Amiin allah razı olsunAllah bağışlasın canim bende Ekim annelerini hep erkek bebekli bekliyorum duydum darısı başıma
Sizde galiba daha öğrenmemişsnzbaşıma
Yaa çok teşekkür ederiz bakalm hayırlısı bnm ilk gebeliğim olduğu için pek de önemi yok başta sağlık ama yinde merak ediyor insanbaşınıza
Çok geçmiş olsun canım seninle aynı durumdayım. 3 kere test yaptırsam da her seferinde negatif çıktı. 7 gündür karantinadayız, maalesef bugün eşim biraz kötüleşti, doktor yatman lazım dedi, yarın sabah hastanede yer bulabilirsek yatışını yaptırıcaz. Aşırı moralim bozuk, bebek mebek unuttum gitti, eşimden başka hiçbir şeyi önemseyemiyorum şu an.Kızlar hayırlı günler
Eşimde öksürük bende de boğaz ve vücut ağrısı şikayetiyle corona testi verdik dün eşim pozitif ben negatif çıktım. 14 haftalik oldum. Endişeliyim bebeğim için. Nasıl bir yol izlemeliyim ben kendim kesin pozitif cıkarım diyordum baya hastayım çünkü sizce pozitife döner mi. Boyle bir şey yasayan oldu mu
Benim ilk gebeliğim. O yüzden çok tecrübesizim daha 11 haftadayim sanki öğrendiğim günden bu zamana 1 sene geçti tadım tuzum yok zaman geçmiyor.Amin ins canım bir an önce nlkurtuluruz bu stresden hormonlardan benimki hafif yine gün geçtikçe azalıyor artık yemek yiyebiliom yinede5 aya kalmaz ya eğer ilk gebelikse 5 aya kadar çekersin belkide. Benim ilk gebelikte ben 5 ay bitti öyle kurtuldum bunlardan rahata erdim bu benim 3 . Oyuzdn aynı değil ilki ile rahatım ona gore
Anlıyorum benim de bu gebelik öyle heyecanlı geçmiyor hiç aseremiyorum başlarda herşeyin tadı tuzu yoktu tat alma duyum kaybolmuştu ya severek birşey yapmıyorum yemiyorum çok tembel olmuşumBenim ilk gebeliğim. O yüzden çok tecrübesizim daha 11 haftadayim sanki öğrendiğim günden bu zamana 1 sene geçti tadım tuzum yok zaman geçmiyor.
Yok canım daha öğrenemedim ins bu cuma terminim var gidecem ins öğrenirimSizde galiba daha öğrenmemişsnz
Amin ins canımAmiin allah razı olsundarısı başınıza inşallah allah gönlünüze göre versin
Çok geçmiş olsun eşiniz bir an önce iyileşir inşallah. Benim eşim iyi şükür. Ama ben ağrılardan uyuyamiyorum. Gerçekten çok farklı birşeymiş bu hastalık.Çok geçmiş olsun canım seninle aynı durumdayım. 3 kere test yaptırsam da her seferinde negatif çıktı. 7 gündür karantinadayız, maalesef bugün eşim biraz kötüleşti, doktor yatman lazım dedi, yarın sabah hastanede yer bulabilirsek yatışını yaptırıcaz. Aşırı moralim bozuk, bebek mebek unuttum gitti, eşimden başka hiçbir şeyi önemseyemiyorum şu an.
ilerlemesin diye sanırım verdiNormalde sarı akıntı enfeksiyon, beyaz ve kokusuz olan sağlıklı diyorlar canım. Beyaz akıntı varken doktor neden fitil verdi ki?
aynen canım bugün daha iyiyimCanım ben de fitil kullanıyorum. Başka bir fitil bendede kasık ağrısı yapıyor. Dün doktora gittim söyledim. Sana hap verelim dedi sonra baktı sen hamileymişsin hap vermem yasak dedi. Fitile devam et dedi. Enfeksiyonu söktüğü için ağrı oluyo olabilir.
ben aldım 4 kolialışveriş yapmaya başlayan var mııı ? ben büyüyünce gerekli şeyleri almak zorunda kalıcaz doğum yaklaştıkca diye bütün bebek kitaplarını falan doldurdum eve
ilçe sağlık müd de çalışıyorum siz de pozitif çıkabilirsiniz isterseniz tekrar test yaptırabilirsiniz ama ilaç kullanamıyosunuz zaten parol dışında c vit kullanabilirsiniz belki ekstra eşinizden izole durmaya çalışın ortak alanda maske kullanın evi sık havalandırın. geçmiş olsunKızlar hayırlı günler
Eşimde öksürük bende de boğaz ve vücut ağrısı şikayetiyle corona testi verdik dün eşim pozitif ben negatif çıktım. 14 haftalik oldum. Endişeliyim bebeğim için. Nasıl bir yol izlemeliyim ben kendim kesin pozitif cıkarım diyordum baya hastayım çünkü sizce pozitife döner mi. Boyle bir şey yasayan oldu mu
Benim cinsiyet belli ama herkes almak İçin çok erken diyo 16. Haftaya giriyorum yarın sinirlerimi bozuyorlar doğurmadan önceki hafta mı Alcamben aldım 4 kolicinsiyetten bağımsız şeyleri aldım kendime liste çıkardım ordan takip ediyorum
Ramziye göre benim kese soldaydi canım sol olunca kız diye biliyorumSeda ben senin gecmis gonderilerine baktim utrason resmini atmissin ramziye gore erkek derdim.ve bence ramzi tutmuş sende
Çok geçmiş olsun eşiniz bir an önce iyileşir inşallah. Benim eşim iyi şükür. Ama ben ağrılardan uyuyamiyorum. Gerçekten çok farklı birşeymiş bu hastalık.
Benim ilk gebeliğim. O yüzden çok tecrübesizim daha 11 haftadayim sanki öğrendiğim günden bu zamana 1 sene geçti tadım tuzum yok zaman geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?