2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba bu konu hakkında sorum vardı bugün özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi 1 dk falan sürdü bi anda hemen oturdum çok fena bir şekilde bu gebelik belirtisi olabilir mi acaba
Canım adet ve hamilelik belirtileri çok benzer malesef. En net sonuç kanda çıkar.
Kizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmidir yoksa kuruma cizgisimi
İlk 5dk içinde çıktıysa çizgi hamilesin, tebrikler

Canım adet ve hamilelik belirtileri çok benzer malesef. En net sonuç kanda çıkar.

İlk 5dk içinde çıktıysa çizgi hamilesin, tebrikler
Ya ilk lavaboda yptim tek çizgiydi oğlumun ağlamasıyla odaya gidince tabi test el8mdeydi bi baktım yavaşça belirmeye başladı 5dk vardı yada yoktu

Tesekkur ederim kuzum oyle de denerim, haber veririm sonucu ❤

Kizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmidir yoksa kuruma cizgisimi
Benim testim de aynı böyle silikti canım, kan testi yaptırırsan çıkar bence de hayırlısı olsun.

Kızlar bu arada bebişin boyuyla ilgili cevap veren herkese teşekkür ederim içimi rahatlattınız valla, iyi ki burada paylaşmışım.

Aynı durum bende de var. Acile gittim bu kaşıntı nedeniyle Crp yüksek çıktı, antibiyotik, alerji ilacı ve ağrı kesici verdi. Güvenemedim kadın doğuma gittim kesinlikle kullanma dedi. Normalde de alerjim var. Doktor gebelik alerjisi olabilir dedi. Cildiyeye gidip göster onlar daha iyi anlar dedi, hafif düzeyde krem ya da losyon yazarlar dedi. Bugün gittim.

Lierac’ı neden tavsiye etmediler? Benimkiler de tam tersi onu önermişti

günaydın güzel anneler çok şükür bu senede ramazana kavuştuk hepinizi tebrik ederim haklarınızı helal edin hayırlı ramazanlar :) BİSMİLLAH diyip başladık inşALLAH tamamlarım bu senede niyetli olan varmı aramızda ne düşünüyosunuz yada tutma konusunda ben bugün deniyorum kendimi bugün güzel geçerse tutmak istiyorum inşALLAH :)

Canım napıyorsun? Ben de niyetlendim bakalım bir aksilik yaşamazsam tutacağım inşallah

Ben açlıktan ziyade su içememeye bağlı olarak enfeksiyondan korkuyorum o yüzden niyet etmedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…