Canım enfeksiyon geçtimi diye iki hafta sonra test istiyor doktor .Tekrar verdiğinde bir sıkıntı çıkarsa anlaşılır ,umarım yoktur .Ben yaşamadım o yüzden bilemiyorum bu durumu .Bu hafta ben de enfeksiyon bitti mi diye test vericem .Ama su beni mahvetti midemi bulandırıyor .limonlu içmeye çalışıyorum yine de zorlanıyorum .Her gün kefir içiyorum .Ama bugün mide bulantısı ve bacak kas ağrısı beni bitirdi .Açım yemek yiyemiyorumBende öyle düşünüyorum bakalım, vermezsem kiloları
Kızlar ya bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı, doktor ilaç verdi demiştim ya. Ben tek kullanımlık olan toz ilacı içtim bıraktım. Ama o ilacı içtikten sonra kokusuz olan akıntım kokulu olmaya başladı. Ondan önce yoktu çünkü. Böyle ekşi peynirimsi kokuyor afedersiniz. Akıntı rengi açılmaya başladı ama hâlâ açık sarı. Ama koku olmaya başladı. İlacın Yan etkisinde vajinit vajina iltihabı yazıyor. Bundan başka koku ile alakalı bir yan etki yok. Bundan dolayı koku olabilir mi?temizliğe de dikkat ediyorum, bol su da içiyorum ama ilaçtan sonra koku başladı.
Kuzu bu açık sarı arada bi daha koyu sarı beyaz karışık akıntı hep var ve enfeksiyon yok dedi doktorum gebeliktendir dedi ama koku varsa doktora söyle. Bol su iç kefir iç probiyotikli yoğurt falan tüket ben öyle yapıyorum 1hafta var randevumaBende öyle düşünüyorum bakalım, vermezsem kiloları
Kızlar ya bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı, doktor ilaç verdi demiştim ya. Ben tek kullanımlık olan toz ilacı içtim bıraktım. Ama o ilacı içtikten sonra kokusuz olan akıntım kokulu olmaya başladı. Ondan önce yoktu çünkü. Böyle ekşi peynirimsi kokuyor afedersiniz. Akıntı rengi açılmaya başladı ama hâlâ açık sarı. Ama koku olmaya başladı. İlacın Yan etkisinde vajinit vajina iltihabı yazıyor. Bundan başka koku ile alakalı bir yan etki yok. Bundan dolayı koku olabilir mi?temizliğe de dikkat ediyorum, bol su da içiyorum ama ilaçtan sonra koku başladı.
Canım neler neler istiyor yemekten korkuyorum tiksiniyorum bendeCanım enfeksiyon geçtimi diye iki hafta sonra test istiyor doktor .Tekrar verdiğinde bir sıkıntı çıkarsa anlaşılır ,umarım yoktur .Ben yaşamadım o yüzden bilemiyorum bu durumu .Bu hafta ben de enfeksiyon bitti mi diye test vericem .Ama su beni mahvetti midemi bulandırıyor .limonlu içmeye çalışıyorum yine de zorlanıyorum .Her gün kefir içiyorum .Ama bugün mide bulantısı ve bacak kas ağrısı beni bitirdi .Açım yemek yiyemiyorum
Greyfurtun nasil bir etkisi var ben mide bulantisina iyi geliyor diye geçen hafta hergün yedimHurma erken doguma sebep oluyor. O sebeple doğumu yaklaşan anne adaylarina hurma yemeleri tavsiye ediliyor . Greyfurt hurma maydanoz adacayindan uzak durun
Yemek yapmıyorum kıyamam eşim yapıyor ,yapana kadar sorun yok masaya oturuyorum ağzıma aldığım an içim bulanıyor .Bu hafta artı yine .Umudum biran önce normalleşmesi .Her hafta bu hafta bitecek diye hayal ediyorumCanım neler neler istiyor yemekten korkuyorum tiksiniyorum bende
Çok teşekkür ederimÇok güzel duygular bize de nasip olur inşallahsabırsızlanıyorummmm maşallah bu arada bebişinize nazar değmesin kıpırdakmış baya
Aynı şekilde valla. Bizdedee yemekler eşimde bi süredirYemek yapmıyorum kıyamam eşim yapıyor ,yapana kadar sorun yok masaya oturuyorum ağzıma aldığım an içim bulanıyor .Bu hafta artı yine .Umudum biran önce normalleşmesi .Her hafta bu hafta bitecek diye hayal ediyorum
Ayy inşallah çok teşekkürler güzel duaların için, ne kadar sabırsızlandamda bazı şeylerin vakti vakti var demek ki, beklemedeyim heyecanlaaÇok teşekkür ederimhissettmeye başladığınız anda hayatınız tamamen değişiyor eğer ilk bebeğinizse anne olduğunuzu o zaman anlayacaksınız sabırsızlanmanızı anlıyorum ben de sizin gibiydim ama emin olun siz de benim haftama geldiğinizde bebeğiniz benimki kadar hareketli olacak o zaman da 9 ay dolsa da bir an önce doğsa diye bekleyeceksiniz Rabbim öncelikle sağlıklı gebelik versin gerisi tüm güzellikleri ve heyecanıyla tek tek geliyor
Yanma kaşıntı filan yok canım ama bu koku başladı işte anlamadımAllah Allah ihmal etme kuzum kaşıntın idrarda yanma da varsa mantar olabilir bi daha git iyisi mi tek kullanımlık şaşeler antibiyotik içerikli oluyor şu sıra kefir , yoğurt hatta suyunu filan tüket ki probiyotik al da oradaki bakteriler doğal dengesine döner inşallah
Bir iki hafta sonra bende gidip Bi kontrol ettirelim canım, aklıma takılır yoksaCanım enfeksiyon geçtimi diye iki hafta sonra test istiyor doktor .Tekrar verdiğinde bir sıkıntı çıkarsa anlaşılır ,umarım yoktur .Ben yaşamadım o yüzden bilemiyorum bu durumu .Bu hafta ben de enfeksiyon bitti mi diye test vericem .Ama su beni mahvetti midemi bulandırıyor .limonlu içmeye çalışıyorum yine de zorlanıyorum .Her gün kefir içiyorum .Ama bugün mide bulantısı ve bacak kas ağrısı beni bitirdi .Açım yemek yiyemiyorum
Valla bende artık öyle düşünüyorum canım çünkü bu akıntı hiç beyaz olmuyor. Koku da o ilaçtan sonra oldu. Doğal dengeyi mi bozdum naptım anlamadım. Kefir içiyorum ara sıra ama içeyim hergün faydası olur. Suyu da 2.5 litre içiyorum günde. Bende kontrole giderim bir iki haftaya bakalım düzelir inşallah yaKuzu bu açık sarı arada bi daha koyu sarı beyaz karışık akıntı hep var ve enfeksiyon yok dedi doktorum gebeliktendir dedi ama koku varsa doktora söyle. Bol su iç kefir iç probiyotikli yoğurt falan tüket ben öyle yapıyorum 1hafta var randevuma
MaaşAllah ya gerçekten 13 haftada bu şekilde hareketinin gözükmesi imkansız gibi ilk defa gördüm. Ama bilemedim Allah isterse herşey olur.13 hafta ve üzeri olanlara sorum varrr :)
Youtube’da şöyle bir video gördüm, daha 13. haftada ama kadının karnında bebeğin hareketleri dışarıdan görülebiliyor, çok şaşırdım doğrusu. Sizde de böyle oluyor mu merak ettim, benimkini yaşamak için sabırsızlanıyorum ben de
Yarın bende sigortacıya soracağım bi ayrıntıları öğreneyimAnladım canım, öyleyse iyi ben olsam sürekli giderdim. ben sorduğumda jinekolojik muayenede geçerli dediler. Keşke benimkide geçerli olsaydı
Ben sarı akıntının yanma kaçırma yoksa çok sarı değilse gebelikten olduğunu düşünüyorum. Aynen kuzu flora değiştiği içinde koku oluyo olabilir. Biz tedbirimizi alıyoruz takdir AllahınYanma kaşıntı filan yok canım ama bu koku başladı işte anlamadımkefir almıştım içiyorum aklıma geldikçe.
Bir iki hafta sonra bende gidip Bi kontrol ettirelim canım, aklıma takılır yoksaprilam kullanıyor musun canım, midene iyi gelen şeyler yok mu hiç?
Valla bende artık öyle düşünüyorum canım çünkü bu akıntı hiç beyaz olmuyor. Koku da o ilaçtan sonra oldu. Doğal dengeyi mi bozdum naptım anlamadım. Kefir içiyorum ara sıra ama içeyim hergün faydası olur. Suyu da 2.5 litre içiyorum günde. Bende kontrole giderim bir iki haftaya bakalım düzelir inşallah ya
Bulantılar bitsede kiloyu da veririzBen 45le hamile kaldım, şuan 49 gösteriyor tartı15 hafta yani 4 ayda 4 kilo iyi mi acaba? Bulantılar da azalmaya başladı, iştahım açılıyor. İpin ucunu kaçırıp obez olmam inşallah
Benimde garibime gitti 13 haftada çok güçlüymüş13 hafta ve üzeri olanlara sorum varrr :)
Youtube’da şöyle bir video gördüm, daha 13. haftada ama kadının karnında bebeğin hareketleri dışarıdan görülebiliyor, çok şaşırdım doğrusu. Sizde de böyle oluyor mu merak ettim, benimkini yaşamak için sabırsızlanıyorum ben de
Öyle tabi canım minnoş lar iyi olsundaBen sarı akıntının yanma kaçırma yoksa çok sarı değilse gebelikten olduğunu düşünüyorum. Aynen kuzu flora değiştiği içinde koku oluyo olabilir. Biz tedbirimizi alıyoruz takdir Allahın
Amin inşallahAyy inşallah çok teşekkürler güzel duaların için, ne kadar sabırsızlandamda bazı şeylerin vakti vakti var demek ki, beklemedeyim heyecanlaacümlemiz sağlıklı sıhhatli bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı akşamlar kusura bakmayın görünce dayanamadım yazmak istedim ben temmuz annesiyim şuan 28+2 deyim ve 13. haftada bırakın böyle hareket görünmesini hareketi hissetmek bile çok zor ben hareketleri çok erken hisseden biri olarak ilk tekmeyi 14. haftada hissettim ama çok çok odaklanınca hissediliyor o da sanki değdiği yere kelebek konmuş kadar narin bir tekme artı 13 haftalıkken karnım da bu kadar büyük değildi sizlerin nasıl bilemiyorum ama bu bana imkansız geldi diğer forumlara göz atarsanız pek çok kişinin 22-23. haftalarda bile daha bişey hissetmediğini okursunuz13 hafta ve üzeri olanlara sorum varrr :)
Canım kullanmadım hiç .Bu haftaya kadar bulana bulana ara ara çıkara çıkara geldim .Her zaman bu kadar şiddetli olmuyor elma armut iyi geliyor .Ama ana yemek o eziyet işte .Bu hafta olmadı sağlık ocağına gidip yazabiliyorsa yazdıracağım .Hep idare edebiliyorum diye hiç bulantı için bir şey yazdırmak aklıma gelmedi .4kilo verdim .Hamilelikten önce insülin direncim vardı şeker ilacı kullanıyordum şimdi bıraktırdı doktor evde takip ediyorum ama sadece yoğurt ve 2tam tahıllı dilim ekmek yemem rağmen 156 çıktı .Sanırım gebelik şekerim var bu da beni strese soktu midemi etkilemiş olabilirYanma kaşıntı filan yok canım ama bu koku başladı işte anlamadımkefir almıştım içiyorum aklıma geldikçe.
Bir iki hafta sonra bende gidip Bi kontrol ettirelim canım, aklıma takılır yoksaprilam kullanıyor musun canım, midene iyi gelen şeyler yok mu hiç?
Valla bende artık öyle düşünüyorum canım çünkü bu akıntı hiç beyaz olmuyor. Koku da o ilaçtan sonra oldu. Doğal dengeyi mi bozdum naptım anlamadım. Kefir içiyorum ara sıra ama içeyim hergün faydası olur. Suyu da 2.5 litre içiyorum günde. Bende kontrole giderim bir iki haftaya bakalım düzelir inşallah ya
13. haftada bebek gobegin hizasinda mi oluyor? benimki ultrasonda bakarken baya asagida gobek deligimdem hemen hemen 5 parmak asagida.bana dogru gibi gelmedi video13 hafta ve üzeri olanlara sorum varrr :)
bu hafyaya kadar hic yemek yapmamistim sogan tiksintisinden dolayi.hep hazir hamur isleri seklinde beslendim.bu hafta dedim artik yemek yapayim hic bulanmayan midem bu hafta asiri bulaniyorYemek yapmıyorum kıyamam eşim yapıyor ,yapana kadar sorun yok masaya oturuyorum ağzıma aldığım an içim bulanıyor .Bu hafta artı yine .Umudum biran önce normalleşmesi .Her hafta bu hafta bitecek diye hayal ediyorum
Tansiyonunuz normal bende ikiz doğum yaptım tansiyonun hep düşüktü son haftalarda kaşıntım oldu test yaptılar gebelik kolestazı ve idrarda protein çıktı. Kolestaz için ilaç verdiler ama idrarda protein çıkarsa tansiyon kontrolü lazım. Benim tansiyonum 160 lara çıktı allahtan temkinliydik 33. Haftada aldılar bebekleri yonsa kaybediyorduk. Bunları yazdım bilin diye vücudunuzda kaşıntı olursa dr u nuza söyleyin mutlakaMerhaba arkadaşlar tansiyon ve nabzı kontrolü yapıyor musunuz ? benim 10 gündür küçük tansiyonum 85/90 arası çıkyor nabzımda 100/115 arası çarpıntı hissediyorum ..ikiz gebeliğim var tansiyon nabız yükselebilir dediler cuma günü kontrolüm var aynı durumda olan var mı tansiyon özellikle 85/90 gören ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?