2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla ben bile gördüm ultrasonda burun kemiği ve ensesini çok şükür. Bugün gittim ultrason için gün verdiler. Ben de yolcuyum yaptıramayacığım eğer kararım değişmezse tabi. Elbette kötü bir durum olsa da Rabbim ne demiş olur her şekilde benim yavrum o. Allah'ın emaneti. Galiba 3 lü olanı yaptırım bende geçti zaten ikili olan 13. hafta bugün

Ultrasondan bakıp cinsiyet tahmini yapabilen var mı ? Bana da doktor erken daha dedi cinsiyet için. Aslında ikisi de olsa fark etmez sağlıklı olsunlar da inşallah

3-6 ay arasındaki süreyi öneriyorlar sadece canım. Doktorunla görüş bebeğin durumuna bakıp onay veriyor zaten. Eğer bebekte herşey yolunda gidiyorsa eğer her türlü işlem yapılabilir diye kağıt imzalayıp veriyor. Sen merak etme bugün diş doktoru içimi öyle rahatlattı ki benim de. Hamileler için her zaman bi B planımız var sen üzülüp korkma dedi. Yani kim bilir ne hastalar gidiyo onlara da görüyorlardır. O yüzden bebeğe bişey olmaz Allah’ın izniyle korkma ben çok korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş. Herşey onlar için iltihap daha kötü tedavi olması gereken bişey bence

Anladım tabi kendi düşünceniz sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah bebişlerimiz her şey yolunda ilerlesin bu arada 14. Haftaya kadar süresi var ikili testin haberiniz olsun

Kızlar iftardan sonra sol kasığımda bir ağrı başladı, hâlâ bu saat oldu geçmedi. Ağrısı da sol bacağıma aşağı yayıldı. Normal mi bu acaba böyle ağrı yaşayan var mı? endişelenme li miyim?

Endişelenme canım dün başladı benim kasık ağrısı batması yani ortası bişeydi. Bacağıma vurdu arada bende korktum bugün zaten onay kağıdı almak için gidecektim doktoruma muayene de oldum gitmişken. Bebeğin hareketleriymiş artık iyiden iyiye hissetmeye başladık yani :) aynıyız ya seninle o yüzden bence endişelenme için rahat etmesini istiyosan yarın da devam ederse git balım. Ama bebek artık kendini hissettirmeye başladı herkesin hissi farklı şekilde bu Arada dün bacağıma vurdu bugün geçti bacağıma vurması salt kasık ağrısı olarak devam etti bugün.

Aramıza hoşgeldin canım, hayırlı olsun listede ortada boş bir yer var oraya ekliyorum, sonra kendini göremezsen eğer haberin olsun
Beni eklemiş miydin benim de ilk
yaş 33
Sat 20.01.2021
27 Ekim görünüyor doğum da doktor kız dedi ama kesin değil diğer kontrole artık

Son düzenleme:
Benim de 3. Yakınmış tarihler Allah bağışlasın ins haftaya oflgrenirim cinsiyeti siz öğrendiniz mi
Ben acil hemşiresi olduğum için arkadaşlarım kadın doğumcu çok gittim öğrenmek için çoğu erkek dedi bakalım kısmet siz de öğrenebiebilirsiniz artık benden büyük bebeğiniz

Günaydın kızlar.
ikili test yaptırmıştım henüz sadece beta hcg ile papp-a değerini görebiliyorum. beta 53 papp-a 3 çıkmış bir anlamı var mı sizce? Bilginiz var mıdır bu konuda?

Benim de sağ bacağıma vuruyor canım, tam bacakla kasığın birleştiği kısımdan başlıyor ağrı. Gerçi ben dün yürüyüş yaptım ondan da olabilir ama genelde bi ağrı durumu bende de var

Bugün bende de sağ kasık ağrısı var. Bebis hareketlerindendir umarım.. En ufak şeyde tedirgin oluyoruz malesef

Günaydın kızlar ikili test sonucundan anlayan var mı?

Eklentiler

• 12DDF1BB-C51C-4C55-A9EA-691205D574A5.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…