2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ağlayıp strese sokma kendini. Dişçiler şimdi ekstra dikkat ediyor. Herşey tek kullanımlık, maskeleri iyi. Bir çoğu da sperlik takıyor.

Ben hava nemlendirici aldım kızlar bakalım işe yarayacak mı. Şu içine su koyuyorsunuz buhar püskürtüyor ya onlardan.

Hiç üzme kendini canım Allah’ın izniyle korktuğun gibi olmayacak inşallah

Canım ağlayıp strese sokma kendini. Dişçiler şimdi ekstra dikkat ediyor. Herşey tek kullanımlık, maskeleri iyi. Bir çoğu da sperlik takıyor.
Öyleymiş inşallah hem hastalıktan korunarak hem de bebeğe zarar gelmeden atlatabilirim. Kaç gündür kendime nazar değdirdim hamilelik duygu yoğunluğu ya ne zamandır yazlığa gelmiştim hem hastalıktan korunayım hem stresten uzak kalayım diye kaç gündür ağlamadım dedim Resmen kaç günün acısı çıktı sinirlerim çok bozuldu.

Canım arkadaşım hamileyken aynı dişinde sıkıntı oldu 2 3 disine dolgu yapıldı şükür bi sıkıntı olmadi kafana takma derim boş yere

Bazen ağlamakta rahatlatıyor canım ama aşırıya kaçıp kendini de bebişi de üzme. Çok geçmiş olsun canım

Canım arkadaşım hamileyken aynı dişinde sıkıntı oldu 2 3 disine dolgu yapıldı şükür bi sıkıntı olmadi kafana takma derim boş yere
Ayy içime serin sular döktün canım İnşallah dolgu yenilemeyle hallolacak birşeydir
Bazen ağlamakta rahatlatıyor canım ama aşırıya kaçıp kendini de bebişi de üzme. Çok geçmiş olsun canım
Çok Sağol canım benim

Benimde dolgumun etrafındaki diş minesi zayıflamış çıt çıt kırılıyor diş sıkması vardı bende bilmiyorum belki de o devam ediyor sabahları ağrıyor dişlerim

İnşallah canım şu dönemde dişçiye gitmeye de korkuyorum Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah
Ben de çok korkuyorum ama durursa iltihaplanmasından daha çok korkuyorum. Geçici dolgu yapmalarını umut ediyorum sen de bi görün bence kuzum şimdiden önüne geçilecek bi durum varsa geçerler belki. İhmal etme bence ileri doğru sıkıntı yaşama

Aynen dediğin gibi daha kötü olma ihtimali var inşallah yakın zamanda bende randevu alayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…