Çok sağolun bana şükür birşey olmadı haftada 1 2 tane yiyim belki zarar gelmez azdanDoğum kolaylaştırıcı etkisi var o yüzden erken dönemlerde açılma ve kanama riskini artırıyor düşük ihtimali ve erken doğum ihtimali olanlarda önerilmiyor pek bende 10 gün önce yedim bende kanama oldu o zaman ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok herkesin hamileliği farklı geçiyor çünkü o yüzden korkmayın bişey olmaz inşallah ama yine de dikkat etmekte fayda var
Çok hassas bir konu bence herkesin kendi kararı.. Örneğin ben yaptırmayacağım çünkü hamilelerde etkilerini gösteren bilimsel hiç bir çalışma yok . (Denek olmak istemiyorum) Ama yaptığım doğru mu?? yakalanıp ağır geçirmekte var, belki o zaman hasat daha büyük olacak?? .. iki seçiminde riskleri var sanırım.hangi yolu daha güvenli hissediyorsanız onu seçin.Haberlerde hamilelerde aşılanmalı diyorlar hamilelerde daha şiddetli ve hayati risk söyleniyor sizinde ileriki günlerde fikirleriniz ne napıcaz
Yok canım Allah'ın izni ile bişey olmaz benim ablam iki gebeliğinde de 4ay ilaç kullandi serumla yaşadi.masallah nur topu gibi iki çocuğu da 4 kilo doğdu nerdeyse :) kuzenimde 7 ay hastanede yattı serumla beslendi maşallah bebişi sapsaglikli alakası yok serumla ilaçla falan.. bende çok kullandım hala prilam içiyorum serum çok aldım emin ol senin fiziki ve psikolojik olarak kötü olman bebeğe daha çok zarar verir.Her türlü ilaca karşıyim dediniz ama ben 5 haftadan beri bulanti yasıyorum malesef bir sürü bulanti ilaci kullandim zofer prilam hastanelrdede genellikle seruma zofran falan katıyorlar 10 kezde serum taktırdım sizce bunlar zarar vermiş olabilirmi
Bende öyle doğum yaptım sancım birturlü gelmedi 40+6 günlükken sancım oldu çektim hastaneye gittim suyum bitti acilmam 6. 7 cm di ama birden bebeğimin kalp atışları 30 Lara 40 Lara düştü biraz yarım saat daha bekleseydi normal olurdu ama vajinadan vakum yaptılar oksijen verdiler bebeğime kalp atışı yükseldi tekrar düştü kalp atışları birkaç defa yapınca olmadı mecbur sezeryen oldu yarım saat içinde uyutuldum bebek çıkarıldı hemen müdahale edildi şükür kızım iyi di Allah a şükür kalbinde sıkıntı yokto oksijensiz kalmış baş aşağı durmadı birturlüMerhaba bebeginizin kalbi neden dayanamayacakti ilk defa duydum sanirim o yuzden merak ettim
teşekkür ederim cevap verdiğin için bende duyunca panik yaptım ne yapıcaz diye bakalım biraz takip etmek lazım yaptıran olursaÇok hassas bir konu bence herkesin kendi kararı.. Örneğin ben yaptırmayacağım çünkü hamilelerde etkilerini gösteren bilimsel hiç bir çalışma yok . (Denek olmak istemiyorum) Ama yaptığım doğru mu?? yakalanıp ağır geçirmekte var, belki o zaman hasat daha büyük olacak?? .. iki seçiminde riskleri var sanırım.hangi yolu daha güvenli hissediyorsanız onu seçin.
Bende de 1 haftadır vajina ağrısı var geçmedi birturlü 15 haftam bitti yeni yeni mide yanmalari çıktı otobüse binince yol tutuyor beniBende de kasık ağrısı oluyor normal uterus büyüyor round ligment ağrısı derler yani bağlar açılıyor dinlenmeyle geçer merak etmeyin başka sorularınız varsa sorabilirsiniz ebeyim ben
Merhaba, instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var, çeşitli ürünleri içeriklerine göre inceliyor. Çatlak kremlerini de incelemiş ve bir yıldız ürünler listesi yapmış, oraya bakın isterseniz. Bio oilin içeriği maalesef temiz değil, parafin vesaire zararlı şeyler var, bir de hamilelere dokunan A vitamini var içinde, ben o sebeple eledim o ürünü.Ben bio oili iyi diye biliyorum hiç kullanmadım çatlak kremi 3. gebeliğim ben gebelikte hertürlü ilaç ve kreme karşıyım çünkü ister istemez deri altına gittiği için
Kiyamam allah korumus. Rabbim saglik uzun omur versinBende öyle doğum yaptım sancım birturlü gelmedi 40+6 günlükken sancım oldu çektim hastaneye gittim suyum bitti acilmam 6. 7 cm di ama birden bebeğimin kalp atışları 30 Lara 40 Lara düştü biraz yarım saat daha bekleseydi normal olurdu ama vajinadan vakum yaptılar oksijen verdiler bebeğime kalp atışı yükseldi tekrar düştü kalp atışları birkaç defa yapınca olmadı mecbur sezeryen oldu yarım saat içinde uyutuldum bebek çıkarıldı hemen müdahale edildi şükür kızım iyi di Allah a şükür kalbinde sıkıntı yokto oksijensiz kalmış baş aşağı durmadı birturlü
Bende var canim aslinda bunu kimseye tarif edemiyorum sen tarif etmissin batma hissi mi desem tirmalama hissi mi desem bilemedim oldugu yeri belli eden bi his aci degil agri degil ama biraz rahatsz ediciKızlar ara sıra bebeğimin olduğu yer batıyor gibi geliyor, bunu yaşayan var mı? Aslında son iki güne kadar böyle bir şey hiç yaşamamıştım ama şu an mesela ayaklarımı toplayıp otursam veya biraz fazla ayakta kalsam sanki bebeğim bana batıyorsizce normal mi? Kramp veya sancı değil, gerçekten bir batma şeklinde.
Amin ins canım Rabbim tüm bebeklere doğacak olan doğmuş olan bebeklere uzun sağlıklı ömür versin insKiyamam allah korumus. Rabbim saglik uzun omur versin
Mecbur kalmadıkça kullanmamalıyız yani sıvı kaybımız varsa ,su içemiyorsak,tansiyon, tiroid hastalığımız yoksa bir kere kusmayla yada mide bulantısıyla ilaç içmemek gerekir sonuçta gebe olmasan bile her ilacın zararı varHer türlü ilaca karşıyim dediniz ama ben 5 haftadan beri bulanti yasıyorum malesef bir sürü bulanti ilaci kullandim zofer prilam hastanelrdede genellikle seruma zofran falan katıyorlar 10 kezde serum taktırdım sizce bunlar zarar vermiş olabilirmi
Bizdede durum farklı yaBende var canim aslinda bunu kimseye tarif edemiyorum sen tarif etmissin batma hissi mi desem tirmalama hissi mi desem bilemedim oldugu yeri belli eden bi his aci degil agri degil ama biraz rahatsz edici
Mide yanması için süt içebilirsiniz günde bir tane maden suyu da iyi gelir vajen ağrısı kasık ağrısıdır uterus büyüyor round ligment ağrısı yani normal dinlenmeyle geçer canımBende de 1 haftadır vajina ağrısı var geçmedi birturlü 15 haftam bitti yeni yeni mide yanmalari çıktı otobüse binince yol tutuyor beniotobusde inince de öğün hiç birşey doğru düzgün yiyemiyom karnimda agrio midem ağrıyor kusacakmis gibi oluyom bunlarda yileni cikti
Benim 5inci haftadan beri var lekelenmem arada kanama, 2 hafta duruyor sonra tekrar basliyor. 2 defa ultrason oldu kanama alani vs gorulemedi. Sorun ne bilmiyorum, bazen iceriden agri da oluyor. Ebeler normal dedi uterus buyuyor damarlar genisliyor fln Zirvaladilar. Yurtdisindayim bi de adam gibi ilgilenmiyorlar bile, ben de saldim gittiKızlar selam, ben bugün karnabahar pişirdim, inanılmaz gaz sancısı yaptı, çok kötü oldum tuvalette. O sırada koyu kahverengi az bir akıntım geldi, beni biraz endişelendirdi. Hiç böyle akıntısı gelen var mı acaba? Ne anlama gelir bu akıntı?
Paraben içermeyenlerde de paraben çıkan ürünler var maalesef bunlar kanıtlandı o yüzden ben hiçbirşey sürmedim gebeliklerimdeMerhaba, instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var, çeşitli ürünleri içeriklerine göre inceliyor. Çatlak kremlerini de incelemiş ve bir yıldız ürünler listesi yapmış, oraya bakın isterseniz. Bio oilin içeriği maalesef temiz değil, parafin vesaire zararlı şeyler var, bir de hamilelere dokunan A vitamini var içinde, ben o sebeple eledim o ürünü.
Yok hepsini bir günde olmadığını anladım da yani her maddeden biri bile bana çok geldiBir günde değildir hepsi sadece porsiyon miktarları bunlarbunların hepsini hergün kimse yiyemez hele de hamileyse hiç yiyemez
En temiz ve yararlı olanı “soğuk sıkım organik Hindistan cevizi yağı.. Çatlamak biraz genetik evet ama cilt kuru olunca daha fazla oluyor. istiyorsanız içine başka doğal yağlarda katabilirsiniz. Kremlerin en temizinde bile kimyasal ya da parfüm vb katkılar oluyor çünkü kozmetik sanayi ürünleri. Aklınızda olsun.Merhaba, instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var, çeşitli ürünleri içeriklerine göre inceliyor. Çatlak kremlerini de incelemiş ve bir yıldız ürünler listesi yapmış, oraya bakın isterseniz. Bio oilin içeriği maalesef temiz değil, parafin vesaire zararlı şeyler var, bir de hamilelere dokunan A vitamini var içinde, ben o sebeple eledim o ürünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?