Benim doktorum nar ve greyfurtun suları yasak ama kendilerini yiyebilirsin dedi. Bu meyvelerin suları kesin yasak ama kendilerini yeme konusunda her doktorun fikri değişiyor. Ben çok sık olmasa da nar da yiyorum greyfurtta.. içinizi rahat tutun.Nar neden yasak acaba bir şey dedi mi ben iki gündür yedim birazda
1.1Ense kalınlığı kaçtı acaba?
Bende ayva gamze yapar diye biliyorum hatta Efendimiz sav. Hamile eslerinize ayva yedirin buyuruyor özellikle 4.aydan itibaren, hurma doğumu kolaylaştırır ve süt yapar gerçekten bu günlerde bir tane iki tane zarar etmez zannımca ama son hafta hurmayi özellikle cok tükenmiştim önceki dogumlarimda, doguma yaklaşınca ve doğumdan sonra kuru kayısı kuru incir kuru üzüm ve hurma vazgecilmezimiz olacaklar hem wc için hem süt için:)Merhaba kizlar :))
Cinsiyetimiz belli oldu Allah nasip ederse bir kizimiz olacakMide bulantilarim, koku hassasiyeti hala devam ediyor malesef. 4.ayda geçer diyorlar o günü bekliyorum sabirsizlikla çünkü ciddi anlamda yemek yemegi özledim!
Bu arada sizlere bir sorum olacakti. Kuru kayisi gamze yaparmis, ayva güzellestirirmis, hurma süt yaparmis gibi hamilelikte bu tarz besin önerileriniz var mi acaba? Mide bulantim geçtiginde bunlari dikkate alarak beslenmeyi düsünuyorüm da :)))
tesekkürler simdiden
Ense kalınlığı çok normal çıkmaş bencede yaştan dolayı riskli çıkmıştır kafanıza takmayın hiç coraspin pıhtı olursa diye veriliyor hiçbir zararı yok hatta bebeğin giden besinlerin daha kolay gitmesini sağlıyor ben ilk çocuğumda kullandım şimdide kullanıyorum.1.1
Coralaspirin de icmem gerektigi soylendi
Cok tesekkur ediyorum bilgi icinEnse kalınlığı çok normal çıkmaş bencede yaştan dolayı riskli çıkmıştır kafanıza takmayın hiç coraspin pıhtı olursa diye veriliyor hiçbir zararı yok hatta bebeğin giden besinlerin daha kolay gitmesini sağlıyor ben ilk çocuğumda kullandım şimdide kullanıyorum.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİyi akşamlar herkese bugün doktor randevum vardı cinsiyeti öğrendik kızımız geliyo insallahçooook mutlu olduk . Allah hepsine sağlık versin inşallah
Bunları 1 günde yiyebilene gerçekten helal olsun.
ben de listeden daha fazla yendiğimi düşünmüştümBunları 1 günde yiyebilene gerçekten helal olsun.Ben bir avuç bişey yiyorum midem bulanıyor, korkumdan yemek yiyemiyorum. Ama çok su içiyorum.
Gebelik süresince ara ara olur , çok ayakta kalmaktan vs de olur canımMerhaba kızlar günaydın14+2 olduk bugün. İki gündür Bi sağ Bi sol kasığıma ağrı giriyor. Var mı böyle yaşayan.
Bende de kasık ağrısı oluyor normal uterus büyüyor round ligment ağrısı derler yani bağlar açılıyor dinlenmeyle geçer merak etmeyin başka sorularınız varsa sorabilirsiniz ebeyim benMerhaba kızlar günaydın14+2 olduk bugün. İki gündür Bi sağ Bi sol kasığıma ağrı giriyor. Var mı böyle yaşayan.
Merhaba bende karın için kullanılan yağ markası sormak istiyorum ilk gebeliğimde hiç çatlağım olmadı .Aktardan doğal bir krem alıyordum şuan yok bulamıyorum bio oil aldım ama devamında panter’s’i düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz içerik olarak hangisi iyi?Bende de kasık ağrısı oluyor normal uterus büyüyor round ligment ağrısı derler yani bağlar açılıyor dinlenmeyle geçer merak etmeyin başka sorularınız varsa sorabilirsiniz ebeyim ben
Bilmiyorum canım benim düşük ihtimalim vardı o yüzden de ordakiler yasak olabilir ama çok aşırıya kaçmadıkça ve bi rahatsızlık vermedikçe bişey olmaz heralde, yine de yerken az miktarlarda ye istersen.Nar neden yasak acaba bir şey dedi mi ben iki gündür yedim birazda
Pıhtılaşma mı mevcuttu o yüzdenmi kullandınız coraspirinEnse kalınlığı çok normal çıkmaş bencede yaştan dolayı riskli çıkmıştır kafanıza takmayın hiç coraspin pıhtı olursa diye veriliyor hiçbir zararı yok hatta bebeğin giden besinlerin daha kolay gitmesini sağlıyor ben ilk çocuğumda kullandım şimdide kullanıyorum.
Sizin de görüşünüze saygı duyuyorum ben sizin gibi düşünmüyorumBahsettiğiniz hesaba baktım, baştan aşağı dezenformasyonla dolu, tamamen aşı ve bilim karşıtı bir hesap. Bazı resim ve yazıları alıp, delilmiş gibi koymuş, lütfen inanmayın böyle sayfalara, konuları daha objektif daha analitik sunan yerleri okumanızı öneririm.
Hanımefendi hamile olduğu için konu çok hassas, durumunu etraflıca doktorlarla değerlendirmeli, ona göre karar vermeli, ama asla o bahsettiğiniz instagram hesabı ve benzerlerine bakıp kafasını karıştırmamalı.
Hayır tahlillerin temizdi ama doktor iki kimyasal gebelik geçirdiğim için önlem amaçlı vermiştiPıhtılaşma mı mevcuttu o yüzdenmi kullandınız coraspirin
Yani yiyebiliyorsanız gerçekten tebrik ediyorumben de listeden daha fazla yendiğimi düşünmüştüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?