Aslinda kasim oluyor ama sezeryan olacagi icin ekim sonu diye bu formdayim.Çok dikkat etmen lazım balım o zaman en azından bebek biraz güçlenene kadar. Kaç haftalıksın bu arada kalbi duyulamayacak kadar zayıf dedin ya?
Dayanabilirsen 17de git canım. Bana da 16da gel dedi ama gitmem 17yi bulur herhalde. Ya da senin minnoşa bağlı, belki erken de gösterebilir16da gideyim diyorum bi yandan biraz daha sabredip 17de mi gitsem diyorum
Valla canım ben içtim hiç bir şey olmadi korkmaGunaydin kizlar,acili salgamin bi zarari olurmu?dun dayanamadim sucuk yedim,yarim saat sonra midem bulaninca acili salgam gecirir dusuncesiyle icdim,simdi bebisi hiss etmiyince korku basdi.
Canım bebeği besleyecek şekilde beslen. Sağlıklı dengeli sebze,meyve,kabuklu yemiş ağırlıklı beslen ve bol su iç. Senden besleniyo annesi ona çok iyi bakarsan bi güçlenir bi güçlenirKasimin ilk hamilelerinden.onceler duyuluyordu 145 filandi .bu hafda zayiflamiş
Çok sevindim tebrikler canımMerhaba kizlar; ben tekrar hamileyim inşallah bu sefer ki kimyasal olmayacak degerim 1020 çıktı bana dua edin olur mu sizleri unutmadim
Teşekkür ederimBenim oğluşta 9 aylık teyzesi
Benimki hem taratmayı sevmiyor, hem tüy döküyor. Heryer tüymüş resmen, iki halıdan bir sürü tüy çıktı şok oldum
Merhaba.Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende oluyordu canımhem geğiremeyip bulantı yaşıyordum hemde balgam yapıyordu boğazımda. Onu temizlemeye çalışırken kusuyordum. Ama bi çaresini bulamadım. Kendi kendine geçti sanki
Kesinlikle stres ve üzüntü mideyi etkiliyor canım hele de miden ekstra hassas ise bu dönemdeKızlar üzüldüğünde, ağladığında ekstra midesi bulanan ve kusan var mı? Malum hamilelik, hormonlar ve duygular tavan. Biraz hüzünlenip ağlasam hemen miden bulanıyor kusuyorum. Öyle şiddetli öğürdüm ki kusarken burnum kanamaya başladı. Kendimi nasıl kastıysam damarları çatlattım heralde.
Bu ölçümler karından ultrason ile mi yapılıyor acaba?vajinal mi?Merhaba Hanımlar ,
Bende bugün ikili test verdim çok şükür ense kalınlığı ve burun ölçümümüz iyi çıktı .Bir hafta sonra kan sonuçlarım çıkacak inşallah kan sonuçlarımızda güzel gelir .Bu gittiğimizde yine bebeğimizin cinsiyetine %90erkek dendi .Allahın izniyle sanırım oğlum olacak
Ben 11+3de vajinal olarak detaylı ultrasona girdim .Orada her şey güzel çıktı .Sadece doktorum çok uzakta olduğu için daha yakında ki bir hastanede doktor edindim .İkili test için ona gittim 12+4 de karından baktı ora da her şey yolunda çıktı .Bu ölçümler karından ultrason ile mi yapılıyor acaba?vajinal mi?
Baya merak ediyorum hakikaten 17. Haftaya randevu aldım demin hayırlı evlat olsunlar inşallahDayanabilirsen 17de git canım. Bana da 16da gel dedi ama gitmem 17yi bulur herhalde. Ya da senin minnoşa bağlı, belki erken de gösterebilir
Hadi bakalım sağlıklı olsun daBaya merak ediyorum hakikaten 17. Haftaya randevu aldım demin hayırlı evlat olsunlar inşallah
İnşallah benimkide geçer kendiliğinden kuzuBenim oğluşta 9 aylık teyzesi
Benimki hem taratmayı sevmiyor, hem tüy döküyor. Heryer tüymüş resmen, iki halıdan bir sürü tüy çıktı şok oldum
Merhaba.Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende oluyordu canımhem geğiremeyip bulantı yaşıyordum hemde balgam yapıyordu boğazımda. Onu temizlemeye çalışırken kusuyordum. Ama bi çaresini bulamadım. Kendi kendine geçti sanki
bizde seni unutmadik canim.cok sevindim senin adina.saglikla ilerlesin insallahMerhaba kizlar; ben tekrar hamileyim inşallah bu sefer ki kimyasal olmayacak degerim 1020 çıktı bana dua edin olur mu sizleri unutmadim
Hadi sağlıcakla inşallah yay bebesi mi oluyor o zaman yay iyidirMerhaba kizlar; ben tekrar hamileyim inşallah bu sefer ki kimyasal olmayacak degerim 1020 çıktı bana dua edin olur mu sizleri unutmadim
Yok canım birşey almadım hem cinsiyet belli olsun hemde biraz büyüsünde öyle alayım dedim.Beyaz zıbınlardan alsaydın düz ben onlardan aldım
Ben oğlumu 15+3 de öğrendim şimdi ayın 20sinde gideceğim yine 15+3 oluyor CVS sonucunu alacağım hemde doktorda ki raporda yazıyormuş eğer söylerse öğreneceğim bakalım. Ultrasonla da bakar heralde bir aydır gitmiyorum doktoraDayanabilirsen 17de git canım. Bana da 16da gel dedi ama gitmem 17yi bulur herhalde. Ya da senin minnoşa bağlı, belki erken de gösterebilir
Sen de mi hissediyorsun canım bi ben mi hissetmiyorum ? İnşallah sıkıntı yoktur canım hareket dediğin ben solucan kıvrılması tarzında bir şey hissediyorum o mu ?Kızlar sanki bugün karnım küçüldü gibi geldi bana ya kendimi dinliyorum harekete etmedi akşamdan beri inşaallah iyidir yavrum.
İnşallah gösterir canımBen oğlumu 15+3 de öğrendim şimdi ayın 20sinde gideceğim yine 15+3 oluyor CVS sonucunu alacağım hemde doktorda ki raporda yazıyormuş eğer söylerse öğreneceğim bakalım. Ultrasonla da bakar heralde bir aydır gitmiyorum doktora
Canım bazen şişkinlik oluyor, ondan da göbek büyüdü zannedebiliyoruz. Ben iki gün önce 48 kilo çıkarken bu gün 49 çıkıyorum büyük ihtimal şişkinlik çünkü iki günde 1 kilo almış olamam diye düşünüyorum.Kızlar sanki bugün karnım küçüldü gibi geldi bana ya kendimi dinliyorum harekete etmedi akşamdan beri inşaallah iyidir yavrum.
Bende böyle sol tarafımda seğirme, böyle kırılma, kıpraşma gibi bişeyler hissediyorum bazen. Ama gaz mı yoksa bebek mi emin olamıyorum.Sen de mi hissediyorsun canım bi ben mi hissetmiyorum ? İnşallah sıkıntı yoktur canım hareket dediğin ben solucan kıvrılması tarzında bir şey hissediyorum o mu ?
İnşaallah canım. Evet sanırım ödem oluyor insan yinede tedirgin oluyor.İnşallah gösterir canım
Canım bazen şişkinlik oluyor, ondan da göbek büyüdü zannedebiliyoruz. Ben iki gün önce 48 kilo çıkarken bu gün 49 çıkıyorum büyük ihtimal şişkinlik çünkü iki günde 1 kilo almış olamam diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?