2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
2. Geceliğimde dış agzisi tuttu bırakmadı. Toplum içine sürekli çıkan biriyim. Mecbur 3 hafta eve kapanıp sarımsak tükettim bol bol iltihabini kurutsun diye . Mecbur kalmadıkça ilaç kullanmadım. Karanfil yağı sürdüm disime. Parolu 4 e bölüp içiyordum. Doğumdan sonra ilk isim çektirmek oldu .geçmiş olsun zor

Yani sonuç ne olursa olsun fikrin değişmeyecekse yaptırmanın bi anlamı var mı canım ? Yüreğini ferah tut inşallah bir şey olmaz

Merhaba arkadaşlar inşallah herkes için herşey yolundadır Ben 14+6 dayım bebek hareketini hiç hissetmedim hisseden var kı bu haftalarda?
Valla ben elimi karnima koyuyorum doktorun ultrasonla tam baktigi yere ustune diger elimmi koyup hafif bastirip bekliyorum. Bazen sanki bir hareketlenme hissediyorum boyle solucan kivrilmasi gibi benzetme de kotu oldu yani tabi o bebek mi yoksa bagirsaklarimmi bilemiyorum tabiki

Merhaba canım ,
Öncelikle senin bir annenin kaygılandıracak şekilde çağırılmana o endişeyi yaşamana inan çok üzüldüm .Keşke biraz insan psikolojisini düşünseler .Sana en iyi gelecek yolu en iyi sen bilirsin . Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah .Cevap verip yönlendirme yapabilecek yeterlilikte değilim ikili teste bile çok zor karar verip yaptırdım .Ama destek olmak istedim hiç endişelenme ölçümlerin çok iyi çıkmış miniğin inşallah sağlıkla gelecek

Tabi canım öyle bir konuştuki saat 9 da aradı bir saat falan ağladım yani hemen gelmen lazım diyor. Aklım çıktı. İnşaallah canım hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız. Üçlü test yaptırmaya karar verdim. onuda sadece bı fikir edinmek için. Çünkü Allah'a şükür ikili test bulgularim ultrasonda iyiydi.

Merhaba arkadaşlar inşallah herkes için herşey yolundadır Ben 14+6 dayım bebek hareketini hiç hissetmedim hisseden var kı bu haftalarda?
Hayır canım henüz hissetmedim. 15+1 iz. Sadece bir kac kere seyirme oldu ama nedir ne değildir bilmiyorum. Bu haftalarda henüz hissedilmez en erken 18. Hafta diyor herkes

Bebekte sıkıntı olduğunu ogrenme durumunuz olsa aldıracak misiniz ? Cevabınız hayırsa bence hiç gerek yok .

Ben acil hemşiresi olduğum için arkadaşlarım kadın doğumcu çok gittim öğrenmek için çoğu erkek dedi bakalım kısmet siz de öğrenebiebilirsiniz artık benden büyük bebeğiniz
Allah bağışlasın ins canım ya salı günü Termin var ins söylerler bana

Seni çok iyi anlıyorum insan korkmaz mı nasıl endişe etmişsindir . Yoktan yere seni strese sokmuşlar .Onlar için çok olağan .Sıradan bir şey söylüyor gibi ama biz ne anlamlar yüklüyoruz o konuşmalara .Ben böyle bir konuşma yüzünden doktorumla kavga etmiştim .İlk gebeliğimde bebeğin gelişim durumuyla ilgili konuştu ama onun için o kadar kolay ki o konuşmayı yapmak .Ben zaten endişe tedirginlik neler yaşıyorum içimde .Hastaneden çıkınca ağlamaktan perişan olmuştum .Belki görevini yaptı ama üslup hastayı hazırlama konusunda sıfırlar .O kadar çok karşılaşıyorlarki duruma
Duyarsızlaşıyorlar .Ama bu insanları tedirgin etme hakkı vermiyor . İnşallah üçlü testinde tertemiz çıkar .Kimseciklerde böyle yersiz korkular ,tedirginlikler yaşamaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…