2. Geceliğimde dış agzisi tuttu bırakmadı. Toplum içine sürekli çıkan biriyim. Mecbur 3 hafta eve kapanıp sarımsak tükettim bol bol iltihabini kurutsun diye . Mecbur kalmadıkça ilaç kullanmadım. Karanfil yağı sürdüm disime. Parolu 4 e bölüp içiyordum. Doğumdan sonra ilk isim çektirmek oldu .geçmiş olsun zorKızlar ben kanal tedavisi yaptirmistim disime o dis simdi iltihaplandi doktor bise yapamam dedi bugun kan idrar testide verdim bekliyorum yarinda kadin doguma gidecem 12 haftalik oldum sizce iltihapli dis cocukta soruna yol acarmi bi arkadasim cocugun zekasini etkiliyo dedi de dogrumudur 2. Hamileligi olup tecrubeli olanlar varmidir acaba bana yardim edebilecek
Canım senle ayniyiz ama şuan hareketler için çok erkenMerhaba arkadaşlar inşallah herkes için herşey yolundadırBen 14+6 dayım bebek hareketini hiç hissetmedim hisseden var kı bu haftalarda?
Yani sonuç ne olursa olsun fikrin değişmeyecekse yaptırmanın bi anlamı var mı canım ? Yüreğini ferah tut inşallah bir şey olmazKızlar merhaba, CVS sonucu bekliyordum ya dün hastaneden aradılar hemen gel diye bende salı günü randevum var o zman gelsem olur mu? Dedim kadın hayır hemen gelin belki başka bir işlem önerirler dedi. Ben apar topar gittim öğleden sonraya
Dedim eyvah sonuç kötü çıktı ama ense kalınlığı falan normaldi nasıl olur. Neyse gittim hücrelerde üreme olmadığı için bakamamislar kordon kanından bakacaklarmış ondada benim dnama rastlamışlar. Doktor dediki iki hafta sonra gel amniyosentes yapalım. E ben zaten bir risk aldm bebeğin düşme ihtimaline karşı CVS yaptırdım. Zaten ense kalınlığı falan normaldi. Çok kararsız kaldım e eşimede dedim eğer aldırma vs düşünmüyorsak ki düşünmüyoruz. Yaptırmayalim. Dedik bu sefer amniyosentes yaptırırız bu seferde bebeğin suyu boşalır düşük falan yaparım. Test sonucu temiz gelirse bunun altından kalkamayız. Şimdi üçlü test yaptıralım yeter diyoruz... Sizcede doğru olan bu değil mi? Sonuçta Allah'a şükür ense kalınlığı 0,7 çıkmıştı. nazal kemiği izlendi. Geçmişte kistik higroma öyküm olmasa hiç onermezlerdi heralde. Şimdi 27 sine randevu aldım. Üçlü test için. Doktor birde diyor ki "bir işe başlamışız yarım bırakmayalım." Yarım bırakmayalım da ya ben yarım kalırsam
Mrb canım sen de Van'da emine hanıma gidiyorsun değil mi, cinsiyetini öğrendin miMesajını yeni gördüm canım. Bende var aynen, 3-4gündür. Oturup kalkarken, yatakta dönerken bile ağrıyor. Büyüdüğünden ağrıyordur diye avutuyorum kendimi
Tabiki değişmeyecek herşey bizim için Rabbim nasıl verdiyse kabulüm bu yüzden gerek yokYani sonuç ne olursa olsun fikrin değişmeyecekse yaptırmanın bi anlamı var mı canım ? Yüreğini ferah tut inşallah bir şey olmaz
Valla ben elimi karnima koyuyorum doktorun ultrasonla tam baktigi yere ustune diger elimmi koyup hafif bastirip bekliyorum. Bazen sanki bir hareketlenme hissediyorum boyle solucan kivrilmasi gibi benzetme de kotu olduMerhaba arkadaşlar inşallah herkes için herşey yolundadırBen 14+6 dayım bebek hareketini hiç hissetmedim hisseden var kı bu haftalarda?
Canım merak etme o kadar aşırı bir agrisi olmazMerhaba kızlar 10 gün sonra tetanoz aşısı olcam şimdiden stresi bastı kolumu kaldıramıcam diye
Merhaba canım ,Kızlar merhaba, CVS sonucu bekliyordum ya dün hastaneden aradılar hemen gel diye bende salı günü randevum var o zman gelsem olur mu? Dedim kadın hayır hemen gelin belki başka bir işlem önerirler dedi. Ben apar topar gittim öğleden sonraya
Dedim eyvah sonuç kötü çıktı ama ense kalınlığı falan normaldi nasıl olur. Neyse gittim hücrelerde üreme olmadığı için bakamamislar kordon kanından bakacaklarmış ondada benim dnama rastlamışlar. Doktor dediki iki hafta sonra gel amniyosentes yapalım. E ben zaten bir risk aldm bebeğin düşme ihtimaline karşı CVS yaptırdım. Zaten ense kalınlığı falan normaldi. Çok kararsız kaldım e eşimede dedim eğer aldırma vs düşünmüyorsak ki düşünmüyoruz. Yaptırmayalim. Dedik bu sefer amniyosentes yaptırırız bu seferde bebeğin suyu boşalır düşük falan yaparım. Test sonucu temiz gelirse bunun altından kalkamayız. Şimdi üçlü test yaptıralım yeter diyoruz... Sizcede doğru olan bu değil mi? Sonuçta Allah'a şükür ense kalınlığı 0,7 çıkmıştı. nazal kemiği izlendi. Geçmişte kistik higroma öyküm olmasa hiç onermezlerdi heralde. Şimdi 27 sine randevu aldım. Üçlü test için. Doktor birde diyor ki "bir işe başlamışız yarım bırakmayalım." Yarım bırakmayalım da ya ben yarım kalırsam
20. Haftada değil miydi tetanoz ben mi yanlış hatırlıyorumMerhaba kızlar 10 gün sonra tetanoz aşısı olcam şimdiden stresi bastı kolumu kaldıramıcam diye
Tabi canım öyle bir konuştuki saat 9 da aradı bir saat falan ağladım yani hemen gelmen lazım diyor. Aklım çıktı. İnşaallah canım hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız. Üçlü test yaptırmaya karar verdim. onuda sadece bı fikir edinmek için. Çünkü Allah'a şükür ikili test bulgularim ultrasonda iyiydi.Merhaba canım ,
Öncelikle senin bir annenin kaygılandıracak şekilde çağırılmana o endişeyi yaşamana inan çok üzüldüm .Keşke biraz insan psikolojisini düşünseler .Sana en iyi gelecek yolu en iyi sen bilirsin . Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah .Cevap verip yönlendirme yapabilecek yeterlilikte değilim ikili teste bile çok zor karar verip yaptırdım .Ama destek olmak istedim hiç endişelenme ölçümlerin çok iyi çıkmış miniğin inşallah sağlıkla gelecek
Hayır canım henüz hissetmedim. 15+1 iz. Sadece bir kac kere seyirme oldu ama nedir ne değildir bilmiyorum. Bu haftalarda henüz hissedilmez en erken 18. Hafta diyor herkesMerhaba arkadaşlar inşallah herkes için herşey yolundadırBen 14+6 dayım bebek hareketini hiç hissetmedim hisseden var kı bu haftalarda?
Bebekte sıkıntı olduğunu ogrenme durumunuz olsa aldıracak misiniz ? Cevabınız hayırsa bence hiç gerek yok .Kızlar merhaba, CVS sonucu bekliyordum ya dün hastaneden aradılar hemen gel diye bende salı günü randevum var o zman gelsem olur mu? Dedim kadın hayır hemen gelin belki başka bir işlem önerirler dedi. Ben apar topar gittim öğleden sonraya
Beni 20. Haftada çağırdı sağlık ocağı20. Haftada değil miydi tetanoz ben mi yanlış hatırlıyorum
Allah bağışlasın ins canım ya salı günü Termin var ins söylerler banaBen acil hemşiresi olduğum için arkadaşlarım kadın doğumcu çok gittim öğrenmek için çoğu erkek dedi bakalım kısmet siz de öğrenebiebilirsiniz artık benden büyük bebeğiniz
18-20 arası bende 18 oluyorum 10 gün sonra20. Haftada değil miydi tetanoz ben mi yanlış hatırlıyorum
Seni çok iyi anlıyorum insan korkmaz mı nasıl endişe etmişsindir . Yoktan yere seni strese sokmuşlar .Onlar için çok olağan .Sıradan bir şey söylüyor gibi ama biz ne anlamlar yüklüyoruz o konuşmalara .Ben böyle bir konuşma yüzünden doktorumla kavga etmiştim .İlk gebeliğimde bebeğin gelişim durumuyla ilgili konuştu ama onun için o kadar kolay ki o konuşmayı yapmak .Ben zaten endişe tedirginlik neler yaşıyorum içimde .Hastaneden çıkınca ağlamaktan perişan olmuştum .Belki görevini yaptı ama üslup hastayı hazırlama konusunda sıfırlar .O kadar çok karşılaşıyorlarki durumaTabi canım öyle bir konuştuki saat 9 da aradı bir saat falan ağladım yani hemen gelmen lazım diyor. Aklım çıktı. İnşaallah canım hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız. Üçlü test yaptırmaya karar verdim. onuda sadece bı fikir edinmek için. Çünkü Allah'a şükür ikili test bulgularim ultrasonda iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?