2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Ben de özellikle de ilk bebekse 20 haftadan önce hissetmenin çok zor olduğunu okumuştum çok şaşırdım o yüzden.

13. haftada bebek gobegin hizasinda mi oluyor? benimki ultrasonda bakarken baya asagida gobek deligimdem hemen hemen 5 parmak asagida.bana dogru gibi gelmedi video

Yorumlarda millet 12. haftada hissettiğini filan yazmış bir de, ona daha çok şaşırdım. Bunlar gazı bebek sanıyor sanırım en son ona karar verdim

Canım neler neler istiyor yemekten korkuyorum tiksiniyorum bende

Benim de bugün canım inanılmaz hamburger çekti, yememem gerekiyor biliyorum ama bir seferlik nefsim körelsin diye yiyeyim dedim beni mahvetti olduğu gibi çıkardım. Ne zaman bu tarz sağlıksız bir şey yemeye kalksam vücudum sanki zehir içmişim gibi tepki veriyor, vücudum benden daha akıllı o kesin. Zaten bir daha aslaaa canım da çekmez, ağzıma da sürmem hatta Burger King’in önünden geçmem daha doğurana kadar, o derece tiksindim.

Dün gece de rüyamda ziyafet sofrası gibi bir sofraya oturmuş deli gibi yemek yiyordum, birini yutmadan diğerini ağzıma atıyordum. Artık nasıl hasret kaldıysam şöyle keyifle yemek yemeye rüyalarıma girmeye başladı

Canım bende kullanmak istemedim ama artık yiyemedikçe güçten düşünce mecbur ilaç almak zorunda kaldım. Prilam sayesinde yemeye başladım yoksa çok güçsüz halsiz düşmüştüm.
Aman şeker konusuna da dikkat et canım, Allah yardımcın olsun

Bir an önce yaz gelsin istiyorum deli gibi yaz meyveleri istiyo canım

Annemde bana kıxıyor nar ekşisi yefiğim zaman.teyzem menepoza girmeye yakın nar ekşisi içermiş bardakla kanaması olsun diye

11+5 olduk bugün 2 gündür inanılmaz miğfe yanmam var.bu zamana kadar ne bir bulantı kusma hiçbirşey yoktu.şimdi yanıyor sürekli

Şimdi soyle izah edeyim sizin o hiss edilmez dediyiniz hamileler normal insanlar :) ben 10 u yeni doldurdum hiss ediyorum.sebebi: rahim kaslari cok gerilmiş oldugundan keseye baski yapiyor,amniyotik sivida bebeye baski yapiyor,bebekde durmadan can cekişir gibi kipirdiyor,bende onu sanki karnima karinca girmiş,isiriyor,yada kelebek girmiş kanatlarini vuruyor gibi hiss ediyorum.doktor 3 ogun agizdan,bagirsakdan,vajinal olmak uzere bir suru ilac yazdi.inşâAllah gecer,normale doner.bebeyi oyle can cekisir gibi gormek mahvediyor insani

Evet pek çoğu 20 haftadan sonra hissediyor ve evet 13. Haftada bebek göbek hizasında olmaz benimki sol kasıktan vuruyordu 25. hafta civarında çıktı göbeğimin üstüne

Bende şu anlık çatlama değil de arkadaşın söylediği gibi kaşıntı var kahverengi kısım tatlı tatlı kaşınıyo ve pul pul dökülüyor krem sürüyorum ama kuruyo yine
aynen bebimde kurudu soyulmalar var bi yere surtmuşum gibi..normal demekki

günaydın kızlar nasılsınız :) cumartesi ikilki test için doktora gittim 13+3 günlüktük ama ultrasonda 14+3 çıktıgı şiçin sadece ultrasondan kontrol edebilirim büyük oldugu için kan alamayız dedi baktıgında herşey normal görünüyo suyu hareketleri gayet iyi dedi cinsiyet kesin erkek dedi kızımda da bu zamanlarda öğrenmiştim inşALLAH doğrudur kesin dedi ama ben yinede bi sonraki kontrolu beklicem :)

Kızlar göbeği değil de göğüsleri çatlamaya başlayan var mı? Az önce farkettim, kırmızı minik çatlaklar vardı.
benim de göğüslerim büyüdü çatladı drum bepanten kremin içine evigen ampül karıştırıp göğsüme göbeğime sürmemi önerdi. ben eczacıya yaptırdım karışımı ayrıca bir aydır da lierac çatlak kremi kullanıyorum inş çatlağım olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…