Hiçbirşy olmaz hurmadan korkmayın tek sayı yemeye dikkat edin yeter . Son ayda doğumu tetikliyor diye veriliyor ama vücutta zaten doğum yaklaştığı için tepkimeye giriyor . Hurma en iyi folik asit o sebeple abartmadığmz ve hergun yemediğimiz sürece hiçbirşey olmazBende bugün hurma yedim sonradan okudum birkaç yerde.hamileliğin son ayı icin veriyorlarmış doktorlar
Bol su ve gerçek zyağı da öneririmbenim de göğüslerim büyüdü çatladı drum bepanten kremin içine evigen ampül karıştırıp göğsüme göbeğime sürmemi önerdi. ben eczacıya yaptırdım karışımı ayrıca bir aydır da lierac çatlak kremi kullanıyorum inş çatlağım olmaz
Valla farkettim dün benim çatlamışcatlama yokta kaşintı var canim bende
Kaşıntı bende de var canım normal demekki.Bende şu anlık çatlama değil de arkadaşın söylediği gibi kaşıntı var kahverengi kısım tatlı tatlı kaşınıyo ve pul pul dökülüyor krem sürüyorum ama kuruyo yine
Tüylenme yapmaz demi canım? Böyle krem kullanırken en korktuğum şey tüylenme olması ya.benim de göğüslerim büyüdü çatladı drum bepanten kremin içine evigen ampül karıştırıp göğsüme göbeğime sürmemi önerdi. ben eczacıya yaptırdım karışımı ayrıca bir aydır da lierac çatlak kremi kullanıyorum inş çatlağım olmaz
Çatlama yok ama şişkinlik be damarlanma oldu bunlar olur zatenKızlar göbeği değil de göğüsleri çatlamaya başlayan var mı? Az önce farkettim, kırmızı minik çatlaklar vardı.
Merhabalar benimde oluyor ama kullandığım vitaminden kaynaklı içimde omega 3 var içtikten sonra gün içinde o balık tadı ağzıma geliyorGünaydın Hanımlar ,
Geçen bir annemiz ağızda tuz tadından bahsetmişti.Ne yersem yiyeyim sonrasında balık tadı alıyorum demişti .Bende de başladı ama balık tadı var .çok sinir bozucu yediğim şeylerin üzerinden zaman geçince ağızımda ton balığı tadı kalıyor
Bazen belirtiler birden yok oluyor, sonra geri başlayabiliyor. Vücuttaki değişimler konusu da herkesin vücudu farklı canım. Belki daha geç başlar seninkiler, ya da daha az olabilir. Endişe etme, herşey yolundadır inşallah. Bir aksilik olsa mutlaka vücudun uyarı verir benceKızlar merhaba,
Sizlerin de bazen bahsettiğiniz gibi bana da gülünce hapşırınca kramplar giriyordu. Ama son 1-2 gündür hiç öyle bir şey olmuyor. Bir de bir çok kişi meme ucundaki değişimlerden bahsetmiş, ben de öyle değişimler de olmadı. Doktora gideli 1 hafta oldu, her şey yolundaydı. İster istemez içimi bir korku kapladı, bebiş iyi mi acaba? Allah korusun başına bir şey gelse, bunun bir sinyali olur değil mi, kanama filan gibi? Ne diyorsunuz
Evet benimde vitaminim omega 3 içerikli.aklıma hiç gelmemişti .çok teşekkür ederimMerhabalar benimde oluyor ama kullandığım vitaminden kaynaklı içimde omega 3 var içtikten sonra gün içinde o balık tadı ağzıma geliyor
Bende yiyorum günde 3 5 tane Allah'a şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bende bugün hurma yedim sonradan okudum birkaç yerde.hamileliğin son ayı icin veriyorlarmış doktorlar
Evet kaşıntı bendede var Demekki sen kaşımışsın kaşınınca çünkü kaşıyınca çatlıyor. Ben ellememeye çalışıyorum birde krem vs sürebilirsiniz çatlamasın diyeKızlar göbeği değil de göğüsleri çatlamaya başlayan var mı? Az önce farkettim, kırmızı minik çatlaklar vardı.
Rica ederimEvet benimde vitaminim omega 3 içerikli.aklıma hiç gelmemişti .çok teşekkür ederim
Merhaba canım stres falan tabiki etkiler. Ama merak etme arayı kapatır Allah'ın izniyle sen kafana birşey takma üzme kendini biz üzülsekte herşey olacağına varıyor o yüzden sen sadece bebeğini düşün Yemen'e içmene dikkat edince düzelir inşaallahBen de bugün doktora gittim, içeri girmeden önce çikolata yemiştim hareket etsin diye, gerçekten de bebiş bir dk yerinde durmuyordu, çok hareketliydi maşallah. Ama doktor biraz ufak olduğunu söyledi, haftaya tekrar kontrole gideceğim. Ufaklığıyla benim bir alakam var mıdır acaba, bu 2-3 hafta korona vs yüzünden çok stresli geçti, sürekli ağladım, eşim hala hastanede zaten bunlar yüzünden mi bebek ufak kaldı diye biraz moralim bozuldu. Bu hafta yeme içmeme biraz daha dikkat etmeye çalışıcam bakalım, inşallah haftaya toparlar benim sıpa.
Ense kalınlığı, burnu filan her şeyi normal gözüktü, doktor da “Bazı aileler kesinlikle down sendromlu çocuk istemiyor, öyle düşünmüyorsan kafanı da bulandırmak istemiyorsa ikili test yaptırmak zorunda değilsin” dedi o yüzden yaptırmamaya karar verdim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Şu tuylenme her kesdemi oluyor acaba?benim duydugum erkek cocuk olunca anne tuylenir yonunde,dogrulugu var mi acaba?Valla farkettim dün benim çatlamışgöbeği beklerken gol yedik
Kaşıntı bende de var canım normal demekki.
Tüylenme yapmaz demi canım? Böyle krem kullanırken en korktuğum şey tüylenme olması ya.
Merhaba canım anneler
Bu sabah öğrendik, oğlumuz oluyor
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin her birimize
Allah bağışlasın canım sağlıcakla gelsin inşallahMerhaba canım anneler
sağlıkla gelsin bebişin baya cinsiyetler öğrenildi bende heycanlanmaya başladımMerhaba canım anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?