Canım malesef knama olayını bende çok kez yaşadım tahriş olduğundan dolayıAynen öyle oluyormuş kzuu. Bu sabahta zaten en son dün akşam 7de yediğim aklıms geldi midem bomboştu. Muhtemelen ondan oldu. Bende ilk bi yatmadan önce 1tane içeceğim inşallah sabah bulantılarımı keser
Bebişlerimize zarar vermiyodur di mi bu ilaçlarCanım malesef knama olayını bende çok kez yaşadım tahriş olduğundan dolayı
Prilam bende kullandim malesef çok bir etkisi olmadi bende günde bir kez zofer alıyorum
Geçmiş olsun canım burda kullananlar vardıKızlar bugün kusarken kan geldiğini farkettim ve hemen acile koştum. Şükür bir şey yokmuş boğazım tahriş olmuş. Doktor prilam dr yazdı. Yatmadan al dedi siz kullanıyor musunuz? Kaç tane içiyorsunuz?
Kızlar bugün kusarken kan geldiğini farkettim ve hemen acile koştum. Şükür bir şey yokmuş boğazım tahriş olmuş. Doktor prilam dr yazdı. Yatmadan al dedi siz kullanıyor musunuz? Kaç tane içiyorsunuz?
Hamileyken kusunca yediğinin tamamını kusmazmış canım insanlar. Kussak bile bir miktar besin kalıyormuş yine midemizde. Bebişlerimizi de ordan beslenir Allahın izniyleAynen öyle oluyormuş kzuu. Bu sabahta zaten en son dün akşam 7de yediğim aklıms geldi midem bomboştu. Muhtemelen ondan oldu. Bende ilk bi yatmadan önce 1tane içeceğim inşallah sabah bulantılarımı keser
Ben aile hekimine yazdırıp 14 liraya alıyorum canım, ne özel raporundan bahsediyor acaba o eczacı? Hatta ben bir kez 56 liraya aldım, sonra aile hekimine yazdırdım. Kutuyu geri eczaneye götürdüm, barkodu okutup bana paranın geri kalanını verdiler.Geçmiş olsun canım, ben de gece yatmadan aç karnına 2 adet prilam dr kullanıyorum, özellikle bu hafta bayağı bir rahatlamış durumdayım genel olarak. Kan olayı bende de birkaç kere oldu, pıhtı gibi bir şeydi, insan gerçekten çok korkuyor görünce. Doktorum prilam için “En hafifi bu, kesmezse daha ağır bir ilaç (muhtemelen zofer) vereceğim” demişti ama idare ediyorum bununla çok şükür. Bebişe bir zararı yok, daha çok vitamin ağırlıklı ve tamamen hamilelere yönelik bir ilaç zaten o yüzden rahatlıkla içebilirsin. Zoferi 9 ay kullanmak zorunda olan insanlar da var, maşallah hepsinin de çocukları çok sağlıklı bildiğim kadarıyla, ilaç kullanmayınca daha kötü oluyorsak yapacak bir şey yok maalesef. İnşallah bir an önce rahatlarsın.
Bu arada doktora reçete yazdırsam bile şu prilamı bir ucuza almak nasip olmadı bana, eczacı karşılamadığını özel rapor gerektiğini filan söyledi iki seferdir. Neyse ki artık 3. ayın sonlarına geldikçe biraz hafiflemeye başladı, 9 ay sürecek olsa beni bu ilaç batıracak demek ki
Yok kuzum ben bugün acilde ilk defa yazdırdım 12.50ödedimGeçmiş olsun canım, ben de gece yatmadan aç karnına 2 adet prilam dr kullanıyorum, özellikle bu hafta bayağı bir rahatlamış durumdayım genel olarak. Kan olayı bende de birkaç kere oldu, pıhtı gibi bir şeydi, insan gerçekten çok korkuyor görünce. Doktorum prilam için “En hafifi bu, kesmezse daha ağır bir ilaç (muhtemelen zofer) vereceğim” demişti ama idare ediyorum bununla çok şükür. Bebişe bir zararı yok, daha çok vitamin ağırlıklı ve tamamen hamilelere yönelik bir ilaç zaten o yüzden rahatlıkla içebilirsin. Zoferi 9 ay kullanmak zorunda olan insanlar da var, maşallah hepsinin de çocukları çok sağlıklı bildiğim kadarıyla, ilaç kullanmayınca daha kötü oluyorsak yapacak bir şey yok maalesef. İnşallah bir an önce rahatlarsın.
Bu arada doktora reçete yazdırsam bile şu prilamı bir ucuza almak nasip olmadı bana, eczacı karşılamadığını özel rapor gerektiğini filan söyledi iki seferdir. Neyse ki artık 3. ayın sonlarına geldikçe biraz hafiflemeye başladı, 9 ay sürecek olsa beni bu ilaç batıracak demek ki
Benden de özel rapor istediler zofer için , mecbur normal aldık dördüncü kutudayım çok pahalı 80 lira ... hala devam nefes darlığo bendede oldu . Bu arada hurma için birşey paylaşmak isterim dün bilaç tane yedim sabah kasık ağrım oldu ona bağlıyorumHamileyken kusunca yediğinin tamamını kusmazmış canım insanlar. Kussak bile bir miktar besin kalıyormuş yine midemizde. Bebişlerimizi de ordan beslenir Allahın izniyle
Ben aile hekimine yazdırıp 14 liraya alıyorum canım, ne özel raporundan bahsediyor acaba o eczacı? Hatta ben bir kez 56 liraya aldım, sonra aile hekimine yazdırdım. Kutuyu geri eczaneye götürdüm, barkodu okutup bana paranın geri kalanını verdiler.
Dokturum her hangi hiç bir zararı yoktur dedi güvenle kullanabilirsin dedi . Öbür türkü kullanmasak biz pert olcazbBebişlerimize zarar vermiyodur di mi bu ilaçlar
Canım ben sürekli hurma tüketiyorum şükür sıkıntı olmadi günde 3 taneden bir şey olmaz diye umuyorum . Onun dışında ben ilk gebelikte dogum kolay olsun diye baya tukettim hiç bir etki etmediBenden de özel rapor istediler zofer için , mecbur normal aldık dördüncü kutudayım çok pahalı 80 lira ... hala devam nefes darlığo bendede oldu . Bu arada hurma için birşey paylaşmak isterim dün bilaç tane yedim sabah kasık ağrım oldu ona bağlıyorum
Hamileyken kusunca yediğinin tamamını kusmazmış canım insanlar. Kussak bile bir miktar besin kalıyormuş yine midemizde. Bebişlerimizi de ordan beslenir Allahın izniyle
Ben aile hekimine yazdırıp 14 liraya alıyorum canım, ne özel raporundan bahsediyor acaba o eczacı? Hatta ben bir kez 56 liraya aldım, sonra aile hekimine yazdırdım. Kutuyu geri eczaneye götürdüm, barkodu okutup bana paranın geri kalanını verdiler.
Yok kuzum ben bugün acilde ilk defa yazdırdım 12.50ödedim
Bn kullanıyorum canım etkisini de baya gördüm günde 5-6kez kusuyodm şimdi sadece sabah ve Akşam kusuyorum gece uyumadan 2tane birden atıyom 14haftalık olmama rağmen bitmedi bu kusma ve bulantılarKızlar bugün kusarken kan geldiğini farkettim ve hemen acile koştum. Şükür bir şey yokmuş boğazım tahriş olmuş. Doktor prilam dr yazdı. Yatmadan al dedi siz kullanıyor musunuz? Kaç tane içiyorsunuz?
Ben prilam dan bahsetmişrim canım. Belki zoferin reçetesi falan farklıysa, ondan olabilir doğru.Benden de özel rapor istediler zofer için , mecbur normal aldık dördüncü kutudayım çok pahalı 80 lira ... hala devam nefes darlığo bendede oldu . Bu arada hurma için birşey paylaşmak isterim dün bilaç tane yedim sabah kasık ağrım oldu ona bağlıyorum
Ben prilam diyordum kuzum, zoferi kabul etmiyordur belki sistem tühAyyy ben 80 küsür bayıldım vallaHatta birinde aile hekimine yazdırdım, diğerinde de kendi doktoruma (hatta onda kusma, bulantı için rapor da almıştım) eczacı olmuyor, sistem kabul etmiyor dedi ikisinde de pesss.
Ben 15+4 oldum, 4 kilo almışım canım ilk trimesterde. Şimdi bulantılar da azaldı, iştahım açılmaya başladı, korkuyorum kendimdenKızlar bu arada kilo aldınız mı ya da kaç kilo aldınız? Biraz önce tartıldım 2,5 kg almışımBu dönemde çok yemesem de sürekli yatıyordum o da yaramış anlaşılan. Bugün ilk defa 10 bin adımlık yürüyüş yapabildim çok şükür, tartıdaki rakamı görünce de bundan sonra sürekli yürüyüşe çıkmaya karar verdim İnşallah işe yarar...
Bende 3.15 olduKızlar bu arada kilo aldınız mı ya da kaç kilo aldınız? Biraz önce tartıldım 2,5 kg almışımBu dönemde çok yemesem de sürekli yatıyordum o da yaramış anlaşılan. Bugün ilk defa 10 bin adımlık yürüyüş yapabildim çok şükür, tartıdaki rakamı görünce de bundan sonra sürekli yürüyüşe çıkmaya karar verdim İnşallah işe yarar...
Allah şifa versin canım geçici dolgu vs yapanları duymuştum sankiHanımlar merhaba. Ya dün gece başıma çok kötü bişey geldi (Allah beterinden saklasın). Diş dolgum düştü ve normal bi dolgu gibi değil baya dişin üzerinde kaplama gibi birşeydi. Ağrım sızım yok ama dişim ağaç kovuğu gibi açıkta kaldı. Doğum doktorum izin kağıdı verecekmiş bugün halledecektim ama diş doktorumun kliniği bugün kapalıymışyarına kaldı mecburen hamilelikte dişle ilgili sıkıntı yaşayanlar var mı? Zorda kalınmadıkça işlem yapılmıyormuş gerçi yapılana da kar zarar hesabı yapılarak yapılıyo anladığım kadarıyla. Var mı dişten sıkıntı yaşayan?
Benim de durumum aynı canım merak etme nadir görülen gebelik şikayetlerinden bunlar. Kan seviyemiz bir anda arttığı için aldığımız nefes yetmiyor bir de burun tıkanıklığı varsa -bende var malesef- tadından yenmiyor. Ciğerlerime ne kadar hava girse yetmiyor gibi geliyorCanım belinin ağrıması normal de nefesin kesilmesine birşey diyemeyeceğim.
Ya keşke öyle bişey olsa çok isterim ama diş sıkıntılı gibi duruyoAllah şifa versin canım geçici dolgu vs yapanları duymuştum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?