2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kizlar. Yarim tam 12 haftalik olcaz ve ikili teste gircez. Belki cinsiyet de belli olur. Cok heycanliyim. Ins hersey yolundadir
İnşallah belli olur. İnşaallah herşey yolundadır canım sanırım forumda çoğu kişi öğrendi cinsiyet bı biz kaldık

İnşallah belli olur. İnşaallah herşey yolundadır canım sanırım forumda çoğu kişi öğrendi cinsiyet bı biz kaldık
listese cok az kisinin cinsiyeti yaziyor.bende daha ogrenemedim 12+2 de tahmin bile yapamiorum hicbisey gorunmuyor dedi.cok meraktayim

Tuh kaçırdın ins yine gelir o ürünler hayırlısı la sağlıklı olsunlar da ins alışveriş zamanımızda gelir
Sağlıklı olsunlar da ama bime falan uygun fiyatlı şeyler geliyor bebekler için cinsiyet bilseydim bı kaç birşey alırdık en azından

Perinatolog muayenesinde erkek dedii yani %80 erkek dedi sonrasında kesinleşmiş oluyor mu bilemiyorum ama bizde durum bu canım hayırla sağlıkla doğsun inşallah bebişler
Hayırlı olsun canım, sağlıkla doğsun perinatologa niçin gitmiştin acaba? Bana da ikili tarama sonuçları çıkınca sonuçlarla beraber perinatolojiye git demişti doktor telefonda ama ben karıştırdı diye düşünmüştüm. Herkes gidiyor mu acaba?

Amiiin İnşallah canım daha önce bahsetmiştim toxoplazma pozitif olunca doktorum bir de perinatolog baksın dedi ben o yüzden gittim normalde herkes gitmiyor diye biliyorum ama emin değilim tabi..

Üç aylık olunca geçiyor diyorlar 15 haftalık olmuşsun halen tamamen geçmemiş 5 ay olunca tamamen geçecek sanırım. Çok bunaldım bu mide bulantilatindan kokulardan dolayı öğürmelerden biran önce normale dönsekte bizde hamileliğimizin tadını çıkarsak

Amin ins canım bir an önce nlkurtuluruz bu stresden hormonlardan benimki hafif yine gün geçtikçe azalıyor artık yemek yiyebiliom yinede 5 aya kalmaz ya eğer ilk gebelikse 5 aya kadar çekersin belkide. Benim ilk gebelikte ben 5 ay bitti öyle kurtuldum bunlardan rahata erdim bu benim 3 . Oyuzdn aynı değil ilki ile rahatım ona gore

Yaa bnde çok kız hissediyorum hatta doktor erkeği anımsatınca bile hayla içimde bi kız var bakalm yarın neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…