2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Valla içimi rahatlattınız kızlar sağolun ya. Hiç ağrı kesici içmeyi düşünmem dün onu bile düşündürdü bana bu ağrı. Bende temizlik, yemek falan yaptım dün, yorulmuşum. Ondan diye düşünüyorum. Yada sıpa içerde Bi haltlar yiyor bacağımı ağrıttı.
Allah kısmet ederse bende pazartesi gidiyorum doktora, bakalım cinsiyete ne diyecek
Günaydın kızlar ikili test sonucundan anlayan var mı?
Canım düşük risk gözüküyor, sıkıntı yok.

Günaydın kızlar ikili test sonucundan anlayan var mı?
Normal sınırlarda bir İKİLİ TEST sonucu; Risk değerini gösteren çizgi YEŞİL alanda bulunuyor.
Grafikte ki siyah çizginin durduğu nokta çok önemli, senin değerin yeşil çizgi de kalmış her şey yolunda görünüyor :)
Sağlıkla gelsin bebeğin < 3
bu arada 13. hafta da cinsiyet tahmini yapabildi mi doktorun :)

Yaa çok teşekkür ederim Evet iki hafta üst üste gittim doktora her ikisinde de erkek dedi

Gunaydin kizlar bugun bende aile hekimine yurudum. Yururken sag kasigim a hafif ince ince agri vurdu ve sag bacak arkama kalcamla beraber. Sanirim bugunlerde hepimizde ayni durum var

Kızlar merhaba, CVS sonucu bekliyordum ya dün hastaneden aradılar hemen gel diye bende salı günü randevum var o zman gelsem olur mu? Dedim kadın hayır hemen gelin belki başka bir işlem önerirler dedi. Ben apar topar gittim öğleden sonraya
Dedim eyvah sonuç kötü çıktı ama ense kalınlığı falan normaldi nasıl olur. Neyse gittim hücrelerde üreme olmadığı için bakamamislar kordon kanından bakacaklarmış ondada benim dnama rastlamışlar. Doktor dediki iki hafta sonra gel amniyosentes yapalım. E ben zaten bir risk aldm bebeğin düşme ihtimaline karşı CVS yaptırdım. Zaten ense kalınlığı falan normaldi. Çok kararsız kaldım e eşimede dedim eğer aldırma vs düşünmüyorsak ki düşünmüyoruz. Yaptırmayalim. Dedik bu sefer amniyosentes yaptırırız bu seferde bebeğin suyu boşalır düşük falan yaparım. Test sonucu temiz gelirse bunun altından kalkamayız. Şimdi üçlü test yaptıralım yeter diyoruz... Sizcede doğru olan bu değil mi? Sonuçta Allah'a şükür ense kalınlığı 0,7 çıkmıştı. nazal kemiği izlendi. Geçmişte kistik higroma öyküm olmasa hiç onermezlerdi heralde. Şimdi 27 sine randevu aldım. Üçlü test için. Doktor birde diyor ki "bir işe başlamışız yarım bırakmayalım." Yarım bırakmayalım da ya ben yarım kalırsam

Ben daha önce yazdım diye düşündüm galiba yazmadım sayfayı takip ediyorum benimde
Sat 09.01.2021
Yas 30
İkinci çocuk

ense 3mm altında olması gerekiyormuş seninki gayet iyi canını sıkma riske atman için şuan bir gerekçe yokki dediğin gibi çok fazla çocuguda rahatsız etmemek lazım temiz olur çocuk riske girer daha çok üzülürsün

Ah su doktorlar iclerimize oyle bir tedirginlik serpiyorlarki hamileligi zehir ediyorlar. Rabbim en dogru karari vermende yardimci olsun insallah. Allah hic bir hamileyi bunlari dusundurecek sikintiya sokmasin. Benimde fikrim 3.lu tarama testi bu arada. Umarim hersey guzel olur hepimiz icin.
Kızlar o bacakla kasık arasında olan ağrı bendede var bikaç gündür , sanırım bu aralarda hepimizde olduğuna göre normal diye düşünüp rahatlayalım :)
:))) kagan kocatepe nin videolarini izliyorum haftalik orada sag baglarda gerilme olacagini soyluyordu bu hafta o sebeple de bu tarz agri veya kramplar olur demisti.

İnanın o kadar gebiş bilgim yok sadece gebelik önceai diş hekimime gitmiştim korkma ağrırsa 2. 3 ayda müdahele eder iltihabı kuruturum demişti ama teknik nasıl onu bilmiyorum

Bende senin gibi düşünüyorum ya hadi CVS testinde şanslıydım bu sefer belki öyle olmayacak bebeği riske atmanın hiçbir anlamı yok
Amin amin canım zaten zor zamanlar geçirdim. Aynen herşey normal ense kalınlığı falan kalın olsa riske atmayalım deseler tamam derim ama herşey normal bu derecede bebeği riske atmak banada mantıklı gelmiyor.

benim yaş 39 banada çok söylediler ben ense burundan sonra karar vericem dedim baktım ense 1 mm çıktı burunda kemikte vardı onun için sadece ikili testi yapmaya karar verdim yaştan dolayı bizim daha riskliymiş ama Allaha emanet iyi görünüyor çok kurcalamayalım dedik

Ultrasonda herşey belli oluyor zaten çok şükür oda iyi çıktığı için insan rahat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…