2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım hiç boş yere endişe yapma ikili teste ultrasyon olcumlerine bakarak değerlendiriyorlar. Doktor ultrasyona baktıktan sonra bi form doldurup kan testi yapılan yere onu gönderiyorlr zaten ölçümlerin iyi çıkmış. Egerki özele gidiyorsan malesef biraz onlar abartıyorlar bir şeyleri

Bebekte sıkıntı olduğunu ogrenme durumunuz olsa aldıracak misiniz ? Cevabınız hayırsa bence hiç gerek yok .
Tabiki hayır bu yüzden yaptırmayacağım canım
Aynen öyle gidene kadar neler yaşadım. Amin inşaallah canım
Yok canım özel değil etlik Zübeyde hanım a gidiyorum. Ama devlet özel farketmiyor Demekki hepsi abartıyor.

Bence hic korkup endişe yapmayın bosuna kendinize ve bebeğinize zarar verdirmeyin sonuclarinjz normal ciktiysa eğer hix gerek yok uzme kendini. bebegini her türlü kabil edeceksen bakmana bile gerek yok ben ikili yaptırmıştım ama meraktan ama gerek de yokmuş aslında

Merhab kızlar 12+4 üz bugün.2 li test sonucum ultrason normal kanlar normal .yaş riski var dendi yaşım 37 böyle çıkması normal galiba yorumlarınızı bekliyorum
Ense kalınlığı ve burun kemiği oldunuz nedir? Gec gebelillerde herkeete risk oranı artıyor:) normal bir sey korkmayin.ölçülerini ogrenebildiyseniz onlarla değerlendirmek gerek

Ense kalınlığı ve burun kemiği oldunuz nedir? Gec gebelillerde herkeete risk oranı artıyor:) normal bir sey korkmayin.ölçülerini ogrenebildiyseniz onlarla değerlendirmek gerek

Eklentiler

• 4286FB26-783F-4FF9-973A-87E7B0A083B4.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba arkadaşlar sata göre 11+4 ultrasona göre 12+2 çıktık ikili test için bugün doktora gittim ense burun güzel istiyorsan yaptır ikili dedi 35 yaş yaptırdım sonuç 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Folik asit bırak dedi haftaya kana göre ilaç yazarım vitamin dedi. Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba teyzeleri Bir şey ler görüyorum ama haftaya yine bakarız dedi

Eklentiler

• IMG_20210416_163118.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 102
Icimden erkek gecti tahmin degil

Kizlar beni bi rahatlatirmisiniz ya ? Gobek siskinligim coktu hatta mide den basliyordu. 2 gundur o sisligim yok karnim inmis gibi cok kuruntu yapiyorum. Gerci 1 haftadir neredeyse hic ekmek yemedim sanirim. Max 1 2 dilim pide belki birde gecen haftalarda kisir cok tuketmistim bulgur bende siskinlkk yapiyor. Ama yine de endiselerim tavan Sizin durumlar nasil siskinlik ve kg durumlari veya gobek nasil cok belli mi hic belli degil mi ? Gerci ilk hamileligimde ilk 3 ayda hic kilo almadimdi ve belli olmuyordu zaten ama

Benim akşama doğru şişiyor gerginleşiyor, yediklerimden içtiklerimden sabah yine eski halime dönüyorum bende kilo almadım hiç aynı kilo değişiklik yok.. Ama kilom normale göre değişmemesine rağmen yüzüm çöktü benim normalde olsa 2 kilo eksiğim olurdu bu yüzle şimdi hamilelikten kaynaklı oluşan kilo ben vermişim bebiş almış kiloyu

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri :) sizin cinsiyet belli oldu mu? Ben ikili tests gitmistim carsamba gunu Dr soyledi ama kendi doktorumdan duymadan emin olamiyorum :)
Hayır ikili testte doktorum yorum bile yapmadı cinsiyet için sanırım emin olmadan söylemek istemedi 11.haftadaydım çünkü daha :) inşallah sağlıkla gelsinler kucağımıza erkek mi sizinki :)

Hayır ikili testte doktorum yorum bile yapmadı cinsiyet için sanırım emin olmadan söylemek istemedi 11.haftadaydım çünkü daha :) inşallah sağlıkla gelsinler kucağımıza erkek mi sizinki :)
Evet erkek dedi bize bakalım kendi doktoruma gittiğimde netleşir sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…