Yok canım alt tarafta böyle bildiğin tekme gibi hissediyorum ben benim üçüncü gebeliğim bu yüzden ayırt edebiliyorum hareket mi değil mi diyeSen de mi hissediyorsun canım bi ben mi hissetmiyorum ? İnşallah sıkıntı yoktur canım hareket dediğin ben solucan kıvrılması tarzında bir şey hissediyorum o mu ?
Canım aynı durumdayım bugün iyice kafama taktım hissediyolar nasıl ya falan diye. Arada bir titreşim gibi bişey oluyo gaz herhalde diyorum tekme gibi bariz bi his olmadı hiç. Bağırsak hareketi gibi gaz hareketi gibi kıpraşma titreşme oluyo bazen çokta merak ediyorum herşey yolunda mı acaba diyeBende böyle sol tarafımda seğirme, böyle kırılma, kıpraşma gibi bişeyler hissediyorum bazen. Ama gaz mı yoksa bebek mi emin olamıyorum.
Valla merak ediyorum ne zaman ne şekilde hissedeceğim diye. Zayıflar kolay hisseder diyorlar, bende zayıf hamile kaldım ama bilmiyorum.Canım aynı durumdayım bugün iyice kafama taktım hissediyolar nasıl ya falan diye. Arada bir titreşim gibi bişey oluyo gaz herhalde diyorum tekme gibi bariz bi his olmadı hiç. Bağırsak hareketi gibi gaz hareketi gibi kıpraşma titreşme oluyo bazen çokta merak ediyorum herşey yolunda mı acaba diye
Kontrol için mi gitmiştin canım? Rutin olarak bakmış olabilir belki.Arkadaşlar başka bir doktora gittim ve Beta ya bakmış ve sonuç 37863. Bu ne demek neden bakmış olabilir?
Ben 65 kiloyum 62 ile hamile kaldım şimdiden 3 kilo almışımValla merak ediyorum ne zaman ne şekilde hissedeceğim diye. Zayıflar kolay hisseder diyorlar, bende zayıf hamile kaldım ama bilmiyorum.
Kontrol için mi gitmiştin canım? Rutin olarak bakmış olabilir belki.
Ben 45le hamile kaldım, şuan 49 gösteriyor tartıBen 65 kiloyum 62 ile hamile kaldım şimdiden 3 kilo almışımhissetmem o zaman 22 nisan kontrolüm var daha çok var sabrısızlıkla doğru orantılıyım
Benimde arada oyle oluyor sanirim siskinlikle alakali bir durum.Kızlar sanki bugün karnım küçüldü gibi geldi bana ya kendimi dinliyorum harekete etmedi akşamdan beri inşaallah iyidir yavrum.
Allah Allah benim de ikinci gebeliğim kızımı da 20den sonra hissetmiştim muhtemelen zayıfsın canım ben 65 ile hamile kaldımYok canım alt tarafta böyle bildiğin tekme gibi hissediyorum ben benim üçüncü gebeliğim bu yüzden ayırt edebiliyorum hareket mi değil mi diye
Ya zaten çok zayıfmışsın canım aslında baya erken hissetmen lazım seninBen 45le hamile kaldım, şuan 49 gösteriyor tartı15 hafta yani 4 ayda 4 kilo iyi mi acaba? Bulantılar da azalmaya başladı, iştahım açılıyor. İpin ucunu kaçırıp obez olmam inşallah
Bişeyler hissediyor gibi oluyorum ama bebek mi değil mi emin olamıyorum.Allah Allah benim de ikinci gebeliğim kızımı da 20den sonra hissetmiştim muhtemelen zayıfsın canım ben 65 ile hamile kaldım
Ya zaten çok zayıfmışsın canım aslında baya erken hissetmen lazım senin
Amin canımAmin inşallah inşallah diğer kontrole kadar biter kanamalarımız insan ister istemez tedirgin oluyor Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize
Aynen canım ben de sol tarafımda hissediyorum genellikleBişeyler hissediyor gibi oluyorum ama bebek mi değil mi emin olamıyorum.Sağda olmuyor hiç, sadece sol tarafımda oluyor mesela. Gazsa bile sadece solda olmaz ki demi?
Aşırı kaşıntım olduğu için gittim farklı doktora. 11 haftalık renkli ultrasonla bakıp cinsiyeti söylemişti önceden gittiğim doktorum ama 15 haftalıkken cinsiyeti kız dememe rağmen şuan küçük cinsiyeti söyleyemem dedi şuan ki. Şaştım kaldım. 1 hafta geri görünüyor sanırım bebeğim.Kontrol için mi gitmiştin canım? Rutin olarak bakmış olabilir belki.
Bakalım ne zaman net hissedeceğiz bizdeAynen canım ben de sol tarafımda hissediyorum genellikle
Bazen doktorlar cihazın kalitesinden ötürü göremeyebiliyorlar canım. Geri gitmesi konusu da bana doktor bir hafta geri görünmesi normal demişti. Hem karından bakılan ölçümde geri çıkması normal diye biliyorum. Tabi en iyisini yine doktorun söyler ama.Aşırı kaşıntım olduğu için gittim farklı doktora. 11 haftalık renkli ultrasonla bakıp cinsiyeti söylemişti önceden gittiğim doktorum ama 15 haftalıkken cinsiyeti kız dememe rağmen şuan küçük cinsiyeti söyleyemem dedi şuan ki. Şaştım kaldım. 1 hafta geri görünüyor sanırım bebeğim.
Ya sağlığı tehdit etmediği sürece yemek bence daha güzel boşver hem çok zayıfsın sen daha çok yeBen 45le hamile kaldım, şuan 49 gösteriyor tartı15 hafta yani 4 ayda 4 kilo iyi mi acaba? Bulantılar da azalmaya başladı, iştahım açılıyor. İpin ucunu kaçırıp obez olmam inşallah
Canım cinsiyetlede alakalı olabilir ben ilk gebeligimde de 15 haftalıkken hissettim. Kızlar biraz geç hissedilir diyorlar bunda cinsiyetini bilmiyorum ama bunuda üçüncü gebeliğim olduğuna yoruyorum bende 55 kiloyla hamile kaldım.Allah Allah benim de ikinci gebeliğim kızımı da 20den sonra hissetmiştim muhtemelen zayıfsın canım ben 65 ile hamile kaldım
Canım gebelik takibinde tamamlayıcı sağlık sigortası geçerli değil bizimde var ama ben kalp atışı için gitmek istemiştim aradım sordum gebe diye geçtiği anda ücret istiyorlarmışBir de ikili testte tamamlayıcı sağlık sigortası geçerli oluyor mu bilgisi olan var mı acaba
Canım kişiden kişiye farklılık gösterir herkesin bünyesi bir değil birçok farklı etken var.Canım aynı durumdayım bugün iyice kafama taktım hissediyolar nasıl ya falan diye. Arada bir titreşim gibi bişey oluyo gaz herhalde diyorum tekme gibi bariz bi his olmadı hiç. Bağırsak hareketi gibi gaz hareketi gibi kıpraşma titreşme oluyo bazen çokta merak ediyorum herşey yolunda mı acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?