- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin benişiniz, bende ondördüncü haftanın içimdeyim sabırsızlanıyorum hareketleri hissetmek için, nasıl bişey hissettiniz 14 te tarif edermisiniz bide cinsiyet ve kilonuz nedir acaba bunlarla ilgisi var mı hissetmeninİlk gebelik tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım
İnşallah canım sagsalim dogsun daHadi sağlıcakla inşallah yay bebesi mi oluyor o zaman yay iyidir(kendim yay burcuyum diye demiyorum yanlış anlaşılmasın)
İnşallah canım sagsalim dogsun daHadi sağlıcakla inşallah yay bebesi mi oluyor o zaman yay iyidir(kendim yay burcuyum diye demiyorum yanlış anlaşılmasın)
Ben normalde gebelik takibimi iş yerinin yaptığı doğum bile dahil olan bir paketten yararlanıyorum ama her şeyde geçerli mi bilemedim hastaneyi aradım telefonla dönüş yapacaklardı yapmadılar bir türlü öğrenemedim
Teşekkür ederim sizin de bebişiniz hayırlı olsun inşallah ben erken hissedenlerdenim çok geç hissedenler de var o yüzden hemen hissetmezseniz de korkmayın 20. haftadan sonra hissedenler var ben 14. haftamda bulantılarım yüzünden aşırı zayıflamıstım ondan bu kadar erken hissettim galiba çok küçük bir pıt diye dokunma şeklinde vurdu hatta emin olamadım acaba mı dedim ama uzanıp dinlenirken hissediliyor ilk zamanlar daha sonra ona yoğunlaştım yarım saat sonra bidaha vurdu sonra üç gün hiçbir şey hissetmedim sonra artık yavaş yavaş artmaya başladı gaz varmış gibi 17-18 de baya hareketliydi doktor bile şaşırmıştı erken hissetmeme şuan maşallah ayaklarını leğen kemiğime bastığını hissedebiliyorum ve Allah nasip ederse oğlum olacakHayırlısı olsun sağlıkla gelsin benişiniz, bende ondördüncü haftanın içimdeyim sabırsızlanıyorum hareketleri hissetmek için, nasıl bişey hissettiniz 14 te tarif edermisiniz bide cinsiyet ve kilonuz nedir acaba bunlarla ilgisi var mı hissetmenin
Benimki acıbadem canım geçti canım bendeBir de ikili testte tamamlayıcı sağlık sigortası geçerli oluyor mu bilgisi olan var mı acaba
İnşallah veririm ya, doğumdan sonra artık zayıflama topiğine giderimYahu herhalde ye senin veya bebeğinin sağlığını tehdit edecek derecede değilse ye yiyebildiğin kadarama geri vermek şartıyla
Hiç bilmiyorum canım doktorumun verdiği yeme listesinde nar, hurma, greyfurt ve adaçayı yasak yazıyor hurma yediğim ve yürüdüğüm günden sonra hatta bende kanama olmuştu yürümeden mi hurmadan mı anlamadım.. bişey olmaz ve her yerde faydali yazıyor diye yemiştim bendeBu sefer de ipin ucunu kaçırıp obez olurum diye korkuyorum
Nar neden yasak acaba canım? Ben rahime iyi geliyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
Canım bilmiyorum benim kanamam olmuştu doktor kanamayı tetikleyebilir diye düşük ihtimali olanlar için yasaklamış olabilir, kanaman olmuyorsa ve seni rahatsız etmiyorsa belki de aynı durum senin için geçerli değildirAaaa mesajinizi gec gordum,bu gunde yemiş bulundumpeki kacinci haftadan izinli,ya hep yasak?
Belki de dediğin gibi düşük tehlikesi olanlara yasaktır canım. Kan sulandırıcı etkisi filan varsa belki. Sana da çok geçmiş olsunHiç bilmiyorum canım doktorumun verdiği yeme listesinde nar, hurma, greyfurt ve adaçayı yasak yazıyor hurma yediğim ve yürüdüğüm günden sonra hatta bende kanama olmuştu yürümeden mi hurmadan mı anlamadım.. bişey olmaz ve her yerde faydali yazıyor diye yemiştim bendebenim kanamalarım oldu 6.haftadan sonra o yüzden düşük ihtimali olduğu için yasak olmuş olabilir her hamilelik farklı oluyor düşük ihtimali olanlarda bu dediklerime dikkat edilmesi gerekiyordur belki tam bilemiyorum bende
Hurma erken doguma sebep oluyor. O sebeple doğumu yaklaşan anne adaylarina hurma yemeleri tavsiye ediliyor . Greyfurt hurma maydanoz adacayindan uzak durunHiç bilmiyorum canım doktorumun verdiği yeme listesinde nar, hurma, greyfurt ve adaçayı yasak yazıyor hurma yediğim ve yürüdüğüm günden sonra hatta bende kanama olmuştu yürümeden mi hurmadan mı anlamadım.. bişey olmaz ve her yerde faydali yazıyor diye yemiştim bendebenim kanamalarım oldu 6.haftadan sonra o yüzden düşük ihtimali olduğu için yasak olmuş olabilir her hamilelik farklı oluyor düşük ihtimali olanlarda bu dediklerime dikkat edilmesi gerekiyordur belki tam bilemiyorum bende
Ramazanda günde bir tane yesek sıkıntı olur mu? Oruç tutamayacağım ama sanki tutuyor gibi ezanla sofrada yemek güzel oluyorHurma erken doguma sebep oluyor. O sebeple doğumu yaklaşan anne adaylarina hurma yemeleri tavsiye ediliyor . Greyfurt hurma maydanoz adacayindan uzak durun
Çok güzel duygular bize de nasip olur inşallahTeşekkür ederim sizin de bebişiniz hayırlı olsun inşallah ben erken hissedenlerdenim çok geç hissedenler de var o yüzden hemen hissetmezseniz de korkmayın 20. haftadan sonra hissedenler var ben 14. haftamda bulantılarım yüzünden aşırı zayıflamıstım ondan bu kadar erken hissettim galiba çok küçük bir pıt diye dokunma şeklinde vurdu hatta emin olamadım acaba mı dedim ama uzanıp dinlenirken hissediliyor ilk zamanlar daha sonra ona yoğunlaştım yarım saat sonra bidaha vurdu sonra üç gün hiçbir şey hissetmedim sonra artık yavaş yavaş artmaya başladı gaz varmış gibi 17-18 de baya hareketliydi doktor bile şaşırmıştı erken hissetmeme şuan maşallah ayaklarını leğen kemiğime bastığını hissedebiliyorum ve Allah nasip ederse oğlum olacak
9. Takıma beklerizİnşallah veririm ya, doğumdan sonra artık zayıflama topiğine giderim
Süpürgeme atlayıp doğumdan sonra topiğe koşuyorum hemen9. Takıma bekleriz
Ben deSüpürgeme atlayıp doğumdan sonra topiğe koşuyorum hemen
Benim de öyle inanılmaz kaşınıyorum ama düşünüyorum farklı bir şey de yemedim. Güneşe felan da çıkmıyorum neden oluyor merak ediyorum. Kan verdim bakalım sonuçları nasıl çıkacakBende de Kaşıntı çok. Bana da bu haftalarda kolestaz olmaz dedi. Sanırım 30.haftadan sonra oluyormuş o. Alerjik olabilir dedi. Ama inanılmaz Kaşıntım var.
Bende öyle düşünüyorum bakalım, vermezsem kilolarıBen delohusalığı bitirip başlarım herhalde
Allah Allah ihmal etme kuzum kaşıntın idrarda yanma da varsa mantar olabilir bi daha git iyisi mi tek kullanımlık şaşeler antibiyotik içerikli oluyor şu sıra kefir , yoğurt hatta suyunu filan tüket ki probiyotik al da oradaki bakteriler doğal dengesine döner inşallahBende öyle düşünüyorum bakalım, vermezsem kiloları
Kızlar ya bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı, doktor ilaç verdi demiştim ya. Ben tek kullanımlık olan toz ilacı içtim bıraktım. Ama o ilacı içtikten sonra kokusuz olan akıntım kokulu olmaya başladı. Ondan önce yoktu çünkü. Böyle ekşi peynirimsi kokuyor afedersiniz. Akıntı rengi açılmaya başladı ama hâlâ açık sarı. Ama koku olmaya başladı. İlacın Yan etkisinde vajinit vajina iltihabı yazıyor. Bundan başka koku ile alakalı bir yan etki yok. Bundan dolayı koku olabilir mi?temizliğe de dikkat ediyorum, bol su da içiyorum ama ilaçtan sonra koku başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?