2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
O şişkinlik oluyor canım bendede aynı, hepimizde var sanırım ödem oluyor. Dışardan belli oluyor artık çok aşırı değil tabi ama benimde karnım çıktı

Gunaydin kizlar bugun bende aile hekimine yurudum. Yururken sag kasigim a hafif ince ince agri vurdu ve sag bacak arkama kalcamla beraber. Sanirim bugunlerde hepimizde ayni durum var
Canım dediğin hepimizde var sanırım. Sol bacağım komple ağrıyor. Sanırım bebek ne taraftayaa o tarafın sinirlerine baskı yapıyor, bu da ağrı yapıyor.
Canım doktorların çoğu malesef ki insanı çok telaşlandırıyor. Dediğin çok doğru. Aldırmayı düşünmüyorsan bebeğini hiç riske atma bir daha. Ense ve burunda güzel çıkmış Allaha şükür. Bazı doktorlara kalsak her testi yapacaklar denek gibi. Ne gelirse Allahtan, kabulümüz Napalım. Mübarek günlerde dua edelim bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
Kızlar o bacakla kasık arasında olan ağrı bendede var bikaç gündür , sanırım bu aralarda hepimizde olduğuna göre normal diye düşünüp rahatlayalım :)
Galiba canım hepimizde var aman sıkıntı olmasında ağrısın Napalım
Merhaba arkadaşlar inşallah herkes için herşey yolundadır Ben 14+6 dayım bebek hareketini hiç hissetmedim hisseden var kı bu haftalarda?
Canım en erken 18-20de hissedilir diyor herkes. Bazen nadiren seğirme gibi hissedenler oluyor.
Mrb canım sen de Van'da emine hanıma gidiyorsun değil mi, cinsiyetini öğrendin mi
İlk emine hanıma gittim ama onu bıraktım canım. Şimdi lokman hekim hayatta derya taşdemire gidiyorum memnunum şükür. 12de baktı göremedi, pazartesi gidicem 16 oluyorum. Artık görür inşallah sen kime gidiyorsun canım?
Merhaba kızlar 10 gün sonra tetanoz aşısı olcam şimdiden stresi bastı kolumu kaldıramıcam diye

Bana 20.haftada bebek hareketlerini hissedince gel demişti canım hareketle ne alakası var diye düşündüm hatta
Canım benim bir büyüyor göbeğim 6 aylık gibiyim. Bir küçülüyor hiç bebek yok gibi. Nerde bu bebek diyorum şişkinliği bağlı göbek büyüyüp küçülmesi çok normal endişe etme.

Ben de şimdi Akdamar Hastanesi'nde İmran Dalkılıç'a gidiyorum benim de bir hafta sonra 16 oluyor o zamana kadar tam belli oluyor diyorlar. Sen sonucunu yaz bana belli olsa bende senden sonra gideyim

Kızlar, ben bugün çikolata krizine girdim ve bayağı bir çikolata yedim. Bir zararı var mıdır acaba, doktor bana şekeri kes demişti, inşallah bir zararı olmaz
Kafein çok almamak lazım çikolatada da kafein var çok abartmadan yiyilebilir bence bi kerede sıkıntı olmaz inşallah canım süreklilik arz etmesin

Ben de şimdi Akdamar Hastanesi'nde İmran Dalkılıç'a gidiyorum benim de bir hafta sonra 16 oluyor o zamana kadar tam belli oluyor diyorlar. Sen sonucunu yaz bana belli olsa bende senden sonra gideyim
16da çoğu doktor kesin söylüyor canım. Gidip geleyim doktora hemen haber vericem size de. İnanılmaz merak ediyorum cinsiyeti ya
Kızlar, ben bugün çikolata krizine girdim ve bayağı bir çikolata yedim. Bir zararı var mıdır acaba, doktor bana şekeri kes demişti, inşallah bir zararı olmaz
Şekerin düşmüş olabilir belki canım. Normalde tatlı çikolata sevmeyen ben hamile kaldıktan sonra yer oldum. Çok canın çektiğinde belki meyve ile filan kesebilrisin tatlı ihtiyacını.

Kızlar mide bulantısı tamamen biten var mi.ben iki saat birşey yemeyeyim hemen bulantı daha da artıyor bayılacak gibi oluyorum . Aç kala mıyorum hic siz nasılsınız. Ben artik normale dönmek istiyorum midem bulanmasın istiyorum siz neler yapıyorsunuz şuan 13 hafta 2 günlük hamileyim

Canım aynı durum bende de var. Özellikle 1 haftadır resmen 5 aylık hamile gibiydim, herhalde göbeğim çıkmaya başladı diye düşündüm hatta ama bugün bir uyandım yine normal halime dönmüşüm. Tabii bir heves tartıldım ama yine hala aynı kilodayım, fazladan 2,5 kg orada duruyor Sindirim sistemimiz yavaşladığı için şişkinlik oluyormuş, hatta Hamilelik+ diye bir uygulama indirmiştim, onda da yazıyordu aynısı bu dönemler şişkinlik olacak diye. Sindirimi zor olan veya şişkinlik yapan şeyler yediğimizde de ekstra şişiyor tabii karınlar. Normal yani, dert etme.

Benim de aynı o şekildeydi 15 ten sonra tamamen geçti diyebilirim

Merhab kızlar 12+4 üz bugün.2 li test sonucum ultrason normal kanlar normal .yaş riski var dendi yaşım 37 böyle çıkması normal galiba yorumlarınızı bekliyorum
Oncelikle tebrik ederim, ultrasonda normalse tum
olcumler icinizi rahat tutun, insallah sorunsuzdur bebek. benim de 38 yasim.. ben daha kesinlik kazansin diye harmony test yaptirdim 12 haftalikken cok sukur dusuk risk cikti , bonus olarak cinsiyeti de ogrendik. Su and 13uncu haftadayim ve haftaya ikili test randevum var bakalim orada ne cikacak sonuclar..

Bnde de 2gündür sol kasığım ağrıyır ve 2gündür de ramazandan dolayı hurma yiyorum hiç ağrımazdı acaba gerçktn mi hurma mı ağrı yaptı kasıkla beraber karnımın sol tarafı da ağrıyor bu arada

Harmony test yaptırdıysanız neden tekrar ikili test yaptıracaksınız. Benim bildiğim harmony, nifty, testler ikili testleri kapsıyor. Benim de yaşım 38, ikili test yaştan dolayı riskli çıkacağı için sadece nifty test yaptırdım. Bir de detaylı ultrason baktıracağım o kadar. He gerçi ikili testten kastınız burun ve ense kalınlığı ölçümü mü

Merhaba bende aynı dediğiniz gibi oldum iki gündür oruçtum ve hurma yedim şimdi sol kasığa bıçak saplanır gibi ağrı giriyor özellikle akşam ve gece ağrı oluyor. Gerçekten acaba hurma mı yaptı diye düşündüm bende sizin geçti mi.

Hep sağlıklı ilerlerler inşallah hepimizinki Ve sağlıkla sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur inşallah

Bende bugün tam 14 hala geçmedi . Aç kalınca aynn daha çok bulanıyor bazen gece bulantıdan uyuyamıyorum peynir ekmek yiyorum ilk bebeğimde 18 de tamamen geçmişti

Valla canım 15 haftamdayim hala tık yok üstüne birde hasta oldu sanırsam bagisiklik düştü. Kendine çok dikkat et hastalanınca daha zor oluyo Allah yardimcimiz olsun

hurma doğumu kolaylaştıran ve ordaki kasları uyaran etkisi var o yüzden hurmayı benim doktorum yasaklamıştı, bende bikaç tane yediğim gün kanamam olmuştuo günden sonra yemeyi bıraktım zaten herkeste aynı etki olmuyor ama yine de dikkat etmek lazım bebişler için

Gunaydin kizlar dun aile hekimine gitmistim tiroid degerleri icin.

Aclik kan sekerine de bakmislar. Ben gitmeden yaklasik 1 - 1bck saat once yemek yemistim. Degerim 71 cikmis normalde aclik kan sekeri nin referans min siniri 70 ama ben yedigim halde bu sekilde olmasi dusundurdu. Boyle birseyle karsilasan varmi ? Haftaya kontrolum var doktora sorucam ama merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…