2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba Hanımlar ,
Bende bugün ikili test verdim çok şükür ense kalınlığı ve burun ölçümümüz iyi çıktı .Bir hafta sonra kan sonuçlarım çıkacak inşallah kan sonuçlarımızda güzel gelir .Bu gittiğimizde yine bebeğimizin cinsiyetine %90erkek dendi .Allahın izniyle sanırım oğlum olacak

maşallah sağlıkla gelsin oğluşun

Dun bebegin ense kalinligini olcebilmek icin duzgun pozisyon yakalayamadi doktor. Bebis hareket etsinde diye karnima ultrason cihazi ile bastirir gibi yapti bir kac kez asiri tedirgin oldum. Icimden bi yerde de doktor sonucta bildigi vardir zararli olsa yapar mi dedim

Bana da her seferinde biraz bastırıcam kusura bakma dedi .

Kızlar Gül hastalığına yakalanmışım... geçenlerde atmıştım vücudumdaki döküntüleri 20 gün oldu hala duruyordu cildiyeye gittim dün ilaç verdi inşallah geçer dua edin. Kaşıntı yapmıyor bana bi zararı yok. Bebeğime de olmaz inşallah

Bende 11+4 benimde oluyor ara ara sabah akşam fitil atıyorum.4. Ayda kesiliyormuş diye duydum.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize inşallah

Bende 11+4 benimde oluyor ara ara sabah akşam fitil atıyorum.4. Ayda kesiliyormuş diye duydum.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize inşallah
Amin inşallah inşallah diğer kontrole kadar biter kanamalarımız insan ister istemez tedirgin oluyor Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize

Merhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
vücudumuzdaki kan artışı basınç yaptıgı için baş agrısı yapıyormuş migren varsa daha şiddetli olabiliyormuş

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin meleğiniz
Çok teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
Kabuklarıyla elma yerseniz ağrınıza iyi gelebilir, bir de temiz hava iyi geliyor. Azcık dışarı çıkın ya da balkon vs bişey varsa o da olur. Geçmiş olsun

Bugün bende çok şiddetli baş ağrısı yaşadım Hatta gece dahi uyutmadı. Masaj iyi geldi bana. Bir de duş alınca çok şükür geçti. Bol su tüketmek ve hava almak lazım. Parol kullanabiliyor muyuz gebelikte doktoruma sormadım ama zor durumlar için aklımda olsun..

Kızlar 13 haftanın içindeyim 4 5 gün mide bulantım bayağı hafiflemişti 2 gündür resmen eskiye döndüm sabahları kusuyorum boş mideyle. Komşuların Yemek kokusundan ölmek üzereyim. Sürekli aynı yemeği yapıyorlar sanki . Ne zaman bitecek bu çilem yediğim zehir oluyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…