İnşallah belli olur. İnşaallah herşey yolundadır canımMerhaba kizlar. Yarim tam 12 haftalik olcaz ve ikili teste gircez. Belki cinsiyet de belli olur. Cok heycanliyim. Ins hersey yolundadir
listese cok az kisinin cinsiyeti yaziyor.bende daha ogrenemedim 12+2 de tahmin bile yapamiorum hicbisey gorunmuyor dedi.cok meraktayimİnşallah belli olur. İnşaallah herşey yolundadır canımsanırım forumda çoğu kişi öğrendi cinsiyet bı biz kaldık
Bende varım bilmeyenİnşallah belli olur. İnşaallah herşey yolundadır canımsanırım forumda çoğu kişi öğrendi cinsiyet bı biz kaldık
Ayy ins yaaİnşallah belli olur. İnşaallah herşey yolundadır canımsanırım forumda çoğu kişi öğrendi cinsiyet bı biz kaldık
Sağlıklı olsunlar da ama bime falan uygun fiyatlı şeyler geliyor bebekler için cinsiyet bilseydim bı kaç birşey alırdık en azındanBende varım bilmeyen
Sağlıklı olsunlar da ama bime falan uygun fiyatlı şeyler geliyor bebekler için cinsiyet bilseydim bı kaç birşey alırdık en azından
Öyle tabi canım. Sağlıklı olsunlar da onlar hallolurTuh kaçırdın ins yine gelir o ürünler hayırlısı la sağlıklı olsunlar dains alışveriş zamanımızda gelir
Bende daha cinsiyet öğrenemedim kızlarkesinleşen varsa söylesin ekleriz listeye
Perinatolog muayenesinde erkek dedii yani %80 erkek dedi sonrasındaBende daha cinsiyet öğrenemedim kızlarkesinleşen varsa söylesin ekleriz listeye
Yaa bnde daha tam öğrenmedm bir hafta öncr doktor erkeği anımsatıyor demişti inşllh yarın tam kessin bşy söyler çok heycanlıyımcinsiyet
Hayırlı olsun canım, sağlıkla doğsunPerinatolog muayenesinde erkek dedii yani %80 erkek dedi sonrasındakesinleşmiş oluyor mu bilemiyorum ama bizde durum bu canım hayırla sağlıkla doğsun inşallah bebişler
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsinler sanırım ekim anneleri genelde erkek mi ne??bilemiyorum
Amiiin İnşallah canımHayırlı olsun canım, sağlıkla doğsunperinatologa niçin gitmiştin acaba? Bana da ikili tarama sonuçları çıkınca sonuçlarla beraber perinatolojiye git demişti doktor telefonda ama ben karıştırdı diye düşünmüştüm. Herkes gidiyor mu acaba?
Üç aylık olunca geçiyor diyorlar 15 haftalık olmuşsun halen tamamen geçmemiş 5 ay olunca tamamen geçecek sanırım. Çok bunaldım bu mide bulantilatindan kokulardan dolayı öğürmelerden biran önce normale dönsekte bizde hamileliğimizin tadını çıkarsakCanım bende de baştan beri kusma yoktu sadece kokualra hassasiyet ten öğürme yada dışarı çıkmayan bulantılar vardı şükür 15 e geliiom 3 gün sonra kusma yok hassasiyet Lerim azaldı bulantı kusma yok sadece sabah aç karna çıkacakmış gibi oluyor sonra birşey çıkmadan geçiyor hergun de olmuo
teşekkürler canım inşallahhHayırlı olsun cnm sağlıkla gelsinler sanırım ekim anneleri genelde erkek mi ne??
Üç aylık olunca geçiyor diyorlar 15 haftalık olmuşsun halen tamamen geçmemiş 5 ay olunca tamamen geçecek sanırım. Çok bunaldım bu mide bulantilatindan kokulardan dolayı öğürmelerden biran önce normale dönsekte bizde hamileliğimizin tadını çıkarsak
Allah bağışlasın canim bende Ekim annelerini hep erkek bebekli bekliyorum duydum darısı başımateşekkürler canım inşallahhben tamamen kız hissediyordum erkek dendii bu aralar bende hep erkek bebek duyuyor gibiyim gerçekten,
aynen öyle bende şoktaydım nasıl kendi kendimi kıza inandırdıysam sankiYaa bnde çok kız hissediyorum hatta doktor erkeği anımsatınca bile hayla içimde bi kız var bakalm yarın neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?