- 8 Nisan 2021
- 105
- 124
- 23
- 38
Muhtemelen rahim genişliğini açılmasına yardımcı oluyordur, benimkide açılmaya müsait bu konularda bıraktım zaten hurma yemeyi diğerlerini de tüketmiyorum maydanoz azar azar tükettiğin oluyor yemeklerin için de o da miktar olarak az olduğu için etkilemez diye düşünmüştümHurma erken doguma sebep oluyor. O sebeple doğumu yaklaşan anne adaylarina hurma yemeleri tavsiye ediliyor . Greyfurt hurma maydanoz adacayindan uzak durun
Eskiler daha iyi bilir onların dediğini dinlemek lazım şimdi onlar kadar bağışıklığımız da kuvvetli değilAnnemde bana kıxıyor nar ekşisi yefiğim zaman.teyzem menepoza girmeye yakın nar ekşisi içermiş bardaklakanaması olsun diye
Belkide olabilir doğuma yakın yiyeceğim artık şu zamanda iyi gelmiyor, inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallahBelki de dediğin gibi düşük tehlikesi olanlara yasaktır canım. Kan sulandırıcı etkisi filan varsa belki. Sana da çok geçmiş olsun
Canım belinin ağrıması normal de nefesin kesilmesine birşey diyemeyeceğim.Arkadaşlar bir sorum olacak 12 haftalık gebeyim ayakta fazla kalamıyorum belim ağrıyo birde sanki nefesim daralıyo zor nefes alıyorum brnim gibi olan var mı
Evet o haberi bende okudum .33 haftalık doktor bir hamile yaptırmış aşıyı .O kadar farklı görüşte yazı var ki .Kime neye nasıl güveneceğiz hiç bilmiyorum .Geçenlerde TV'de haberlerde seyretmiştim, hamile anne covid aşısı olmuş, doğan bebeğine bakmışlar, o da antikorla doğmuş, yani aşı bebek de bile fayda etmiş. Bu bir deneme olarak mı yapılmış, yoksa bütün hamilelere mi yapılıyor bilmiyorum açıkçası, ama siz öğretmenler çok risk altındasınız, eğer doktorlar tavsiye ediyorsa ben sizin yerinizde olsam yaptırırdım.
Hayırlı Ramazanlar... Ben de tutamıyorum maalesef tansiyon sıkıntısı var birde kanda enfeksiyon çıktı, alerji de var. Bu sene kaldı çok istememe rağmen. Rabbim tuttuğunuz orucu kabul etsin, inşallah sıkıntı yaşamazsınızgünaydın güzel anneler çok şükür bu senede ramazana kavuştuk hepinizi tebrik ederim haklarınızı helal edin hayırlı ramazanlar :) BİSMİLLAH diyip başladık inşALLAH tamamlarım bu senede niyetli olan varmı aramızda ne düşünüyosunuz yada tutma konusunda ben bugün deniyorum kendimi bugün güzel geçerse tutmak istiyorum inşALLAH :)
Bana kalırsa vurulma zaten okulların kapanma ihtimali var az daha sabretVurulan da var ilk üç aydan sonra .Çalışacağım içinde nasıl yapmalıyım hiç fikrim yok .Hemşire vurulma dedi .Doktorlarıma soracağım bakalım ne diyecekler
Normal her ikisi de canımArkadaşlar bir sorum olacak 12 haftalık gebeyim ayakta fazla kalamıyorum belim ağrıyo birde sanki nefesim daralıyo zor nefes alıyorum brnim gibi olan var mı
Bilmiyorum da kendini koruyabiliyosan vurulma derim bende.. aşı olup da bulaşan çok kişi var daha ilk haftalar o yüzden riskli olabilir bebeğe ilk zamanlar nasıl etki edeceğini kimse bilemez yine de doktora danışmak daha iyi olur bu konuda..Günaydın bayanlar ,
Ben sınıf öğretmeniyim.Aktif çalışıyorum eşimde sınıf öğretmeni .Şimdi bize aşı sırası geldi .Kafamda deli sorular aşı yaptırabilir miyim ?
Eşim yaptırıp ben yaptırmasam beni ne bekliyor ?
Hayır daha okulların kapanmasına çok var o süre boyunca okulda çocuklarla bu tedirginlikle nasıl olacak .Şimdi de zaten hasta gibiyim bademciklerim geldi burnum akıyor covid oldum diye korkuyorum .Okulda çok vaka var çünkü .Aramızda öğretmen olup hamile olan ve nasıl bir yol izleyeceğini bilen var mı ?
Nefes nefese kalma olayi bende de oldu. Ozellikle yemekten sonra sanki daha cok oluyor.Arkadaşlar bir sorum olacak 12 haftalık gebeyim ayakta fazla kalamıyorum belim ağrıyo birde sanki nefesim daralıyo zor nefes alıyorum brnim gibi olan var mı
Ben yaptırmayacağım canım. Aşının bebeğime zarar verip vermeyeceği belli değil.Günaydın bayanlar ,
Ben sınıf öğretmeniyim.Aktif çalışıyorum eşimde sınıf öğretmeni .Şimdi bize aşı sırası geldi .Kafamda deli sorular aşı yaptırabilir miyim ?
Eşim yaptırıp ben yaptırmasam beni ne bekliyor ?
Hayır daha okulların kapanmasına çok var o süre boyunca okulda çocuklarla bu tedirginlikle nasıl olacak .Şimdi de zaten hasta gibiyim bademciklerim geldi burnum akıyor covid oldum diye korkuyorum .Okulda çok vaka var çünkü .Aramızda öğretmen olup hamile olan ve nasıl bir yol izleyeceğini bilen var mı ?
Lierac’ı neden tavsiye etmediler? Benimkiler de tam tersi onu önermişti
Aynısı bende de oluyor, hatta maskeliyken nefes almakta zorlanıyorum bazen.Nefes nefese kalma olayi bende de oldu. Ozellikle yemekten sonra sanki daha cok oluyor.
Evet benimde o sekilde maskeli oldugumda daha sikinti oluyor. Ben igne kullaniyorum biraz ona da bagladim acikcasi.Aynısı bende de oluyor, hatta maskeliyken nefes almakta zorlanıyorum bazen.
Ben iğne, ilaç hiçbir şey kullanmıyorum ama oluyor yine de, bu gidişimde doktora soracağım bakalım.Evet benimde o sekilde maskeli oldugumda daha sikinti oluyor. Ben igne kullaniyorum biraz ona da bagladim acikcasi.
Ben önceleri yatmadan bir, sabah ya da öğlen Bi içiyordum. Çok yoğun olduğu zamanlar 3 tane bile içtim. Şuan gece yatmadan bir tane içiyorum canım. Bazen sabah, bazen akşama doğru bulantı oluyor ama kusma durdu gibi. Çok geçmiş olsun canım. Bulana da miden yemeye çalış. Çünkü boş mide ile öğürünce kusamayınca tahriş oluyorKızlar bugün kusarken kan geldiğini farkettim ve hemen acile koştum. Şükür bir şey yokmuş boğazım tahriş olmuş. Doktor prilam dr yazdı. Yatmadan al dedi siz kullanıyor musunuz? Kaç tane içiyorsunuz?
Aynen öyle oluyormuş kzuu. Bu sabahta zaten en son dün akşam 7de yediğim aklıms geldi midem bomboştu. Muhtemelen ondan oldu. Bende ilk bi yatmadan önce 1tane içeceğim inşallah sabah bulantılarımı keserBen önceleri yatmadan bir, sabah ya da öğlen Bi içiyordum. Çok yoğun olduğu zamanlar 3 tane bile içtim. Şuan gece yatmadan bir tane içiyorum canım. Bazen sabah, bazen akşama doğru bulantı oluyor ama kusma durdu gibi. Çok geçmiş olsun canım. Bulana da miden yemeye çalış. Çünkü boş mide ile öğürünce kusamayınca tahriş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?