İkili test yapmak şart mı? Ne bileyim Bi aksilik çıksa da bebeğimizi dünyaya getirmeyecek miyiz? Kafamı kurcalıyor bu?
Ben bedava aldım karşılıyor dedi
Canım benimde sabah iniyo akşam şişiyoGunaydin kizlar herkese yaziyorum normal diye ama kendine gelince insan sanirim daha tedirgin. Bir kac gundur kendimi endiseli hissediyorum. Bulantilarim azaldi istahim acikti o kapandi gibi. Sabahlari karnim eskisi gibi sis degil
Benimde birkaç gündür böyle ağrılarım var canım. Endişeleniyorum, bende bayağı temizlik yaptım çünkü. Yoruldum diye ona bağlıyorum. Sende yavaş yavaş yapGünaydın kızlar.
15+3 olduk. Adet sancısı gibi sancim oluyo. Iki gündür az az vardi ama dün gece epey zorladı. Bi kac ay yatmak zorunda kaldım belim de ağrıyo bu yüzden.
Simdi yavaş yavaş işlerimi yapmaya başlamıştım, belki kendimi yordum bilmiyorum. Korktum biraz açıkçası
Canım benimde öyle inan. Midem bulana şikayet ediyorum. Bulanmasa acaba bişey mi oldu diye korkuyorum. Bir gün iştahım çok açık, diğer gün kapalı. Olsa Bi dert olmasa Bi dert yani. Karnım akşamları şiş. Bakıyorum aa göbeğim büyüdü. Sabah bir kalkıyorum minnacık. E hani diyorum bebek nerde yahuGunaydin kizlar herkese yaziyorum normal diye ama kendine gelince insan sanirim daha tedirgin. Bir kac gundur kendimi endiseli hissediyorum. Bulantilarim azaldi istahim acikti o kapandi gibi. Sabahlari karnim eskisi gibi sis degil
Kendini çok yorma cnm benim bazen öyle ağrılarım oluyor doktora sordum bi sıkıntı yokmuş. Normal gebelik problemlerimişGünaydın kızlar.
15+3 olduk. Adet sancısı gibi sancim oluyo. Iki gündür az az vardi ama dün gece epey zorladı. Bi kac ay yatmak zorunda kaldım belim de ağrıyo bu yüzden.
Simdi yavaş yavaş işlerimi yapmaya başlamıştım, belki kendimi yordum bilmiyorum. Korktum biraz açıkçası
Hahah haklisin canimCanım benimde sabah iniyo akşam şişiyoendiselenme boş yere
Hahah dogru diyorsun canim kendimize dert ariyorum sanirimBenimde birkaç gündür böyle ağrılarım var canım. Endişeleniyorum, bende bayağı temizlik yaptım çünkü. Yoruldum diye ona bağlıyorum. Sende yavaş yavaş yaphaftamızda aynı seninle 15+5im bende.
Canım benimde öyle inan. Midem bulana şikayet ediyorum. Bulanmasa acaba bişey mi oldu diye korkuyorum. Bir gün iştahım çok açık, diğer gün kapalı. Olsa Bi dert olmasa Bi dert yani. Karnım akşamları şiş. Bakıyorum aa göbeğim büyüdü. Sabah bir kalkıyorum minnacık. E hani diyorum bebek nerde yahunormal sanırım bu süreçler.
Gozun aydin canim masallah. Hep guzel haberler alalim insallah.Sevgili anneler günaydın. Doktorum diş konusunda gerekli her işlemin yapılabileceği onayını verdi bugün gidicem inşallah sıkıntı çıkmazDünden beri kasık Batmam olduğunu söyledim bebeğe bir bakalım dedik çok şükür herşey yolunda ve kızmış
Aminn inşallah sağlıkla gelsin miniklerimizGozun aydin canim masallah. Hep guzel haberler alalim insallah.
Ben 12. Haftadayim haftya 13. Haftada mudahale olurmu yani şundan dolayı ben ilçedeyim doktor yok orda 2 saat yol geliyorum su anda merkezdeyim bugun doktor dis hekimi tekrar cagirdi bugun agri şiddetlendi yani durunca agrim yok ama sicak cay ve ustune basinda dokununda agri var iltihap buyuk ihtimal antibiyotik kullanabiliyomuyuz bu surecteBenim doktorum ikinci trimesterda müdahele ederm demişti başka bi diş hekimine danışın bence
Allah bağışlasın canımSevgili anneler günaydın. Doktorum diş konusunda gerekli her işlemin yapılabileceği onayını verdi bugün gidicem inşallah sıkıntı çıkmazDünden beri kasık Batmam olduğunu söyledim bebeğe bir bakalım dedik çok şükür herşey yolunda ve kızmış
Rutin kontroller bunlar iyi yapmışsın canım bebişlerimizin iyi olduğunu görmek rahatlatıyor bizi o yüzden kontrol zamanlarını iple çekiyorum benEn son kaçıncı haftaya kadar oluyor biliyor musunuz? 13+6 ya randevu aldım olur mu sizce? Sanırım rahat etmek için yaptıracağıminşallah olumsuz bir durum olmaz sağ olun cevabınız için
Canım bende iyiyim diye kalkmaya çalışıyorum sonra tekrar başa sarıyorum o yüzden bu süreçte dinlenmek çok önemli kendini yoracak şeyleri biraz daha zaman geçsin o zaman yaparsın inşallah, kanama vs yoksa telaşlanma muhtemelen ayakta kaldığın için baskı oluyodur o sancı yapmıştır, çok ayakta kalmamaya çalış bol bol dinlen bu süreçte Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallahGünaydın kızlar.
Yaa görünce hatırladım hatta bu mesajın üstüne eşime kız olursa meray koyalım mı dedim
ben kullanmıştım canım dişim için drumdan onay aldık ama bazı antibiyotikler var hamilelere uygun olan içini ferah tutBen 12. Haftadayim haftya 13. Haftada mudahale olurmu yani şundan dolayı ben ilçedeyim doktor yok orda 2 saat yol geliyorum su anda merkezdeyim bugun doktor dis hekimi tekrar cagirdi bugun agri şiddetlendi yani durunca agrim yok ama sicak cay ve ustune basinda dokununda agri var iltihap buyuk ihtimal antibiyotik kullanabiliyomuyuz bu surecte
Açıkçası ertelemedim bugüne aldım gideceğim az sonra. Annelik içgüdüsü herhalde dayanamadımCanım ben doktor ultrasonda şüpheli bir şey görseydi yaptıracaktım ama ense ve burun için çok iyi diyince yaptırmadım. Aynı soruyu ben de sordum doktora, sonuçta bunun bir olasılık hesabı olduğunu söyledi. “Bazı aileler hiçbir şekilde Down sendromlu çocuk istemiyor ve aldırmak istiyor, bu senin için önemliyse yaptır ama her türlü doğurmayı düşünüyorsan ve strese girmek kafanı bulandırmak istemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin” dedi. Sonuçta tedavisi yok, kesin tanı koyabilen bir test olsa tamam yaptırayım ama o da değil, aldırmak da istemiyorum, her sonuca hazırlıklıyım o yüzden yaptırmadım.
Yine de kimseye yaptır/yaptırma demem ama gerçekten çok kişisel bir karar. En kötü ikiliyi kaçırırsan üçlü test var onu yaptırırsın sonrasında.
Ayyy bir bana karşılamıyor herhalde prilamBir kutuya daha ihtiyacım olursa başka eczanede denerim şansımı artık.
Dayanamadım bugün gidip yaptırıyorum, daha iyi olacak sanırım böyleCanim icin rahat olsun ultrasyon iyise zaten ultrasyonda çıkan sonucu kanla beraber değerlendiriyorlar
Açıkçası ertelemedim bugüne aldım gideceğim az sonra. Annelik içgüdüsü herhalde dayanamadımböyle niye yaptırmadım diye strese girecektim, en iyisi gidip yaptırmak deyip geceden aldım randevuyu her türlü Rabbim ne demiş o olur, inşallah sağ salim kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?