2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hepatit b bende baktırdım bağışıklık kazanılmış pozitif çıkıyor bu aşıları bebekken mi yapıyorlar nasıl bağışıklık kazanıyoruz ki
Çocukken biz bunun aşısını olmadık, yakın yıllarda çıktı aşısı, ben oldum (3 kere belirli zamanlarda yapılıyor) ama malesef bağışıklık oluşmadı, aşı tutmamış. Siz eğer benim gibi aşısını yaptırmadıysanız, geçmişte geçirdiğiniz için bağışıklık kazanmış olabilirsiniz.

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için Bu harmony nin tel numarasına netten ulaşabilir miyim ? Sizi doktor mu yönlendirdi

Canim benim detaylı derken evet 2i testte tüm.organlarina ayrıntılı şekilde bakildigi için oyle demişimdir yazdığımı bile hatırlamıyorum bende burun sorunum hic yoktu ama kanama yapti yine anlamadim. Renkli ultrason için daha cook var tiyzesi :)

Benim üzüldüğümde sadece alt karnim cok ağrıyor onun haricinde extra mide bulantısı olmuyor. Zaten benim mide bulantilwrim cok saçma ogurup ögurup kusamıyorum

Yaa evet a 101e guzel urunler gelmis ama gidip bakamadım battaniye falan da vardi ince olanlardan finduk battaniye baktın mı nasildi kumaslari vs

Kizlar mide yanmaları basladi. Bebek saclandikca olur derlerdi de gulerdim, cidden eskiler biliyor galiba. sac şekilleri oluşmaya baslamis bebekimin burada yazılana göre

Hepatit b bende baktırdım bağışıklık kazanılmış pozitif çıkıyor bu aşıları bebekken mi yapıyorlar nasıl bağışıklık kazanıyoruz ki
Evet canım ilk doğduğumuzda yapılıyor 1.dozu 1aylık olduğumuzdada 2.dozu yapılıyor. O yüzden aşılanan hepimiz bağışıklık kazanmış ve antikorlu oluyoruz

Hepatit b aşısı doğar doğmaz yapılan aşıdır canım ben öyle biliyorum ama

Acaba kaç kromozoma bakıyorlar ve fiyat nedir ? Harmony den fiyat almadım . Eurofins ve Panoramadan aldım ikisi bile kafamı karıştırdı
Ben genoks firmasına yaptırdım canım, yerli bi firma. Ankarada bakıyorlar kana. Eve gelip kan aldılar o kısmı iyiydi. Henüz sonucunu almadık ama 3 bin tl ödedik

Ben kusarken Bi baktım kan, aha dedim kan mı kusuyorum
Benim üzüldüğümde sadece alt karnim cok ağrıyor onun haricinde extra mide bulantısı olmuyor. Zaten benim mide bulantilwrim cok saçma ogurup ögurup kusamıyorum
Ben dua ediyorum Allahım nolur kusayım diye yoksa midem asla rahatlamıyor canım
Yaa evet a 101e guzel urunler gelmis ama gidip bakamadım battaniye falan da vardi ince olanlardan finduk battaniye baktın mı nasildi kumaslari vs
Battaniye penye olanlar güzeldi A101de. Bimde kalmamıştı bimin zıbınları çorapları falan güzeldi.

Insallah sonuclariniz guzel gelir. Benim de harmony testim ve ultrason yArin, ben de 38im ve cok endiseliyim. Dopler esim alalim diye tutturmustu ben istemedim. Kalp dursa anne karninda mudahele edilebiliyor mu bilmiyorum.. insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Guzel haberlerinizi bekliyorum.. bol sans

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için Bu harmony nin tel numarasına netten ulaşabilir miyim ? Sizi doktor mu yönlendirdi
ne demek yok ben kendim internetten buldum, şu sayfadaki cep numarasını aradım:

Doktorum nifty ve maternit21 den bahsetmişti, sonra ben harmony deyince, o da olur, hepsi aynı zaten dedi. Ben testin Türkiye'de yapılmasını istemedim, çok güvenmiyorum, o yüzden Nifty'i elemiştim (Ankara'da bir laboratuvarda yapılıyor). Maternit21 Amerika'da yapılıyor, ya o ya harmony olacaktı. Eşimle baktık, o da Roche'a ait diye Harmony olsun dedi.

Evet canım ilk doğduğumuzda yapılıyor 1.dozu 1aylık olduğumuzdada 2.dozu yapılıyor. O yüzden aşılanan hepimiz bağışıklık kazanmış ve antikorlu oluyoruz
sizler benden gençsiniz :) ben 1978 doğumluyum, o yıllarda yoktu aşı programında. Internetten baktım şimdi 1998 yılından itibaren rutin aşılama programına alınmış. Onun öncesinde doğduysanız hepatit B aşısı almamış olma olasılığınız çok yüksek.

çok teşekkür ederim, inşallah hep beraber iyi sonuçlar alırız, ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…