Sağol canım bu hafta biraz daha dikkat edeceğim inşallah toparlar.Merhaba canım stres falan tabiki etkiler. Ama merak etme arayı kapatır Allah'ın izniyle sen kafana birşey takma üzme kendini biz üzülsekte herşey olacağına varıyor o yüzden sen sadece bebeğini düşün Yemen'e içmene dikkat edince düzelir inşaallah
8. Haftadan beri deli gibi kuru cildim, bebe yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum düzenli. Sabah birini aksam birini sürüyorum. Yine bile bana misin demiyo kaşıntı oluyo. Geriliyo derim, başkasının cildi gibi cok değişik geliyo.
Doktorum lierac önerdi çatlama için en etkilisi olduğunu söyledi. Çok fazla kimyasala girmek istemiyodum ama kullanacağım sanirim.
Bence var ben inanılmaz tütlendim .Yani göbeğimde tüyler çıktı belirgin belirgin .Cinsiyetimiz erkek.Şu tuylenme her kesdemi oluyor acaba?benim duydugum erkek cocuk olunca anne tuylenir yonunde,dogrulugu var mi acaba?
Canım merhaba öncelikle stres yapma Allahın izniyle toparlar.Sadece benim anlamadığım ölçüm yaparken haftasıyla uyumlu yada bir haftaya kadar geriden gelebiliyor .Neden ufak yorumunu yaptı onu anlamadım sadece merak ettiğim için soruyorum .Ben de bugün doktora gittim, içeri girmeden önce çikolata yemiştim hareket etsin diye, gerçekten de bebiş bir dk yerinde durmuyordu, çok hareketliydi maşallah. Ama doktor biraz ufak olduğunu söyledi, haftaya tekrar kontrole gideceğim. Ufaklığıyla benim bir alakam var mıdır acaba, bu 2-3 hafta korona vs yüzünden çok stresli geçti, sürekli ağladım, eşim hala hastanede zaten bunlar yüzünden mi bebek ufak kaldı diye biraz moralim bozuldu. Bu hafta yeme içmeme biraz daha dikkat etmeye çalışıcam bakalım, inşallah haftaya toparlar benim sıpa.
Ense kalınlığı, burnu filan her şeyi normal gözüktü, doktor da “Bazı aileler kesinlikle down sendromlu çocuk istemiyor, öyle düşünmüyorsan kafanı da bulandırmak istemiyorsa ikili test yaptırmak zorunda değilsin” dedi o yüzden yaptırmamaya karar verdim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bizim bebeğin cinsiyeti de erkek. artık tüp bebek ilaçlarından mı erkek bebekten mi bilemiyorum ama bende de tüylenme çok olduŞu tuylenme her kesdemi oluyor acaba?benim duydugum erkek cocuk olunca anne tuylenir yonunde,dogrulugu var mi acaba?
Ben hiç bilmiyorum canım onları vallaŞu tuylenme her kesdemi oluyor acaba?benim duydugum erkek cocuk olunca anne tuylenir yonunde,dogrulugu var mi acaba?
Canım inan bilmiyorum, öyle geriden geliyor de demedi sadece “ Biraz ufak, haftaya tekrar bakalım” dedi, çok yorum yapmadı. Belki geriden geliyor demek için gelecek haftayı beklemek istedi bilemedim ben de. İnşallah diyelim, hareketleri çok tatlıydı açıp açıp onu izliyorum o yüzden moralim daha iyi şimdi.Canım merhaba öncelikle stres yapma Allahın izniyle toparlar.Sadece benim anlamadığım ölçüm yaparken haftasıyla uyumlu yada bir haftaya kadar geriden gelebiliyor .Neden ufak yorumunu yaptı onu anlamadım sadece merak ettiğim için soruyorum .
Birde önümüzdeki haftalar bebeğin daha çok gelişip katlanacağı haftalar inşallah çok güzel büyüyüp gelişecek
Olcmedimi boyunu?sen bi bak kac mm yaziyor diye.suan sen 4 sm olman lazim,ufaksa geriden buyuksen onden gidiyor demekCanım inan bilmiyorum, öyle geriden geliyor de demedi sadece “ Biraz ufak, haftaya tekrar bakalım” dedi, çok yorum yapmadı. Belki geriden geliyor demek için gelecek haftayı beklemek istedi bilemedim ben de. İnşallah diyelim, hareketleri çok tatlıydı açıp açıp onu izliyorum o yüzden moralim daha iyi şimdi.
Baktım şimdi CRL birinde 4.67 cm diğerinde de 4.37 cm yazıyor. Bugün 11+1’im, normal gibi ama bilemedim ben de.Olcmedimi boyunu?sen bi bak kac mm yaziyor diye.suan sen 4 sm olman lazim,ufaksa geriden buyuksen onden gidiyor demek
Boyu gayet normal,ilginc neye bakarak ufak demiş acaba?benim kalbimde sorun var diye bebisinde kalbi yavas atiyor diye zayif dediBaktım şimdi CRL birinde 4.67 cm diğerinde de 4.37 cm yazıyor. Bugün 11+1’im, normal gibi ama bilemedim ben de.
Bence normal sınırlar içinde canım .Haftanın altında bile yaklaşık 41 yazıyor . Bence hiç sıkma canınıBaktım şimdi CRL birinde 4.67 cm diğerinde de 4.37 cm yazıyor. Bugün 11+1’im, normal gibi ama bilemedim ben de.
bende oğluma hamileyken kardeşim hamile oldugumu duyunca bana gül getirmiş burnuma dayadım kokladım ahh dedim çocukta gül lekesi olacak dogar dogmaz baktım tertemizdi :)Kızlar ya bu çilek yiyip eline yüzüne sürersen bebekte leke olur mevzusu doğru mu?Ben normalde inanmıyorum ama az önce çilek yedim, unutmuşum çeneme yüzüme falan değdi elim. Şüpheye düştüm
10+6 da 3.9 cm mis benim.size neden ufak dediki acaba.bana tam gunuyle uyumlu demisti doktor.sizin benden bile ileride cikiyor 11+1 e gore.bosuna endise etmeyin derimBaktım şimdi CRL birinde 4.67 cm diğerinde de 4.37 cm yazıyor. Bugün 11+1’im, normal gibi ama bilemedim ben de.
Boyu benim de öyleydi gayet normal hiç canını sıkma kuruyemiş muz iyi geliyor bebeğe bir de kabız olmasak:)Baktım şimdi CRL birinde 4.67 cm diğerinde de 4.37 cm yazıyor. Bugün 11+1’im, normal gibi ama bilemedim ben de.
Normalde inanmam böyle şeylere ama aklıma takılmadı değilbende oğluma hamileyken kardeşim hamile oldugumu duyunca bana gül getirmiş burnuma dayadım kokladım ahh dedim çocukta gül lekesi olacak dogar dogmaz baktım tertemizdi :)
Canım ben çift etki yapıyorum. Önce argan yağını sürüyorum, ya da bebe yağı. Yağı emince cildim uzun süre nemli kalsın diye üzerine de vücut kremi sürüyorum. Sen de böyle dene istersen. Ya da atopik ciltler için bi krem al, yine yap sonrası o kremi sür. İşe yarayacaktır8. Haftadan beri deli gibi kuru cildim, bebe yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum düzenli. Sabah birini aksam birini sürüyorum. Yine bile bana misin demiyo kaşıntı oluyo. Geriliyo derim, başkasının cildi gibi cok değişik geliyo.
Doktorum lierac önerdi çatlama için en etkilisi olduğunu söyledi. Çok fazla kimyasala girmek istemiyodum ama kullanacağım sanirim.
Bana da oluyor siz söyleyince anladım benim vitaminde de balık yağı var .Merhabalar benimde oluyor ama kullandığım vitaminden kaynaklı içimde omega 3 var içtikten sonra gün içinde o balık tadı ağzıma geliyor
Kızlar merhaba bu konu hakkında sorum vardı bugün özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi 1 dk falan sürdü bi anda hemen oturdum çok fena bir şekilde bu gebelik belirtisi olabilir mi acabaCanım rahimde kasılmalar, ağrılar, kramplar normalmiş. Bebek büyüdüğü içine rahim de büyürmüş. Bu da ağrıya vs yol açıyormuş. Bende de var. Hatta bazen adet olcak gibi oluyor.
Var bence tebriklerKizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmidir yoksa kuruma cizgisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?