Bazen banada oluyor topallıyarak yürüyorum bir saat falan sürüyor sonra geçiyor. Ama girince çok kötü oluyo normalmiş çocuğun yeli diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumMerhabalar, 15+2 deyim. Gece yatarken hiçbirşeyim yoktu sabah uyandım sağ kalçadan üst baldıra yayılan bir ağrı var öğlen oldu hala geçmedi. Yürürken çok zorlanıyorum.hiç tanımadığım bir ağrı veya kramp nedir anlamadım. Yaşayan oldu mu doktorunuz birşey söyledi mi?
Benim mide yanmalarım fazlalaştı soda rahatlatıyo ama geçirmiyor 17.haftadayım 1 buçuk aydır her akşam süt içiyorum süt geçiriyor.Çok sağolunbende bol bol dinlenim o zaman süt içiyorum arada ama buyanmalar hep akşam gece oluyor zaten yağlı şeylerde acılı yemiyom rahatsız olmayın die teşekkürler Soda yi da denerim
30 Ocak 2022 olmasın Hoşgeldin Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahMerhabalar ben de aranıza katılmak isterim
sat :30 Ocak 2021
İkinci çocuğuma hamileyim26 yaşındayım
Canım merhaba karnıbahar idrar yolu enfeksiyonunu söküyor bu yüzden lekelenmen olmuştur yani hamilelikte fazla yenmemesi gereken birşey maydonoz, limon da fazla tüketmeKızlar selam, ben bugün karnabahar pişirdim, inanılmaz gaz sancısı yaptı, çok kötü oldum tuvalette. O sırada koyu kahverengi az bir akıntım geldi, beni biraz endişelendirdi. Hiç böyle akıntısı gelen var mı acaba? Ne anlama gelir bu akıntı?
Denicem sanırım bebeğimin saçları mı çıkıyor yoksa o yanlış inanç miBenim mide yanmalarım fazlalaştı soda rahatlatıyo ama geçirmiyor 17.haftadayım 1 buçuk aydır her akşam süt içiyorum süt geçiriyor.
KızDenicem sanırım bebeğimin saçları mı çıkıyor yoksa o yanlış inanç miöğrendiniz mi cinsiyeti
Hayırlısı canım Allah bağışlasın ins bende yarın öğrenirim cinsiyetiKızama saçlarından dolayı yanma olayı son aylarda olurmuş ya saçı için erken değil mi bilmiyorum bende ben çok saçlı doğmuşum tokayla tutturulacak gibiymiş saçlarım annem hep der son 2 ay ben öldüm öldüm dirildim diye bizim çok erken başladı ama dün dedim ki Allahım sağlıklı olsun da ben mide yanmasına razıyım geçici bi süreç sonuçta
Hayırlısı olsun her birimizin bebeğini Allah bağışlasın bizlereHayırlısı canım Allah bağışlasın ins bende yarın öğrenirim cinsiyetibilmiyorum öyle derler saç çıkınca falan çünkü yeni oldu bu mide yanmaları yada bebeğim yukarı çıktıkça midem sıkıştı yeri bozuldu oyüzden de olabilir
Ben de kullanıyorum 13. Haftadan beri. imom omega multivitamin, d vitamini bir de osteocare (kalsiyum magnezyum)Bana ocean d vitamini ve iMom diye bi takviye verdi doktorum 13.haftadan itibaren. Ben de içiyorum valla omega3 ağırlıklı bi takviye. Kullanan var mı?
Bi an bende şaşırdım ama 2021 yılında değilmiyiz30 Ocak 2022 olmasın Hoşgeldin Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Aynen 2021 deyiz ocakta 2022 oluyorBi an bende şaşırdım ama 2021 yılında değilmiyiz
Son adet tarihini söylemiş doğru söylemişti siz doğum tarihi söyledi sandınız sanırımAynen 2021 deyiz ocakta 2022 oluyor
Evet öyle zannettim vallaSon adet tarihini söylemiş doğru söylemişti siz doğum tarihi söyledi sandınız sanırım
Kendimden şüphe ettim bir an takvime baktımEvet öyle zannettim valla
Ben doğum o zman olacak zannettim niye öyle oldu bilmiyorum amaKendimden şüphe ettim bir an takvime baktımdedim ki aklın hiç kalmamış bak 2022 deymişiz Sen hala Geçen senedesin
Bence acele etme arkadasima kız demişlerdi sonra erkeğe döndü. Banada 12 haftada kız dedi ama kafada soru işareti kaliyoArkadaşlar ben 11+3 teyim bugün . Sizce yarın doktora gidersem cinsiyet söyler mi
Devlette söylemezler ama özel de belki tahminde bulunur çünkü 14 haftada cinsiyet organları ayrışıyormuş hatta bir kaç kişide okumuştum 12 de tahminde bulundu sonra değişti falan diyeArkadaşlar ben 11+3 teyim bugün . Sizce yarın doktora gidersem cinsiyet söyler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?