Bu arada evde olan arkadaslar gun icerisinde na yapiyorlar acaba. Surekli uzaniyorlar mi ? Yuruyus yapanlar veya tv karisinda oturuyor musunuz yoksa uzanarak mi dinleniyorsunuz surekli
Ay canım inan ben 2 Ay dir bi elbise katılamıyorum bulantidan . Ailem gelip yapiyo herşeyi aradaAh benim ne hayallerim vardı, her gün parkta yürüyüş yapacaktım, evde hamile yogası yapacaktım, fit hamile olacaktım filan... Şu an sadece yatıyorum. Azıcık gücüm kuvvetim olursa da ev işlerini azar azar yapmaya çalışıyorum ama ev rezil yine.
Ederiz tabii ki. İyi ve sağlıklı olsun bütün evlatlarSlmlar cinsiyetimiz DNA da belli oldu KIZIMIZ olacak Allah nasip ederse.bizim DNA sonucumuz düşük riskli çıktı. Sizlerden dua bekliyoruz bebeğim için. Kalbinde sorun var sanırım. 16 ıncı haftadan sonra detaylı ultrasonda belli olacak orgalarına bakılınca. Lütfen dua edin bize. Bebeğimin ense kalınlığı 6.5mm. Kromozom temiz ama. Lenflerinde sorun olmuş. Kist var.Kalbe ne kadar zarar veriyor .3 hafta sonra öğrenebileceğiz. Daha önceki bebeklerim erken haftalarda kalbi durdu diye düşmüştü. Lütfen dua edin bize.
Canım yine şanslısın ailen gelebiliyormuş, benimkiler şehir dışında, burada da kimsem yok. 3 hafta önce 3 günlüğüne annem geldi cennet gibiydi resmen, ev eve benzemişti. Eşimin annesi yemek getiriyor sağolsun ama temizlik bana bakıyor yine maalesef. Anneleriyle aynı şehirde olanlar kıymetini bilsin. İnşallah gelir enerjimiz, çoğu bitti azı kaldı diyelim.Ay canım inan ben 2 Ay dir bi elbise katılamıyorum bulantidan . Ailem gelip yapiyo herşeyi arada4 aydan sonra eski enerjimiz gelir inşallah
tekrar aktif çıktı virüs ve gebelikte geçiriyorsun diye kabul edicez avidite değerin düşük dediler.. 18. haftada kabul edersen sıvı alalım dediler geçip geçmediğini anlamak için bebeğe.. çok korkuyorum bu işlemden o zamana kadar düşüneceğimAnladım canım. Toksoplazma ne durumda, keseden su alıp bakacaklar mı?
Bol bol limonlu su iç canım. Ben verdiği şaseyi içtim, bol bol da su içiyorum. İki günde hemen akıntı rengim açılmaya başladı.
Ya sen bakma onlarabenim kv doğmaya bebeye don alınmaz diyor. Çıplak mı çıkacak hastaneden diyorum bende son aylarda almak daha zor olur bence. Denk geldikçe yavaş yavaş almak en mantıklısı.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, hayırla kucağına almak nasip olsun
Ben bazen markete gidiyorum yürüyüş olsun diye. Evde olduğum zamanlar da işte hafif hafif ev işi yapıyorum ki hareket olsun. Bazen de tüm gün yatıyorum. Ruh halime göre değişiyor
Canım bazen ense kalınlığı yüksek çıkıp ilerki aylarda azalabiliyor. İnşallah senin bebeğinde de öyle olur. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım
Geçmiş olsun canım gerçekten beklemek çok zor bende CVS testimin sonucunu bekliyorum.Slmlar cinsiyetimiz DNA da belli oldu KIZIMIZ olacak Allah nasip ederse.bizim DNA sonucumuz düşük riskli çıktı. Sizlerden dua bekliyoruz bebeğim için. Kalbinde sorun var sanırım. 16 ıncı haftadan sonra detaylı ultrasonda belli olacak orgalarına bakılınca. Lütfen dua edin bize. Bebeğimin ense kalınlığı 6.5mm. Kromozom temiz ama. Lenflerinde sorun olmuş. Kist var.Kalbe ne kadar zarar veriyor .3 hafta sonra öğrenebileceğiz. Daha önceki bebeklerim erken haftalarda kalbi durdu diye düşmüştü. Lütfen dua edin bize.
Ben de vandayım neresinde acabaÖyle yapıcam canım, öğleden sonra sonuç göstermeye gidicem ne diyecek bakalım.
Van'ın bir ilçesindeyiz kuzum. Burdan merkeze tek gidip gelmek sıkıntı.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Dualarım sizinle inşallah herşey çok güzel olacak bi sorun çıkmayacakSlmlar cinsiyetimiz DNA da belli oldu KIZIMIZ olacak Allah nasip ederse.bizim DNA sonucumuz düşük riskli çıktı. Sizlerden dua bekliyoruz bebeğim için. Kalbinde sorun var sanırım. 16 ıncı haftadan sonra detaylı ultrasonda belli olacak orgalarına bakılınca. Lütfen dua edin bize. Bebeğimin ense kalınlığı 6.5mm. Kromozom temiz ama. Lenflerinde sorun olmuş. Kist var.Kalbe ne kadar zarar veriyor .3 hafta sonra öğrenebileceğiz. Daha önceki bebeklerim erken haftalarda kalbi durdu diye düşmüştü. Lütfen dua edin bize.
Tüm gün yatincada insan yorgun gibi oluyor hep yattikca yatasi geliyor inan evde hiç bir iş yapasim gelmiyor. Bende 7. Aydan önce bişey almak istemiyorum hatta belki son bir ay kala alırım zaten o bir ayda geçmez büyük ihtimalle. Oku bakalım bi kitapları bende kitap arayisindayim bekliyorum tavsiyeleriniBen de birebir aynı durumdayım, hamileliğimde en çok havaya girdiğim zaman sanırım ilk öğrendiğim zamandı, sonra bulantılar başladıktan sonrasında hayattan soğudum zaten. Prilam ile evet normal bir gün geçirebiliyorum ama yine de eski halim değil, hep bir tatsızlık var, önceden çok enerjiktim şimdi rapor aldım zaten tüm gün yatıyorum çoğu zaman. İnşallah şu bulantılı zamanları artık atlatırız da hamileliğin balayı dedikleri zamanları görebiliriz sonunda.
Bu arada ben de 4-5 kitap aldım, beğendiklerim olursa buradan da önereceğim nasipse. Onun dışında bebeğe 7. aydan önce bir şey almayı şimdilik pek düşünmüyorum ama göbek çıkınca havaya girip kendimi alışverişe vurur muyum onu bilemem tabii. Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı'nı okudum geçen hafta, eski bir kitap olduğu için biraz demode geldi bazı şeyler ama öğrendiklerim de bana kazanç oldu. Özellikle de bebeklerin anneleri tarafından istenip istenmediklerini hissedebildiklerini, anne ne kadar stres yaşarsa yaşasın bebeğini seviyorsa bu stresin bebeği çok etkilemediğini öğrenince çok duygulandım.
Hamileliği ben böyle hayal etmemiştim. Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ya. Hamile görünce imrenirdim bi an kendimde hayal ederdim muhteşem bi Duygudur diye düşünürdüm. İlk öğrendiğim gün o duyguyu tattım sonra mide bulantilari halsizlik koku hassasiyeti derken 3 ay olucak halen bebeği hissedemedim. Azıcık büyüsün kıpırdasin o zaman hissedicem o zaman ben hamileyim diycem. Bide tabi mide bulantilari kokular kusmalar iştahsızlık geçince. Hiç bir şey yemek istemiyorum. Hamile deyince akla doymayan durmadan canı biseyler çeken bi kadın gelir ben yemek denince bile bulaniyorum Allah yardımcımız olsun. Hamileliğin keyfini çıkaracağımız günleri görmeyi nasip etsin inşallahAnlıyorum benim de bu gebelik öyle heyecanlı geçmiyor hiç aseremiyorum başlarda herşeyin tadı tuzu yoktu tat alma duyum kaybolmuştu ya severek birşey yapmıyorum yemiyorum çok tembel olmuşumsanki hamile değilmişim gibi değişik birşey zamanda geçmiyor bekliyoz
Amin ins canım sabret 16. Haftada hissedersin bebeğini kusmaarinda ins 4 ayda biter çünkü çoğu gebeler aynı değil bazıları 5. Ayda bitio kusmalari sende rahatlarsin o zaman iştah açılır canın herseyi çeker aserirsin bebeğin hareketleri seni daha çok mutlu edecekHamileliği ben böyle hayal etmemiştim. Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ya. Hamile görünce imrenirdim bi an kendimde hayal ederdim muhteşem bi Duygudur diye düşünürdüm. İlk öğrendiğim gün o duyguyu tattım sonra mide bulantilari halsizlik koku hassasiyeti derken 3 ay olucak halen bebeği hissedemedim. Azıcık büyüsün kıpırdasin o zaman hissedicem o zaman ben hamileyim diycem. Bide tabi mide bulantilari kokular kusmalar iştahsızlık geçince. Hiç bir şey yemek istemiyorum. Hamile deyince akla doymayan durmadan canı biseyler çeken bi kadın gelir ben yemek denince bile bulaniyorum Allah yardımcımız olsun. Hamileliğin keyfini çıkaracağımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah bebeğe geçmemiştir canımtekrar aktif çıktı virüs ve gebelikte geçiriyorsun diye kabul edicez avidite değerin düşük dediler.. 18. haftada kabul edersen sıvı alalım dediler geçip geçmediğini anlamak için bebeğe.. çok korkuyorum bu işlemden o zamana kadar düşüneceğim
Çatak canım sen? Daha önce konuştuk mu senle acaba?Ben de vandayım neresinde acaba
Dualarim sizinle. Ins hicbir hastaligi olmadan Allah kucaginiza almayi nasip eder. Erisin yok olsun kistide ins buyudukceSlmlar cinsiyetimiz DNA da belli oldu KIZIMIZ olacak Allah nasip ederse.bizim DNA sonucumuz düşük riskli çıktı. Sizlerden dua bekliyoruz bebeğim için. Kalbinde sorun var sanırım. 16 ıncı haftadan sonra detaylı ultrasonda belli olacak orgalarına bakılınca. Lütfen dua edin bize. Bebeğimin ense kalınlığı 6.5mm. Kromozom temiz ama. Lenflerinde sorun olmuş. Kist var.Kalbe ne kadar zarar veriyor .3 hafta sonra öğrenebileceğiz. Daha önceki bebeklerim erken haftalarda kalbi durdu diye düşmüştü. Lütfen dua edin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?