- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım ağlayıp strese sokma kendini. Dişçiler şimdi ekstra dikkat ediyor. Herşey tek kullanımlık, maskeleri iyi. Bir çoğu da sperlik takıyor.Ya keşke öyle bişey olsa çok isterim ama diş sıkıntılı gibi duruyodiş doktoru yarın klinikte olacakmış malum koronadan dolayı zaten aşırı korkuyorum bi de böyle bişey olunca o kadar çok ağladım ki başımın ağrısından duramıyorum şimdi de. Bebeğe bişey olmasın da ben çekilmesine de razıyım yeter ki ona zarar gelmeden atlatabileyim Allah’ın izniyle
Ben hava nemlendirici aldım kızlar bakalım işe yarayacak mı. Şu içine su koyuyorsunuz buhar püskürtüyor ya onlardan.Benim de durumum aynı canım merak etme nadir görülen gebelik şikayetlerinden bunlar. Kan seviyemiz bir anda arttığı için aldığımız nefes yetmiyor bir de burun tıkanıklığı varsa -bende var malesef- tadından yenmiyor. Ciğerlerime ne kadar hava girse yetmiyor gibi geliyor
Hiç üzme kendini canım Allah’ın izniyle korktuğun gibi olmayacak inşallahYa keşke öyle bişey olsa çok isterim ama diş sıkıntılı gibi duruyodiş doktoru yarın klinikte olacakmış malum koronadan dolayı zaten aşırı korkuyorum bi de böyle bişey olunca o kadar çok ağladım ki başımın ağrısından duramıyorum şimdi de. Bebeğe bişey olmasın da ben çekilmesine de razıyım yeter ki ona zarar gelmeden atlatabileyim Allah’ın izniyle
Çok iyi yapmışsın canım ilerde bebeğe de lazım olur burnu tıkalı vs olduğundaBen hava nemlendirici aldım kızlar bakalım işe yarayacak mı. Şu içine su koyuyorsunuz buhar püskürtüyor ya onlardan.
Hem onu hem kendimi düşünerek aldım, faydalı olur umarımÇok iyi yapmışsın canım ilerde bebeğe de lazım olur burnu tıkalı vs olduğunda
İnşallah canımHem onu hem kendimi düşünerek aldım, faydalı olur umarım
Öyleymiş inşallah hem hastalıktan korunarak hem de bebeğe zarar gelmeden atlatabilirim. Kaç gündür kendime nazar değdirdim hamilelik duygu yoğunluğu ya ne zamandır yazlığa gelmiştim hem hastalıktan korunayım hem stresten uzak kalayım diye kaç gündür ağlamadım dedimCanım ağlayıp strese sokma kendini. Dişçiler şimdi ekstra dikkat ediyor. Herşey tek kullanımlık, maskeleri iyi. Bir çoğu da sperlik takıyor.
İnşallah valla duanıza talibim. Hamile hiç bi kadına da bebeğine de zarar gelmesinHiç üzme kendini canım Allah’ın izniyle korktuğun gibi olmayacak inşallah
Canım arkadaşım hamileyken aynı dişinde sıkıntı oldu 2 3 disine dolgu yapıldı şükür bi sıkıntı olmadi kafana takma derim boş yereHanımlar merhaba. Ya dün gece başıma çok kötü bişey geldi (Allah beterinden saklasın). Diş dolgum düştü ve normal bi dolgu gibi değil baya dişin üzerinde kaplama gibi birşeydi. Ağrım sızım yok ama dişim ağaç kovuğu gibi açıkta kaldı. Doğum doktorum izin kağıdı verecekmiş bugün halledecektim ama diş doktorumun kliniği bugün kapalıymışyarına kaldı mecburen hamilelikte dişle ilgili sıkıntı yaşayanlar var mı? Zorda kalınmadıkça işlem yapılmıyormuş gerçi yapılana da kar zarar hesabı yapılarak yapılıyo anladığım kadarıyla. Var mı dişten sıkıntı yaşayan?
Bazen ağlamakta rahatlatıyor canım ama aşırıya kaçıp kendini de bebişi de üzme. Çok geçmiş olsun canımÖyleymiş inşallah hem hastalıktan korunarak hem de bebeğe zarar gelmeden atlatabilirim. Kaç gündür kendime nazar değdirdim hamilelik duygu yoğunluğu ya ne zamandır yazlığa gelmiştim hem hastalıktan korunayım hem stresten uzak kalayım diye kaç gündür ağlamadım dedimResmen kaç günün acısı çıktı sinirlerim çok bozuldu.
Ayy içime serin sular döktün canımCanım arkadaşım hamileyken aynı dişinde sıkıntı oldu 2 3 disine dolgu yapıldı şükür bi sıkıntı olmadi kafana takma derim boş yere
Çok Sağol canım benimBazen ağlamakta rahatlatıyor canım ama aşırıya kaçıp kendini de bebişi de üzme. Çok geçmiş olsun canım
Benimde dolgumun etrafındaki diş minesi zayıflamış çıt çıt kırılıyorHanımlar merhaba. Ya dün gece başıma çok kötü bişey geldi (Allah beterinden saklasın). Diş dolgum düştü ve normal bi dolgu gibi değil baya dişin üzerinde kaplama gibi birşeydi. Ağrım sızım yok ama dişim ağaç kovuğu gibi açıkta kaldı. Doğum doktorum izin kağıdı verecekmiş bugün halledecektim ama diş doktorumun kliniği bugün kapalıymışyarına kaldı mecburen hamilelikte dişle ilgili sıkıntı yaşayanlar var mı? Zorda kalınmadıkça işlem yapılmıyormuş gerçi yapılana da kar zarar hesabı yapılarak yapılıyo anladığım kadarıyla. Var mı dişten sıkıntı yaşayan?
İnşallah sıkıntısız geçirirsin balım sen deBenimde dolgumun etrafındaki diş minesi zayıflamış çıt çıt kırılıyordiş sıkması vardı bende bilmiyorum belki de o devam ediyor sabahları ağrıyor dişlerim
İnşallah canım şu dönemde dişçiye gitmeye de korkuyorumİnşallah sıkıntısız geçirirsin balım sen de
Ben de çok korkuyorum ama durursa iltihaplanmasından daha çok korkuyorum. Geçici dolgu yapmalarını umut ediyorumİnşallah canım şu dönemde dişçiye gitmeye de korkuyorumRabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah
Aynen dediğin gibi daha kötü olma ihtimali var inşallah yakın zamanda bende randevu alayım inşallahBen de çok korkuyorum ama durursa iltihaplanmasından daha çok korkuyorum. Geçici dolgu yapmalarını umut ediyorumsen de bi görün bence kuzum şimdiden önüne geçilecek bi durum varsa geçerler belki. İhmal etme bence ileri doğru sıkıntı yaşama
Allah esirgesin cümlemizi inşallah sağ Salim kucaklarımıza alalımİnşallah valla duanıza talibim. Hamile hiç bi kadına da bebeğine de zarar gelmesin
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim harmony test sonuçlarım geldi, düşük risk çıktı, çok mutluyum. Aynı zamanda cinsiyeti de öğrendik, kızımız olacakmış, eşim çok mutlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?