- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Çocukken biz bunun aşısını olmadık, yakın yıllarda çıktı aşısı, ben oldum (3 kere belirli zamanlarda yapılıyor) ama malesef bağışıklık oluşmadı, aşı tutmamış. Siz eğer benim gibi aşısını yaptırmadıysanız, geçmişte geçirdiğiniz için bağışıklık kazanmış olabilirsiniz.Hepatit b bende baktırdım bağışıklık kazanılmış pozitif çıkıyor bu aşıları bebekken mi yapıyorlar nasıl bağışıklık kazanıyoruz ki
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinEkte bana gönderdikleri dökümanı koydum, her şeye bakamıyor hiç biri diye biliyorum. Bakıyoruz diyenler olabilir, ama onlarda da doğruluk oranları çok daha düşük, ana konulardaki doğruluk oranları yüksek sadece. Harmony peşin öderseniz 3 bin tl dedi, kredi kartıyla verirseniz üstüne kdv ekliyorlar. Maternit21 düşünmüştüm alternatif olarak ben bir de, o da Amerika'ya gönderiyor. Panorama'yı hiç araştırmadım, çok yakın bir arkadaşım ona yaptırmış, sonradan öğrendim, önceden öğrenseydim onu da araştırırdım.
Canim benim detaylı derken evet 2i testte tüm.organlarina ayrıntılı şekilde bakildigi için oyle demişimdir yazdığımı bile hatırlamıyorumBaşka belirtin var mı canım? Çok geçmiş olsun, covid değildir inşallah.
Ben ara sıra sol kasığımda böyle seğirme gibi birşeyler hissediyorum ama gaz mı bebek mi bilmiyorum
Hayırlı olsun şimdiden canımbu detaylı ultrason dediğin ikili testle bakılan ultrason mu yoksa renkli falan oluyor o mu?
Burun kanaması bende çok yaşıyorum. Her gün neredeyse. Az önce bile kusmak için öğürürken burun damarım çatladı mı ne oldu birden foşur foşur kanamaya başladı. Benim küçükten beri burun damarlarımda çatlak var. Çok zorluk yaşıyorum o yüzden. Bir çare bulamadım
Benim üzüldüğümde sadece alt karnim cok ağrıyor onun haricinde extra mide bulantısı olmuyor. Zaten benim mide bulantilwrim cok saçma ogurup ögurup kusamıyorumKızlar üzüldüğünde, ağladığında ekstra midesi bulanan ve kusan var mı? Malum hamilelik, hormonlar ve duygular tavan. Biraz hüzünlenip ağlasam hemen miden bulanıyor kusuyorum. Öyle şiddetli öğürdüm ki kusarken burnum kanamaya başladı. Kendimi nasıl kastıysam damarları çatlattım heralde.
Yaa evet a 101e guzel urunler gelmis ama gidip bakamadım battaniye falan da vardi ince olanlardan finduk battaniyeKızlar bime güzel uygun fiyatlı bebek eşyaları gelmiş, bakmak isteyen olursa haberi olsunhaftaya Bi gün de şok markete gelecek dün de A101de vardı. Zıbın çok kullanılır ilk aylar diyorlar zıbın aldım ben bayağı, çorap falan. Durduramıyorum kendimi çok tatlılar
Evet canım ilk doğduğumuzda yapılıyor 1.dozu 1aylık olduğumuzdada 2.dozu yapılıyor. O yüzden aşılanan hepimiz bağışıklık kazanmış ve antikorlu oluyoruzHepatit b bende baktırdım bağışıklık kazanılmış pozitif çıkıyor bu aşıları bebekken mi yapıyorlar nasıl bağışıklık kazanıyoruz ki
Hepatit b aşısı doğar doğmaz yapılan aşıdır canım ben öyle biliyorum amaÇocukken biz bunun aşısını olmadık, yakın yıllarda çıktı aşısı, ben oldum (3 kere belirli zamanlarda yapılıyor) ama malesef bağışıklık oluşmadı, aşı tutmamış. Siz eğer benim gibi aşısını yaptırmadıysanız, geçmişte geçirdiğiniz için bağışıklık kazanmış olabilirsiniz.
Ben genoks firmasına yaptırdım canım, yerli bi firma. Ankarada bakıyorlar kana. Eve gelip kan aldılar o kısmı iyiydi. Henüz sonucunu almadık ama 3 bin tl ödedikAcaba kaç kromozoma bakıyorlar ve fiyat nedir ? Harmony den fiyat almadım . Eurofins ve Panoramadan aldım ikisi bile kafamı karıştırdı
Bencede öyle olabilir benim ilk ilişkim eşimle ve yeni evlendim ama manikür pedikğr dövme vs ilerde buluşabiliyormuş belki öyle de bulaşmış olabilirHepatit b aşısı doğar doğmaz yapılan aşıdır canım ben öyle biliyorum ama
Bencede öyle olabilir benim ilk ilişkim eşimle ve yeni evlendim ama manikür pedikğr dövme vs ilerde buluşabiliyormuş belki öyle de bulaşmış olabilirHepatit b aşısı doğar doğmaz yapılan aşıdır canım ben öyle biliyorum ama
Merhaba sonucum negatif çıktıInşallah negatif çıkar sonucunuz. Bende burun akıntısı tıkanması ve vücutta biraz ağrı var. Sonucunuzu paylaşır mısınız acaba çıkınca
Ben kusarken Bi baktım kan, aha dedim kan mı kusuyorumCanim benim detaylı derken evet 2i testte tüm.organlarina ayrıntılı şekilde bakildigi için oyle demişimdir yazdığımı bile hatırlamıyorumbende burun sorunum hic yoktu ama kanama yapti yine anlamadim. Renkli ultrason için daha cook var tiyzesi :)
Ben dua ediyorum Allahım nolur kusayım diye yoksa midem asla rahatlamıyor canımBenim üzüldüğümde sadece alt karnim cok ağrıyor onun haricinde extra mide bulantısı olmuyor. Zaten benim mide bulantilwrim cok saçma ogurup ögurup kusamıyorum
Battaniye penye olanlar güzeldi A101de. Bimde kalmamıştıYaa evet a 101e guzel urunler gelmis ama gidip bakamadım battaniye falan da vardi ince olanlardan finduk battaniyebaktın mı nasildi kumaslari vs
Ben 7. Aya kadar hicbir alisveris yapmayi planlamiyorum acikcasi..Benim cinsiyet belli ama herkes almak İçin çok erken diyo 16. Haftaya giriyorum yarın sinirlerimi bozuyorlar doğurmadan önceki hafta mı Alcam
Insallah sonuclariniz guzel gelir. Benim de harmony testim ve ultrason yArin, ben de 38im ve cok endiseliyim. Dopler esim alalim diye tutturmustu ben istemedim. Kalp dursa anne karninda mudahele edilebiliyor mu bilmiyorum.. insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Guzel haberlerinizi bekliyorum.. bol sansMerhaba, benim galiba o, yağmurlu havada çok kötü düşmüştüm pazar sabahı. Bu pazartesi doktor randevum vardı, her şey yolunda Allaha şükür, o ultrason ekranında görünce ne kadar rahatladığımı anlatamam size. O gün harmony testi için kan verdim, 43 yaşında olduğum için biraz stresliyim, inşallah iyi gelir sonuçları. Bir sonraki randevum taa 1 ay sonra, nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 ay boyunca. Dopler ultrasonu satıyorlar internette, kalp atışını dinlemek için, ondan mı alsam diyorum. Ama sonra kafayı yersem duyamayınca diye korkuyorum da, alan var mı acaba içinizde?
Benimde yavastan basladi sankiKizlar mide yanmaları basladi. Bebek saclandikca olur derlerdi de gulerdim, cidden eskiler biliyor galiba. sac şekilleri oluşmaya baslamis bebekimin burada yazılana göre
ne demekÇok teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinBu harmony nin tel numarasına netten ulaşabilir miyim ? Sizi doktor mu yönlendirdi
sizler benden gençsiniz :) ben 1978 doğumluyum, o yıllarda yoktu aşı programında. Internetten baktım şimdi 1998 yılından itibaren rutin aşılama programına alınmış. Onun öncesinde doğduysanız hepatit B aşısı almamış olma olasılığınız çok yüksek.Evet canım ilk doğduğumuzda yapılıyor 1.dozu 1aylık olduğumuzdada 2.dozu yapılıyor. O yüzden aşılanan hepimiz bağışıklık kazanmış ve antikorlu oluyoruz
çok teşekkür ederim, inşallah hep beraber iyi sonuçlar alırız, ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziInsallah sonuclariniz guzel gelir. Benim de harmony testim ve ultrason yArin, ben de 38im ve cok endiseliyim. Dopler esim alalim diye tutturmustu ben istemedim. Kalp dursa anne karninda mudahele edilebiliyor mu bilmiyorum.. insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Guzel haberlerinizi bekliyorum.. bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?