Ayy inşallah tsk ederimVar bence tebrikler
Uygun zamanda kanda da baktırın benceAyy inşallah tsk ederim
Evet var gibi kan testinde hemen çıkarKizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmidir yoksa kuruma cizgisimi
Çok yeni var canım hayırlı olsunKizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmidir yoksa kuruma cizgisimi
Canım adet ve hamilelik belirtileri çok benzer malesef. En net sonuç kanda çıkar.Kızlar merhaba bu konu hakkında sorum vardı bugün özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi 1 dk falan sürdü bi anda hemen oturdum çok fena bir şekilde bu gebelik belirtisi olabilir mi acaba
İlk 5dk içinde çıktıysa çizgi hamilesin, tebriklerKizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmidir yoksa kuruma cizgisimi
Ya ilk lavaboda yptim tek çizgiydi oğlumun ağlamasıyla odaya gidince tabi test el8mdeydi bi baktım yavaşça belirmeye başladı 5dk vardı yada yoktuCanım adet ve hamilelik belirtileri çok benzer malesef. En net sonuç kanda çıkar.
İlk 5dk içinde çıktıysa çizgi hamilesin, tebrikler
Ayy inş inş oğlum çok geç oldu inş bu beni daha fazla beklerm3den gelir.cok tsekur ederimÇok yeni var canım hayırlı olsun
10 dakikayı geçmediyse vardır canım inşallah, hayırlı olsunYa ilk lavaboda yptim tek çizgiydi oğlumun ağlamasıyla odaya gidince tabi test el8mdeydi bi baktım yavaşça belirmeye başladı 5dk vardı yada yoktu
Hayırlı olsunKizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmidir yoksa kuruma cizgisimi
Tesekkur ederim kuzum oyle de denerim, haber veririm sonucu ❤Canım ben çift etki yapıyorum. Önce argan yağını sürüyorum, ya da bebe yağı. Yağı emince cildim uzun süre nemli kalsın diye üzerine de vücut kremi sürüyorum. Sen de böyle dene istersen. Ya da atopik ciltler için bi krem al, yine yap sonrası o kremi sür. İşe yarayacaktır
Benim testim de aynı böyle silikti canım, kan testi yaptırırsan çıkar bence de hayırlısı olsun.Kizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmidir yoksa kuruma cizgisimi
Pandemiden dolayı gidemiyorum aynı zamanda reglime var daha olsada çıkarmı bilmiyorum şaştım kaldımCanım adet ve hamilelik belirtileri çok benzer malesef. En net sonuç kanda çıkar.
İlk 5dk içinde çıktıysa çizgi hamilesin, tebrikler
Vardır vardırKizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmidir yoksa kuruma cizgisimi
Aynı durum bende de var. Acile gittim bu kaşıntı nedeniyle Crp yüksek çıktı, antibiyotik, alerji ilacı ve ağrı kesici verdi. Güvenemedim kadın doğuma gittim kesinlikle kullanma dedi. Normalde de alerjim var. Doktor gebelik alerjisi olabilir dedi. Cildiyeye gidip göster onlar daha iyi anlar dedi, hafif düzeyde krem ya da losyon yazarlar dedi. Bugün gittim.Hanımlar 15+2 günlük olduk bugün ve ben inanılmaz çok kaşınıyorum. Kollarım boynum bacaklarım ellerimin üstü saç diplerim kasık bölgem meme uçları. Özellikle sol kolum çok kaşınıyor. Hamilelik kolestazı aklıma geldi ama 30. haftadan sonra oluyormuş diye duydum. Sürekli duş alsam da kaşınma devam ediyor. Karnımda da ağrı oluyor aranızda bilen varsa beni aydınlatabilir mi?
Lierac’ı neden tavsiye etmediler? Benimkiler de tam tersi onu önermiştiSağol canım bu hafta biraz daha dikkat edeceğim inşallah toparlar.
Ya ben de lireac düşünüyordum ama arkadaşlarım kesinlikle tavsiye etmedi, sakın alma dediler. 4 aya kadar Hindistan cevizi yağı sonrasında da Palmer’s ın kremlerini önerdiler ben de onları almayı düşünüyorum açıkçası.
Canım napıyorsun? Ben de niyetlendim bakalım bir aksilik yaşamazsam tutacağım inşallahgünaydın güzel anneler çok şükür bu senede ramazana kavuştuk hepinizi tebrik ederim haklarınızı helal edin hayırlı ramazanlar :) BİSMİLLAH diyip başladık inşALLAH tamamlarım bu senede niyetli olan varmı aramızda ne düşünüyosunuz yada tutma konusunda ben bugün deniyorum kendimi bugün güzel geçerse tutmak istiyorum inşALLAH :)
Ben açlıktan ziyade su içememeye bağlı olarak enfeksiyondan korkuyorum o yüzden niyet etmedim canımgünaydın güzel anneler çok şükür bu senede ramazana kavuştuk hepinizi tebrik ederim haklarınızı helal edin hayırlı ramazanlar :) BİSMİLLAH diyip başladık inşALLAH tamamlarım bu senede niyetli olan varmı aramızda ne düşünüyosunuz yada tutma konusunda ben bugün deniyorum kendimi bugün güzel geçerse tutmak istiyorum inşALLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?