2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırlı geceler arkadaşlar öncelikle Rabbim hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben temmuz annesiyim yazdıklarınızın birazını okudum da 10 lu haftalardasınız ne tatlı telaşlar bu anlarınızın kıymetini bilin ben 28+2 deyim artık ikili tarama detaylı ultrason şeker yüklemesi gibi testleri geride bıraktım şimdi zorlu kısma adım attım en güzel yanı bebeğin hareketleri sizler de yakın zamanda hissetmeye başlayacaksınız hatta gaz mı bebek hareketi mi bilemiyorum diyen varsa ben 14. Haftada hissettim ilk tekmeyi ama bir gün hissederseniz 3 gün hiç hissetmeyebilirsiniz korkmayın sizin durumunuzda çok normal Rabbim hepinize sağlıklı gebelikler versin

Kızlar hayırlı geceler. Ben şey sorcaktım. Çok afedersiniz geğirmeye çalışıp geğiremeyen buna bağlı mide bulantısı ve kusma yaşayanlar ne yapıyosunuz. Asitli içecekler bile bana mısın demedi aşırı rahatsız oluyorum

Hamilelikte sedef tarzi rahatsizliklarda etkilemiyor gibi okumustum sanki. Gul rahatsizligi da o tarz birseydi degilmi yanlis bilmiyorum
Bilmiyorum ki. Tam net bişey demiyorlarki artık Korkutmamak için mi nedir. İnternette risk var yazıyor bebeğe. Bende onun için doktor doktor gezdim. Prof. Bile düzgün açıklama yapmadı. İlacı sadece yaraların üstüne sür dedi hafta sonu sürmeyeceksin dedi hafta içi 5 gün kaybolursa hemen bırak dedi. Bir de dudağımda uçuk çıkmıştı ondan kaynaklanıyormuş. Viral birşeymiş. İlk defa başıma geliyor. Hamile olmasam korkmayacam da

Ben varımmm
1 yaşında oldu minik kızım. 10 aydır birlikteyiz.

Bu arada tavsiyeni deneyeceğim. Tüy dökme döneminde haftada 2 tarakla tarayıp bi kaç kez eldivenle aldığım halde bana mısın demiyo.
Benim oğluşta 9 aylık teyzesi
Benimki hem taratmayı sevmiyor, hem tüy döküyor. Heryer tüymüş resmen, iki halıdan bir sürü tüy çıktı şok oldum
Merhaba. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende oluyordu canım hem geğiremeyip bulantı yaşıyordum hemde balgam yapıyordu boğazımda. Onu temizlemeye çalışırken kusuyordum. Ama bi çaresini bulamadım. Kendi kendine geçti sanki

Gunaydin kizlar,acili salgamin bi zarari olurmu?dun dayanamadim sucuk yedim,yarim saat sonra midem bulaninca acili salgam gecirir dusuncesiyle icdim,simdi bebisi hiss etmiyince korku basdi.

Gunaydin kizlar,acili salgamin bi zarari olurmu?dun dayanamadim sucuk yedim,yarim saat sonra midem bulaninca acili salgam gecirir dusuncesiyle icdim,simdi bebisi hiss etmiyince korku basdi.
Kız maşallah hissediyor musun ? Şalgam tuzlu olduğu için ödem haricinde herhangi bir sıkıntı yapmaz canım aslında yediğin iki şey de mideni rahatsız edecek şeylermiş keşke süt veya ayran tercih etseydin

Ben biraz sira disiyimda daha hucre mayalanib tupden gecerkene hiss ediyordum agridan.12 sene kendimi dinlemekle gecdi.kanimda mutasyon var diye (homo)hep tedirginim.daha minnacik oldugundan tekme,kalp filan diyil hiss ettiyim-agri,sertlesme,seyrime tarzinda

Sucuğu yememeye çalış canım ya çok fazla katkılı olduğu için nefis köreltmek için ye ya da. Şalgam zararı olmaz acılı oluşu da mideni yakar onu da süt geçirir. Acılı veya çok baharatlı şeyler mide yanmasına bulantısına falan sebep olabiliyor. Çaresi ya kusmak ya da süt falan. ya bide şalgam zararı olmaz dedim de mantık yürüttüm pancar suyu zararsızdır diye düşündüm ama yine de bilen söylesin

Ben tuhafimda biraz.gecen hafta sekerim 250 cikinca,hep yatmakdandir deyib yuruyuse cikdim 25-30 dakika kaplumbaga gibi,eve gelince nar canim cekdi.2 tane yedim.sabahindan karnim hep gerildi.doktora gitdim bir suru ilac yazdi,popdan önden agizdan.rahimde kasilmadan bebisi goremedi,kalbi duyulmayacak kadar zayif.tum hafta dikkat ettim,ama gece duramadim

Çok dikkat etmen lazım balım o zaman en azından bebek biraz güçlenene kadar. Kaç haftalıksın bu arada kalbi duyulamayacak kadar zayıf dedin ya?

Çok dikkat etmen lazım balım o zaman en azından bebek biraz güçlenene kadar. Kaç haftalıksın bu arada kalbi duyulamayacak kadar zayıf dedin ya?
Kasimin ilk hamilelerinden.onceler duyuluyordu 145 filandi .bu hafda zayiflamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…