2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
Canım açık hava, bol su ve duş iyi geliyor. Çok geçmiş olsun.
Canım benimde öyle. Tam bitti, hafifledi dediğim anda en başa dönüyor. Birkaç gün şiddetli oluyor sonra yine hafifliyor. Bence bu iyiye işaret çünkü bulantı pik yapıyor. En üst noktaya çıkıp geri düşecek ve yavaş yavaş bitecek. Bana da hiç bitmeyecek, ölene kadar bulanıp kusacağım gibi geliyordu ama hafifliyor inan. Çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canim bebege zarari olurmuymus ki acaba ?
Merhaba arkadaşlar bugünden beri inanılmaz bir baş ağrım var parol içtim kesilmedi ne yapmak lazım sizler yaşadınız mı?
Bende de ara ara oluyor temiz hava almak iyi geliyor birde turk kahvesi iciyorum.

Eşim sabahtan beri masaj yapıyor dul aldım balkona çıktım bana mısın demedi. İlk kez bugün temizliğe destek oldum bi 5 dk maskeli olarak sanırım deterjan kokladım ondan mı bebeğe bişey olur mu diye çok korktum ama maske olduğu için çok da ihtimal vermiyorum. Doktorum parol zorda kalırsan kullan demişti ilk kez içtim bende

Ben de hamileliğimde iki kere öyle baş ağrısı yaşadım, normalde de hem migrenim hem sinüzitim var zaten. Çok zor, çok şiddetliyse Parol pek etkili olmuyor, benim ikisi de 3-4 gün sürmüştü bir de. Babam en son aktardan bana Nane yağı aldı o biraz iyi geldi, onu deneyebilirsin canım. Mavi sarı bir kutusu var, Chiana Oel yazıyor. Burun deliklerine ve ağrının olduğu yerlere sürünce biraz hafifletiyor. Bir de tam kocakarı tavsiyesi olacak ama başımı tülbentle sıkmak da iyi gelmişti. Ahhh o arveleslere ne içim giderek bakıyordum ama bebiş için katlanıyoruz işte.

Gecmis olsun canim bebege zarari olurmuymus ki acaba ?

Bende de ara ara oluyor temiz hava almak iyi geliyor birde turk kahvesi iciyorum
Sağol. Canım.kesin birşey demiyorlar ki. Olurda demiyorlar olmazda rabbime emanet Kadın doğum doktorum bebeğin durumu iyi dedi. Çok şükür. Cildiye 3 aya geçmezse gel dedi

Minnos arkadaslar birsey sorucam gogus uclarinda birikintisi olan varmi ya ? Hani sanki sut sizmis da kurumus gibi
Benim oluyor canım. Dediğin gibi süt akmışta kurumuş gibi. Böyle tırnağımla temizliyorum dökülüyor.
Ben varim cok tatlis bi kedim var. Bu siralarda yanimdan hic ayrilmiyo. Bebis olunca hep birlikte uyusunlar istiyorum

Benim de kedim var canım
Kızlar tüy sorunu yaşıyorsanız benim gibi, harika bir önerim var size. Benim canavar tüy dökme döneminde. Taranmayı da pek sevmiyor. Tüm halılar tüy dolu haliyle. Kolayca temizlemenin bir yolunu buldum. Banyoyu yıkayıp suyu çekmek için kullandığımız çekpas lar var ya, halıyı camsil ile hafif ıslatıp çekpas ile çekiyorum. Yumak yumak tüy çıkıyor resmen. Süpürge ile temizleniyor sandığım tüyler meğerse ne kadar çokmuş. Tavsiye ederim size de.
Merhaba kizlar; ben tekrar hamileyim inşallah bu sefer ki kimyasal olmayacak degerim 1020 çıktı bana dua edin olur mu sizleri unutmadim
Canım çoook mutlu oldum, hayırlı olsun ya sağlıkla kucağına al canım. Sen hâlâ Ekim annesi sin bizim için

Sağol. Canım.kesin birşey demiyorlar ki. Olurda demiyorlar olmazda rabbime emanet Kadın doğum doktorum bebeğin durumu iyi dedi. Çok şükür. Cildiye 3 aya geçmezse gel dedi
Hamilelikte sedef tarzi rahatsizliklarda etkilemiyor gibi okumustum sanki. Gul rahatsizligi da o tarz birseydi degilmi yanlis bilmiyorum

Merhaba kızlar bir sorum var, özellikle tecrübeli annelere... doğumdan sonra emzirme sürecinde de hamilelik dönemindeki beslenme kuralları aynen devam mı? Şu an yiyemediğimiz içemediğimiz her şey o zaman için de geçerli mi?

Çok güzel bir soru. Bebeğin durumuna bağlı bu biraz. Mesela gaz sorunu varsa gaz yapacak şeyleri yiyemezsin. Süt alerjisi varsa süt ürünleri tüketemezsin. Su ihtiyacı da bence normalden çok çok artıyor. İlaç içmede de yine gebelikle aynı durum süte geçen/geçmeyen diye dikkat ediliyor. Benim aklıma gelenler bunlar.

Bende böyle düşünüyorum ilk gebeliğim içinde hiç test yaptırmadım ama bunlarda nimet ne olacağını bilmek hazırlıklı olmak
Da önemli .

Merhaba bende yaşadım patates kabuğunun iç tarafını ensene koyup bir tülbent ile başını sık birde ayaklarını soğuk suyla yıka bana iyi gelmişti parol içmedim

Hic geçmeyecek sanki ne olur dua edin birşeyler söyleyin.
Acil şifalar... bende yarım zofere devam içmediğimde komadayım azcık daha sabır

Canım açık hava, bol su ve duş iyi geliyor. Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun benimse geçmedi ama hafifledim Allaha şükür
Minnos arkadaslar birsey sorucam gogus uclarinda birikintisi olan varmi ya ? Hani sanki sut sizmis da kurumus gibi
Evet normal bende aynı

çok sağolun

Canım birde bebeğin gaz sorunu olmaması için asitli şeylerden de uzak duruyoruz. Gaz yapacak şeylerden bulgur nohut gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…