2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende var canim aslinda bunu kimseye tarif edemiyorum sen tarif etmissin batma hissi mi desem tirmalama hissi mi desem bilemedim oldugu yeri belli eden bi his aci degil agri degil ama biraz rahatsz edici
Aynen canım aci degil ayrı değil ama bir batma var, neyse ki yalnız değilmişim normaldir diye umuyorum

Günaydın nasılsınızz kızlar haftasonu ilaç yazdırmak için doktora gittim 14+3 ken 15+5 çıktı yine önde gidiyo benim ufaklık decavit verdi tahlil sonuçlarım çıkmış başka ne ilaç verir acaba sizler neler kullanıyorsunuz

Bende sadece decavit ve d vitamini kullanıyorum bana ikisini verdi.

Karnabahar gaz konusunda ciddi sıkıntı ya pişirmeden önce haşladın mı o biraz gazını alıyo. Bide gaz için gaz yapacak her yemeğe kimyon dökebilirsin. Kanama da ıkındıysan ondan olmuştur bizler ıkınmamalıyız. Leke gelmeye devam ediyor mu canım?

Bana ocean d vitamini ve iMom diye bi takviye verdi doktorum 13.haftadan itibaren. Ben de içiyorum valla omega3 ağırlıklı bi takviye. Kullanan var mı?

Günaydın kızlar ben de bugün kontrole gittim, bu sefer de 3 gün ileri çıktı 12+1’iz, 12+4 gözüktü. Ve pipiyi de gösterdi direkt, Allah nasip ederse benim de bir oğlum olacak.

Bana da doktor Vinalac ve D vitamini yazdı, başka bir şey yazmadı.

ben de d vit , demir ve kalsiyum takviyesi yanında efamom diye bi multivitamin omega desteği alıyorum. beyin gelişimi için faydalı diye okumuştum benimkinin kokusu biraz ağır ama dayanıyorum

Mide yanması için süt içebilirsiniz günde bir tane maden suyu da iyi gelir vajen ağrısı kasık ağrısıdır uterus büyüyor round ligment ağrısı yani normal dinlenmeyle geçer canım
Çok sağolun bende bol bol dinlenim o zaman süt içiyorum arada ama buyanmalar hep akşam gece oluyor zaten yağlı şeylerde acılı yemiyom rahatsız olmayın die teşekkürler Soda yi da denerim

Çok haklısın canım icim rahatladı inş bir anca biterse bu bulantılar bende kurtulurum

Bana da sadece decavit verdi doktor. Multivitamin zaten icinde vitamin ve minareller var. Takviyelerin fazlasi da zararli. Bence yeterli hic baska biseye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…