- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
O zaman gecikmenin bekle bakalım canım, ne olacak duruma göre gidersin.Pandemiden dolayı gidemiyorum aynı zamanda reglime var daha olsada çıkarmı bilmiyorum şaştım kaldımteşekkür ederim
15+3ün canım. Benimde prilam içmeme rağmen hâlâ gün içinde oluyor bulantı. Ama şükür eskisi gibi değil. Bir kaç hafta daha içip bırakmayı düşünüyorum bakalım.14+3 üm. Bulantı ve kusma hala devam ediyor. İki gündür kusmadım ama aşırı bulantım var her gece prilam almama rağmenböyle ilerlemiş haftalarda benim gbi hala devam eden var mı?
Hayırlı ramazanlar olsun canımgünaydın güzel anneler çok şükür bu senede ramazana kavuştuk hepinizi tebrik ederim haklarınızı helal edin hayırlı ramazanlar :) BİSMİLLAH diyip başladık inşALLAH tamamlarım bu senede niyetli olan varmı aramızda ne düşünüyosunuz yada tutma konusunda ben bugün deniyorum kendimi bugün güzel geçerse tutmak istiyorum inşALLAH :)
Bende arada bir tutup arada tutmayayım diyorum. Bugün dışarda işim vardı diye tutmadımgünaydın güzel anneler çok şükür bu senede ramazana kavuştuk hepinizi tebrik ederim haklarınızı helal edin hayırlı ramazanlar :) BİSMİLLAH diyip başladık inşALLAH tamamlarım bu senede niyetli olan varmı aramızda ne düşünüyosunuz yada tutma konusunda ben bugün deniyorum kendimi bugün güzel geçerse tutmak istiyorum inşALLAH :)
İnşALLAH canımm aynı devam çok şükür sen nasılsınn nasıl gidiyo bayadır göremedim seniCanım napıyorsun? Ben de niyetlendim bakalım bir aksilik yaşamazsam tutacağım inşallah
Şükür canım aslında hep giriyorum siteye kızkardeşim geldi 10 gün kadar kaldı biraz yoğundum sonra kızımı tuvalete alıştırdım filan derken çok zaman ayıramadım açıkçasıİnşALLAH canımm aynı devam çok şükür sen nasılsınn nasıl gidiyo bayadır göremedim seni
Allah hayırlısını nasip etsin canımmerhaba dün ikili test için gittim bende ense kalınlığı ve burun kemiğinde problem yok Allaha şükür kan sonucunu bekliyoruz. Şu an için cinsiyet kesin olarak söyleyemem ama bir eğimden anlıyorlarmış galiba %80 kız gibi dedi :) sadece tahmin ama bakalım. 3-4 haftaya ancak netleşir dedi
Canım aynı haftadayız malesef benimde aynı öyle tiksinti koku hassasiyeti devam ediyo doktorum 16 haftada kaybolur dedi oglumdada öyle oldu az kaldi14+3 üm. Bulantı ve kusma hala devam ediyor. İki gündür kusmadım ama aşırı bulantım var her gece prilam almama rağmenböyle ilerlemiş haftalarda benim gbi hala devam eden var mı?
maşALLAH alıştımı ben o görevi geçen sene şubatta yaptım çok şükür virüsten faydalandım ful evdeyiz diye alıştırdım gece gündüz birden kestik çok şükür sen nasıl başladınŞükür canım aslında hep giriyorum siteye kızkardeşim geldi 10 gün kadar kaldı biraz yoğundum sonra kızımı tuvalete alıştırdım filan derken çok zaman ayıramadım açıkçası
bu arada ikili test falan yaptırdın mı cinsiye öğrendin ben cumartesi kesin erkek dedi ama yinede sonraki kontrolu beklicem :)Şükür canım aslında hep giriyorum siteye kızkardeşim geldi 10 gün kadar kaldı biraz yoğundum sonra kızımı tuvalete alıştırdım filan derken çok zaman ayıramadım açıkçası
Şekerin düşüyordur muhakkak canım kazasını tutarsın inşallahKızlar hayırlı Ramazanlar Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Ben maalesef tutmuyorum yemeği biraz geciktirsem elim ayağım titriyor.
Aynen canım ben de gece gündüz tamamiyle bezi bitirdik daha önce de denedim ama tuttu kabız oldu filan o yüzden bırakmıştım bu defa da 3 gün direndi 4. Gün yaptımaşALLAH alıştımı ben o görevi geçen sene şubatta yaptım çok şükür virüsten faydalandım ful evdeyiz diye alıştırdım gece gündüz birden kestik çok şükür sen nasıl başladın
Yaptırdım canım bi sorun çıkmadı şükür hayırlı evlat olsun inşallah 12de gittim en son daha küçük dedi bir şey demedi bi daha 17de gideceğim nasipsebu arada ikili test falan yaptırdın mı cinsiye öğrendin ben cumartesi kesin erkek dedi ama yinede sonraki kontrolu beklicem :)
Sanırım öyle oluyor canım, mutlaka tutacağım inşaallahŞekerin düşüyordur muhakkak canım kazasını tutarsın inşallah
Vurulan da var ilk üç aydan sonra .Çalışacağım içinde nasıl yapmalıyım hiç fikrim yok .Hemşire vurulma dedi .Doktorlarıma soracağım bakalım ne diyeceklerHamilelere vurulmuyor diye biliyorum ama vuruluyormuymuş
Geçenlerde TV'de haberlerde seyretmiştim, hamile anne covid aşısı olmuş, doğan bebeğine bakmışlar, o da antikorla doğmuş, yani aşı bebek de bile fayda etmiş. Bu bir deneme olarak mı yapılmış, yoksa bütün hamilelere mi yapılıyor bilmiyorum açıkçası, ama siz öğretmenler çok risk altındasınız, eğer doktorlar tavsiye ediyorsa ben sizin yerinizde olsam yaptırırdım.Günaydın bayanlar ,
Ben sınıf öğretmeniyim.Aktif çalışıyorum eşimde sınıf öğretmeni .Şimdi bize aşı sırası geldi .Kafamda deli sorular aşı yaptırabilir miyim ?
Eşim yaptırıp ben yaptırmasam beni ne bekliyor ?
Hayır daha okulların kapanmasına çok var o süre boyunca okulda çocuklarla bu tedirginlikle nasıl olacak .Şimdi de zaten hasta gibiyim bademciklerim geldi burnum akıyor covid oldum diye korkuyorum .Okulda çok vaka var çünkü .Aramızda öğretmen olup hamile olan ve nasıl bir yol izleyeceğini bilen var mı ?
Şükür cnm hayırlı Ramazanlar olsun inşallah şu hastalıktan bir evvel kurtuluruz bu mübarek ayda duamız sağlıkla inşallah bende niyetliyim bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz da hepsi olmada tutabildiğim kadar tutmak istiyorumgünaydın güzel anneler çok şükür bu senede ramazana kavuştuk hepinizi tebrik ederim haklarınızı helal edin hayırlı ramazanlar :) BİSMİLLAH diyip başladık inşALLAH tamamlarım bu senede niyetli olan varmı aramızda ne düşünüyosunuz yada tutma konusunda ben bugün deniyorum kendimi bugün güzel geçerse tutmak istiyorum inşALLAH :)
Ben de öğretmenim canım branşım dolayısıyla yüzyüze derse hiç girmedim geçen yıl Mart’tan bu yana aşı olmayacağımGünaydın bayanlar ,
Ben sınıf öğretmeniyim.Aktif çalışıyorum eşimde sınıf öğretmeni .Şimdi bize aşı sırası geldi .Kafamda deli sorular aşı yaptırabilir miyim ?
Eşim yaptırıp ben yaptırmasam beni ne bekliyor ?
Hayır daha okulların kapanmasına çok var o süre boyunca okulda çocuklarla bu tedirginlikle nasıl olacak .Şimdi de zaten hasta gibiyim bademciklerim geldi burnum akıyor covid oldum diye korkuyorum .Okulda çok vaka var çünkü .Aramızda öğretmen olup hamile olan ve nasıl bir yol izleyeceğini bilen var mı ?
Vurulan da var ilk üç aydan sonra .Çalışacağım içinde nasıl yapmalıyım hiç fikrim yok .Hemşire vurulma dedi .Doktorlarıma soracağım bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?