2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde kusmam geçti mide bulantım acıktığımda oluyor sadece mide yanması hep var zaten şurup kullanmak istemiyorum 3.gebelik hepsi de aynıydı napalım canları sağolsun
Benim de 3. Yakınmış tarihler Allah bağışlasın ins haftaya oflgrenirim cinsiyeti siz öğrendiniz mi

Canım benimde sabah iniyo akşam şişiyoendiselenme boş yere
Benim de öyle sabah inik akşam şişik göbek ya ama bende bu aralar vajinam ağrıyor bir baskı var gibi çocuk çıkacakmış gibi normal mi acaba

Kedilervekitaplar SemaZeynepfeyza E Esfa01 Canlarım cevaplariniz için çok teşekkür ederim. Doktor gel bi bakalım dedi, idrar verdim. Azıcık kum varmış, yoksa oğluş iyi çok şükür. Kum yapıyormuş ağrıyı.

İyi ki varsınız desteğiniz için teşekkür ederim.

Bu haftalar bebişler hızlı büyüdüğü için dolgunluk hissi olmasi ve ağrı normalmiş dediğiniz gibi

Ne güzel ya maşallah, darısı bize bulantı da mı bitti canım tamamen?
Koku hassasiyetide bittimi benim hala devam devam ediyor. 2.5 aydır mutfağa giremiyorum darısı bana diyim
Ben tam 2 ay yemek yapamadım, hazır geleni bile ısıtamadım. 5-6 gündür yemek yapabiliyorum daha çok şükür.
Prilamı bıraktım bulantı hafiften var ama kusmuyorum. İdare edebildim şaşırdım kendime
Ama iki gündür şiddetli baş ağrım var bitmiyor asla. Buz kafamda ensemde uyudum genede geçmedi. Covid mi bulaştı diye endişe etmeye başladım açıkcası.

baş ağrılarından haftabaşından bende çok muzdariptim bir de bende hiç olmadığı kadar mide bulantısı yapmıştı ptesi salı ağrıdı ama sonra geçti geçen haftalarda da ara ara olmuştu, insan her şeyden şüpheleniyor annelik iç güdüsü çok farklı bir şeymiş.

Çok sevindim canım bol bol su iç, bebişkoya da maşallah
Maşallah canım o bulantı da biter umarım ağrı bende de var canım. Başım çatlıyor resmen sanki ortadan ikiye kesiyorlar. Dayandım ilaç içmemek için. Bu aylarda bebeğin oksijen ihtiyacı arttığı için anneden alırmış. Bizdeki ağrılar da o sebepten olabiliyormuş. Temiz hava ve bol su içmeni öneririm canım. Baş ağrısı tek başına cevap vid belirtisi değil korkma.
Merhaba kızlar, takvime göre 31 Ekim görünüyor ben de katılabilirim değil mi sondan gelerek de olsa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba canım. Tabiki katılabilirsin aramıza, seve seve kucak açarız sana sorman bile hata aşk olsun hayırlı olsun bebişin, sağlıkla doğsun inşallah

Merhaba canım. Tabiki katılabilirsin aramıza, seve seve kucak açarız sana sorman bile hata aşk olsun hayırlı olsun bebişin, sağlıkla doğsun inşallah
Teşekkür ederim canım, hepimizin bebeği hayirli olsun inşallah Su an korona atlatan bir anne olarak hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum

ben kullanmıştım canım dişim için drumdan onay aldık ama bazı antibiyotikler var hamilelere uygun olan içini ferah tut
Bugun gittm diş hekimine bi kagit yazdi doktordan onay alip islem yapacam dedi film cekilemedigi icin anestezi verip acip bakacaz dise dedi disim zaten islemliydi dolguluydu bu arada analamdigim eve gelince aklima geldi antibiyotik kullanilmadan dişe igne vurulabiliyomu acaba enfeksiyonlu dise acaba

Çok geçmiş olsun canım bebiş iyiyse diğeri de geçer inşallah bol bol su iç Rabbim hayırlısıyla şu günleri geçirsin,sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Baş ağrısı normal canım ya bendede oluyo
Normal hayata dönmene çok sevindim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…