Aynen canım aci degil ayrı değil ama bir batma var, neyse ki yalnız değilmişim normaldir diye umuyorumBende var canim aslinda bunu kimseye tarif edemiyorum sen tarif etmissin batma hissi mi desem tirmalama hissi mi desem bilemedim oldugu yeri belli eden bi his aci degil agri degil ama biraz rahatsz edici
Gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle gelir inşallah bebişinizEki Görüntüle 2828887 cok şükür pazartesi ikili taramamizi yaptırdım doktor herşey normal bir sıkıntınız yok dedi kan sonucu daha yeni çıktı
Gözün aydın canım çok güzel çıkmışHanımlar merhaba ultrason sonuçları iyi çıktı ense 1mm sizce normal mi? Doktor normal dedi
Çok sağol kuzum kanlarımda güzel çıkar inşallahGözün aydın canım çok güzel çıkmış
Rahat ol canım Allah korusun bi sorun olsa zaten ense kalınlığından belli oluyorÇok sağol kuzum kanlarımda güzel çıkar inşallah
Bende sadece decavit ve d vitamini kullanıyorum bana ikisini verdi.Günaydın nasılsınızz kızlar haftasonu ilaç yazdırmak için doktora gittim 14+3 ken 15+5 çıktı yine önde gidiyo benim ufaklık decavit verdi tahlil sonuçlarım çıkmış başka ne ilaç verir acaba sizler neler kullanıyorsunuz
Karnabahar gaz konusunda ciddi sıkıntı yaKızlar selam, ben bugün karnabahar pişirdim, inanılmaz gaz sancısı yaptı, çok kötü oldum tuvalette. O sırada koyu kahverengi az bir akıntım geldi, beni biraz endişelendirdi. Hiç böyle akıntısı gelen var mı acaba? Ne anlama gelir bu akıntı?
Bana ocean d vitamini ve iMom diye bi takviye verdi doktorum 13.haftadan itibaren. Ben de içiyorum valla omega3 ağırlıklı bi takviye. Kullanan var mı?Günaydın nasılsınızz kızlar haftasonu ilaç yazdırmak için doktora gittim 14+3 ken 15+5 çıktı yine önde gidiyo benim ufaklık decavit verdi tahlil sonuçlarım çıkmış başka ne ilaç verir acaba sizler neler kullanıyorsunuz
Evet normal bizimde 1 mm çıktı doktor 3 mm altında olmalı demiştiHanımlar merhaba ultrason sonuçları iyi çıktı ense 1mm sizce normal mi? Doktor normal dedi
Çok sağolunMide yanması için süt içebilirsiniz günde bir tane maden suyu da iyi gelir vajen ağrısı kasık ağrısıdır uterus büyüyor round ligment ağrısı yani normal dinlenmeyle geçer canım
Hoşgeldin Hayırlı olsun allah bagislasin canımMerhabalar ben de aranıza katılmak isterim
sat :30 Ocak 2021
İkinci çocuğuma hamileyim26 yaşındayım
Çok haklısın canım icim rahatladı inş bir anca biterse bu bulantılar bende kurtulurumYok canım Allah'ın izni ile bişey olmaz benim ablam iki gebeliğinde de 4ay ilaç kullandi serumla yaşadi.masallah nur topu gibi iki çocuğu da 4 kilo doğdu nerdeyse :) kuzenimde 7 ay hastanede yattı serumla beslendi maşallah bebişi sapsaglikli alakası yok serumla ilaçla falan.. bende çok kullandım hala prilam içiyorum serum çok aldım emin ol senin fiziki ve psikolojik olarak kötü olman bebeğe daha çok zarar verir.
Bana da sadece decavit verdi doktor. Multivitamin zaten icinde vitamin ve minareller var. Takviyelerin fazlasi da zararli. Bence yeterli hic baska biseye gerek yokGünaydın nasılsınızz kızlar haftasonu ilaç yazdırmak için doktora gittim 14+3 ken 15+5 çıktı yine önde gidiyo benim ufaklık decavit verdi tahlil sonuçlarım çıkmış başka ne ilaç verir acaba sizler neler kullanıyorsunuz
Gayet iyi canım maşallahHanımlar merhaba ultrason sonuçları iyi çıktı ense 1mm sizce normal mi? Doktor normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?