İltihaplanmayı ister diş ister idrar yolu doktorlar çok istemiyo hemen tedavi yoluna gidiyorlar canım bi göster yine de sen her ihtimale karşı. Çok çok geçmiş olsun sana daCnm agrim yok sadece agirlik var hissediyorum agri var afedersin kokusu var bi de yani bebege zarar vermezse kalsin agri yapmiyo simdilik soyleki o dişim cok sorunluydu zorla yapildi surekli iltihaplaniyo sinir yok ama iltihaplaniyo cekilmesi lazim bende inatla cektirmedim görünen alanda diye bebege zarari varmı acaba zekasına zarar verir organlarina gelisimine vs diye korkuyorum daha basindayim evet degerlerim iyi cikti crp 10 cikti sadece d vit b12 vs gayet iyi durumda
Sağol canım benim zaten hemen yarın gidicem Balım bugün gidecektim diş kliniği bugün kapalıymış mecbur yarına kaldım. Valla dakika kaybetmek istemem ne gerekiyorsa yapılsın isterimbende yelek giydim diş hekimim tanıdıktı eşine de hamileyken işlem yapmış radyosyonu cebindeki telefondan daha az dedi güvendim açıkçası bebişler bizim kalsiyumu emiyor çok hızlı ilerlemesinden korktum sonradan yapılan dişler kendi dişin gibi olmuyor bir de çok pahallı. kadın doğum drum da diş tedavisi için en uygun zamanın 2. trimestr olduğunu söyledi. enfeksiyon olduğunda bebeğe zarar veriyo diye biliyorum bahsettiğin yerde enfeksiyon olabilir druna danış istersen canım geçmiş olsun.
Sanırım öyle oluyorBende ayakta durunca kasıklarım ağrımaya başlıyor, rahim genişlemesidir diye çok üstünde durmadım açıkçası
Aynen öyle canımİyice hissettiriyorlar artık kendilerini bebişlersağlıkla kucağımıza alalım da ya gerisi önemli değil
Benim ara ara oluyor hala canım yakında azalmaya başlar inşallahKızlar 13. Haftadayım hala midem o kadar kötü ki zevk almıyorum nefes almaktan bile. Ne zaman geçecek
Sizin hafta kaçBenim ara ara oluyor hala canım yakında azalmaya başlar inşallah
Çok sagol cnm haklisinİltihaplanmayı ister diş ister idrar yolu doktorlar çok istemiyo hemen tedavi yoluna gidiyorlar canım bi göster yine de sen her ihtimale karşı. Çok çok geçmiş olsun sana da
Sağol canım benim zaten hemen yarın gidicem Balım bugün gidecektim diş kliniği bugün kapalıymış mecbur yarına kaldım. Valla dakika kaybetmek istemem ne gerekiyorsa yapılsın isterimbebeğe zararı olmasın da tedavi şeklinin benim korkum o biraz ama olmaz Allah’ın izniyle ya bir sürü diş tedavisi görmüş hamile varmış bu biraz içimi rahatlattı açıkçası
15+1 canımHamilelere idari izin olmaması da
Sizin hafta kaç
Bende öyleyim yaKızlar 13. Haftadayım hala midem o kadar kötü ki zevk almıyorum nefes almaktan bile. Ne zaman geçecek
16. Haftada bitecek diyorlar inanmak istiyorum ama inanamıyorum da çok zor günler geçiriyorumBende öyleyim ya
Canım bende 15 inci haftadayim hala aynı 16 haftada geçecek diye umut ediyorumKızlar 13. Haftadayım hala midem o kadar kötü ki zevk almıyorum nefes almaktan bile. Ne zaman geçecek
Doğuma kadar devam edenler varmış hatta arkadaşımın eşi şuan 30 haftalık ve günde 2 defa kusuyor bunları düşününce daha çok stres oluyorum midem daha çok bulanıyorCanım bende 15 inci haftadayim hala aynı 16 haftada geçecek diye umut ediyorum
Bende 12.haftamdayım sizin gibiyimKızlar 13. Haftadayım hala midem o kadar kötü ki zevk almıyorum nefes almaktan bile. Ne zaman geçecek
Benim doktorum ikinci trimesterda müdahele ederm demişti başka bi diş hekimine danışın benceKızlar ben kanal tedavisi yaptirmistim disime o dis simdi iltihaplandi doktor bise yapamam dedi bugun kan idrar testide verdim bekliyorum yarinda kadin doguma gidecem 12 haftalik oldum sizce iltihapli dis cocukta soruna yol acarmi bi arkadasim cocugun zekasini etkiliyo dedi de dogrumudur 2. Hamileligi olup tecrubeli olanlar varmidir acaba bana yardim edebilecek
Derin geriliyor canım bence ondan canım yağlanmaya başla yavaş yavaş çatlak oluşmasınKızlar beni kaşıntı bastı nedense yagöğüslerim, karnım, kollarım kaşınıyor hep. Acı yiyorum sürekli biber, ondan olabilir mi acaba?
Canım bende oğlumda doğuma kadar kustum ama sadece sabah sarı su kusuyordum oda çok önemli değil suanki kadar zorlamıyor suanki dönem daha çok zorDoğuma kadar devam edenler varmış hatta arkadaşımın eşi şuan 30 haftalık ve günde 2 defa kusuyor bunları düşününce daha çok stres oluyorum midem daha çok bulanıyor
Benimde her yerim kaşinmaya BaşladiKızlar beni kaşıntı bastı nedense yagöğüslerim, karnım, kollarım kaşınıyor hep. Acı yiyorum sürekli biber, ondan olabilir mi acaba?
Sağlıcakla inşallah canımKizlar 13+5 teyim yarin kontrolüm var cinsiyet belli olur insallah
Merhaba ben öğretmenim ve olmadım hamile olmasam da olmazdım İnstagram kullanıyorsanız isuda sayfasına bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorumGünaydın bayanlar ,
Ben sınıf öğretmeniyim.Aktif çalışıyorum eşimde sınıf öğretmeni .Şimdi bize aşı sırası geldi .Kafamda deli sorular aşı yaptırabilir miyim ?
Eşim yaptırıp ben yaptırmasam beni ne bekliyor ?
Hayır daha okulların kapanmasına çok var o süre boyunca okulda çocuklarla bu tedirginlikle nasıl olacak .Şimdi de zaten hasta gibiyim bademciklerim geldi burnum akıyor covid oldum diye korkuyorum .Okulda çok vaka var çünkü .Aramızda öğretmen olup hamile olan ve nasıl bir yol izleyeceğini bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?