- 3 Ocak 2021
- 13
- 17
- 8
- 31
Hoşbuldum canımAramıza hoşgeldin canım, hayırlı olsunlistede ortada boş bir yer var oraya ekliyorum, sonra kendini göremezsen eğer haberin olsun
Şimdi gördüm cancağzım ya eklemişsinCanım ben kesin yazanları ekledim birkaç kişi ama gözüküyor mu sizde?Telefondan ekliyorum inşallah gözüküyordur
Ara sıra böyle pik yapıyor canım. Azalması, bazen bitiyor gibi olması biteceği anlamına geliyor inşallah
Valla ben bile gördüm ultrasonda burun kemiği ve ensesiniCanım bu tamamen senin kararına kalmış ben yaptırmadım ama ayrıntılı burun kemiği ve ense kalınlığına baktılar gayet güzel dedi doktor zaten en büyük risk o kii o ense kalın olsa bile çocuk tamamen sorunsuz dinyaya gelebiliyor, ikili yest üçlü dörtlü vs, hiçbiri kesin sonuç vermiyor ihtimal ğzerine hepsinde risk yüksek çıkarsa ı zaman amniyo sentez ya da başka bi yöntemle tanıyı kesinleşitirşyolar sadece ve sana aldırabilmen için fırsat tanıyorlar, yani o test yapılmadan tam tanı konamıyor, annem 43 yaşında gebe kaldı hespsi yüksek riskli çıktı amniyosentez yapıldı o gebelik süreci hep stresle geçti sonuçta da bişey çıkmadı kardeşimde sağlıklı yani bu çok düşük bi olasılık ve gebeliği stresli hale getiren bi süreç. İlk haftalarda bu tanı konmuyor belirli bi hafta üzerinde ve o haftaya kadar ikli test sonucundan vs den riskli çıkarsa stres yaşayıp duruyorsun. Ben bu süreçleri kardeşimde yaşadığımız için yaptırmadım ama herkesin kendi tercihi tabiki , he yaptırsamda zaten aldırma gibi bi durumu kesinlikle düşünmeyeceğim üçin, bide zaten en önemlisi zaten ense ve burun normalse o ihtimal yok gibi bişey sadece onlarada baktırabilirsin 12.haftada :)
Eheheh artık bekletmeyim anneleri dedimŞimdi gördüm cancağzım ya eklemişsin
Hemen düzeltiyorum canım.Hoşbuldum canımne zamandır okuyordum ekim annelerini yazmak bugüne kısmetmiş :)
bu arada sat 17.01 olacaktı 17.12 olmuş
Canım benim de kız, kesinCanım ben kesin yazanları ekledim birkaç kişi ama gözüküyor mu sizde?Telefondan ekliyorum inşallah gözüküyordur
Ara sıra böyle pik yapıyor canım. Azalması, bazen bitiyor gibi olması biteceği anlamına geliyor inşallah
3-6 ay arasındaki süreyi öneriyorlar sadece canım. Doktorunla görüş bebeğin durumuna bakıp onay veriyor zaten. Eğer bebekte herşey yolunda gidiyorsa eğer her türlü işlem yapılabilir diye kağıt imzalayıp veriyor. Sen merak etme bugün diş doktoru içimi öyle rahatlattı ki benim de. Hamileler için her zaman bi B planımız var sen üzülüp korkma dedi. Yani kim bilir ne hastalar gidiyo onlara da görüyorlardır. O yüzden bebeğe bişey olmaz Allah’ın izniyle korkma ben çok korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş. Herşey onlar için iltihap daha kötü tedavi olması gereken bişey benceEvet sordum doktora oyle yapcaz dedi disi acip antibiyotik sonea verecez dedi 12 haftalik hamileyim doktoruma bi yazi yazdi yarin goturecem onaylarsa isleme baslayacak aklimda bin soru boyle kalsamı zarari olur antibiyotik ve anestezi alincami zarari olur kafam allak bullak saglikli dogsunlarda
Anladım tabi kendi düşünceniz sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah bebişlerimiz her şey yolunda ilerlesinValla ben bile gördüm ultrasonda burun kemiği ve ensesiniçok şükür. Bugün gittim ultrason için gün verdiler. Ben de yolcuyum yaptıramayacığım eğer kararım değişmezse tabi. Elbette kötü bir durum olsa da Rabbim ne demiş olur her şekilde benim yavrum o. Allah'ın emaneti. Galiba 3 lü olanı yaptırım bende geçti zaten ikili olan 13. hafta bugün
Endişelenme canım dün başladı benim kasık ağrısı batması yani ortası bişeydi. Bacağıma vurdu arada bende korktum bugün zaten onay kağıdı almak için gidecektim doktoruma muayene de oldum gitmişken. Bebeğin hareketleriymiş artık iyiden iyiye hissetmeye başladık yani :) aynıyız ya seninle o yüzden bence endişelenme için rahat etmesini istiyosan yarın da devam ederse git balım. Ama bebek artık kendini hissettirmeye başladı herkesin hissi farklı şekilde bu Arada dün bacağıma vurdu bugün geçti bacağıma vurması salt kasık ağrısı olarak devam etti bugün.Kızlar iftardan sonra sol kasığımda bir ağrı başladı, hâlâ bu saat oldu geçmedi. Ağrısı da sol bacağıma aşağı yayıldı. Normal mi bu acaba böyle ağrı yaşayan var mı?endişelenme li miyim?
Beni eklemiş miydin benim de ilkAramıza hoşgeldin canım, hayırlı olsunlistede ortada boş bir yer var oraya ekliyorum, sonra kendini göremezsen eğer haberin olsun
Ben acil hemşiresi olduğum için arkadaşlarım kadın doğumcu çok gittim öğrenmek için çoğu erkek dedi bakalım kısmet siz de öğrenebiebilirsiniz artık benden büyük bebeğinizBenim de 3. Yakınmış tarihlerAllah bağışlasın ins haftaya oflgrenirim cinsiyeti siz öğrendiniz mi
Aynı yaş aynı gün nasip olursa doğum tarihimiz:)Selamlar, beni de ekim annelerine ekleyebilir misiniz:))
yaş 27
sat 17.01.2021
ilk çocuk
beklenen Doğum tarihi 23.10.2021
Benim de sağ bacağıma vuruyor canım, tam bacakla kasığın birleştiği kısımdan başlıyor ağrı. Gerçi ben dün yürüyüş yaptım ondan da olabilirKızlar iftardan sonra sol kasığımda bir ağrı başladı, hâlâ bu saat oldu geçmedi. Ağrısı da sol bacağıma aşağı yayıldı. Normal mi bu acaba böyle ağrı yaşayan var mı?endişelenme li miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?