Geçmiş olsun canım bende bıraktım. Bolca su içiyorum insan tedirgin oluyor birde doktor şüpheli ilaç deyince iyice stres yaptım.aynen canım bugün daha iyiyim
Inşallah eşiniz bir an önce iyileşir kavuşursunuz. Gerçekten çok zor bir süreç hiç geçmeyecek gibi geliyor şuan. Ama geçicek inşallah.Çok teşekkür ederim, amin inşallah. Bugün yatışı yapıldı, evde dualarla bekliyorum bakalım ben de, maalesef bebekten dolayı hastaneye gitmeme izin vermiyorlar.
Ben de hasta geçirdim bu süreyi ama testlerim sürekli negatif çıktı bilmiyorum artık tesadüfen üşüttüm mü ne oldu. Denildiği gibi kas ağrılarım vs olduğunda ben de Parol kullanabildim sadece, Parol'u önceden küçümserdim ama gerçekten çok işe yarıyor. Bir de şunu söyleyeyim eşim 6-7 gün çok hafif şeyler dışında iyiydi, hatta midem çok kötü olduğunda o bana baktı ama sonra birden halsizleşip, ateşlenip öksürmeye başladı. Allah göstermesin size de ama en küçük bir kötüleşmede ciddiye almanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun, inşallah hepimiz bu süreçleri sağlıkla atlatıp bebeklerimize kavuşuruz, gerçekten psikolojisi bile yetiyormuş.
ramzide bebegin kesede sagdami soldami olduguna bakiliyor bildigim kadariyla.senin tam ortada gibi gorunsede sola yakin gibi gelmisti bana☺☺Ramziye göre benim kese soldaydi canım sol olunca kız diye biliyorumbitek Çin takvimi tuttu bende orda erkek çıkmıştı
İnşaallah canım geçmiş olsun. Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaallahBende yeni katıldım siteye aslında hep takip ediyordum siteyi yorum yazmak bugüneymiş ben de 11+1 günlüğüz bebişimle ara ara kanamalarım oluyor iğne ve fitil kullanıyorum o yüzden sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah...
Teşekkür ederim, amin inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallahİnşaallah canım geçmiş olsun. Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaallah
Merhaba, benim galiba o, yağmurlu havada çok kötü düşmüştüm pazar sabahı. Bu pazartesi doktor randevum vardı, her şey yolunda Allaha şükür, o ultrason ekranında görünce ne kadar rahatladığımı anlatamam size. O gün harmony testi için kan verdim, 43 yaşında olduğum için biraz stresliyim, inşallah iyi gelir sonuçları. Bir sonraki randevum taa 1 ay sonra, nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 ay boyunca. Dopler ultrasonu satıyorlar internette, kalp atışını dinlemek için, ondan mı alsam diyorum. Ama sonra kafayı yersem duyamayınca diye korkuyorum da, alan var mı acaba içinizde?Bir arkadas vardi ani hareket ile düsmustu bebegini merak ediyordu noldu acaba kontrole gitti mi buraya yazdimi kacirdim sanirim ben. Nasil simdi acaba
O ilki evet ortada gibiydi canım sonra kalp için gittiğimde soldaydi ama pek inanmıyorum ben ona çin takvimi doğru çıktı amaramzide bebegin kesede sagdami soldami olduguna bakiliyor bildigim kadariyla.senin tam ortada gibi gorunsede sola yakin gibi gelmisti bana☺☺
Ay gozunuz aydin sevindim acikcasi. Insallah sonuclariniz hepimizin sonuclari guzel gelir. Hepimizin bebegi sapasaglam dunyaya gelsin insallah. Kiyamam ama icinizi ferahlatin lutfen grrci hepimiz oyleyiz endiseden uyuyamiyoruz ama hayirlisi herseyin. Onunda belki bebege zarari vardir. Canin gormek istediginde doktora alirsin randevu gidersin 1 ay beklemek zorunda degilsin icini ferahlat. Ve biz elimizden geleni yapmak zorundayiz ama malesef ki elimizden gelmeyecek seyler var sadece hayirlisini beklemek ve dua etmek. Allah korusun duyamazsan daha sikintiMerhaba, benim galiba o, yağmurlu havada çok kötü düşmüştüm pazar sabahı. Bu pazartesi doktor randevum vardı, her şey yolunda Allaha şükür, o ultrason ekranında görünce ne kadar rahatladığımı anlatamam size. O gün harmony testi için kan verdim, 43 yaşında olduğum için biraz stresliyim, inşallah iyi gelir sonuçları. Bir sonraki randevum taa 1 ay sonra, nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 ay boyunca. Dopler ultrasonu satıyorlar internette, kalp atışını dinlemek için, ondan mı alsam diyorum. Ama sonra kafayı yersem duyamayınca diye korkuyorum da, alan var mı acaba içinizde?
ben dopler aldım ama letgodan aldım henüz duyulmuyor 14 ile 16 haftalar da ancak duyuluyormuş o zamanı bekliyorum bende 39 yaşındayım bizdende test istediler ama kararsızkaldık ense ve buruna baktırdıktan sonra karar vericez rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahMerhaba, benim galiba o, yağmurlu havada çok kötü düşmüştüm pazar sabahı. Bu pazartesi doktor randevum vardı, her şey yolunda Allaha şükür, o ultrason ekranında görünce ne kadar rahatladığımı anlatamam size. O gün harmony testi için kan verdim, 43 yaşında olduğum için biraz stresliyim, inşallah iyi gelir sonuçları. Bir sonraki randevum taa 1 ay sonra, nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 ay boyunca. Dopler ultrasonu satıyorlar internette, kalp atışını dinlemek için, ondan mı alsam diyorum. Ama sonra kafayı yersem duyamayınca diye korkuyorum da, alan var mı acaba içinizde?
Amin inşallah, ben de biraz daha düşüneyim, kafayı yemeyeceğimi bilsem ben de alacağım. Siz ikili test yaptırdınız mı? ilk çocuğunuz mu (benim ilk)?ben dopler aldım ama letgodan aldım henüz duyulmuyor 14 ile 16 haftalar da ancak duyuluyormuş o zamanı bekliyorum bende 39 yaşındayım bizdende test istediler ama kararsızkaldık ense ve buruna baktırdıktan sonra karar vericez rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
benim ikinci çocugum bu tüp bebek ikinci denemede tuttu buda ama allaha emanet çok stres yapmıştım ilk tedavide tutmadı onun için bunda çok stres yapmak istemiyorum salı günü ense ve burun bakılacak sonra ikili teste yada kan vermeye karar vericezAmin inşallah, ben de biraz daha düşüneyim, kafayı yemeyeceğimi bilsem ben de alacağım. Siz ikili test yaptırdınız mı? ilk çocuğunuz mu (benim ilk)?
Canım sağlık ocağında kalp atışını dinletiyor hemşire oğlumda gidip baktiriyodumMerhaba, benim galiba o, yağmurlu havada çok kötü düşmüştüm pazar sabahı. Bu pazartesi doktor randevum vardı, her şey yolunda Allaha şükür, o ultrason ekranında görünce ne kadar rahatladığımı anlatamam size. O gün harmony testi için kan verdim, 43 yaşında olduğum için biraz stresliyim, inşallah iyi gelir sonuçları. Bir sonraki randevum taa 1 ay sonra, nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 ay boyunca. Dopler ultrasonu satıyorlar internette, kalp atışını dinlemek için, ondan mı alsam diyorum. Ama sonra kafayı yersem duyamayınca diye korkuyorum da, alan var mı acaba içinizde?
Ben malesef tiksinti ve bulantıdan dolayı hep oturuyorumBu arada evde olan arkadaslar gun icerisinde na yapiyorlar acaba. Surekli uzaniyorlar mi ? Yuruyus yapanlar veya tv karisinda oturuyor musunuz yoksa uzanarak mi dinleniyorsunuz surekli
Ben genelde uzanir yada yatar pozisyondayim da insan herseyden endise ediyor ya malesefBen malesef tiksinti ve bulantıdan dolayı hep oturuyorum
Ben genelde uzanir yada yatar pozisyondayim da insan herseyden endise ediyor ya malesefm
Allahın izniyle inşAllah hiç bir şey olmaz canimSlmlar cinsiyetimiz DNA da belli oldu KIZIMIZ olacak Allah nasip ederse.bizim DNA sonucumuz düşük riskli çıktı. Sizlerden dua bekliyoruz bebeğim için. Kalbinde sorun var sanırım. 16 ıncı haftadan sonra detaylı ultrasonda belli olacak orgalarına bakılınca. Lütfen dua edin bize. Bebeğimin ense kalınlığı 6.5mm. Kromozom temiz ama. Lenflerinde sorun olmuş. Kist var.Kalbe ne kadar zarar veriyor .3 hafta sonra öğrenebileceğiz. Daha önceki bebeklerim erken haftalarda kalbi durdu diye düşmüştü. Lütfen dua edin bize.
Anladım canım. Toksoplazma ne durumda, keseden su alıp bakacaklar mı?Amiiin İnşallah canımdaha önce bahsetmiştim toxoplazma pozitif olunca doktorum bir de perinatolog baksın dedi ben o yüzden gittim normalde herkes gitmiyor diye biliyorum ama emin değilim tabi..
Bol bol limonlu su iç canım. Ben verdiği şaseyi içtim, bol bol da su içiyorum. İki günde hemen akıntı rengim açılmaya başladı.ilerlemesin diye sanırım verdi
Ya sen bakma onlaraBenim cinsiyet belli ama herkes almak İçin çok erken diyo 16. Haftaya giriyorum yarın sinirlerimi bozuyorlar doğurmadan önceki hafta mı Alcam
Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, hayırla kucağına almak nasip olsunBende yeni katıldım siteye aslında hep takip ediyordum siteyi yorum yazmak bugüneymiş ben de 11+1 günlüğüz bebişimle ara ara kanamalarım oluyor iğne ve fitil kullanıyorum o yüzden sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah...
Ben bazen markete gidiyorum yürüyüş olsun diye. Evde olduğum zamanlar da işte hafif hafif ev işi yapıyorum ki hareket olsun. Bazen de tüm gün yatıyorum. Ruh halime göre değişiyorBu arada evde olan arkadaslar gun icerisinde na yapiyorlar acaba. Surekli uzaniyorlar mi ? Yuruyus yapanlar veya tv karisinda oturuyor musunuz yoksa uzanarak mi dinleniyorsunuz surekli
Canım bazen ense kalınlığı yüksek çıkıp ilerki aylarda azalabiliyor. İnşallah senin bebeğinde de öyle olur. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canımSlmlar cinsiyetimiz DNA da belli oldu KIZIMIZ olacak Allah nasip ederse.bizim DNA sonucumuz düşük riskli çıktı. Sizlerden dua bekliyoruz bebeğim için. Kalbinde sorun var sanırım. 16 ıncı haftadan sonra detaylı ultrasonda belli olacak orgalarına bakılınca. Lütfen dua edin bize. Bebeğimin ense kalınlığı 6.5mm. Kromozom temiz ama. Lenflerinde sorun olmuş. Kist var.Kalbe ne kadar zarar veriyor .3 hafta sonra öğrenebileceğiz. Daha önceki bebeklerim erken haftalarda kalbi durdu diye düşmüştü. Lütfen dua edin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?