Canım seni korkutmak istemem ama mutasyonlu virüs önce negatif sonra pozitif çıkabiliyormuş zaten sen pozitifsen ilaç vermeyecekler. Bol bol su tüket hamileyken Corona ya yakalananlar var topik olarak araştır istersen bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum. Sen bol bol su iç çok ağrın olursa en fazla parol içebilirsin.Kızlar hayırlı günler
Eşimde öksürük bende de boğaz ve vücut ağrısı şikayetiyle corona testi verdik dün eşim pozitif ben negatif çıktım. 14 haftalik oldum. Endişeliyim bebeğim için. Nasıl bir yol izlemeliyim ben kendim kesin pozitif cıkarım diyordum baya hastayım çünkü sizce pozitife döner mi. Boyle bir şey yasayan oldu mu
Merhaba canim gecmis olsun rabbim sifa versin. Aslinda sanirim hamilelikte korona geciren kisi var baya hic bir sikinti oldugunu duymadik. Zencefil bal limon tarcin tarzi karisimlar yapabilirsin sanirim. Ama yine de dozlarini arastir hamilelerin tuketiminde sakinca olup olmadigini bilmiyorumKızlar hayırlı günler
Eşimde öksürük bende de boğaz ve vücut ağrısı şikayetiyle corona testi verdik dün eşim pozitif ben negatif çıktım. 14 haftalik oldum. Endişeliyim bebeğim için. Nasıl bir yol izlemeliyim ben kendim kesin pozitif cıkarım diyordum baya hastayım çünkü sizce pozitife döner mi. Boyle bir şey yasayan oldu mu
Canım çok geçmiş olsun. Önce negatif sonra pozitif veren çok vaka var. Birkaç gün sonra testi tekrarlatmanı öneririm. Bu süreçte korkma. Hamile olup sapasağlam hastalığı atlatan, sağlıklı hatta antikorlı bebek doğuran çok kişi var. Bol bol meyve tüket, bol su iç. Sarımsak, soğan tüket. Çok ağrın olursa doktora danışarak parol içebilirsin. Parol hem hamilelere hemde parasetamol içerdiği için korona hastalarında kullanılıyor diye biliyorum.Kızlar hayırlı günler
Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun canımKızlar biz cinsiyetimizi öğrendik. Oğluşş geliyooooorrrr
Soldaydi kızdi keseye göre ama erkek çıktıHayırlı olsun, sağlıkla doğsun canımkesen ne taraftaydı, sağ mı sol mu?
O zaman solda kese kız sağda erkek doğru değilSoldaydi kızdi keseye göre ama erkek çıktı
Aynen canım bence hurafeeO zaman solda kese kız sağda erkek doğru değilbende hep erkek hissediyorum, kız diyor herkes ama bakalım hayırlısı olsun
Canım benim iki oğlumda soldaydı,ama solda deyipte kızı olanda var bence o doğru değilO zaman solda kese kız sağda erkek doğru değilbende hep erkek hissediyorum, kız diyor herkes ama bakalım hayırlısı olsun
Oncelikle gecmis olsun. Benim bir tanidigim da once negatif sonra pozitif cikti. Bikac gune yine test yaptirin bence.Kızlar hayırlı günler
Teşekkür ederim bende test yaptırma taraftariyim ama gelen sağlık ekibi gerek olmadığını söyledi. Karantinada olduğumuz için hastaneyede gidemiyorum. Kendi doktorumla görüştüm. Çok büyük ihtimalle sende koranasındır boşuna test yaptırmama gerek yok ilaç kullanamayacaksin zaten dedi. Tedbir amaclı oksapar kan sulandırıcı kullan dedi.Oncelikle gecmis olsun. Benim bir tanidigim da once negatif sonra pozitif cikti. Bikac gune yine test yaptirin bence.
Dimi ya döllenen yumurta ne tarafa tutunursa artıkCanım benim iki oğlumda soldaydı,ama solda deyipte kızı olanda var bence o doğru değil
Aynen öyleDimi ya döllenen yumurta ne tarafa tutunursa artık
Allah bağışlasın canim maşallahKızlar biz cinsiyetimizi öğrendik. Oğluşş geliyooooorrrr
Amin inşallah canım herşey yolunda olurMerhaba kizlar. Yarim tam 12 haftalik olcaz ve ikili teste gircez. Belki cinsiyet de belli olur. Cok heycanliyim. Ins hersey yolundadir
İnşallah canım teşekkür ederizAllah bağışlasın canim maşallaherken öğrenmiştim darısı benim basima ins cuma günü öğrenirim
Seda ben senin gecmis gonderilerine baktim utrason resmini atmissin ramziye gore erkek derdim.ve bence ramzi tutmuş sendeİnşallah canım teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?