- 14 Mart 2021
- 116
- 169
- 18
- 33
Ben normalde gebelik takibimi iş yerinin yaptığı doğum bile dahil olan bir paketten yararlanıyorum ama her şeyde geçerli mi bilemedim hastaneyi aradım telefonla dönüş yapacaklardı yapmadılar bir türlü öğrenemedimCanım gebelik takibinde tamamlayıcı sağlık sigortası geçerli değil bizimde var ama ben kalp atışı için gitmek istemiştim aradım sordum gebe diye geçtiği anda ücret istiyorlarmış
Ah canım günde bir mi ? İki mi benim bi önceki hamileliğimde beni mahvetmişti o ilaç fayda etmesi için aç karnına içmek lazım aç karnına içince daha fazla mide bulandırıyor ben gece yatağa girince içerdim hemen uyuyayım bulantıyı hissetmeyeyim diye sabahki zaten çoğunlukla çıkarıyırdumMerhaba kızlar geçen hafta kan ilacına başlamıştım 6-7 gündür içiyorum ama bunun 3-4 ünü çıkardım içtikten sonra kendimi ne kadar zorlasamda uyumaya çalışsamda olmuyor faydasını da göremiyorum belki bu şekilde. Basına gelen oldu mu hiç yada çevresinde duyan? Farklı bir yolu var mıdır bu ilacın ?
Bende heyecanlanmıştım kıyafet felan bakacaktım artık bir ay sonra söyler belki. Birde kaşıntım çok fazla var hamilelik kolestazı olurum diye korktum ama bu haftalarda olmuyormuş sanırımBazen doktorlar cihazın kalitesinden ötürü göremeyebiliyorlar canım. Geri gitmesi konusu da bana doktor bir hafta geri görünmesi normal demişti. Hem karından bakılan ölçümde geri çıkması normal diye biliyorum. Tabi en iyisini yine doktorun söyler ama.
Yok günde bi kere ve tok karnına al dedi dr bende yatmadan bi dk önce içiyorum resmen ama çok hızlı etki ediyorAh canım günde bir mi ? İki mi benim bi önceki hamileliğimde beni mahvetmişti o ilaç fayda etmesi için aç karnına içmek lazım aç karnına içince daha fazla mide bulandırıyor ben gece yatağa girince içerdim hemen uyuyayım bulantıyı hissetmeyeyim diye sabahki zaten çoğunlukla çıkarıyırdum
Demir ilacı tok mu ? Allah Allah ilacı değiştirmesini istesen belki daha az dokunur başkasıYok günde bi kere ve tok karnına al dedi dr bende yatmadan bi dk önce içiyorum resmen ama çok hızlı etki ediyorçıkarıyorum faydasını görememekten korkuyorum bende.
Evet özellikle tok diye belirtti reçeteyede yazdı yarın arayacağım artık doktoruDemir ilacı tok mu ? Allah Allah ilacı değiştirmesini istesen belki daha az dokunur başkası
Doktor bana narı yasaklamıştı ilk zamanlar iyi gelmiyor düşük tehlikesine karşı yasaklı meyveler arasında bişey olmaz inşallah iyi olur bebişin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen tuhafimda biraz.gecen hafta sekerim 250 cikinca,hep yatmakdandir deyib yuruyuse cikdim 25-30 dakika kaplumbaga gibi,eve gelince nar canim cekdi.2 tane yedim.sabahindan karnim hep gerildi.doktora gitdim bir suru ilac yazdi,popdan önden agizdan.rahimde kasilmadan bebisi goremedi,kalbi duyulmayacak kadar zayif.tum hafta dikkat ettim,ama gece duramadim
Bende de Kaşıntı çok. Bana da bu haftalarda kolestaz olmaz dedi. Sanırım 30.haftadan sonra oluyormuş o. Alerjik olabilir dedi. Ama inanılmaz Kaşıntım var.Bende heyecanlanmıştım kıyafet felan bakacaktım artık bir ay sonra söyler belki. Birde kaşıntım çok fazla var hamilelik kolestazı olurum diye korktum ama bu haftalarda olmuyormuş sanırım
Canım doğum bile dahilse aramana bile gerek yokki illa bakıyorlardır. Tamamlayıcı sağlık sigortası dediğin için söyledim ben tamamlayıcı da olmuyor maalesef çünkü doğum için ayrı paketler var. Bizde eşimin iş yerinden yaptırdık ailecek ama doğumu kapsamıyor.Ben normalde gebelik takibimi iş yerinin yaptığı doğum bile dahil olan bir paketten yararlanıyorum ama her şeyde geçerli mi bilemedim hastaneyi aradım telefonla dönüş yapacaklardı yapmadılar bir türlü öğrenemedim
Bu sefer de ipin ucunu kaçırıp obez olurum diye korkuyorumYa sağlığı tehdit etmediği sürece yemek bence daha güzel boşver hem çok zayıfsın sen daha çok ye
Nar neden yasak acaba canım? Ben rahime iyi geliyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?Doktor bana narı yasaklamıştı ilk zamanlar iyi gelmiyor düşük tehlikesine karşı yasaklı meyveler arasında bişey olmaz inşallah iyi olur bebişin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aaa oyle mi oluyor.bende karindan hep buyuk cikiyor,vajinal haftasina uygun,ilgincBakalım ne zaman net hissedeceğiz bizde
Bazen doktorlar cihazın kalitesinden ötürü göremeyebiliyorlar canım. Geri gitmesi konusu da bana doktor bir hafta geri görünmesi normal demişti. Hem karından bakılan ölçümde geri çıkması normal diye biliyorum. Tabi en iyisini yine doktorun söyler ama.
Kız yok ne obezi verirsin. Kuzenim 36 kilo aldı hamileliğinde şimdi yine tığ gibiBu sefer de ipin ucunu kaçırıp obez olurum diye korkuyorum
Nar neden yasak acaba canım? Ben rahime iyi geliyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
Evet canım. Çünkü karından bir sürü katman, deri, yağ tabakasını aşıp görüyor cihaz. Farklı çıkması normal diye düşünüyorum.Aaa oyle mi oluyor.bende karindan hep buyuk cikiyor,vajinal haftasina uygun,ilginc
Gerçi kilo çabuk veririm ben ama, doğru diyosun yaKız yok ne obezi verirsin. Kuzenim 36 kilo aldı hamileliğinde şimdi yine tığ gibi
Yahu herhalde ye senin veya bebeğinin sağlığını tehdit edecek derecede değilse ye yiyebildiğin kadarEvet canım. Çünkü karından bir sürü katman, deri, yağ tabakasını aşıp görüyor cihaz. Farklı çıkması normal diye düşünüyorum.
Gerçi kilo çabuk veririm ben ama, doğru diyosun yaBi daha ne zaman yiyeceğim sanki amaaaan
İş yerinin sigortacası tamamlayıcı demişti benimde çok bilgim yok aslında Ocak ayında yapıldı ama poliklinik ve doğumda geçerli onu biliyorumCanım doğum bile dahilse aramana bile gerek yokki illa bakıyorlardır. Tamamlayıcı sağlık sigortası dediğin için söyledim ben tamamlayıcı da olmuyor maalesef çünkü doğum için ayrı paketler var. Bizde eşimin iş yerinden yaptırdık ailecek ama doğumu kapsamıyor.
Aaaa mesajinizi gec gordum,bu gunde yemiş bulundumDoktor bana narı yasaklamıştı ilk zamanlar iyi gelmiyor düşük tehlikesine karşı yasaklı meyveler arasında bişey olmaz inşallah iyi olur bebişin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Anladım canım, öyleyse iyi ben olsam sürekli giderdim. ben sorduğumda jinekolojik muayenede geçerli dediler. Keşke benimkide geçerli olsaydıİş yerinin sigortacası tamamlayıcı demişti benimde çok bilgim yok aslında Ocak ayında yapıldı ama poliklinik ve doğumda geçerli onu biliyorum
Canım doktoruna söyle değiştirsin ilacı Demekki içeriğindeki bir şey dokunuyor sanaMerhaba kızlar geçen hafta kan ilacına başlamıştım 6-7 gündür içiyorum ama bunun 3-4 ünü çıkardım içtikten sonra kendimi ne kadar zorlasamda uyumaya çalışsamda olmuyor faydasını da göremiyorum belki bu şekilde. Basına gelen oldu mu hiç yada çevresinde duyan? Farklı bir yolu var mıdır bu ilacın ?
İlk gebeliğiniz mi yoksa ikinci üçüncü falan mıHayırlı geceler arkadaşlar öncelikle Rabbim hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben temmuz annesiyim yazdıklarınızın birazını okudum da 10 lu haftalardasınız ne tatlı telaşlar bu anlarınızın kıymetini bilin ben 28+2 deyim artık ikili tarama detaylı ultrason şeker yüklemesi gibi testleri geride bıraktım şimdi zorlu kısma adım attım en güzel yanı bebeğin hareketleri sizler de yakın zamanda hissetmeye başlayacaksınız hatta gaz mı bebek hareketi mi bilemiyorum diyen varsa ben 14. Haftada hissettim ilk tekmeyi ama bir gün hissederseniz 3 gün hiç hissetmeyebilirsiniz korkmayın sizin durumunuzda çok normal Rabbim hepinize sağlıklı gebelikler versin
İlk gebeliğiniz mi yoksa ikinci üçüncü falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?