Anladım, sağ olunHiç bir bilgim yok canım Türkiye'de Ken sanırım ilk cocguma 12.haftadan sonra yaptım şimdi nasıl orda bilemiyorum
Rica ederimAnladım, sağ olunbaşka arkadaşlsr biliyorlarsa yazarlar.
Yani doktor çok iyi dedi, birde kolay kolay bakılmıyor seninkinin keyfi yerinde maşallah hareketli gösteriyor dedi. Ben de emin olamadım yaptırsam mı diye.Canım ultrasonda ki bulgular önemli zaten herşey normalse Allah'ın izniyle birşey olmaz zaten kanda bakılan senin yaşındaki senin haftandaki sayısal olarak karşılaştırması zaten ben ultrasonun önemli olduğunu düşünüyorum diğerine gerek yok zaten birşey varsa illaki belli oluyor ultrasonda
Evet enerji bitiyor tamamen. Onlar sağlıklı olsunda diyorum gerisine razıyım ❤16. Haftada bitecek diyorlar inanmak istiyorum ama inanamıyorum da çok zor günler geçiriyorum
En son kaçıncı haftaya kadar oluyor biliyor musunuz? 13+6 ya randevu aldım olur mu sizce? Sanırım rahat etmek için yaptıracağımBen yaptırdım ikili testi doktor ultrasonda normal dedi sonra kan verdim sonuçlar da temiz çıktı, bence yaptırın en azından içiniz rahat eder yaptırayım mı yaptırmayayım mı derken daha çok stres olursunuzyani sonuç olumsuz çıksa da bişey değişmeyecek ama yine de doktor iyi şeyler söyleyince bebişin iyi olduğunu bilmek rahatlatıyor insanı
Ya benim dolgum bu şekilde düşmemiş olsaydı bi kontrole yine gider ama tedavi erteleyebilirse ertelerdim. Şu an kök olduğu gibi açıkta duruyo sıcağa soğuğa hassasiyet yok şimdilik ama bu olmayacağı anlamına gelmezBen her gebeliğim de yaşadım malesef dişlerim çürüyor dökülüyor kiriliyot ama hamileken hiç işlem yapmadım doğuma kadar. Doğumdan sonra yaptım en son ki doğumda 2 diş kaybm olduşimdi ise birctane 20 lik diş dolgu du oda jendi kendine yavaş yavaş açılıyor kırılmalar oluyor sızlama oluyor sanırım onuda doğumdan sonra kaybedecem olan dişlerime oluyor fırçalıyom vitamin magnezyum kullanıyorum malesef hamile kalınca kötü oluyorlar
Ortalama 11-14. Haftalar arasi yapiliyor.En son kaçıncı haftaya kadar oluyor biliyor musunuz? 13+6 ya randevu aldım olur mu sizce? Sanırım rahat etmek için yaptıracağıminşallah olumsuz bir durum olmaz sağ olun cevabınız için
Hadi darısı kalp atışına inşallahKimyasal kraliçesi olarak bugün bebeğimin kesesini gördüm kizlar
Amin ins canım dikkat et bebeğe zarar gelmesin bu işlemlerden Rabb'im sifasini versin sanaYa benim dolgum bu şekilde düşmemiş olsaydı bi kontrole yine gider ama tedavi erteleyebilirse ertelerdim. Şu an kök olduğu gibi açıkta duruyo sıcağa soğuğa hassasiyet yok şimdilik ama bu olmayacağı anlamına gelmezdün gece düştü bugün klinik kapalıymış gidemedim yarın gidicem nasipse. Vakit kaybetmeden gitmek istiyorum umudum dolgu yenilenmesi yönünde inşallah kanal, çekim gibi şeylere gerek kalmaz
Aminnn Allah razı olsun şifa bekleyen herkes bilhassa hamileler şifa bulsun inşallah sorunsuz sıkıntısızAmin ins canım dikkat et bebeğe zarar gelmesin bu işlemlerden Rabb'im sifasini versin sana
Canim icin rahat olsun ultrasyon iyise zaten ultrasyonda çıkan sonucu kanla beraber değerlendiriyorlarEn son kaçıncı haftaya kadar oluyor biliyor musunuz? 13+6 ya randevu aldım olur mu sizce? Sanırım rahat etmek için yaptıracağıminşallah olumsuz bir durum olmaz sağ olun cevabınız için
Bende çok acı yiyorum canım ama döküntü olmasına rağmen hiç kaşıntım yokKızlar beni kaşıntı bastı nedense yagöğüslerim, karnım, kollarım kaşınıyor hep. Acı yiyorum sürekli biber, ondan olabilir mi acaba?
Benimde kusmam geçti mide bulantım acıktığımda oluyor sadece mide yanması hep var zaten şurup kullanmak istemiyorum 3.gebelik hepsi de aynıydı napalım canları sağolsun16 ya gircem kokulara hassasiyet im azaldı Yeni yeni nefes sıkıntilari çekiyorum ara sıra mide yanmalari
Şurup kullanmadan nasıl dayanıyorsun.Benimde kusmam geçti mide bulantım acıktığımda oluyor sadece mide yanması hep var zaten şurup kullanmak istemiyorum 3.gebelik hepsi de aynıydı napalım canları sağolsun
Acı midemi yakıyor ama yine de dayanamıyorum, sürekli yiyesim geliyorBende çok acı yiyorum canım ama döküntü olmasına rağmen hiç kaşıntım yok
Şurup kullanmadan nasıl dayanıyorsun.Benimde kusmam geçti mide bulantım acıktığımda oluyor sadece mide yanması hep var zaten şurup kullanmak istemiyorum 3.gebelik hepsi de aynıydı napalım canları sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?