2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İlk gebelik tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin benişiniz, bende ondördüncü haftanın içimdeyim sabırsızlanıyorum hareketleri hissetmek için, nasıl bişey hissettiniz 14 te tarif edermisiniz bide cinsiyet ve kilonuz nedir acaba bunlarla ilgisi var mı hissetmenin

Benim de doğum dahil olan tamamlayıcı sigortam var ancak doğumdan faydalanabilmek için sigorta yapılmasının üzerinden 1 sene geçmesi gerekiyor genelde standart olarak. Ben de Aralık ayında yaptırdığım için faydalanamıyorum o yüzden. Daha üst seviye paketlerde bu kadar beklenmiyodu, hastane yerine sigorta şirketini arasanız daha iyi yardımcı olabilirler.

Teşekkür ederim sizin de bebişiniz hayırlı olsun inşallah ben erken hissedenlerdenim çok geç hissedenler de var o yüzden hemen hissetmezseniz de korkmayın 20. haftadan sonra hissedenler var ben 14. haftamda bulantılarım yüzünden aşırı zayıflamıstım ondan bu kadar erken hissettim galiba çok küçük bir pıt diye dokunma şeklinde vurdu hatta emin olamadım acaba mı dedim ama uzanıp dinlenirken hissediliyor ilk zamanlar daha sonra ona yoğunlaştım yarım saat sonra bidaha vurdu sonra üç gün hiçbir şey hissetmedim sonra artık yavaş yavaş artmaya başladı gaz varmış gibi 17-18 de baya hareketliydi doktor bile şaşırmıştı erken hissetmeme şuan maşallah ayaklarını leğen kemiğime bastığını hissedebiliyorum ve Allah nasip ederse oğlum olacak

Bu sefer de ipin ucunu kaçırıp obez olurum diye korkuyorum

Nar neden yasak acaba canım? Ben rahime iyi geliyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
Hiç bilmiyorum canım doktorumun verdiği yeme listesinde nar, hurma, greyfurt ve adaçayı yasak yazıyor hurma yediğim ve yürüdüğüm günden sonra hatta bende kanama olmuştu yürümeden mi hurmadan mı anlamadım.. bişey olmaz ve her yerde faydali yazıyor diye yemiştim bende benim kanamalarım oldu 6.haftadan sonra o yüzden düşük ihtimali olduğu için yasak olmuş olabilir her hamilelik farklı oluyor düşük ihtimali olanlarda bu dediklerime dikkat edilmesi gerekiyordur belki tam bilemiyorum bende

Aaaa mesajinizi gec gordum,bu gunde yemiş bulundum peki kacinci haftadan izinli,ya hep yasak?
Canım bilmiyorum benim kanamam olmuştu doktor kanamayı tetikleyebilir diye düşük ihtimali olanlar için yasaklamış olabilir, kanaman olmuyorsa ve seni rahatsız etmiyorsa belki de aynı durum senin için geçerli değildir o yüzden illa bişey olacak diye düşünme belki sende aynı etkisi olmaz

Belki de dediğin gibi düşük tehlikesi olanlara yasaktır canım. Kan sulandırıcı etkisi filan varsa belki. Sana da çok geçmiş olsun

Hurma erken doguma sebep oluyor. O sebeple doğumu yaklaşan anne adaylarina hurma yemeleri tavsiye ediliyor . Greyfurt hurma maydanoz adacayindan uzak durun

Hurma erken doguma sebep oluyor. O sebeple doğumu yaklaşan anne adaylarina hurma yemeleri tavsiye ediliyor . Greyfurt hurma maydanoz adacayindan uzak durun
Ramazanda günde bir tane yesek sıkıntı olur mu? Oruç tutamayacağım ama sanki tutuyor gibi ezanla sofrada yemek güzel oluyor

Çok güzel duygular bize de nasip olur inşallah sabırsızlanıyorummmm maşallah bu arada bebişinize nazar değmesin kıpırdakmış baya

Bende de Kaşıntı çok. Bana da bu haftalarda kolestaz olmaz dedi. Sanırım 30.haftadan sonra oluyormuş o. Alerjik olabilir dedi. Ama inanılmaz Kaşıntım var.
Benim de öyle inanılmaz kaşınıyorum ama düşünüyorum farklı bir şey de yemedim. Güneşe felan da çıkmıyorum neden oluyor merak ediyorum. Kan verdim bakalım sonuçları nasıl çıkacak

Ben de lohusalığı bitirip başlarım herhalde
Bende öyle düşünüyorum bakalım, vermezsem kiloları

Kızlar ya bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı, doktor ilaç verdi demiştim ya. Ben tek kullanımlık olan toz ilacı içtim bıraktım. Ama o ilacı içtikten sonra kokusuz olan akıntım kokulu olmaya başladı. Ondan önce yoktu çünkü. Böyle ekşi peynirimsi kokuyor afedersiniz. Akıntı rengi açılmaya başladı ama hâlâ açık sarı. Ama koku olmaya başladı. İlacın Yan etkisinde vajinit vajina iltihabı yazıyor. Bundan başka koku ile alakalı bir yan etki yok. Bundan dolayı koku olabilir mi? temizliğe de dikkat ediyorum, bol su da içiyorum ama ilaçtan sonra koku başladı.

13 hafta ve üzeri olanlara sorum varrr :)

Youtube’da şöyle bir video gördüm, daha 13. haftada ama kadının karnında bebeğin hareketleri dışarıdan görülebiliyor, çok şaşırdım doğrusu. Sizde de böyle oluyor mu merak ettim, benimkini yaşamak için sabırsızlanıyorum ben de

Allah Allah ihmal etme kuzum kaşıntın idrarda yanma da varsa mantar olabilir bi daha git iyisi mi tek kullanımlık şaşeler antibiyotik içerikli oluyor şu sıra kefir , yoğurt hatta suyunu filan tüket ki probiyotik al da oradaki bakteriler doğal dengesine döner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…