlar ama 3d bebek hissi veriyor insana
Maalesef gittiğimiz özelde yok devlet te de zaten yok ama başka hastaneye gidecek olursam mutlaka isterim çok güzel görünmüş bebiş

Ramzi teorisine göre kese içinde bebek sağda ise kız solda erkek soldaydı (erkek)
12 haftada nub teorisine göre paralel di nub çıkıntısı (kız)
Yüzük testinde Yüzük yuvarlak halka yapıyordu (kız)
Bıçak makas testinde makasa oturdum (kiz)
Karbonat ve idrar testi köpürmedi (kız)
Çin takvimi kendi yaşıma göre erkek çin yaşıma göre kız çıkıyordu
Parmağına iğne batırıp 1 damla kanı yarım bardak suya damlat dağılır sa kız dağılmadan dibe çökerse erkek benim dağıldı (kız)
Mide bulantısı çok olursa kız az olursa erkek benim bulantim olmadı (erkek)
Yerleşme kanaması olursa kız olmazsa erkek benim 9 haftaya kadar kahverengi akıntı oldu (kiz)
Sonuç olarak oğlum olacak arkadaşlar

Maşallah Allah bağışlasın

MaşaAllah hepsini denemişsin en azından hangileri tutuyor denemiş oldun

MaşaAllah hepsini denemişsin en azından hangileri tutuyor denemiş oldun
Oğlum var kız istiyorduk eşim de bende . Meraktan denedim bende . 12 haftada doktor kız deyince kız isimleri araştırdık sevindik kız olacak diye ama 13 haftada pipiyi gördük. Herşeyin hayırlısı Allah can sağlığı versin hayırlı olsun inşallah

Bu da cozum yolu degil ki bence yanlis yonlendirme olmasin. Ben de yasim 32 oldu diye yaptirdim ama tutmadi. Tekrarlayan gebelik kayiplarinda bazi doktorlarin gorusu tercih edilmemesi yonunde. Siz tup bebekle olumlu sonuc aldiniz sanirim
Benim tekrarlayan kayıp sonrası ilk tüp bebek de tutmadı. Histeroskopi sonrası tuttu. Bunlar genellemenez haklısınız.yanlış anlaşılmak istemem tabiki. Ama zaten drunuz ne derse onu yapın diye yazmıştım.

Hyr hyr yanlis anlasilmak degilde kendimden biliyorum cok az olumlu bsy olsada insan baglaniyor hemen o cevaba. Bende kesin olacak gozuyle bakmistim ama malesef gerci hepsi kader kismet

13 haftalık oldum bugün %100 ,erkek dedi pipisini net gördük. Kız vardı gönlüm de ama kısmet. Allah sağlık versin
hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inş ALLAH bende cumartesi 2 li için hekimoğlu görüntüleme merkezine gidicem bakalım söylicekler mi cinsiyet 13+3 oluyoruz merka ediyorum bi kızım var bakalım bu ne :)

Bebişin cinsiyetini öğrendim bugün ikili tarama testinde oğlum olacak adet tarihimi 3 ü beklenen doğumu 10u olarak güncelleyebiliriz cinsiyetle beraber 4 gün önde bizim bebiş Kedilervekitaplar
Yalnız önde olsa bile doktor adet tarihini güncellemez diye biliyorum çünkü benim oğlumda bir hafta öndeydi hiç güncelleme falan olmadı hatta 40 haftada doğdu. Eğer sürekli geride ise güncelleme yapıyorlar geç döllenmeden dolayı

Bebişin cinsiyetini öğrendim bugün ikili tarama testinde oğlum olacak adet tarihimi 3 ü beklenen doğumu 10u olarak güncelleyebiliriz cinsiyetle beraber 4 gün önde bizim bebiş Kedilervekitaplar
Hadi hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin
Bazen en emin olunan teoriler bile tutmuyor demekki. Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin
Yaşım 27 sat 15ocak doğumum 21 ekim ilk bebişim olcak inşallahhh herkese selammmmm
Hayırlı olsun canım, aramıza hoş geldin

merhaba benim gebelikten once ocakta 3.72 idi

gebeligin 4 haftasi 1.27 idi
5. haftasi 2.61 idi

endokrin doktoru euthyrox 25 mg baslatti.

kullaniyorum ama korkuyorum da siz de mi kullaniyosunuz

merhaba benim gebelikten once ocakta 3.72 idi

gebeligin 4 haftasi 1.27 idi
5. haftasi 2.61 idi

endokrin doktoru euthyrox 25 mg baslatti.

kullaniyorum ama korkuyorum da siz de mi kullaniyosunuz
Canım merhaba bende euthyrox 50 mg kullanıyorum benimkide kullanmadan önce 6 küsurdü hiçbir zararı yok korkma ben ilk gebeligimdede kullandım aksine faydası var bebeğin zihinsel gelişimi için..

Canım serbest T3 2 ile 4,4 arası olmalı
Serbest T4 8,6 ile 17,7 arası
TSH hamilelikte 2,5 olması gerekiyor diye biliyorum seninki normal çıkmış yani
Bir çok şeyi öğrendim de bu troid kafamı hem karıştırıyor hemde hiç anlamıyorum çok sağol canım sıkıntı yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…