2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağol canım bu hafta biraz daha dikkat edeceğim inşallah toparlar.

Ya ben de lireac düşünüyordum ama arkadaşlarım kesinlikle tavsiye etmedi, sakın alma dediler. 4 aya kadar Hindistan cevizi yağı sonrasında da Palmer’s ın kremlerini önerdiler ben de onları almayı düşünüyorum açıkçası.

Şu tuylenme her kesdemi oluyor acaba?benim duydugum erkek cocuk olunca anne tuylenir yonunde,dogrulugu var mi acaba?
Bence var ben inanılmaz tütlendim .Yani göbeğimde tüyler çıktı belirgin belirgin .Cinsiyetimiz erkek.

Canım merhaba öncelikle stres yapma Allahın izniyle toparlar.Sadece benim anlamadığım ölçüm yaparken haftasıyla uyumlu yada bir haftaya kadar geriden gelebiliyor .Neden ufak yorumunu yaptı onu anlamadım sadece merak ettiğim için soruyorum .
Birde önümüzdeki haftalar bebeğin daha çok gelişip katlanacağı haftalar inşallah çok güzel büyüyüp gelişecek

Şu tuylenme her kesdemi oluyor acaba?benim duydugum erkek cocuk olunca anne tuylenir yonunde,dogrulugu var mi acaba?
bizim bebeğin cinsiyeti de erkek. artık tüp bebek ilaçlarından mı erkek bebekten mi bilemiyorum ama bende de tüylenme çok oldu

Canım inan bilmiyorum, öyle geriden geliyor de demedi sadece “ Biraz ufak, haftaya tekrar bakalım” dedi, çok yorum yapmadı. Belki geriden geliyor demek için gelecek haftayı beklemek istedi bilemedim ben de. İnşallah diyelim, hareketleri çok tatlıydı açıp açıp onu izliyorum o yüzden moralim daha iyi şimdi.

Olcmedimi boyunu?sen bi bak kac mm yaziyor diye.suan sen 4 sm olman lazim,ufaksa geriden buyuksen onden gidiyor demek

Kızlar ya bu çilek yiyip eline yüzüne sürersen bebekte leke olur mevzusu doğru mu? Ben normalde inanmıyorum ama az önce çilek yedim, unutmuşum çeneme yüzüme falan değdi elim. Şüpheye düştüm

Kızlar ya bu çilek yiyip eline yüzüne sürersen bebekte leke olur mevzusu doğru mu? Ben normalde inanmıyorum ama az önce çilek yedim, unutmuşum çeneme yüzüme falan değdi elim. Şüpheye düştüm
bende oğluma hamileyken kardeşim hamile oldugumu duyunca bana gül getirmiş burnuma dayadım kokladım ahh dedim çocukta gül lekesi olacak dogar dogmaz baktım tertemizdi :)

Baktım şimdi CRL birinde 4.67 cm diğerinde de 4.37 cm yazıyor. Bugün 11+1’im, normal gibi ama bilemedim ben de.
10+6 da 3.9 cm mis benim.size neden ufak dediki acaba.bana tam gunuyle uyumlu demisti doktor.sizin benden bile ileride cikiyor 11+1 e gore.bosuna endise etmeyin derim

Baktım şimdi CRL birinde 4.67 cm diğerinde de 4.37 cm yazıyor. Bugün 11+1’im, normal gibi ama bilemedim ben de.
Boyu benim de öyleydi gayet normal hiç canını sıkma kuruyemiş muz iyi geliyor bebeğe bir de kabız olmasak:)

Canım ben çift etki yapıyorum. Önce argan yağını sürüyorum, ya da bebe yağı. Yağı emince cildim uzun süre nemli kalsın diye üzerine de vücut kremi sürüyorum. Sen de böyle dene istersen. Ya da atopik ciltler için bi krem al, yine yap sonrası o kremi sür. İşe yarayacaktır

Canım rahimde kasılmalar, ağrılar, kramplar normalmiş. Bebek büyüdüğü içine rahim de büyürmüş. Bu da ağrıya vs yol açıyormuş. Bende de var. Hatta bazen adet olcak gibi oluyor.
Kızlar merhaba bu konu hakkında sorum vardı bugün özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi 1 dk falan sürdü bi anda hemen oturdum çok fena bir şekilde bu gebelik belirtisi olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…