Arkadaslar anlayan arkadaşlarımız varsa bakabilirler mi
Canım hiç boş yere endişe yapma ikili teste ultrasyon olcumlerine bakarak değerlendiriyorlar. Doktor ultrasyona baktıktan sonra bi form doldurup kan testi yapılan yere onu gönderiyorlr zaten ölçümlerin iyi çıkmış. Egerki özele gidiyorsan malesef biraz onlar abartıyorlar bir şeyleriKızlar merhaba, CVS sonucu bekliyordum ya dün hastaneden aradılar hemen gel diye bende salı günü randevum var o zman gelsem olur mu? Dedim kadın hayır hemen gelin belki başka bir işlem önerirler dedi. Ben apar topar gittim öğleden sonraya
Dedim eyvah sonuç kötü çıktı ama ense kalınlığı falan normaldi nasıl olur. Neyse gittim hücrelerde üreme olmadığı için bakamamislar kordon kanından bakacaklarmış ondada benim dnama rastlamışlar. Doktor dediki iki hafta sonra gel amniyosentes yapalım. E ben zaten bir risk aldm bebeğin düşme ihtimaline karşı CVS yaptırdım. Zaten ense kalınlığı falan normaldi. Çok kararsız kaldım e eşimede dedim eğer aldırma vs düşünmüyorsak ki düşünmüyoruz. Yaptırmayalim. Dedik bu sefer amniyosentes yaptırırız bu seferde bebeğin suyu boşalır düşük falan yaparım. Test sonucu temiz gelirse bunun altından kalkamayız. Şimdi üçlü test yaptıralım yeter diyoruz... Sizcede doğru olan bu değil mi? Sonuçta Allah'a şükür ense kalınlığı 0,7 çıkmıştı. nazal kemiği izlendi. Geçmişte kistik higroma öyküm olmasa hiç onermezlerdi heralde. Şimdi 27 sine randevu aldım. Üçlü test için. Doktor birde diyor ki "bir işe başlamışız yarım bırakmayalım." Yarım bırakmayalım da ya ben yarım kalırsam
Tabiki hayır bu yüzden yaptırmayacağım canımBebekte sıkıntı olduğunu ogrenme durumunuz olsa aldıracak misiniz ? Cevabınız hayırsa bence hiç gerek yok .
Aynen öyle gidene kadar neler yaşadım. Amin inşaallah canımSeni çok iyi anlıyorum insan korkmaz mı nasıl endişe etmişsindir . Yoktan yere seni strese sokmuşlar .Onlar için çok olağan .Sıradan bir şey söylüyor gibi ama biz ne anlamlar yüklüyoruz o konuşmalara .Ben böyle bir konuşma yüzünden doktorumla kavga etmiştim .İlk gebeliğimde bebeğin gelişim durumuyla ilgili konuştu ama onun için o kadar kolay ki o konuşmayı yapmak .Ben zaten endişe tedirginlik neler yaşıyorum içimde .Hastaneden çıkınca ağlamaktan perişan olmuştum .Belki görevini yaptı ama üslup hastayı hazırlama konusunda sıfırlar .O kadar çok karşılaşıyorlarki duruma
Duyarsızlaşıyorlar .Ama bu insanları tedirgin etme hakkı vermiyor . İnşallah üçlü testinde tertemiz çıkar .Kimseciklerde böyle yersiz korkular ,tedirginlikler yaşamaz .
Yok canım özel değil etlik Zübeyde hanım a gidiyorum. Ama devlet özel farketmiyor Demekki hepsi abartıyor.Canım hiç boş yere endişe yapma ikili teste ultrasyon olcumlerine bakarak değerlendiriyorlar. Doktor ultrasyona baktıktan sonra bi form doldurup kan testi yapılan yere onu gönderiyorlr zaten ölçümlerin iyi çıkmış. Egerki özele gidiyorsan malesef biraz onlar abartıyorlar bir şeyleri
Bence hic korkup endişe yapmayın bosuna kendinize ve bebeğinize zarar verdirmeyin sonuclarinjz normal ciktiysa eğer hix gerek yok uzme kendini. bebegini her türlü kabil edeceksen bakmana bile gerek yok ben ikili yaptırmıştım ama meraktan ama gerek de yokmuş aslındaKızlar merhaba, CVS sonucu bekliyordum ya dün hastaneden aradılar hemen gel diye bende salı günü randevum var o zman gelsem olur mu? Dedim kadın hayır hemen gelin belki başka bir işlem önerirler dedi. Ben apar topar gittim öğleden sonraya
Dedim eyvah sonuç kötü çıktı ama ense kalınlığı falan normaldi nasıl olur. Neyse gittim hücrelerde üreme olmadığı için bakamamislar kordon kanından bakacaklarmış ondada benim dnama rastlamışlar. Doktor dediki iki hafta sonra gel amniyosentes yapalım. E ben zaten bir risk aldm bebeğin düşme ihtimaline karşı CVS yaptırdım. Zaten ense kalınlığı falan normaldi. Çok kararsız kaldım e eşimede dedim eğer aldırma vs düşünmüyorsak ki düşünmüyoruz. Yaptırmayalim. Dedik bu sefer amniyosentes yaptırırız bu seferde bebeğin suyu boşalır düşük falan yaparım. Test sonucu temiz gelirse bunun altından kalkamayız. Şimdi üçlü test yaptıralım yeter diyoruz... Sizcede doğru olan bu değil mi? Sonuçta Allah'a şükür ense kalınlığı 0,7 çıkmıştı. nazal kemiği izlendi. Geçmişte kistik higroma öyküm olmasa hiç onermezlerdi heralde. Şimdi 27 sine randevu aldım. Üçlü test için. Doktor birde diyor ki "bir işe başlamışız yarım bırakmayalım." Yarım bırakmayalım da ya ben yarım kalırsam
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri :) sizin cinsiyet belli oldu mu? Ben ikili tests gitmistim carsamba gunu Dr soyledi ama kendi doktorumdan duymadan emin olamiyorum :)Aynı yaş aynı gün nasip olursa doğum tarihimiz:)
Ense kalınlığı ve burun kemiği oldunuz nedir? Gec gebelillerde herkeete risk oranı artıyor:) normal bir sey korkmayin.ölçülerini ogrenebildiyseniz onlarla değerlendirmek gerekMerhab kızlar 12+4 üz bugün.2 li test sonucum ultrason normal kanlar normal .yaş riski var dendi yaşım 37 böyle çıkması normal galiba yorumlarınızı bekliyorum♥
Ense kalınlığı ve burun kemiği oldunuz nedir? Gec gebelillerde herkeete risk oranı artıyor:) normal bir sey korkmayin.ölçülerini ogrenebildiyseniz onlarla değerlendirmek gerek
Aynen öyle benim de erkek. Çoğunluk erkek galiba.Gönlünden geçen en önemlisi hayırlısı olsun canımEkim bebeklerinin çoğu erkek ama bakalım seninkine ne dicekler
Icimden erkek gectiMerhaba arkadaşlar sata göre 11+4 ultrasona göre 12+2 çıktık ikili test için bugün doktora gittim ense burun güzel istiyorsan yaptır ikili dedi 35 yaş yaptırdım sonuç 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Folik asit bırak dedi haftaya kana göre ilaç yazarım vitamin dedi. Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba teyzeleriBir şey ler görüyorum ama haftaya yine bakarız dedi
Benim akşama doğru şişiyor gerginleşiyor, yediklerimden içtiklerimden sabah yine eski halime dönüyorum bende kilo almadım hiç aynı kilo değişiklik yok.. Ama kilom normale göre değişmemesine rağmen yüzüm çöktü benim normalde olsa 2 kilo eksiğim olurdu bu yüzle şimdi hamilelikten kaynaklı oluşan kilo ben vermişim bebiş almış kiloyuKizlar beni bi rahatlatirmisiniz ya ? Gobek siskinligim coktu hatta mide den basliyordu. 2 gundur o sisligim yok karnim inmis gibi cok kuruntu yapiyorum. Gerci 1 haftadir neredeyse hic ekmek yemedim sanirim. Max 1 2 dilim pide belki birde gecen haftalarda kisir cok tuketmistim bulgur bende siskinlkk yapiyor. Ama yine de endiselerim tavanSizin durumlar nasil siskinlik ve kg durumlari veya gobek nasil cok belli mi hic belli degil mi ? Gerci ilk hamileligimde ilk 3 ayda hic kilo almadimdi ve belli olmuyordu zaten ama
Anladım canım kızımda 20de olmultum bu defa da 20de gel dediler aklımda öyle kalmış18-20 arası bende 18 oluyorum 10 gün sonra
Hayır ikili testte doktorum yorum bile yapmadı cinsiyet için sanırım emin olmadan söylemek istemedi 11.haftadaydım çünkü daha :) inşallah sağlıkla gelsinler kucağımızaİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri :) sizin cinsiyet belli oldu mu? Ben ikili tests gitmistim carsamba gunu Dr soyledi ama kendi doktorumdan duymadan emin olamiyorum :)
Evet erkek dedi bize bakalım kendi doktoruma gittiğimde netleşir sanırım :)Hayır ikili testte doktorum yorum bile yapmadı cinsiyet için sanırım emin olmadan söylemek istemedi 11.haftadaydım çünkü daha :) inşallah sağlıkla gelsinler kucağımızaerkek mi sizinki :)
Icimden erkek gectitahmin degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?