Yaptır tabiDayanamadım bugün gidip yaptırıyorum, daha iyi olacak sanırım böyle
Dayanamadım bugün gidip yaptırıyorum, daha iyi olacak sanırım böyler
Benim de 3. Yakınmış tarihlerBenimde kusmam geçti mide bulantım acıktığımda oluyor sadece mide yanması hep var zaten şurup kullanmak istemiyorum 3.gebelik hepsi de aynıydı napalım canları sağolsun
Benim de öyle sabah inik akşam şişik göbek ya ama bende bu aralar vajinam ağrıyor bir baskı var gibi çocuk çıkacakmış gibi normal mi acabaCanım benimde sabah iniyo akşam şişiyoendiselenme boş yere
15+3ün canım. Benimde prilam içmeme rağmen hâlâ gün içinde oluyor bulantı. Ama şükür eskisi gibi değil. Bir kaç hafta daha içip bırakmayı düşünüyorum bakalım.
Benim dün bugün bitti gibi ya. Hap almadım ve kusmadım. Bitti galibaCanım aynı haftadayız malesef benimde aynı öyle tiksinti koku hassasiyeti devam ediyo doktorum 16 haftada kaybolur dedi oglumdada öyle oldu az kaldi
Ne güzel ya maşallah, darısı bizeBen dün bugün bıraktım hapı ve kusmadım da. Bitti galiba bulantılarım
Koku hassasiyetide bittimi benim hala devam devam ediyor. 2.5 aydır mutfağa giremiyorum darısı bana diyimBenim dün bugün bitti gibi ya. Hap almadım ve kusmadım. Bitti galiba
Ay canım aynı o baskı bendede var çok normalBenim de öyle sabah inik akşam şişik göbek ya ama bende bu aralar vajinam ağrıyor bir baskı var gibi çocuk çıkacakmış gibi normal mi acaba
İns normaldir ya korkuyorum yine de salı günü randevum var bakalım doktor ne dicekAy canım aynı o baskı bendede var çok normal
Ne güzel ya maşallah, darısı bizebulantı da mı bitti canım tamamen?
Ben tam 2 ay yemek yapamadım, hazır geleni bile ısıtamadım. 5-6 gündür yemek yapabiliyorum daha çok şükür.Koku hassasiyetide bittimi benim hala devam devam ediyor. 2.5 aydır mutfağa giremiyorum darısı bana diyim
baş ağrılarından haftabaşından bende çok muzdariptim bir de bende hiç olmadığı kadar mide bulantısı yapmıştı ptesi salı ağrıdı ama sonra geçti geçen haftalarda da ara ara olmuştu, insan her şeyden şüpheleniyor annelik iç güdüsü çok farklı bir şeymiş.Ben tam 2 ay yemek yapamadım, hazır geleni bile ısıtamadım. 5-6 gündür yemek yapabiliyorum daha çok şükür.
Prilamı bıraktım bulantı hafiften var ama kusmuyorum. İdare edebildim şaşırdım kendime
Ama iki gündür şiddetli baş ağrım var bitmiyor asla. Buz kafamda ensemde uyudum genede geçmedi. Covid mi bulaştı diye endişe etmeye başladım açıkcası.
Çok sevindim canımKedilervekitaplar SemaZeynepfeyza E Esfa01 Canlarım cevaplariniz için çok teşekkür ederim. Doktor gel bi bakalım dedi, idrar verdim. Azıcık kum varmış, yoksa oğluş iyi çok şükür. Kum yapıyormuş ağrıyı.
İyi ki varsınız desteğiniz için teşekkür ederim.
Bu haftalar bebişler hızlı büyüdüğü için dolgunluk hissi olmasi ve ağrı normalmiş dediğiniz gibi
Maşallah canım o bulantı da biter umarımBen tam 2 ay yemek yapamadım, hazır geleni bile ısıtamadım. 5-6 gündür yemek yapabiliyorum daha çok şükür.
Prilamı bıraktım bulantı hafiften var ama kusmuyorum. İdare edebildim şaşırdım kendime
Ama iki gündür şiddetli baş ağrım var bitmiyor asla. Buz kafamda ensemde uyudum genede geçmedi. Covid mi bulaştı diye endişe etmeye başladım açıkcası.
Merhaba canım.Merhaba kızlar, takvime göre 31 Ekim görünüyor ben de katılabilirim değil mi sondan gelerek de olsaRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım, hepimizin bebeği hayirli olsun inşallahMerhaba canım.Tabiki katılabilirsin aramıza, seve seve kucak açarız sana sorman bile hata aşk olsun hayırlı olsun bebişin, sağlıkla doğsun inşallah
Bugun gittm diş hekimine bi kagit yazdi doktordan onay alip islem yapacam dedi film cekilemedigi icin anestezi verip acip bakacaz dise dedi disim zaten islemliydi dolguluydu bu arada analamdigim eve gelince aklima geldi antibiyotik kullanilmadan dişe igne vurulabiliyomu acaba enfeksiyonlu dise acababen kullanmıştım canım dişim için drumdan onay aldık ama bazı antibiyotikler var hamilelere uygun olan içini ferah tut
Çok geçmiş olsun canım bebiş iyiyse diğeri de geçer inşallah bol bol su içKedilervekitaplar SemaZeynepfeyza E Esfa01 Canlarım cevaplariniz için çok teşekkür ederim. Doktor gel bi bakalım dedi, idrar verdim. Azıcık kum varmış, yoksa oğluş iyi çok şükür. Kum yapıyormuş ağrıyı.
İyi ki varsınız desteğiniz için teşekkür ederim.
Bu haftalar bebişler hızlı büyüdüğü için dolgunluk hissi olmasi ve ağrı normalmiş dediğiniz gibi
Baş ağrısı normal canım ya bendede oluyoBen tam 2 ay yemek yapamadım, hazır geleni bile ısıtamadım. 5-6 gündür yemek yapabiliyorum daha çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?