O şişkinlik oluyor canım bendede aynı, hepimizde var sanırım ödem oluyor. Dışardan belli oluyor artık çok aşırı değil tabi ama benimde karnım çıktıKizlar beni bi rahatlatirmisiniz ya ? Gobek siskinligim coktu hatta mide den basliyordu. 2 gundur o sisligim yok karnim inmis gibi cok kuruntu yapiyorum. Gerci 1 haftadir neredeyse hic ekmek yemedim sanirim. Max 1 2 dilim pide belki birde gecen haftalarda kisir cok tuketmistim bulgur bende siskinlkk yapiyor. Ama yine de endiselerim tavanSizin durumlar nasil siskinlik ve kg durumlari veya gobek nasil cok belli mi hic belli degil mi ? Gerci ilk hamileligimde ilk 3 ayda hic kilo almadimdi ve belli olmuyordu zaten ama
Canım dediğin hepimizde var sanırım. Sol bacağım komple ağrıyor. Sanırım bebek ne taraftayaa o tarafın sinirlerine baskı yapıyor, bu da ağrı yapıyor.Gunaydin kizlar bugun bende aile hekimine yurudum. Yururken sag kasigim a hafif ince ince agri vurdu ve sag bacak arkama kalcamla beraber. Sanirim bugunlerde hepimizde ayni durum var
Canım doktorların çoğu malesef ki insanı çok telaşlandırıyor. Dediğin çok doğru. Aldırmayı düşünmüyorsan bebeğini hiç riske atma bir daha. Ense ve burunda güzel çıkmış Allaha şükür. Bazı doktorlara kalsak her testi yapacaklar denek gibi. Ne gelirse Allahtan, kabulümüz Napalım. Mübarek günlerde dua edelim bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli olsun inşallahKızlar merhaba, CVS sonucu bekliyordum ya dün hastaneden aradılar hemen gel diye bende salı günü randevum var o zman gelsem olur mu? Dedim kadın hayır hemen gelin belki başka bir işlem önerirler dedi. Ben apar topar gittim öğleden sonraya
Dedim eyvah sonuç kötü çıktı ama ense kalınlığı falan normaldi nasıl olur. Neyse gittim hücrelerde üreme olmadığı için bakamamislar kordon kanından bakacaklarmış ondada benim dnama rastlamışlar. Doktor dediki iki hafta sonra gel amniyosentes yapalım. E ben zaten bir risk aldm bebeğin düşme ihtimaline karşı CVS yaptırdım. Zaten ense kalınlığı falan normaldi. Çok kararsız kaldım e eşimede dedim eğer aldırma vs düşünmüyorsak ki düşünmüyoruz. Yaptırmayalim. Dedik bu sefer amniyosentes yaptırırız bu seferde bebeğin suyu boşalır düşük falan yaparım. Test sonucu temiz gelirse bunun altından kalkamayız. Şimdi üçlü test yaptıralım yeter diyoruz... Sizcede doğru olan bu değil mi? Sonuçta Allah'a şükür ense kalınlığı 0,7 çıkmıştı. nazal kemiği izlendi. Geçmişte kistik higroma öyküm olmasa hiç onermezlerdi heralde. Şimdi 27 sine randevu aldım. Üçlü test için. Doktor birde diyor ki "bir işe başlamışız yarım bırakmayalım." Yarım bırakmayalım da ya ben yarım kalırsam
Galiba canım hepimizde varKızlar o bacakla kasık arasında olan ağrı bendede var bikaç gündür , sanırım bu aralarda hepimizde olduğuna göre normal diye düşünüp rahatlayalım :)
Canım en erken 18-20de hissedilir diyor herkes. Bazen nadiren seğirme gibi hissedenler oluyor.Merhaba arkadaşlar inşallah herkes için herşey yolundadırBen 14+6 dayım bebek hareketini hiç hissetmedim hisseden var kı bu haftalarda?
İlk emine hanıma gittim ama onu bıraktım canım. Şimdi lokman hekim hayatta derya taşdemire gidiyorum memnunum şükür. 12de baktı göremedi, pazartesi gidicem 16 oluyorum. Artık görür inşallahMrb canım sen de Van'da emine hanıma gidiyorsun değil mi, cinsiyetini öğrendin mi
Merhaba kızlar 10 gün sonra tetanoz aşısı olcam şimdiden stresi bastı kolumu kaldıramıcam diye
Canım benim bir büyüyor göbeğim 6 aylık gibiyim. Bir küçülüyor hiç bebek yok gibi. Nerde bu bebek diyorumKizlar beni bi rahatlatirmisiniz ya ? Gobek siskinligim coktu hatta mide den basliyordu. 2 gundur o sisligim yok karnim inmis gibi cok kuruntu yapiyorum. Gerci 1 haftadir neredeyse hic ekmek yemedim sanirim. Max 1 2 dilim pide belki birde gecen haftalarda kisir cok tuketmistim bulgur bende siskinlkk yapiyor. Ama yine de endiselerim tavanSizin durumlar nasil siskinlik ve kg durumlari veya gobek nasil cok belli mi hic belli degil mi ? Gerci ilk hamileligimde ilk 3 ayda hic kilo almadimdi ve belli olmuyordu zaten ama
Ben de şimdi Akdamar Hastanesi'nde İmran Dalkılıç'a gidiyorum benim de bir hafta sonra 16 oluyor o zamana kadar tam belli oluyor diyorlar. Sen sonucunu yaz bana belli olsa bende senden sonra gideyimİlk emine hanıma gittim ama onu bıraktım canım. Şimdi lokman hekim hayatta derya taşdemire gidiyorum memnunum şükür. 12de baktı göremedi, pazartesi gidicem 16 oluyorum. Artık görür inşallahsen kime gidiyorsun canım?
Kafein çok almamak lazım çikolatada da kafein var çok abartmadan yiyilebilir bence bi kerede sıkıntı olmaz inşallah canım süreklilik arz etmesinKızlar, ben bugün çikolata krizine girdim ve bayağı bir çikolata yedim. Bir zararı var mıdır acaba, doktor bana şekeri kes demişti, inşallah bir zararı olmaz
16da çoğu doktor kesin söylüyor canım. Gidip geleyim doktora hemen haber vericem size de. İnanılmaz merak ediyorum cinsiyeti yaBen de şimdi Akdamar Hastanesi'nde İmran Dalkılıç'a gidiyorum benim de bir hafta sonra 16 oluyor o zamana kadar tam belli oluyor diyorlar. Sen sonucunu yaz bana belli olsa bende senden sonra gideyim
Şekerin düşmüş olabilir belki canım. Normalde tatlı çikolata sevmeyen ben hamile kaldıktan sonra yer oldum. Çok canın çektiğinde belki meyve ile filan kesebilrisin tatlı ihtiyacını.Kızlar, ben bugün çikolata krizine girdim ve bayağı bir çikolata yedim. Bir zararı var mıdır acaba, doktor bana şekeri kes demişti, inşallah bir zararı olmaz
Kizlar beni bi rahatlatirmisiniz ya ? Gobek siskinligim coktu hatta mide den basliyordu. 2 gundur o sisligim yok karnim inmis gibi cok kuruntu yapiyorum. Gerci 1 haftadir neredeyse hic ekmek yemedim sanirim. Max 1 2 dilim pide belki birde gecen haftalarda kisir cok tuketmistim bulgur bende siskinlkk yapiyor. Ama yine de endiselerim tavanSizin durumlar nasil siskinlik ve kg durumlari veya gobek nasil cok belli mi hic belli degil mi ? Gerci ilk hamileligimde ilk 3 ayda hic kilo almadimdi ve belli olmuyordu zaten ama
Ben de çok merak ediyorum. Resmen günler geçmiyor ki önümüzdeki hafta gelmesin diye16da çoğu doktor kesin söylüyor canım. Gidip geleyim doktora hemen haber vericem size de. İnanılmaz merak ediyorum cinsiyeti ya
Benim de aynı o şekildeydi 15 ten sonra tamamen geçti diyebilirimKızlar mide bulantısı tamamen biten var mi.ben iki saat birşey yemeyeyim hemen bulantı daha da artıyor bayılacak gibi oluyorum . Aç kala mıyorum hic siz nasılsınız. Ben artik normale dönmek istiyorum midem bulanmasın istiyorum siz neler yapıyorsunuz şuan 13 hafta 2 günlük hamileyim
Oncelikle tebrik ederim, ultrasonda normalse tumMerhab kızlar 12+4 üz bugün.2 li test sonucum ultrason normal kanlar normal .yaş riski var dendi yaşım 37 böyle çıkması normal galiba yorumlarınızı bekliyorum♥
Bnde de 2gündür sol kasığım ağrıyır ve 2gündür de ramazandan dolayı hurma yiyorum hiç ağrımazdı acaba gerçktn mi hurma mı ağrı yaptı kasıkla beraber karnımın sol tarafı da ağrıyor bu aradaBenden de özel rapor istediler zofer için , mecbur normal aldık dördüncü kutudayım çok pahalı 80 lira ... hala devam nefes darlığo bendede oldu . Bu arada hurma için birşey paylaşmak isterim dün bilaç tane yedim sabah kasık ağrım oldu ona bağlıyorum
Harmony test yaptırdıysanız neden tekrar ikili test yaptıracaksınız. Benim bildiğim harmony, nifty, testler ikili testleri kapsıyor. Benim de yaşım 38, ikili test yaştan dolayı riskli çıkacağı için sadece nifty test yaptırdım. Bir de detaylı ultrason baktıracağım o kadar. He gerçi ikili testten kastınız burun ve ense kalınlığı ölçümü müOncelikle tebrik ederim, ultrasonda normalse tum
olcumler icinizi rahat tutun, insallah sorunsuzdur bebek. benim de 38 yasim.. ben daha kesinlik kazansin diye harmony test yaptirdim 12 haftalikken cok sukur dusuk risk cikti , bonus olarak cinsiyeti de ogrendik. Su and 13uncu haftadayim ve haftaya ikili test randevum var bakalim orada ne cikacak sonuclar..
Merhaba bende aynı dediğiniz gibi oldum iki gündür oruçtum ve hurma yedim şimdi sol kasığa bıçak saplanır gibi ağrı giriyor özellikle akşam ve gece ağrı oluyor. Gerçekten acaba hurma mı yaptı diye düşündüm bende sizin geçti mi.Bnde de 2gündür sol kasığım ağrıyır ve 2gündür de ramazandan dolayı hurma yiyorum hiç ağrımazdı acaba gerçktn mi hurma mı ağrı yaptı kasıkla beraber karnımın sol tarafı da ağrıyor bu arada
Hep sağlıklı ilerlerler inşallah hepimizinkiOncelikle tebrik ederim, ultrasonda normalse tum
olcumler icinizi rahat tutun, insallah sorunsuzdur bebek. benim de 38 yasim.. ben daha kesinlik kazansin diye harmony test yaptirdim 12 haftalikken cok sukur dusuk risk cikti , bonus olarak cinsiyeti de ogrendik. Su and 13uncu haftadayim ve haftaya ikili test randevum var bakalim orada ne cikacak sonuclar..
Teşekkür ederim canım cevabın için inşalalh en yakın zamanda hissederizHayır canım henüz hissetmedim. 15+1 iz. Sadece bir kac kere seyirme oldu ama nedir ne değildir bilmiyorum. Bu haftalarda henüz hissedilmez en erken 18. Hafta diyor herkes
Bende bugün tam 14 hala geçmedi . Aç kalınca aynn daha çok bulanıyor bazen gece bulantıdan uyuyamıyorum peynir ekmek yiyorum ilk bebeğimde 18 de tamamen geçmiştiKızlar mide bulantısı tamamen biten var mi.ben iki saat birşey yemeyeyim hemen bulantı daha da artıyor bayılacak gibi oluyorum . Aç kala mıyorum hic siz nasılsınız. Ben artik normale dönmek istiyorum midem bulanmasın istiyorum siz neler yapıyorsunuz şuan 13 hafta 2 günlük hamileyim
Valla canım 15 haftamdayim hala tık yok üstüne birde hasta oldu sanırsam bagisiklik düştü. Kendine çok dikkat et hastalanınca daha zor oluyo Allah yardimcimiz olsunKızlar mide bulantısı tamamen biten var mi.ben iki saat birşey yemeyeyim hemen bulantı daha da artıyor bayılacak gibi oluyorum . Aç kala mıyorum hic siz nasılsınız. Ben artik normale dönmek istiyorum midem bulanmasın istiyorum siz neler yapıyorsunuz şuan 13 hafta 2 günlük hamileyim
Merhaba bende aynı dediğiniz gibi oldum iki gündür oruçtum ve hurma yedim şimdi sol kasığa bıçak saplanır gibi ağrı giriyor özellikle akşam ve gece ağrı oluyor. Gerçekten acaba hurma mı yaptı diye düşündüm bende sizin geçti mi.
hurma doğumu kolaylaştıran ve ordaki kasları uyaran etkisi var o yüzden hurmayı benim doktorum yasaklamıştı, bende bikaç tane yediğim gün kanamam olmuştuBnde de 2gündür sol kasığım ağrıyır ve 2gündür de ramazandan dolayı hurma yiyorum hiç ağrımazdı acaba gerçktn mi hurma mı ağrı yaptı kasıkla beraber karnımın sol tarafı da ağrıyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?