- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım açık hava, bol su ve duş iyi geliyor. Çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
Canım benimde öyle. Tam bitti, hafifledi dediğim anda en başa dönüyor. Birkaç gün şiddetli oluyor sonra yine hafifliyor. Bence bu iyiye işaret çünkü bulantı pik yapıyor. En üst noktaya çıkıp geri düşecek ve yavaş yavaş bitecek. Bana da hiç bitmeyecek, ölene kadar bulanıp kusacağım gibi geliyordu ama hafifliyor inan. Çok geçmiş olsunKızlar 13 haftanın içindeyim 4 5 gün mide bulantım bayağı hafiflemişti 2 gündür resmen eskiye döndüm sabahları kusuyorum boş mideyle. Komşuların Yemek kokusundan ölmek üzereyim. Sürekli aynı yemeği yapıyorlar sanki . Ne zaman bitecek bu çilem yediğim zehir oluyor resmen
Gecmis olsun canim bebege zarari olurmuymus ki acaba ?Kızlar Gül hastalığına yakalanmışım... geçenlerde atmıştım vücudumdaki döküntüleri 20 gün oldu hala duruyordu cildiyeye gittim dün ilaç verdi inşallah geçer dua edin. Kaşıntı yapmıyor bana bi zararı yok. Bebeğime de olmaz inşallah
Bende de ara ara oluyor temiz hava almak iyi geliyor birde turk kahvesi iciyorum.Merhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
Ben varimKızlar evde kedi besleyen var mı benim gibi?
Benim de kedim var canımKızlar evde kedi besleyen var mı benim gibi?
Eşim sabahtan beri masaj yapıyor dul aldım balkona çıktım bana mısın demedi. İlk kez bugün temizliğe destek oldum bi 5 dk maskeli olarak sanırım deterjan kokladım ondan mı bebeğe bişey olur mu diye çok korktum ama maske olduğu için çok da ihtimal vermiyorum. Doktorum parol zorda kalırsan kullan demişti ilk kez içtim bendeBugün bende çok şiddetli baş ağrısı yaşadım Hatta gece dahi uyutmadı. Masaj iyi geldi bana. Bir de duş alınca çok şükür geçti. Bol su tüketmek ve hava almak lazım. Parol kullanabiliyor muyuz gebelikte doktoruma sormadım ama zor durumlar için aklımda olsun..
Merhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
Hadi insallah gozunuz aydin. Saglikli guzel haberler verinMerhaba kizlar; ben tekrar hamileyim inşallah bu sefer ki kimyasal olmayacak degerim 1020 çıktı bana dua edin olur mu sizleri unutmadim
Sağol. Canım.kesin birşey demiyorlar ki. Olurda demiyorlar olmazda rabbime emanetGecmis olsun canim bebege zarari olurmuymus ki acaba ?
Bende de ara ara oluyor temiz hava almak iyi geliyor birde turk kahvesi iciyorum
Benim oluyor canım. Dediğin gibi süt akmışta kurumuş gibi. Böyle tırnağımla temizliyorum dökülüyor.Minnos arkadaslar birsey sorucam gogus uclarinda birikintisi olan varmi ya ? Hani sanki sut sizmis da kurumus gibi
Ben varimcok tatlis bi kedim var. Bu siralarda yanimdan hic ayrilmiyo. Bebis olunca hep birlikte uyusunlar istiyorum
Kızlar tüy sorunu yaşıyorsanız benim gibi, harika bir önerim var size. Benim canavar tüy dökme döneminde. Taranmayı da pek sevmiyor. Tüm halılar tüy dolu haliyle. Kolayca temizlemenin bir yolunu buldum.Benim de kedim var canım
Canım çoook mutlu oldum, hayırlı olsun yaMerhaba kizlar; ben tekrar hamileyim inşallah bu sefer ki kimyasal olmayacak degerim 1020 çıktı bana dua edin olur mu sizleri unutmadim
maşallah çok güzel degerin tamamına ersin inşallahMerhaba kizlar; ben tekrar hamileyim inşallah bu sefer ki kimyasal olmayacak degerim 1020 çıktı bana dua edin olur mu sizleri unutmadim
Hamilelikte sedef tarzi rahatsizliklarda etkilemiyor gibi okumustum sanki. Gul rahatsizligi da o tarz birseydi degilmi yanlis bilmiyorumSağol. Canım.kesin birşey demiyorlar ki. Olurda demiyorlar olmazda rabbime emanetKadın doğum doktorum bebeğin durumu iyi dedi. Çok şükür. Cildiye 3 aya geçmezse gel dedi
Çok güzel bir soru. Bebeğin durumuna bağlı bu biraz. Mesela gaz sorunu varsa gaz yapacak şeyleri yiyemezsin. Süt alerjisi varsa süt ürünleri tüketemezsin. Su ihtiyacı da bence normalden çok çok artıyor. İlaç içmede de yine gebelikle aynı durum süte geçen/geçmeyen diye dikkat ediliyor. Benim aklıma gelenler bunlar.Merhaba kızlar bir sorum var, özellikle tecrübeli annelere... doğumdan sonra emzirme sürecinde de hamilelik dönemimdeki beslenme kuralları aynen devam mı? Şu an yiyemediğimiz içermediği mis her şey o zaman için de geçerli mi?
Kızlar test konusunda kararsız olanlara şunu demek istiyorum; herkesin fikrine saygı duyuyorum ama şunu unutmayın nice bebekler gördüm sağlam denildi down çıktı kimini gördüm kesin Hasta denildi sağlam çıktı.
test sonucunda tedavi olsa ben beş yüz bin. vereyim. Ama tedavisi yok. Sırf önceden bileyim diye belki sonucu yanlış bir testin aylarımı zehir etmesine izin vermiyorum.
bu benim düşüncem, ikinci çocukta daha sakin oluyorsunuz.
bence gebeliğin tadını çıkarın bir daha nasip olur mu bilinmez insan çok özlüyor bu günlerini..
insan nasibinden bir adım öteye kaçamaz o çocuk doğacaksa doğar, nasıl doğacaksa öyle de doğar.
Merhaba bende yaşadım patates kabuğunun iç tarafını ensene koyup bir tülbent ile başını sık birde ayaklarını soğuk suyla yıka bana iyi gelmişti parol içmedimMerhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
Çok geçmiş olsun benimse geçmedi ama hafifledim Allaha şükürCanım benimde öyle. Tam bitti, hafifledi dediğim anda en başa dönüyor. Birkaç gün şiddetli oluyor sonra yine hafifliyor. Bence bu iyiye işaret çünkü bulantı pik yapıyor. En üst noktaya çıkıp geri düşecek ve yavaş yavaş bitecek. Bana da hiç bitmeyecek, ölene kadar bulanıp kusacağım gibi geliyordu ama hafifliyor inan. Çok geçmiş olsun
Evet normal bende aynıMinnos arkadaslar birsey sorucam gogus uclarinda birikintisi olan varmi ya ? Hani sanki sut sizmis da kurumus gibi
Çok güzel bir soru. Bebeğin durumuna bağlı bu biraz. Mesela gaz sorunu varsa gaz yapacak şeyleri yiyemezsin. Süt alerjisi varsa süt ürünleri tüketemezsin. Su ihtiyacı da bence normalden çok çok artıyor. İlaç içmede de yine gebelikle aynı durum süte geçen/geçmeyen diye dikkat ediliyor. Benim aklıma gelenler bunlar.
Canım birde bebeğin gaz sorunu olmaması için asitli şeylerden de uzak duruyoruz. Gaz yapacak şeylerden bulgur nohut gibiMerhaba kızlar bir sorum var, özellikle tecrübeli annelere... doğumdan sonra emzirme sürecinde de hamilelik dönemindeki beslenme kuralları aynen devam mı? Şu an yiyemediğimiz içemediğimiz her şey o zaman için de geçerli mi?
Benim oluyor canım. Dediğin gibi süt akmışta kurumuş gibi. Böyle tırnağımla temizliyorum dökülüyor.
Kızlar tüy sorunu yaşıyorsanız benim gibi, harika bir önerim var size. Benim canavar tüy dökme döneminde. Taranmayı da pek sevmiyor. Tüm halılar tüy dolu haliyle. Kolayca temizlemenin bir yolunu buldum.Banyoyu yıkayıp suyu çekmek için kullandığımız çekpas lar var ya, halıyı camsil ile hafif ıslatıp çekpas ile çekiyorum. Yumak yumak tüy çıkıyor resmen. Süpürge ile temizleniyor sandığım tüyler meğerse ne kadar çokmuş. Tavsiye ederim size de.
Aaa hic bilmiorum bu yontemi. Cok tesekkurler deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?