2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ultrasonda ki bulgular önemli zaten herşey normalse Allah'ın izniyle birşey olmaz zaten kanda bakılan senin yaşındaki senin haftandaki sayısal olarak karşılaştırması zaten ben ultrasonun önemli olduğunu düşünüyorum diğerine gerek yok zaten birşey varsa illaki belli oluyor ultrasonda

Yani doktor çok iyi dedi, birde kolay kolay bakılmıyor seninkinin keyfi yerinde maşallah hareketli gösteriyor dedi. Ben de emin olamadım yaptırsam mı diye.

Ben yaptırdım ikili testi doktor ultrasonda normal dedi sonra kan verdim sonuçlar da temiz çıktı, bence yaptırın en azından içiniz rahat eder yaptırayım mı yaptırmayayım mı derken daha çok stres olursunuz yani sonuç olumsuz çıksa da bişey değişmeyecek ama yine de doktor iyi şeyler söyleyince bebişin iyi olduğunu bilmek rahatlatıyor insanı

En son kaçıncı haftaya kadar oluyor biliyor musunuz? 13+6 ya randevu aldım olur mu sizce? Sanırım rahat etmek için yaptıracağım inşallah olumsuz bir durum olmaz sağ olun cevabınız için

Ya benim dolgum bu şekilde düşmemiş olsaydı bi kontrole yine gider ama tedavi erteleyebilirse ertelerdim. Şu an kök olduğu gibi açıkta duruyo sıcağa soğuğa hassasiyet yok şimdilik ama bu olmayacağı anlamına gelmez dün gece düştü bugün klinik kapalıymış gidemedim yarın gidicem nasipse. Vakit kaybetmeden gitmek istiyorum umudum dolgu yenilenmesi yönünde inşallah kanal, çekim gibi şeylere gerek kalmaz

En son kaçıncı haftaya kadar oluyor biliyor musunuz? 13+6 ya randevu aldım olur mu sizce? Sanırım rahat etmek için yaptıracağım inşallah olumsuz bir durum olmaz sağ olun cevabınız için
Ortalama 11-14. Haftalar arasi yapiliyor.
Yaptirma kararı verdiğin iyi oldu bence ucu ucuna yakaladın gibi, geç kaldığını düşünmüyorum. Gecikme durumunda üçlü test önerilir zaten. Guzel haberlerle gelirsin inşallah.

Amin ins canım dikkat et bebeğe zarar gelmesin bu işlemlerden Rabb'im sifasini versin sana

Amin ins canım dikkat et bebeğe zarar gelmesin bu işlemlerden Rabb'im sifasini versin sana
Aminnn Allah razı olsun şifa bekleyen herkes bilhassa hamileler şifa bulsun inşallah sorunsuz sıkıntısız Bebeğe zarar vermemek için maksimum özveriyle çalışıyormuş doktorlar zaten kadın doğum doktorunun onayı olmadan hiç bişey yapmıyorlarmış ilk doktorumdan onay belgesi alıcam. Dişçiden korkacağım aklıma gelmezdi inşallah sorunsuz sıkıntısız hallolur Çok sağol canımm

Canim icin rahat olsun ultrasyon iyise zaten ultrasyonda çıkan sonucu kanla beraber değerlendiriyorlar

16 ya gircem kokulara hassasiyet im azaldı Yeni yeni nefes sıkıntilari çekiyorum ara sıra mide yanmalari
Benimde kusmam geçti mide bulantım acıktığımda oluyor sadece mide yanması hep var zaten şurup kullanmak istemiyorum 3.gebelik hepsi de aynıydı napalım canları sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…