- 11 Mart 2021
- 289
- 435
- 33
Hoşgeldiniz, Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin oğlunuzuMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15+4 haftalık hamileyim bizimde erkek bebişimiz olucak Allah tüm evlatlara sağlık versin
Ya şu nar konusu kafama takıldı, üç haftadır filan yemedim ama öncesinde hamileliğimi öğrendikten sonra hemen hemen her gün bir tane yemeye çalıştım çünkü diğer hamileliklerimde nar bebeklerime kilo yapıp iyi beslemişti ama onlarda son aylarda yemiştim, birde bir gün yerken narı kestim tam elimle açacakken suyu yüzüme fırladı acaba leke yaparmı
Merhaba canım nerede oturuyorsun ssvd destekliyor musun?Bende de kasık ağrısı oluyor normal uterus büyüyor round ligment ağrısı derler yani bağlar açılıyor dinlenmeyle geçer merak etmeyin başka sorularınız varsa sorabilirsiniz ebeyim ben
Bir günde değildir hepsi sadece porsiyon miktarları bunlarBunları 1 günde yiyebilene gerçekten helal olsun.Ben bir avuç bişey yiyorum midem bulanıyor, korkumdan yemek yiyemiyorum. Ama çok su içiyorum.
Bazı yiyecekler meyveler vs açılmaya neden oluyor yada kanamaya ilk aylar riskli olduğu için önerilmiyordur son aylarda yasak olduklarını sanmıyorum ilk aylar kanama vs ile düşme ihtimali olduğu için kanamayı tetikleyecek besinleri önermiyorlar son aylar için geçerli değildir sanmıyorum son kontrollere doğru tekrar sorarım inşallah burdan bilgilendirme yaparım yineYa şu nar konusu kafama takıldı, üç haftadır filan yemedim ama öncesinde hamileliğimi öğrendikten sonra hemen hemen her gün bir tane yemeye çalıştım çünkü diğer hamileliklerimde nar bebeklerime kilo yapıp iyi beslemişti ama onlarda son aylarda yemiştim, birde bir gün yerken narı kestim tam elimle açacakken suyu yüzüme fırladı acaba leke yaparmı
Amin teşekkür ederimHoşgeldiniz, Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin oğlunuzu
Ben bio oili iyi diye biliyorum hiç kullanmadım çatlak kremi 3. gebeliğim ben gebelikte hertürlü ilaç ve kreme karşıyım çünkü ister istemez deri altına gittiği içinMerhaba bende karın için kullanılan yağ markası sormak istiyorum ilk gebeliğimde hiç çatlağım olmadı .Aktardan doğal bir krem alıyordum şuan yok bulamıyorum bio oil aldım ama devamında panter’s’i düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz içerik olarak hangisi iyi?
Kahramanmaraş tayım ben SSVD yi desteklerim tabi güzel bir muayene sonucunda tüm sonuçlar spontane doğuma engel değilse olabilirMerhaba canım nerede oturuyorsun ssvd destekliyor musun?
Merhaba kizlar :))
Cinsiyetimiz belli oldu Allah nasip ederse bir kizimiz olacakMide bulantilarim, koku hassasiyeti hala devam ediyor malesef. 4.ayda geçer diyorlar o günü bekliyorum sabirsizlikla çünkü ciddi anlamda yemek yemegi özledim!
Bu arada sizlere bir sorum olacakti. Kuru kayisi gamze yaparmis, ayva güzellestirirm
Her türlü ilaca karşıyim dediniz ama ben 5 haftadan beri bulanti yasıyorum malesef bir sürü bulanti ilaci kullandim zofer prilam hastanelrdede genellikle seruma zofran falan katıyorlar 10 kezde serum taktırdım sizce bunlar zarar vermiş olabilirmiBen bio oili iyi diye biliyorum hiç kullanmadım çatlak kremi 3. gebeliğim ben gebelikte hertürlü ilaç ve kreme karşıyım çünkü ister istemez deri altına gittiği için
Hurma neden yasakya daha dün aldım canım cekiyo die yedim bir kaç tane
Benim bir normal doğumum var ikinci doğumum bebeğin kalbi dayanamayacağı için sezeryan oldum. Ssvd istiyorum hemde çok çünkü ikinci doğumunda bebeğin de hasta olması nedeniyle psikolojim hiç iyi değildi ve sezeryan hiç istemiyorum. Keşke yakın olsaydık ama aramızda da bir gün var nasıl olur. Allah nasip ederse bir ebe ilede anlaşmak istiyorum açıkcasıKahramanmaraş tayım ben SSVD yi desteklerim tabi güzel bir muayene sonucunda tüm sonuçlar spontane doğuma engel değilse olabilir
Merhaba bebeginizin kalbi neden dayanamayacakti ilk defa duydum sanirim o yuzden merak ettimBenim bir normal doğumum var ikinci doğumum bebeğin kalbi dayanamayacağı için sezeryan oldum. Ssvd istiyorum hemde çok çünkü ikinci doğumunda bebeğin de hasta olması nedeniyle psikolojim hiç iyi değildi ve sezeryan hiç istemiyorum. Keşke yakın olsaydık ama aramızda da bir gün var nasıl olur. Allah nasip ederse bir ebe ilede anlaşmak istiyorum açıkcası
Çok ağır hastalıkları vardı kalp kapakçığı küçüktü, kalbinde büyük bir delik vardı. Zaten 17 gün yaşadı sonra vefat etti. Down sendrom varmış ikili testte çıkmıştı amniyosentes bile yaptırmadım aldırmayı düşünmediğim için. Daha birçok hastalık varmış zaten.Merhaba bebeginizin kalbi neden dayanamayacakti ilk defa duydum sanirim o yuzden merak ettim
Doğum kolaylaştırıcı etkisi var o yüzden erken dönemlerde açılma ve kanama riskini artırıyor düşük ihtimali ve erken doğum ihtimali olanlarda önerilmiyor pek bende 10 gün önce yedim bende kanama oldu o zaman ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok herkesin hamileliği farklı geçiyor çünkü o yüzden korkmayın bişey olmaz inşallah ama yine de dikkat etmekte fayda varHurma neden yasakya daha dün aldım canım cekiyo die yedim bir kaç tane
Anladm canim. Basin sagolsun rabbim sabrini versin. Bu bebisine saglik sihhat versin insalllah. Ilk gebeligin yasiyor mu peki hayatta miÇok ağır hastalıkları vardı kalp kapakçığı küçüktü, kalbinde büyük bir delik vardı. Zaten 17 gün yaşadı sonra vefat etti. Down sendrom varmış ikili testte çıkmıştı amniyosentes bile yaptırmadım aldırmayı düşünmediğim için. Daha birçok hastalık varmış zaten.
Canım 5,5 yaşında oglum turp gibi MaaşAllah ikinci neden böyle oldu bilmiyoruz ne eşimin tarafta ne benim tarafta bı sıkıntı yok doktorun dediği 10000 bir olur oda size denk gelmiş dedi. Demekki diyorum yaşayacağım varmış bunlarıAnladm canim. Basin sagolsun rabbim sabrini versin. Bu bebisine saglik sihhat versin insalllah. Ilk gebeligin yasiyor mu peki hayatta mi
Evet canim.allah bir daha yasatmasin. Kimseye yasatmasin zor bir sinav. Oglunuza da allah uzun omurler versin insallahCanım 5,5 yaşında oglum turp gibi MaaşAllah ikinci neden böyle oldu bilmiyoruz ne eşimin tarafta ne benim tarafta bı sıkıntı yok doktorun dediği 10000 bir olur oda size denk gelmiş dedi. Demekki diyorum yaşayacağım varmış bunları
Amin inşaallah canımEvet canim.allah bir daha yasatmasin. Kimseye yasatmasin zor bir sinav. Oglunuza da allah uzun omurler versin insallah
Kesinlikle Benim doktorumda saf vazelin dışında bişey kullandırmıyor herşey bebeğe zarar vereceğini söylüyor ben de vazelin kullanıcamBen bio oili iyi diye biliyorum hiç kullanmadım çatlak kremi 3. gebeliğim ben gebelikte hertürlü ilaç ve kreme karşıyım çünkü ister istemez deri altına gittiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?