2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bir de bebeğimin esi asagidaymis yukarı çıkmazsa ileride rahme baskı yapar dedi cok sancilarim vsr buyuk ihtimal ondan ötürüymus. Ayrıca tahmin kucuk dedi anlamıyorum neler oluyor progestan 1ken 2ye cikti

Merhaba kızlar iyi akşamlar. Dünden beri burun akıntım var ve bu akşam her yerim ağrımaya başladı. Acaba normal grip midir covidde burun akıntısı oluyor mu çok korkuyorum
Merhaba bende de iki gündür burun akıntısı tıkanması hapşırık hafif boğazda sızı var bugün pcr testi verdim sonucun çıkmasını bekliyorum

Merhaba bende de iki gündür burun akıntısı tıkanması hapşırık hafif boğazda sızı var bugün pcr testi verdim sonucun çıkmasını bekliyorum
Inşallah negatif çıkar sonucunuz. Bende burun akıntısı tıkanması ve vücutta biraz ağrı var. Sonucunuzu paylaşır mısınız acaba çıkınca

merhaba arkadaşlar 21.12.2020 doğumlu bir oğlum var Kakasinda nokta kadar kan var bu sıralar araştırdığım kadarıyla süt alerjisi. siz neler yapıyorsunuz diyet uygularsam ne kadar sürede geçer acaba

merhaba arkadaşlar 21.12.2020 doğumlu bir oğlum var Kakasinda nokta kadar kan var bu sıralar araştırdığım kadarıyla süt alerjisi. siz neler yapıyorsunuz diyet uygularsam ne kadar sürede geçer acaba
Çok geçmiş olsun ama bu topik 2021 ekim anneleri geçen yılınkine yazarsanız daha güzel yardımcı olablirler buradakiler henüz bebişlerini kucağına almadı :) aramızda şkinci üçüncü gebeliği olanlar olablir tabi ama siz 2020 ye yazarsanız daha güzel anlaşılır yardımcı olunur tekrar çok geçmiş olsun

Hanımlar 15+2 günlük olduk bugün ve ben inanılmaz çok kaşınıyorum. Kollarım boynum bacaklarım ellerimin üstü saç diplerim kasık bölgem meme uçları. Özellikle sol kolum çok kaşınıyor. Hamilelik kolestazı aklıma geldi ama 30. haftadan sonra oluyormuş diye duydum. Sürekli duş alsam da kaşınma devam ediyor. Karnımda da ağrı oluyor aranızda bilen varsa beni aydınlatabilir mi?

Merhaba kızlar iyi akşamlar. Dünden beri burun akıntım var ve bu akşam her yerim ağrımaya başladı. Acaba normal grip midir covidde burun akıntısı oluyor mu çok korkuyorum
Başka belirtin var mı canım? Çok geçmiş olsun, covid değildir inşallah.
Merhabalar hanımlarr aranızda bebeğin hareketlerini hisseden var mı ya da ilk gebeliğiniz de kaçıncı haftalarda hissettiniz hatırlayanlar var mı
Ben ara sıra sol kasığımda böyle seğirme gibi birşeyler hissediyorum ama gaz mı bebek mi bilmiyorum
Hayırlı olsun şimdiden canım bu detaylı ultrason dediğin ikili testle bakılan ultrason mu yoksa renkli falan oluyor o mu?
Burun kanaması bende çok yaşıyorum. Her gün neredeyse. Az önce bile kusmak için öğürürken burun damarım çatladı mı ne oldu birden foşur foşur kanamaya başladı. Benim küçükten beri burun damarlarımda çatlak var. Çok zorluk yaşıyorum o yüzden. Bir çare bulamadım

Kızlar üzüldüğünde, ağladığında ekstra midesi bulanan ve kusan var mı? Malum hamilelik, hormonlar ve duygular tavan. Biraz hüzünlenip ağlasam hemen miden bulanıyor kusuyorum. Öyle şiddetli öğürdüm ki kusarken burnum kanamaya başladı. Kendimi nasıl kastıysam damarları çatlattım heralde.

Anladım canım sağol cevabın için o günler için sabırsızlanıyorum içimde kıpır kıpır bir an önce hissetmek istiyorum

benim başından beri her kontrolde 4 gün ileri çıktı doktor erken döllenme olmuştur diyordu son 2li test için gittiğimde yine aynı şekil ileride olunca güncelledi.

geçmiş olsun canım benim de burnum çok akıyo arada baş ağrısı yapıyo ama okuduğuma göre hamilelikte hormonlardan dolayı salgılar artıyomuş sık sık burnumu temizledim kendimi iyi hissedene kadar c vit kullandım dinlendim

benim uzun süre aç kalınca midem bulanıyo onun dışında üzüldüysem strese girdiysem midem bulanıyo kramp girip kasılmalar hissediyorum annem psikolojiksin dedi

Çok teşekkür ederim canım başka hiç belirtim yok

Evet oluyor canım hatta ben fazla güldüğüm zaman bile oluyor :)
Kaloriferin üzerine ıslak havlu veya su dolu bardak koymayı denedin mi canım burun kuruluğu için

Merhaba, ben pazartesi günü Harmony testi için kan verdim, İsveç'e gönderiliyor, 10 iş günü içinde çıkar sonuçlar dediler. Doktoruma sorduğumda hepsi aynı demişti, Nifty, harmony, Maternit21

Merhaba, ben pazartesi günü Harmony testi için kan verdim, İsveç'e gönderiliyor, 10 iş günü içinde çıkar sonuçlar dediler. Doktoruma sorduğumda hepsi aynı demişti, Nifty, harmony, Maternit21
Acaba kaç kromozoma bakıyorlar ve fiyat nedir ? Harmony den fiyat almadım . Eurofins ve Panoramadan aldım ikisi bile kafamı karıştırdı

benim uzun süre aç kalınca midem bulanıyo onun dışında üzüldüysem strese girdiysem midem bulanıyo kramp girip kasılmalar hissediyorum annem psikolojiksin dedi
Aman herkes psikolojik diyor birde bize sorsalar
Evet oluyor canım hatta ben fazla güldüğüm zaman bile oluyor :)
Kaloriferin üzerine ıslak havlu veya su dolu bardak koymayı denedin mi canım burun kuruluğu için
Hepsini denedim canım faydası yok. Böyle olacak heralde

Kızlar bime güzel uygun fiyatlı bebek eşyaları gelmiş, bakmak isteyen olursa haberi olsun haftaya Bi gün de şok markete gelecek dün de A101de vardı. Zıbın çok kullanılır ilk aylar diyorlar zıbın aldım ben bayağı, çorap falan. Durduramıyorum kendimi çok tatlılar

Canım hepatitler değerli çıkıyor zaten bebeklikten aşılı olduğumuz için o hastalığın antikoru var yani gayet normal korkma
Hepatit b bende baktırdım bağışıklık kazanılmış pozitif çıkıyor bu aşıları bebekken mi yapıyorlar nasıl bağışıklık kazanıyoruz ki

Acaba kaç kromozoma bakıyorlar ve fiyat nedir ? Harmony den fiyat almadım . Eurofins ve Panoramadan aldım ikisi bile kafamı karıştırdı

Ekte bana gönderdikleri dökümanı koydum, her şeye bakamıyor hiç biri diye biliyorum. Bakıyoruz diyenler olabilir, ama onlarda da doğruluk oranları çok daha düşük, ana konulardaki doğruluk oranları yüksek sadece. Harmony peşin öderseniz 3 bin tl dedi, kredi kartıyla verirseniz üstüne kdv ekliyorlar. Maternit21 düşünmüştüm alternatif olarak ben bir de, o da Amerika'ya gönderiyor. Panorama'yı hiç araştırmadım, çok yakın bir arkadaşım ona yaptırmış, sonradan öğrendim, önceden öğrenseydim onu da araştırırdım.

Eklentiler

• harmony.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…