2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sarimsaği yuttunuzmu yoksa yemeklerde vs kullandiniz

Arkadaslar doktorum diş icin izin vermedi seni duramayacak kadar zorlamiyo o yuzden izin vermiyorum dedi 18. Haftadan sonra izin veririm dedi bebegim 12+6 cikti ultrasonda normalde 12+3 olmaliydi bu gun nasi bakiliyo acaba her doktorda farkli soyleniyo günü cinsiyetide doktorum tahmin etti ama net değil dedi 1 ay sonra netlesir sanırım

Yaa gerçekten çok etkili herhalde dikkat etmek lazım . İnşallah ondandır hala geçmedi çünkü çok hafif ama ara ara yokluyor

Yaa gerçekten çok etkili herhalde dikkat etmek lazım . İnşallah ondandır hala geçmedi çünkü çok hafif ama ara ara yokluyor
Ağrılar geçene kadar dinlenin istirahat edin en güzel ilaç ben o gün yürüyüş de yapmıştım ikisi bir arada oldu benimkisi

Benim doktorum Harmony yaptırdığım için ikili teste gerek yok dedi (yaşım 43), sizin de yapmanıza gerek olmayabilir, bir sorun isterseniz.

Kızlar 1 haftadır karın mide ağrısı şikayetim vardı bugün doktora gittim ve Covid testi istedi yaptırdım bakalım sonuç nasıl çıkacak

merhaba kızlar
2 li test sonucum cikti
Yasim 36
Down senromlu olma yuzdesi 834/1
Ense kalinligi normal seviyede
Doktor fetal dna testini onerdi
Boyle bir oranla karsilasan varmi

merhaba kızlar
2 li test sonucum cikti
Yasim 36
Canım oranın kötü değil aslında 250/1 üstü olanlarda yüksek risk oluyor . Senin ki yüksek riskte değil tam olarak neden istedi ki kan değerlerin nasıldı

Kızlar 1 haftadır karın mide ağrısı şikayetim vardı bugün doktora gittim ve Covid testi istedi yaptırdım bakalım sonuç nasıl çıkacak
Umarim negatif cikar. Cok mu siddettli agrilariniz acaba
merhaba kızlar
2 li test sonucum cikti
Yasim 36
Bilmiyorum acikcasi degerleri ama oran hesabi ne kadar mantikli dogru sonuc veriyor onu arastirmak lazim. Konu acin isterseniz daha cok yorum gelebilir. Umarim hersey yolundadir.

Merhaba kizlar :))

Cinsiyetimiz belli oldu Allah nasip ederse bir kizimiz olacak Mide bulantilarim, koku hassasiyeti hala devam ediyor malesef. 4.ayda geçer diyorlar o günü bekliyorum sabirsizlikla çünkü ciddi anlamda yemek yemegi özledim!
Bu arada sizlere bir sorum olacakti. Kuru kayisi gamze yaparmis, ayva güzellestirirmis, hurma süt yaparmis gibi hamilelikte bu tarz besin önerileriniz var mi acaba? Mide bulantim geçtiginde bunlari dikkate alarak beslenmeyi düsünuyorüm da :)))

tesekkürler simdiden

Ayva güzelleştiriyormus gerçekten ama hurmayı pek önermiyorlar doktorlar açılmaya yardımcı oluyormuş sanırım. Kayısıyı ilk defa duydum.

Çok tebrikler, inşallah sağlıkla gelsin o bahsedilenlerin hepsi batıl inanç sağlıklı beslenmek en önemlisi, açıkçası ben de daha bir beslenme düzeni oturtamadım, acaba neleri yemek, neleri yememek gerekiyor? Elinde hamileler için yeme listeleri olanlar varsa paylaşırlarsa süper olur.

Kızlar bugün biraz pilav et filan yaptım ilk defa yemek yaptim sonra uyudum kalktım uyuyunca aşırı geniz akıntım oluyor midemi bulandırdı ve kustum hemde öyle boyle değil tm yediklerimi. Prilami içtiğim halde böyle oldu . Ne olur dua edin geçsin artik canımdan bezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…