2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Nar neden yasak acaba bir şey dedi mi ben iki gündür yedim birazda
Benim doktorum nar ve greyfurtun suları yasak ama kendilerini yiyebilirsin dedi. Bu meyvelerin suları kesin yasak ama kendilerini yeme konusunda her doktorun fikri değişiyor. Ben çok sık olmasa da nar da yiyorum greyfurtta.. içinizi rahat tutun.

Bende ayva gamze yapar diye biliyorum hatta Efendimiz sav. Hamile eslerinize ayva yedirin buyuruyor özellikle 4.aydan itibaren, hurma doğumu kolaylaştırır ve süt yapar gerçekten bu günlerde bir tane iki tane zarar etmez zannımca ama son hafta hurmayi özellikle cok tükenmiştim önceki dogumlarimda, doguma yaklaşınca ve doğumdan sonra kuru kayısı kuru incir kuru üzüm ve hurma vazgecilmezimiz olacaklar hem wc için hem süt için:)

1.1
Coralaspirin de icmem gerektigi soylendi
Ense kalınlığı çok normal çıkmaş bencede yaştan dolayı riskli çıkmıştır kafanıza takmayın hiç coraspin pıhtı olursa diye veriliyor hiçbir zararı yok hatta bebeğin giden besinlerin daha kolay gitmesini sağlıyor ben ilk çocuğumda kullandım şimdide kullanıyorum.

Cok tesekkur ediyorum bilgi icin

Merhaba kızlar günaydın 14+2 olduk bugün. İki gündür Bi sağ Bi sol kasığıma ağrı giriyor. Var mı böyle yaşayan.

Merhaba kızlar günaydın 14+2 olduk bugün. İki gündür Bi sağ Bi sol kasığıma ağrı giriyor. Var mı böyle yaşayan.
Bende de kasık ağrısı oluyor normal uterus büyüyor round ligment ağrısı derler yani bağlar açılıyor dinlenmeyle geçer merak etmeyin başka sorularınız varsa sorabilirsiniz ebeyim ben

Bende de kasık ağrısı oluyor normal uterus büyüyor round ligment ağrısı derler yani bağlar açılıyor dinlenmeyle geçer merak etmeyin başka sorularınız varsa sorabilirsiniz ebeyim ben
Merhaba bende karın için kullanılan yağ markası sormak istiyorum ilk gebeliğimde hiç çatlağım olmadı .Aktardan doğal bir krem alıyordum şuan yok bulamıyorum bio oil aldım ama devamında panter’s’i düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz içerik olarak hangisi iyi?

Nar neden yasak acaba bir şey dedi mi ben iki gündür yedim birazda
Bilmiyorum canım benim düşük ihtimalim vardı o yüzden de ordakiler yasak olabilir ama çok aşırıya kaçmadıkça ve bi rahatsızlık vermedikçe bişey olmaz heralde, yine de yerken az miktarlarda ye istersen.

Pıhtılaşma mı mevcuttu o yüzdenmi kullandınız coraspirin

Sizin de görüşünüze saygı duyuyorum ben sizin gibi düşünmüyorum aksine paylaştığı her bilgiyi bilimsel kanıt ve makale ile destekliyor. Kafası karışmadan insan sorgulamaz sunulan bilgiyi doğru diye kabul eder nesilden nesile gider asıl tehlikeli olan budur. Sevgiler

Arakadaşlar merhaba bende uzun zamandır okuyorum yazılarınızı ve hepinize rabim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben 13+0 hamileyim benimde tam bilmesemde ekime denk geliyor heralde bi sorum olucak size bi kaç gündür göğüslerim aşırı kaşınıyor ve duramıyorum krem sürüyorum biraz nemlensin diye ama az etki ediyor böyle bi şikayeti olan var mi ve her hangi birşey kulaniyormusunuz gecemsi için acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…