2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hurma erken doguma sebep oluyor. O sebeple doğumu yaklaşan anne adaylarina hurma yemeleri tavsiye ediliyor . Greyfurt hurma maydanoz adacayindan uzak durun
Muhtemelen rahim genişliğini açılmasına yardımcı oluyordur, benimkide açılmaya müsait bu konularda bıraktım zaten hurma yemeyi diğerlerini de tüketmiyorum maydanoz azar azar tükettiğin oluyor yemeklerin için de o da miktar olarak az olduğu için etkilemez diye düşünmüştüm

Belki de dediğin gibi düşük tehlikesi olanlara yasaktır canım. Kan sulandırıcı etkisi filan varsa belki. Sana da çok geçmiş olsun
Belkide olabilir doğuma yakın yiyeceğim artık şu zamanda iyi gelmiyor, inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah

Evet o haberi bende okudum .33 haftalık doktor bir hamile yaptırmış aşıyı .O kadar farklı görüşte yazı var ki .Kime neye nasıl güveneceğiz hiç bilmiyorum .

Hayırlı Ramazanlar... Ben de tutamıyorum maalesef tansiyon sıkıntısı var birde kanda enfeksiyon çıktı, alerji de var. Bu sene kaldı çok istememe rağmen. Rabbim tuttuğunuz orucu kabul etsin, inşallah sıkıntı yaşamazsınız

Bilmiyorum da kendini koruyabiliyosan vurulma derim bende.. aşı olup da bulaşan çok kişi var daha ilk haftalar o yüzden riskli olabilir bebeğe ilk zamanlar nasıl etki edeceğini kimse bilemez yine de doktora danışmak daha iyi olur bu konuda..

Merhaba kizlar 13 haftalik hamileyim 2 gündür kasık ağrım var. Büyümeden mi yoksa ayakta fazla kaldigim icin mi acaba giydiğim pantolon da etki etmiş midir bilmiyorum boyle bir sey oldu mu sizde de bu haftalarda

Ben yaptırmayacağım canım. Aşının bebeğime zarar verip vermeyeceği belli değil.

Lierac’ı neden tavsiye etmediler? Benimkiler de tam tersi onu önermişti

Lierac’la başlayıp çatlayınca başka kreme geçen çok arkadaşım oldu. Burt’s and Bees Mama Bee kremi varmış onu da önerdiler. Açıkçası tarihi geçmiş Lierac ya da sadece Nivea’nın duşta nemlendirici kremini kullanıp çatlamayan da gördüm, sürekli yağlanıp kremlendiği halde her yeri çatlak olan da. Biraz cilt tipimize bağlı herhalde bu konu, ben yine birkaç ürün deneyip hangisinde rahat edip, nemlendirdiğini hissedersen onla devam edicem sanırım.

Oruç tutabilen herkese de Allah kabul etsin diyorum. Ben bebek gibi 2 saatte bir şey yemezsem midem kötü oluyor, gece bile uyanıp bir bisküvi yiyip geri yatıyorum maalesef. Bu sene mecburen pas geçeceğim, Allah kazalarını tutmayı nasip eder inşallah.

Kızlar bugün kusarken kan geldiğini farkettim ve hemen acile koştum. Şükür bir şey yokmuş boğazım tahriş olmuş. Doktor prilam dr yazdı. Yatmadan al dedi siz kullanıyor musunuz? Kaç tane içiyorsunuz?

Kızlar bugün kusarken kan geldiğini farkettim ve hemen acile koştum. Şükür bir şey yokmuş boğazım tahriş olmuş. Doktor prilam dr yazdı. Yatmadan al dedi siz kullanıyor musunuz? Kaç tane içiyorsunuz?
Ben önceleri yatmadan bir, sabah ya da öğlen Bi içiyordum. Çok yoğun olduğu zamanlar 3 tane bile içtim. Şuan gece yatmadan bir tane içiyorum canım. Bazen sabah, bazen akşama doğru bulantı oluyor ama kusma durdu gibi. Çok geçmiş olsun canım. Bulana da miden yemeye çalış. Çünkü boş mide ile öğürünce kusamayınca tahriş oluyor

Aynen öyle oluyormuş kzuu. Bu sabahta zaten en son dün akşam 7de yediğim aklıms geldi midem bomboştu. Muhtemelen ondan oldu. Bende ilk bi yatmadan önce 1tane içeceğim inşallah sabah bulantılarımı keser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…