2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım gebelik takibinde tamamlayıcı sağlık sigortası geçerli değil bizimde var ama ben kalp atışı için gitmek istemiştim aradım sordum gebe diye geçtiği anda ücret istiyorlarmış
Ben normalde gebelik takibimi iş yerinin yaptığı doğum bile dahil olan bir paketten yararlanıyorum ama her şeyde geçerli mi bilemedim hastaneyi aradım telefonla dönüş yapacaklardı yapmadılar bir türlü öğrenemedim

Ah canım günde bir mi ? İki mi benim bi önceki hamileliğimde beni mahvetmişti o ilaç fayda etmesi için aç karnına içmek lazım aç karnına içince daha fazla mide bulandırıyor ben gece yatağa girince içerdim hemen uyuyayım bulantıyı hissetmeyeyim diye sabahki zaten çoğunlukla çıkarıyırdum

Bende heyecanlanmıştım kıyafet felan bakacaktım artık bir ay sonra söyler belki. Birde kaşıntım çok fazla var hamilelik kolestazı olurum diye korktum ama bu haftalarda olmuyormuş sanırım

Yok günde bi kere ve tok karnına al dedi dr bende yatmadan bi dk önce içiyorum resmen ama çok hızlı etki ediyor çıkarıyorum faydasını görememekten korkuyorum bende.

Yok günde bi kere ve tok karnına al dedi dr bende yatmadan bi dk önce içiyorum resmen ama çok hızlı etki ediyor çıkarıyorum faydasını görememekten korkuyorum bende.
Demir ilacı tok mu ? Allah Allah ilacı değiştirmesini istesen belki daha az dokunur başkası

Doktor bana narı yasaklamıştı ilk zamanlar iyi gelmiyor düşük tehlikesine karşı yasaklı meyveler arasında bişey olmaz inşallah iyi olur bebişin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende heyecanlanmıştım kıyafet felan bakacaktım artık bir ay sonra söyler belki. Birde kaşıntım çok fazla var hamilelik kolestazı olurum diye korktum ama bu haftalarda olmuyormuş sanırım
Bende de Kaşıntı çok. Bana da bu haftalarda kolestaz olmaz dedi. Sanırım 30.haftadan sonra oluyormuş o. Alerjik olabilir dedi. Ama inanılmaz Kaşıntım var.

Canım doğum bile dahilse aramana bile gerek yokki illa bakıyorlardır. Tamamlayıcı sağlık sigortası dediğin için söyledim ben tamamlayıcı da olmuyor maalesef çünkü doğum için ayrı paketler var. Bizde eşimin iş yerinden yaptırdık ailecek ama doğumu kapsamıyor.

Ya sağlığı tehdit etmediği sürece yemek bence daha güzel boşver hem çok zayıfsın sen daha çok ye
Bu sefer de ipin ucunu kaçırıp obez olurum diye korkuyorum
Doktor bana narı yasaklamıştı ilk zamanlar iyi gelmiyor düşük tehlikesine karşı yasaklı meyveler arasında bişey olmaz inşallah iyi olur bebişin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Nar neden yasak acaba canım? Ben rahime iyi geliyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?

Aaa oyle mi oluyor.bende karindan hep buyuk cikiyor,vajinal haftasina uygun,ilginc

Aaa oyle mi oluyor.bende karindan hep buyuk cikiyor,vajinal haftasina uygun,ilginc
Evet canım. Çünkü karından bir sürü katman, deri, yağ tabakasını aşıp görüyor cihaz. Farklı çıkması normal diye düşünüyorum.
Kız yok ne obezi verirsin. Kuzenim 36 kilo aldı hamileliğinde şimdi yine tığ gibi
Gerçi kilo çabuk veririm ben ama, doğru diyosun ya Bi daha ne zaman yiyeceğim sanki amaaaan

Yahu herhalde ye senin veya bebeğinin sağlığını tehdit edecek derecede değilse ye yiyebildiğin kadar ama geri vermek şartıyla

İş yerinin sigortacası tamamlayıcı demişti benimde çok bilgim yok aslında Ocak ayında yapıldı ama poliklinik ve doğumda geçerli onu biliyorum

Aaaa mesajinizi gec gordum,bu gunde yemiş bulundum peki kacinci haftadan izinli,ya hep yasak?

İş yerinin sigortacası tamamlayıcı demişti benimde çok bilgim yok aslında Ocak ayında yapıldı ama poliklinik ve doğumda geçerli onu biliyorum
Anladım canım, öyleyse iyi ben olsam sürekli giderdim. ben sorduğumda jinekolojik muayenede geçerli dediler. Keşke benimkide geçerli olsaydı

Canım doktoruna söyle değiştirsin ilacı Demekki içeriğindeki bir şey dokunuyor sana

İlk gebeliğiniz mi yoksa ikinci üçüncü falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…