2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Inşallah eşiniz bir an önce iyileşir kavuşursunuz. Gerçekten çok zor bir süreç hiç geçmeyecek gibi geliyor şuan. Ama geçicek inşallah.

Ramziye göre benim kese soldaydi canım sol olunca kız diye biliyorum bitek Çin takvimi tuttu bende orda erkek çıkmıştı
ramzide bebegin kesede sagdami soldami olduguna bakiliyor bildigim kadariyla.senin tam ortada gibi gorunsede sola yakin gibi gelmisti bana☺☺

İnşaallah canım geçmiş olsun. Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaallah

Bir arkadas vardi ani hareket ile düsmustu bebegini merak ediyordu noldu acaba kontrole gitti mi buraya yazdimi kacirdim sanirim ben. Nasil simdi acaba
Merhaba, benim galiba o, yağmurlu havada çok kötü düşmüştüm pazar sabahı. Bu pazartesi doktor randevum vardı, her şey yolunda Allaha şükür, o ultrason ekranında görünce ne kadar rahatladığımı anlatamam size. O gün harmony testi için kan verdim, 43 yaşında olduğum için biraz stresliyim, inşallah iyi gelir sonuçları. Bir sonraki randevum taa 1 ay sonra, nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 ay boyunca. Dopler ultrasonu satıyorlar internette, kalp atışını dinlemek için, ondan mı alsam diyorum. Ama sonra kafayı yersem duyamayınca diye korkuyorum da, alan var mı acaba içinizde?

ramzide bebegin kesede sagdami soldami olduguna bakiliyor bildigim kadariyla.senin tam ortada gibi gorunsede sola yakin gibi gelmisti bana☺☺
O ilki evet ortada gibiydi canım sonra kalp için gittiğimde soldaydi ama pek inanmıyorum ben ona çin takvimi doğru çıktı ama

Ay gozunuz aydin sevindim acikcasi. Insallah sonuclariniz hepimizin sonuclari guzel gelir. Hepimizin bebegi sapasaglam dunyaya gelsin insallah. Kiyamam ama icinizi ferahlatin lutfen grrci hepimiz oyleyiz endiseden uyuyamiyoruz ama hayirlisi herseyin. Onunda belki bebege zarari vardir. Canin gormek istediginde doktora alirsin randevu gidersin 1 ay beklemek zorunda degilsin icini ferahlat. Ve biz elimizden geleni yapmak zorundayiz ama malesef ki elimizden gelmeyecek seyler var sadece hayirlisini beklemek ve dua etmek. Allah korusun duyamazsan daha sikinti

Bu arada evde olan arkadaslar gun icerisinde na yapiyorlar acaba. Surekli uzaniyorlar mi ? Yuruyus yapanlar veya tv karisinda oturuyor musunuz yoksa uzanarak mi dinleniyorsunuz surekli

ben dopler aldım ama letgodan aldım henüz duyulmuyor 14 ile 16 haftalar da ancak duyuluyormuş o zamanı bekliyorum bende 39 yaşındayım bizdende test istediler ama kararsızkaldık ense ve buruna baktırdıktan sonra karar vericez rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Amin inşallah, ben de biraz daha düşüneyim, kafayı yemeyeceğimi bilsem ben de alacağım. Siz ikili test yaptırdınız mı? ilk çocuğunuz mu (benim ilk)?

Amin inşallah, ben de biraz daha düşüneyim, kafayı yemeyeceğimi bilsem ben de alacağım. Siz ikili test yaptırdınız mı? ilk çocuğunuz mu (benim ilk)?
benim ikinci çocugum bu tüp bebek ikinci denemede tuttu buda ama allaha emanet çok stres yapmıştım ilk tedavide tutmadı onun için bunda çok stres yapmak istemiyorum salı günü ense ve burun bakılacak sonra ikili teste yada kan vermeye karar vericez

Canım sağlık ocağında kalp atışını dinletiyor hemşire oğlumda gidip baktiriyodum

Bu arada evde olan arkadaslar gun icerisinde na yapiyorlar acaba. Surekli uzaniyorlar mi ? Yuruyus yapanlar veya tv karisinda oturuyor musunuz yoksa uzanarak mi dinleniyorsunuz surekli
Ben malesef tiksinti ve bulantıdan dolayı hep oturuyorum

Mrhabalar,

Tecrubemi paylaşmak istedim. İkili tetim 255/1 çıktı . Papp -a değerim düşük olduğundan dolayı. Doktor Nifty test önerdi ve hem yaptırdık. Invitae diye bi firmaya doktorum önermişti.(3000 TL) O süreçte perinatolağa gittim ve ultrsonda bir bulgu çıkmadı şükür. Sonuçlarım bugün ulaştı elime çok şükür temiz . Tam 2 haftada geldi. Beklemek gerçekten çok zor. Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Slmlar cinsiyetimiz DNA da belli oldu KIZIMIZ olacak Allah nasip ederse.bizim DNA sonucumuz düşük riskli çıktı. Sizlerden dua bekliyoruz bebeğim için. Kalbinde sorun var sanırım. 16 ıncı haftadan sonra detaylı ultrasonda belli olacak orgalarına bakılınca. Lütfen dua edin bize. Bebeğimin ense kalınlığı 6.5mm. Kromozom temiz ama. Lenflerinde sorun olmuş. Kist var.Kalbe ne kadar zarar veriyor .3 hafta sonra öğrenebileceğiz. Daha önceki bebeklerim erken haftalarda kalbi durdu diye düşmüştü. Lütfen dua edin bize.

Ben genelde uzanir yada yatar pozisyondayim da insan herseyden endise ediyor ya malesefm

Allahın izniyle inşAllah hiç bir şey olmaz canim

Amiiin İnşallah canım daha önce bahsetmiştim toxoplazma pozitif olunca doktorum bir de perinatolog baksın dedi ben o yüzden gittim normalde herkes gitmiyor diye biliyorum ama emin değilim tabi..
Anladım canım. Toksoplazma ne durumda, keseden su alıp bakacaklar mı?
ilerlemesin diye sanırım verdi
Bol bol limonlu su iç canım. Ben verdiği şaseyi içtim, bol bol da su içiyorum. İki günde hemen akıntı rengim açılmaya başladı.
Benim cinsiyet belli ama herkes almak İçin çok erken diyo 16. Haftaya giriyorum yarın sinirlerimi bozuyorlar doğurmadan önceki hafta mı Alcam
Ya sen bakma onlara benim kv doğmaya bebeye don alınmaz diyor. Çıplak mı çıkacak hastaneden diyorum bende son aylarda almak daha zor olur bence. Denk geldikçe yavaş yavaş almak en mantıklısı.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, hayırla kucağına almak nasip olsun
Ben bazen markete gidiyorum yürüyüş olsun diye. Evde olduğum zamanlar da işte hafif hafif ev işi yapıyorum ki hareket olsun. Bazen de tüm gün yatıyorum. Ruh halime göre değişiyor
Canım bazen ense kalınlığı yüksek çıkıp ilerki aylarda azalabiliyor. İnşallah senin bebeğinde de öyle olur. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…