- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Göbek ve göğüslerimi kremliyorum ama iyi bir yağ ya da krem edinmem lazım sanırımDerin geriliyor canım bence ondan canım yağlanmaya başla yavaş yavaş çatlak oluşmasın
Valla iyice nemlenmek lazım artıkBenimde her yerim kaşinmaya Başladi
Arkadaşlar hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz, ya da kullanmayı planlıyorsunuz? Ben henüz hiç bir şey kullanmadımGöbek ve göğüslerimi kremliyorum ama iyi bir yağ ya da krem edinmem lazım sanırım
Valla iyice nemlenmek lazım artık
Bahsettiğiniz hesaba baktım, baştan aşağı dezenformasyonla dolu, tamamen aşı ve bilim karşıtı bir hesap. Bazı resim ve yazıları alıp, delilmiş gibi koymuş, lütfen inanmayın böyle sayfalara, konuları daha objektif daha analitik sunan yerleri okumanızı öneririm.Merhaba ben öğretmenim ve olmadım hamile olmasam da olmazdım İnstagram kullanıyorsanız isuda sayfasına bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum
Yaz geliyo bol bol terlicez zatenGöbek ve göğüslerimi kremliyorum ama iyi bir yağ ya da krem edinmem lazım sanırım
Valla iyice nemlenmek lazım artık
Ben bedava aldım karşılıyor dediGeçmiş olsun canım, ben de gece yatmadan aç karnına 2 adet prilam dr kullanıyorum, özellikle bu hafta bayağı bir rahatlamış durumdayım genel olarak. Kan olayı bende de birkaç kere oldu, pıhtı gibi bir şeydi, insan gerçekten çok korkuyor görünce. Doktorum prilam için “En hafifi bu, kesmezse daha ağır bir ilaç (muhtemelen zofer) vereceğim” demişti ama idare ediyorum bununla çok şükür. Bebişe bir zararı yok, daha çok vitamin ağırlıklı ve tamamen hamilelere yönelik bir ilaç zaten o yüzden rahatlıkla içebilirsin. Zoferi 9 ay kullanmak zorunda olan insanlar da var, maşallah hepsinin de çocukları çok sağlıklı bildiğim kadarıyla, ilaç kullanmayınca daha kötü oluyorsak yapacak bir şey yok maalesef. İnşallah bir an önce rahatlarsın.
Bu arada doktora reçete yazdırsam bile şu prilamı bir ucuza almak nasip olmadı bana, eczacı karşılamadığını özel rapor gerektiğini filan söyledi iki seferdir. Neyse ki artık 3. ayın sonlarına geldikçe biraz hafiflemeye başladı, 9 ay sürecek olsa beni bu ilaç batıracak demek ki
Bende normal arko krem hindistan cevizli kullanıyorum şuanda. Sıradan normal nemlendirici, yeterli gelmiyor büyük ihtimalle. Tavsiyesi olan varsa bakalım canımArkadaşlar hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz, ya da kullanmayı planlıyorsunuz? Ben henüz hiç bir şey kullanmadım
Bol bol su içelim de amanYaz geliyo bol bol terlicez zaten
Bu arada benim eşim mühendis ve uzmanlık alanlarından biri yüksek enerji fiziği. Cebimizdeki telefon da sandığımız kadar radyasyon yaymıyor bazı şeyler fazla abartılıyor, sürekli telefona yapışık olmadıkça ayrı odada tutmaya, yatarken ayrı odaya koymaya falan gerek yok diyor.bende yelek giydim diş hekimim tanıdıktı eşine de hamileyken işlem yapmış radyosyonu cebindeki telefondan daha az dedi güvendim açıkçası bebişler bizim kalsiyumu emiyor çok hızlı ilerlemesinden korktum sonradan yapılan dişler kendi dişin gibi olmuyor bir de çok pahallı. kadın doğum drum da diş tedavisi için en uygun zamanın 2. trimestr olduğunu söyledi. enfeksiyon olduğunda bebeğe zarar veriyo diye biliyorum bahsettiğin yerde enfeksiyon olabilir druna danış istersen canım geçmiş olsun.
Ben her gebeliğim de yaşadım malesef dişlerim çürüyor dökülüyor kiriliyot ama hamileken hiç işlem yapmadım doğuma kadar. Doğumdan sonra yaptım en son ki doğumda 2 diş kaybm olduHanımlar merhaba. Ya dün gece başıma çok kötü bişey geldi (Allah beterinden saklasın). Diş dolgum düştü ve normal bi dolgu gibi değil baya dişin üzerinde kaplama gibi birşeydi. Ağrım sızım yok ama dişim ağaç kovuğu gibi açıkta kaldı. Doğum doktorum izin kağıdı verecekmiş bugün halledecektim ama diş doktorumun kliniği bugün kapalıymışyarına kaldı mecburen hamilelikte dişle ilgili sıkıntı yaşayanlar var mı? Zorda kalınmadıkça işlem yapılmıyormuş gerçi yapılana da kar zarar hesabı yapılarak yapılıyo anladığım kadarıyla. Var mı dişten sıkıntı yaşayan?
Allah korusun birşey çıksa o size kalmış karar ister dogurursunuz isterseniz bu sorumluluğu taşıyacaksınız Rabb'im kimseye göstermesin bebeği için arada kalmayı zor bir karar sonuçtaİkili test yapmak şart mı? Ne bileyim Bi aksilik çıksa da bebeğimizi dünyaya getirmeyecek miyiz? Kafamı kurcalıyor bu?
Bende öyle oldum canim bu 10 gündür ayakta durunca nefesim kesiliyor sanki çok iş yapmışım yorulmusum nefes almasam patlayacak gibi oluyorumArkadaşlar bir sorum olacak 12 haftalık gebeyim ayakta fazla kalamıyorum belim ağrıyo birde sanki nefesim daralıyo zor nefes alıyorum brnim gibi olan var mı
Süper maşallah bebeğineKimyasal kraliçesi olarak bugün bebeğimin kesesini gördüm kizlar
doktorum bebişimim hareketinden yakalayıp ense kalınlığına ultrasondan baktı çok iyi dedi ama sadece ultrasondan baktı. İkili testte yaptır istersen dedi. Beni bu durum psikolojik etkiler diye endişe ediyorum açıkçası.Allah korusun birşey çıksa o size kalmış karar ister dogurursunuz isterseniz bu sorumluluğu taşıyacaksınız Rabb'im kimseye göstermesin bebeği için arada kalmayı zor bir karar sonuçta
Bende sen gibiyim malesef tutamıyorum Rabbim bizi afetsinKızlar hayırlı Ramazanlar Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Ben maalesef tutmuyorum yemeği biraz geciktirsem elim ayağım titriyor.
Birşey olsaydı doktor derdi ya sıkıntı yapmayın ins yoktur birşey yapın bence karar size kalmış ins birşey çıkmazdoktorum bebişimim hareketinden yakalayıp ense kalınlığına ultrasondan baktı çok iyi dedi ama sadece ultrasondan baktı. İkili testte yaptır istersen dedi. Beni bu durum psikolojik etkiler diye endişe ediyorum açıkçası.
Canım sonuçta bebeklerimizi düşünmek zorundayız Allah korusun bizdeki bir sıkıntı bebeği etkileyebilir. Zaten çok şükür dinimiz bu konuda bizi sıkıntıya sokmuyor bebeğinin sağlığı için tutmaya biliyoruz. Allah nasip ederse doğumdan sonra kazasını tutarız.Bende sen gibiyim malesef tutamıyorum Rabbim bizi afetsin
Kaç haftaya kadar yaptırabilirim? 13+6 ya randevu aldım ama olur mu geç mi kaldımBirşey olsaydı doktor derdi ya sıkıntı yapmayın ins yoktur birşey yapın bence karar size kalmış ins birşey çıkmaz
16 ya gircem kokulara hassasiyet im azaldı Yeni yeni nefes sıkıntilari çekiyorum ara sıra mide yanmalariCanım bende 15 inci haftadayim hala aynı 16 haftada geçecek diye umut ediyorum
Hiç bir bilgim yok canım Türkiye'de Ken sanırım ilk cocguma 12.haftadan sonra yaptım şimdi nasıl orda bilemiyorumKaç haftaya kadar yaptırabilirim? 13+6 ya randevu aldım ama olur mu geç mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?