Battaniye boyle üstünde top top sekil olan mi yani kabartı şeklinde. Haha o burun kanaması olayında ben de bi ara boğazımdan kan geliyor zannetmiştim hatta benimki korkudan ölmüştü. Dedim ben her gün böyle ögurtü kanama çekiyorum hey yavrum heyBen kusarken Bi baktım kan, aha dedim kan mı kusuyorum
Ben dua ediyorum Allahım nolur kusayım diye yoksa midem asla rahatlamıyor canım
Battaniye penye olanlar güzeldi A101de. Bimde kalmamıştıbimin zıbınları çorapları falan güzeldi.
Bir kere oldu bende o. O sırada da zsten enfeksiyon varmis gecti sukurİdrar yparken zorlanan varmı kızlar?
Yok canım o nohut battaniye den alacaktım arkadaşım tavsiye etmem, iyi depil diyince almadım. Renkli peluş olanlar ve penye olanlar güzeldi, onlardan aldımBattaniye boyle üstünde top top sekil olan mi yani kabartı şeklinde. Haha o burun kanaması olayında ben de bi ara boğazımdan kan geliyor zannetmiştim hatta benimki korkudan ölmüştü. Dedim ben her gün böyle ögurtü kanama çekiyorum hey yavrum heyyine o bu şu derken 5 tup kan aldılar benden hu gidişle kanim da kalmayacak
Çok sevindim canım ❤Merhaba sonucum negatif çıktı
TeşekkürlerÇok sevindim canım ❤
Ben merkezdeyim konuşmadıkHakkında hayırlısı olsun, inşallah bebeğe geçmemiştir canım
Çatak canım sen? Daha önce konuştuk mu senle acaba?
Şuan metro hastanesi Mehmet Yıldırım a başladım çok çok memnunum..Merhaba ben adanadayım 10 haftalık hamileyim birkaç doktora gidiyorum hepsi özelden siz hangisine gidiyorsunuz
Rica ederim canım ne demekBen merkezdeyim konuşmadıkkese fotoğrafıma yorum yapmıştınız nasıl cevap vereceğimi bulamamıştım şimdi teşekkür edeyim cevap verdiğiniz için
Bende sadece ikili testi yaptırdım bu hafta onun dışında bende ilk defa duydum diğer testleri ne için yapılıyor denilen testler kimler yapıyorKızlar bazı testleri duyuyorum sizden ben ikili test bile yaptırmadım. Ayrıntılı ultrasona gün aldım. Bende mi gariplik var
1998 doğumluyum bensizler benden gençsiniz :) ben 1978 doğumluyum, o yıllarda yoktu aşı programında. Internetten baktım şimdi 1998 yılından itibaren rutin aşılama programına alınmış. Onun öncesinde doğduysanız hepatit B aşısı almamış olma olasılığınız çok yüksek.
Ne güzel, hem genç hem aşılısınız1998 doğumluyum benO yüzden aşılanmışım
AhahahahNe güzel, hem genç hem aşılısınız
Ha iyi yalnız değilmişim :)Bende sadece ikili testi yaptırdım bu hafta onun dışında bende ilk defa duydum diğer testleri ne için yapılıyor denilen testler kimler yapıyor
Kızlar bazı testleri duyuyorum sizden ben ikili test bile yaptırmadım. Ayrıntılı ultrasona gün aldım. Bende mi gariplik var
Bende sadece ikili testi yaptırdım bu hafta onun dışında bende ilk defa duydum diğer testleri ne için yapılıyor denilen testler kimler yapıyor
O bahsedilen testler sanırım fetal dna testleri kızlar. Hani kan alıp ayrıntılı inceleniyor, bebekte anomali var mı yok mu tespit ediliyor ya, onlar galibaHa iyi yalnız değilmişim :)
Hımm risk varsa bir şey diyememO bahsedilen testler sanırım fetal dna testleri kızlar. Hani kan alıp ayrıntılı inceleniyor, bebekte anomali var mı yok mu tespit ediliyor ya, onlar galibaileri yaştaki annelerde ya da risk görülen hamileliklerde yapıyorlar galiba.
Bende sadece ikili testi yaptırdım bu hafta onun dışında bende ilk defa duydum diğer testleri ne için yapılıyor denilen testler kimler yapıyor
Merhaba, aynen öyle. Ben 43 yaşımda tüp bebekle ilk çocuğuma hamileyim, o yüzden doktor bu fetal DNA testini önerdi. Bazı hastalıklar için (örneğin down sendromu) 35 yaşın üzerinde risk yaşla birlikte artıyor malesefO bahsedilen testler sanırım fetal dna testleri kızlar. Hani kan alıp ayrıntılı inceleniyor, bebekte anomali var mı yok mu tespit ediliyor ya, onlar galibaileri yaştaki annelerde ya da risk görülen hamileliklerde yapıyorlar galiba.
Merhaba, kaç yaşındasınız acaba? İkili testi yaptırın derim naçizane öneri olarakCanım son dönemde insanlar hata payı daha yüksek olduğu için ikili test yaptırmak yerine direkt daha maliyetli ama çok daha yüksek doğruluk oranlı bu tür testlere yöneliyorlar (maalesef yine kesin değil, sağlıklı denilip doğunca down çıkan da olmuş nifty test sonrası ama bu çok küçük bir ihtimal). Özellikle yaş 35’in üzerindeyse daha çok öneriliyor. Ben ikiliyi de yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik ama Pazartesi günü doktorla konuşunca fikrim değişir mi bilmem. Bir sorun varsa bunu önceden bilip ona göre hazırlanmak da mantıklı aslında ama kafam karışık hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?