2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım seni korkutmak istemem ama mutasyonlu virüs önce negatif sonra pozitif çıkabiliyormuş zaten sen pozitifsen ilaç vermeyecekler. Bol bol su tüket hamileyken Corona ya yakalananlar var topik olarak araştır istersen bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum. Sen bol bol su iç çok ağrın olursa en fazla parol içebilirsin.

Merhaba canim gecmis olsun rabbim sifa versin. Aslinda sanirim hamilelikte korona geciren kisi var baya hic bir sikinti oldugunu duymadik. Zencefil bal limon tarcin tarzi karisimlar yapabilirsin sanirim. Ama yine de dozlarini arastir hamilelerin tuketiminde sakinca olup olmadigini bilmiyorum

Canım çok geçmiş olsun. Önce negatif sonra pozitif veren çok vaka var. Birkaç gün sonra testi tekrarlatmanı öneririm. Bu süreçte korkma. Hamile olup sapasağlam hastalığı atlatan, sağlıklı hatta antikorlı bebek doğuran çok kişi var. Bol bol meyve tüket, bol su iç. Sarımsak, soğan tüket. Çok ağrın olursa doktora danışarak parol içebilirsin. Parol hem hamilelere hemde parasetamol içerdiği için korona hastalarında kullanılıyor diye biliyorum.

Hepinize yorumları için çok teşekkür ederim birazdan sağlık ekibi gelecek esime ilaç getirmek için ondan da bilgi alırım bende testi tekrarlama taraftariyim. Ilaç zaten kullanamiycam ama kan sulandırıcı kullanılması gerekiyormus sanırım onuda ihmal etmek istemiyorum. Dua edin inşallah bu süreci sıkıntısız atlatırız

Oncelikle gecmis olsun. Benim bir tanidigim da once negatif sonra pozitif cikti. Bikac gune yine test yaptirin bence.

Oncelikle gecmis olsun. Benim bir tanidigim da once negatif sonra pozitif cikti. Bikac gune yine test yaptirin bence.
Teşekkür ederim bende test yaptırma taraftariyim ama gelen sağlık ekibi gerek olmadığını söyledi. Karantinada olduğumuz için hastaneyede gidemiyorum. Kendi doktorumla görüştüm. Çok büyük ihtimalle sende koranasındır boşuna test yaptırmama gerek yok ilaç kullanamayacaksin zaten dedi. Tedbir amaclı oksapar kan sulandırıcı kullan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…