2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim de bir hafta önden gidiyor. Benim doktorum da adet tarihimi güncelledi.

Kızlar oruç konusunda ne düşünüyorsunuz ? Ben doktora sormayı unuttum sizler sordunuz mu?
normalde de mide sorunu sebep orucu cok zor tutarim suan birsuru ilac kullaniyorum ve 2.5 lt su icmem lazim ayrica az ve sık beslenmem lazim dusuk riskim var. gebe ve emzirene cevaz oldugu icin bu yil tutamayacagim

Kızlar oruç konusunda ne düşünüyorsunuz ? Ben doktora sormayı unuttum sizler sordunuz mu?
Bende sormayı unuttum. Bir yanım tutmak istiyor, bir yanım tam bebeğin besleneceği zamanlar, bulantı da azaldı. Tutma bebeği besle diyor. Bilemiyorum
ben endokirine gittim

sizin tsh 2.5 alti iyi bi deger t3 bilemiyorum referansi ney
Anladım canım çok sağol
Öyle canım normalde 25 mg kullanıyordum şimdi 50 mg aynen öyle canım iyi olsunda kullanılır. Allah'tan tedavisi var.

Allahallah valla bilmiyorum da benimkini güncellememişti..
Bebişlerimizi bize de şifa olur belki canım, belli mi olur

Zor bir durum gerçekten bende kararsız kaldım bazı günler mide bulantılarım artıyor e çalışanda olunca bişeyler yiyip bastırmak gerekiyor,su da çok önemli bilemedim o yüzden.

Zor bir durum gerçekten bende kararsız kaldım bazı günler mide bulantılarım artıyor e çalışanda olunca bişeyler yiyip bastırmak gerekiyor,su da çok önemli bilemedim o yüzden.
Evet bak su var birde. Enfeksiyon çıktı bende dedim ya, o yüzden de bol su içmem lazım. Bir yanımda oruç tutmak istiyor bakalım bilmiyorum

Hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaAllah

Canım bende hiç açlığa dayanamıyorum. Biraz yemeği geciktireyim elim ayağım titriyor bu yüzden bende tutamayacağım sonra tutarım Allah nasip ederse hem kendinizde zorlamak pek doğru değil diye düşünüyorum.

kızlar bi sorum olacak. 13 haftalık gebeyim, normalde arada beyaz ve kokusuz akıntım oluyodu drum yine de vagi flora adında fitili haftada bir kullanmamı önerdi dün akşam ikinci defa kullandım bugün kasık ağrım var ve akıntı rengi sarıya dönmüş sizce fitilin etkisi olabilir mi?

Normalde sarı akıntı enfeksiyon, beyaz ve kokusuz olan sağlıklı diyorlar canım. Beyaz akıntı varken doktor neden fitil verdi ki?

Canım ben de fitil kullanıyorum. Başka bir fitil bendede kasık ağrısı yapıyor. Dün doktora gittim söyledim. Sana hap verelim dedi sonra baktı sen hamileymişsin hap vermem yasak dedi. Fitile devam et dedi. Enfeksiyonu söktüğü için ağrı oluyo olabilir.

alışveriş yapmaya başlayan var mııı ? ben büyüyünce gerekli şeyleri almak zorunda kalıcaz doğum yaklaştıkca diye bütün bebek kitaplarını falan doldurdum eve
Uff kitaplara oyuncaklara benimde gözüm gidiyor ama doğana kadar yenileri çıkar aklım onlarda kalır diye almıyorum diğer alışverişleri de cinsiyeti belli olunca yavaş yavaş alacağım. Şimdi aldığım ufak tefek zıbın, ağız mendili, babynest falan var

Kızlar hayırlı günler
Eşimde öksürük bende de boğaz ve vücut ağrısı şikayetiyle corona testi verdik dün eşim pozitif ben negatif çıktım. 14 haftalik oldum. Endişeliyim bebeğim için. Nasıl bir yol izlemeliyim ben kendim kesin pozitif cıkarım diyordum baya hastayım çünkü sizce pozitife döner mi. Boyle bir şey yasayan oldu mu

Canım hiç bir fikrim yok ama geçmiş olsun dilemek için cevap yazmak istedim .Umarım yalancı negatif değildir .Kendinize dikkat edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…