2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İltihaplanmayı ister diş ister idrar yolu doktorlar çok istemiyo hemen tedavi yoluna gidiyorlar canım bi göster yine de sen her ihtimale karşı. Çok çok geçmiş olsun sana da
Sağol canım benim zaten hemen yarın gidicem Balım bugün gidecektim diş kliniği bugün kapalıymış mecbur yarına kaldım. Valla dakika kaybetmek istemem ne gerekiyorsa yapılsın isterim bebeğe zararı olmasın da tedavi şeklinin benim korkum o biraz ama olmaz Allah’ın izniyle ya bir sürü diş tedavisi görmüş hamile varmış bu biraz içimi rahatlattı açıkçası

Çok sagol cnm haklisin

Canım bende 15 inci haftadayim hala aynı 16 haftada geçecek diye umut ediyorum
Doğuma kadar devam edenler varmış hatta arkadaşımın eşi şuan 30 haftalık ve günde 2 defa kusuyor bunları düşününce daha çok stres oluyorum midem daha çok bulanıyor

Benim doktorum ikinci trimesterda müdahele ederm demişti başka bi diş hekimine danışın bence

Doğuma kadar devam edenler varmış hatta arkadaşımın eşi şuan 30 haftalık ve günde 2 defa kusuyor bunları düşününce daha çok stres oluyorum midem daha çok bulanıyor
Canım bende oğlumda doğuma kadar kustum ama sadece sabah sarı su kusuyordum oda çok önemli değil suanki kadar zorlamıyor suanki dönem daha çok zor

Merhaba ben öğretmenim ve olmadım hamile olmasam da olmazdım İnstagram kullanıyorsanız isuda sayfasına bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…