2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok geçmiş olsun canım seninle aynı durumdayım. 3 kere test yaptırsam da her seferinde negatif çıktı. 7 gündür karantinadayız, maalesef bugün eşim biraz kötüleşti, doktor yatman lazım dedi, yarın sabah hastanede yer bulabilirsek yatışını yaptırıcaz. Aşırı moralim bozuk, bebek mebek unuttum gitti, eşimden başka hiçbir şeyi önemseyemiyorum şu an.

Benim ilk gebeliğim. O yüzden çok tecrübesizim daha 11 haftadayim sanki öğrendiğim günden bu zamana 1 sene geçti tadım tuzum yok zaman geçmiyor.

Benim ilk gebeliğim. O yüzden çok tecrübesizim daha 11 haftadayim sanki öğrendiğim günden bu zamana 1 sene geçti tadım tuzum yok zaman geçmiyor.
Anlıyorum benim de bu gebelik öyle heyecanlı geçmiyor hiç aseremiyorum başlarda herşeyin tadı tuzu yoktu tat alma duyum kaybolmuştu ya severek birşey yapmıyorum yemiyorum çok tembel olmuşum sanki hamile değilmişim gibi değişik birşey zamanda geçmiyor bekliyoz

Çok geçmiş olsun eşiniz bir an önce iyileşir inşallah. Benim eşim iyi şükür. Ama ben ağrılardan uyuyamiyorum. Gerçekten çok farklı birşeymiş bu hastalık.

Ben de dün gittim iki doktora birden çünkü çalıştığım hastane arkadaşım hepsi ilk doktor sağlamcı olduğu için erkeğe benzettim 16 haftalıkken gel söylerim dedi diğer doktorum da işine baksınlar erkek bu dedi 3 kez gittim 3. Kez ihtimalsiz erkek dedi bakalım kısmet kesinleştirmek için asıl doktorum olan Adana’ya gideceğiz o kesin söyler artık

aynen canım bugün daha iyiyim

alışveriş yapmaya başlayan var mııı ? ben büyüyünce gerekli şeyleri almak zorunda kalıcaz doğum yaklaştıkca diye bütün bebek kitaplarını falan doldurdum eve
ben aldım 4 koli cinsiyetten bağımsız şeyleri aldım kendime liste çıkardım ordan takip ediyorum

ilçe sağlık müd de çalışıyorum siz de pozitif çıkabilirsiniz isterseniz tekrar test yaptırabilirsiniz ama ilaç kullanamıyosunuz zaten parol dışında c vit kullanabilirsiniz belki ekstra eşinizden izole durmaya çalışın ortak alanda maske kullanın evi sık havalandırın. geçmiş olsun

Günaydın kızlar bende kontrolden geldim şimdi sabah gittigim icin suyu az gözüküyor öğlene dogru artip daha rahat hareket eder dedi ve cinsiyet icin birsey diyemem dedi bundan sonra bol su icip gideceğim gecenkinde kalca yapisi kiza benziyor demişti simdi hic yorum yapamadi ogrenirim sanıyordum 2 hafta sonraya kaldık aklinizda olsun bol su icip girin muayeneye

Çok geçmiş olsun eşiniz bir an önce iyileşir inşallah. Benim eşim iyi şükür. Ama ben ağrılardan uyuyamiyorum. Gerçekten çok farklı birşeymiş bu hastalık.

Çok teşekkür ederim, amin inşallah. Bugün yatışı yapıldı, evde dualarla bekliyorum bakalım ben de, maalesef bebekten dolayı hastaneye gitmeme izin vermiyorlar.

Ben de hasta geçirdim bu süreyi ama testlerim sürekli negatif çıktı bilmiyorum artık tesadüfen üşüttüm mü ne oldu. Denildiği gibi kas ağrılarım vs olduğunda ben de Parol kullanabildim sadece, Parol'u önceden küçümserdim ama gerçekten çok işe yarıyor. Bir de şunu söyleyeyim eşim 6-7 gün çok hafif şeyler dışında iyiydi, hatta midem çok kötü olduğunda o bana baktı ama sonra birden halsizleşip, ateşlenip öksürmeye başladı. Allah göstermesin size de ama en küçük bir kötüleşmede ciddiye almanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun, inşallah hepimiz bu süreçleri sağlıkla atlatıp bebeklerimize kavuşuruz, gerçekten psikolojisi bile yetiyormuş.

Bir arkadas vardi ani hareket ile düsmustu bebegini merak ediyordu noldu acaba kontrole gitti mi buraya yazdimi kacirdim sanirim ben. Nasil simdi acaba

Ben de birebir aynı durumdayım, hamileliğimde en çok havaya girdiğim zaman sanırım ilk öğrendiğim zamandı, sonra bulantılar başladıktan sonrasında hayattan soğudum zaten. Prilam ile evet normal bir gün geçirebiliyorum ama yine de eski halim değil, hep bir tatsızlık var, önceden çok enerjiktim şimdi rapor aldım zaten tüm gün yatıyorum çoğu zaman. İnşallah şu bulantılı zamanları artık atlatırız da hamileliğin balayı dedikleri zamanları görebiliriz sonunda.

Bu arada ben de 4-5 kitap aldım, beğendiklerim olursa buradan da önereceğim nasipse. Onun dışında bebeğe 7. aydan önce bir şey almayı şimdilik pek düşünmüyorum ama göbek çıkınca havaya girip kendimi alışverişe vurur muyum onu bilemem tabii. Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı'nı okudum geçen hafta, eski bir kitap olduğu için biraz demode geldi bazı şeyler ama öğrendiklerim de bana kazanç oldu. Özellikle de bebeklerin anneleri tarafından istenip istenmediklerini hissedebildiklerini, anne ne kadar stres yaşarsa yaşasın bebeğini seviyorsa bu stresin bebeği çok etkilemediğini öğrenince çok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…