2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bu arada evde olan arkadaslar gun icerisinde na yapiyorlar acaba. Surekli uzaniyorlar mi ? Yuruyus yapanlar veya tv karisinda oturuyor musunuz yoksa uzanarak mi dinleniyorsunuz surekli

Ah benim ne hayallerim vardı, her gün parkta yürüyüş yapacaktım, evde hamile yogası yapacaktım, fit hamile olacaktım filan... Şu an sadece yatıyorum. Azıcık gücüm kuvvetim olursa da ev işlerini azar azar yapmaya çalışıyorum ama ev rezil yine.

Ay canım inan ben 2 Ay dir bi elbise katılamıyorum bulantidan . Ailem gelip yapiyo herşeyi arada 4 aydan sonra eski enerjimiz gelir inşallah

Ederiz tabii ki. İyi ve sağlıklı olsun bütün evlatlar inşallah her şey yolundadır

Ay canım inan ben 2 Ay dir bi elbise katılamıyorum bulantidan . Ailem gelip yapiyo herşeyi arada 4 aydan sonra eski enerjimiz gelir inşallah
Canım yine şanslısın ailen gelebiliyormuş, benimkiler şehir dışında, burada da kimsem yok. 3 hafta önce 3 günlüğüne annem geldi cennet gibiydi resmen, ev eve benzemişti. Eşimin annesi yemek getiriyor sağolsun ama temizlik bana bakıyor yine maalesef. Anneleriyle aynı şehirde olanlar kıymetini bilsin. İnşallah gelir enerjimiz, çoğu bitti azı kaldı diyelim.

tekrar aktif çıktı virüs ve gebelikte geçiriyorsun diye kabul edicez avidite değerin düşük dediler.. 18. haftada kabul edersen sıvı alalım dediler geçip geçmediğini anlamak için bebeğe.. çok korkuyorum bu işlemden o zamana kadar düşüneceğim

Arkadaslar ikili testi dusuk riskli cikmasina ragmen yine de fetal dna yaptiran var mi? aklim karisik acaba yaptirsam mi bilemedim

Geçmiş olsun canım gerçekten beklemek çok zor bende CVS testimin sonucunu bekliyorum.

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Dualarım sizinle inşallah herşey çok güzel olacak bi sorun çıkmayacak

Tüm gün yatincada insan yorgun gibi oluyor hep yattikca yatasi geliyor inan evde hiç bir iş yapasim gelmiyor. Bende 7. Aydan önce bişey almak istemiyorum hatta belki son bir ay kala alırım zaten o bir ayda geçmez büyük ihtimalle. Oku bakalım bi kitapları bende kitap arayisindayim bekliyorum tavsiyelerini

Hamileliği ben böyle hayal etmemiştim. Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ya. Hamile görünce imrenirdim bi an kendimde hayal ederdim muhteşem bi Duygudur diye düşünürdüm. İlk öğrendiğim gün o duyguyu tattım sonra mide bulantilari halsizlik koku hassasiyeti derken 3 ay olucak halen bebeği hissedemedim. Azıcık büyüsün kıpırdasin o zaman hissedicem o zaman ben hamileyim diycem. Bide tabi mide bulantilari kokular kusmalar iştahsızlık geçince. Hiç bir şey yemek istemiyorum. Hamile deyince akla doymayan durmadan canı biseyler çeken bi kadın gelir ben yemek denince bile bulaniyorum Allah yardımcımız olsun. Hamileliğin keyfini çıkaracağımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Amin ins canım sabret 16. Haftada hissedersin bebeğini kusmaarinda ins 4 ayda biter çünkü çoğu gebeler aynı değil bazıları 5. Ayda bitio kusmalari sende rahatlarsin o zaman iştah açılır canın herseyi çeker aserirsin bebeğin hareketleri seni daha çok mutlu edecek ins hamileliğin tadını en kısa zamanda görürüz canım amin ins

Hakkında hayırlısı olsun, inşallah bebeğe geçmemiştir canım
Ben de vandayım neresinde acaba
Çatak canım sen? Daha önce konuştuk mu senle acaba?

Merhaba güzel anneler Umarım güzel geçiyordur süreciniz. Size Nıfty testi danışmak istedim. Hangi firmalarda yaptırdınız? Hangi hastalıklara 46 kromozoma bakıldı mı ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim . Kafam çok karışık

Dualarim sizinle. Ins hicbir hastaligi olmadan Allah kucaginiza almayi nasip eder. Erisin yok olsun kistide ins buyudukce

Merhaba kızlar iyi akşamlar. Dünden beri burun akıntım var ve bu akşam her yerim ağrımaya başladı. Acaba normal grip midir covidde burun akıntısı oluyor mu çok korkuyorum

Merhaba kizlar. Bugun kontrolumuz vardi. Detayli ultrasona girdik ense kalinligi fln ii cikti cok sukur. Kan sonuclari 1 hafta cikcakmis. Bebek kipir kipir hic durmuyodu. Radyoloji uzmaniyla yardimcisi hic durmuyo dans ediyo gibi fln diye yorumlar yaptilar. Cok degisik guzel bi duyguydu tarif edemiyorum. Cinsiyet icin cok kucuk ama %60 erkek olabilir dedi. Ben kiz istiyorum ve kiz hissediyorum ama bakalim hayirlisi olsun

Benim daha önce kiza benziyor dedi dun de erkeğe dedi kafalar karışık dun 2li testi yaptirdim benimki biraz şans eseri oldu cuma günü yapilacakti ama birden her şey halloldu iyiki de oldu. Haftaya sonuçları göreceğiz bakalım:) benim burun kanamaları oluyor sanirim kuruluktan yeteri kadar su içemiyorum ondan sanirim su içerken insanin midesi bulanır mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…