- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Doğuma kadar daha bir sürü isim aklınıza gelir vazgeçersiniz daha canımYaa görünce hatırladım hatta bu mesajın üstüne eşime kız olursa meray koyalım mı dedimeşimle benim isimlerimizin ilk heceleri meray tabi yok ya ne merayı dedi bence çok anlamlı
Bende 11+5 im banada erkek olabilir dediMerhaba arkadaşlar bende 11+5 oldum. Bugün 2li test yapıldı. 10 gün sonra sonuç çıkacak. Cinsiyeti erkek gibi ddi gördüm minişiçok güzeldi Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Galiba çoğunluğun erkekBende 11+5 im banada erkek olabilir dediama çok inanamıyorum bu haftalarda yanılmalar oluyor galiba
Röntgen çekimini hamilelere kurşun yelek giydirerek yapıyorlarmış ben de gittim bugün dişçiye şükür iğne bile yapmadan dolgumu yeniledi sadece. Röntgen gerekir mi diye sordum gerekirse kurşun yelek giydiriyoruz korkacak bişey yok dedi. Enfeksiyonlu dişe antibiyotiksiz iğne vurulur da sonrası için antibiyotik verilir bildiğim enfeksiyonu kurutmak içinBugun gittm diş hekimine bi kagit yazdi doktordan onay alip islem yapacam dedi film cekilemedigi icin anestezi verip acip bakacaz dise dedi disim zaten islemliydi dolguluydu bu arada analamdigim eve gelince aklima geldi antibiyotik kullanilmadan dişe igne vurulabiliyomu acaba enfeksiyonlu dise acaba
Şükür canım korktuğun gibi olmamışRöntgen çekimini hamilelere kurşun yelek giydirerek yapıyorlarmış ben de gittim bugün dişçiye şükür iğne bile yapmadan dolgumu yeniledi sadece. Röntgen gerekir mi diye sordum gerekirse kurşun yelek giydiriyoruz korkacak bişey yok dedi. Enfeksiyonlu dişe antibiyotiksiz iğne vurulur da sonrası için antibiyotik verilir bildiğim enfeksiyonu kurutmak için
Ayy hiç sorma balım sabahtan beri sekerek yürüyorum sevinçten. Öyle korkuyordum ki Yok diş büyük sıkıntı yok bebeğin gelişimine etki eder Yok morfin olmaz röntgen olmaz. Meğer hepsinin bi yolu varmış hamilelere göre tedavi şekli de varmış doktor bugün her zaman bi B planı vardır unutma korkma dedi bana bugün nasıl rahatlattı.Şükür canım korktuğun gibi olmamış
Bende 11+5 im banada erkek olabilir dediama çok inanamıyorum bu haftalarda yanılmalar oluyor galiba
Hayırlı olsun canımBen devlet hastanesine gittim. Küçük diye cinsiyet belli olmaz diye düşündüm. Hatta ben hiç sormadım bile. Doktor baktı bacak arası net göründü. Cinsiyeti erkek gibi ddi şaşırdım. Bu arada Usg de 12+5 çıktı cnmhaftaya özele gidecem tam kesin öğrenirim inş
Galiba çoğunluğun erkekKedilervekitaplar canım cinsiyetler belli olsun ilk sayfadaki tabloya cinsiyetleri de ekleyelim mi
Hayırlı olsun canımbizde 5 gün öndeyiz usg de hayırlısı olsun benımki kesin konuşmadı oyuzden inanamıyorum henüz
Sağol cnm sizinkide hayırlıolsunben bacak arasını gördüm ona rağmen bende inanmıyorum. Annemlere aileme söylemedim bile haftaya kesinleşsin öyle söylerim
bende gördüm sanki özellikle göstermedi gerçi.. sordum doktora çıkıntımı gördünüz die evet dedi ama kesin değil dedi bende kimseye sölemedim henüzz haftaya nifty sonucum çıkacak öğrencez net
Özellikle profilinize girip mesajlarınıza baktım. Ekim annesi olamadınız ama inşallah aralıkta oluyorsunuz. Çok sevindimKimyasal kraliçesi olarak bugün bebeğimin kesesini gördüm kizlar
Canım ben kesin yazanları ekledim birkaç kişi ama gözüküyor mu sizde?Galiba çoğunluğun erkekKedilervekitaplar canım cinsiyetler belli olsun ilk sayfadaki tabloya cinsiyetleri de ekleyelim mi
Ara sıra böyle pik yapıyor canım. Azalması, bazen bitiyor gibi olması biteceği anlamına geliyor inşallahAttığım kusmalar bitti sevinç mesajlarını geri alıyorum, bitmemiş. Prilama devam edicem. İnşallah tez zamanda biter artık kusma ve bulantı
Selamlar, beni de ekim annelerine ekleyebilir misiniz:))Canım ben kesin yazanları ekledim birkaç kişi ama gözüküyor mu sizde?Telefondan ekliyorum inşallah gözüküyordur
Ara sıra böyle pik yapıyor canım. Azalması, bazen bitiyor gibi olması biteceği anlamına geliyor inşallah
Canım bu tamamen senin kararına kalmış ben yaptırmadım ama ayrıntılı burun kemiği ve ense kalınlığına baktılar gayet güzel dedi doktor zaten en büyük risk o kii o ense kalın olsa bile çocuk tamamen sorunsuz dinyaya gelebiliyor, ikili yest üçlü dörtlü vs, hiçbiri kesin sonuç vermiyor ihtimal ğzerine hepsinde risk yüksek çıkarsa ı zaman amniyo sentez ya da başka bi yöntemle tanıyı kesinleşitirşyolar sadece ve sana aldırabilmen için fırsat tanıyorlar, yani o test yapılmadan tam tanı konamıyor, annem 43 yaşında gebe kaldı hespsi yüksek riskli çıktı amniyosentez yapıldı o gebelik süreci hep stresle geçti sonuçta da bişey çıkmadı kardeşimde sağlıklı yani bu çok düşük bi olasılık ve gebeliği stresli hale getiren bi süreç. İlk haftalarda bu tanı konmuyor belirli bi hafta üzerinde ve o haftaya kadar ikli test sonucundan vs den riskli çıkarsa stres yaşayıp duruyorsun. Ben bu süreçleri kardeşimde yaşadığımız için yaptırmadım ama herkesin kendi tercihi tabiki , he yaptırsamda zaten aldırma gibi bi durumu kesinlikle düşünmeyeceğim üçin, bide zaten en önemlisi zaten ense ve burun normalse o ihtimal yok gibi bişey sadece onlarada baktırabilirsin 12.haftada :)İkili test yapmak şart mı? Ne bileyim Bi aksilik çıksa da bebeğimizi dünyaya getirmeyecek miyiz? Kafamı kurcalıyor bu?
Ahh canım çok teşekkür ederim inşallahÖzellikle profilinize girip mesajlarınıza baktım. Ekim annesi olamadınız ama inşallah aralıkta oluyorsunuz. Çok sevindim
Evet sordum doktora oyle yapcaz dedi disi acip antibiyotik sonea verecez dedi 12 haftalik hamileyim doktoruma bi yazi yazdi yarin goturecem onaylarsa isleme baslayacak aklimda bin soru boyle kalsamı zarari olur antibiyotik ve anestezi alincami zarari olur kafam allak bullak saglikli dogsunlardaRöntgen çekimini hamilelere kurşun yelek giydirerek yapıyorlarmış ben de gittim bugün dişçiye şükür iğne bile yapmadan dolgumu yeniledi sadece. Röntgen gerekir mi diye sordum gerekirse kurşun yelek giydiriyoruz korkacak bişey yok dedi. Enfeksiyonlu dişe antibiyotiksiz iğne vurulur da sonrası için antibiyotik verilir bildiğim enfeksiyonu kurutmak için
Aramıza hoşgeldin canım, hayırlı olsunSelamlar, beni de ekim annelerine ekleyebilir misiniz:))
yaş 27
sat 17.01.2021
ilk çocuk
beklenen Doğum tarihi 23.10.2021
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?