- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Lokman Hekim Hayat'taki Derya Taşdemir canım. Bi kaç doktordan sonra bende memnun kaldım şükürAkdamar Hastanesinde Mehmet Kalo canım çok kalabalık ama çok memnunum sen kime gidiyorsun canım
maşallah sağlıkla gelsin oğluşunMerhaba Hanımlar ,
Bende bugün ikili test verdim çok şükür ense kalınlığı ve burun ölçümümüz iyi çıktı .Bir hafta sonra kan sonuçlarım çıkacak inşallah kan sonuçlarımızda güzel gelir .Bu gittiğimizde yine bebeğimizin cinsiyetine %90erkek dendi .Allahın izniyle sanırım oğlum olacak
İnşallah canım inşallah hepsi sağlıkla doğsunmaşallah sağlıkla gelsin oğluşun
Bana da her seferinde biraz bastırıcam kusura bakma dedi .Dun bebegin ense kalinligini olcebilmek icin duzgun pozisyon yakalayamadi doktor. Bebis hareket etsinde diye karnima ultrason cihazi ile bastirir gibi yapti bir kac kez asiri tedirgin oldum. Icimden bi yerde de doktor sonucta bildigi vardir zararli olsa yapar mi dedim
Doktor çok önemli gerçektenLokman Hekim Hayat'taki Derya Taşdemir canım. Bi kaç doktordan sonra bende memnun kaldım şükür
İnşallah canım çok sağolsağlıkla gelsin kızın inşallah canım maşallah
Bende 11+4 benimde oluyor ara ara sabah akşam fitil atıyorum.4. Ayda kesiliyormuş diye duydum.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize inşallahBende yeni katıldım siteye aslında hep takip ediyordum siteyi yorum yazmak bugüneymiş ben de 11+1 günlüğüz bebişimle ara ara kanamalarım oluyor iğne ve fitil kullanıyorum o yüzden sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah...
Amin inşallah inşallah diğer kontrole kadar biter kanamalarımız insan ister istemez tedirgin oluyor Rabbim tez zamanda şifa versin hepimizeBende 11+4 benimde oluyor ara ara sabah akşam fitil atıyorum.4. Ayda kesiliyormuş diye duydum.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize inşallah
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin meleğinizNifty testimin sonucu çıktı kızlar, çok şükür düşük risk görünüyor tüm sonuçlarda. Cinsiyetimiz de kesinleşti kızımız olacak kısmetse
vücudumuzdaki kan artışı basınç yaptıgı için baş agrısı yapıyormuş migren varsa daha şiddetli olabiliyormuşMerhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın sağlıkla gelsin meleğiniz
Kabuklarıyla elma yerseniz ağrınıza iyi gelebilir, bir de temiz hava iyi geliyor. Azcık dışarı çıkın ya da balkon vs bişey varsa o da olur. Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
Bugün bende çok şiddetli baş ağrısı yaşadım Hatta gece dahi uyutmadı. Masaj iyi geldi bana. Bir de duş alınca çok şükür geçti. Bol su tüketmek ve hava almak lazım. Parol kullanabiliyor muyuz gebelikte doktoruma sormadım ama zor durumlar için aklımda olsun..Merhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?