2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhabalar, 15+2 deyim. Gece yatarken hiçbirşeyim yoktu sabah uyandım sağ kalçadan üst baldıra yayılan bir ağrı var öğlen oldu hala geçmedi. Yürürken çok zorlanıyorum.hiç tanımadığım bir ağrı veya kramp nedir anlamadım. Yaşayan oldu mu doktorunuz birşey söyledi mi?

Bazen banada oluyor topallıyarak yürüyorum bir saat falan sürüyor sonra geçiyor. Ama girince çok kötü oluyo normalmiş çocuğun yeli diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Çok sağolun bende bol bol dinlenim o zaman süt içiyorum arada ama buyanmalar hep akşam gece oluyor zaten yağlı şeylerde acılı yemiyom rahatsız olmayın die teşekkürler Soda yi da denerim
Benim mide yanmalarım fazlalaştı soda rahatlatıyo ama geçirmiyor 17.haftadayım 1 buçuk aydır her akşam süt içiyorum süt geçiriyor.

Canım merhaba karnıbahar idrar yolu enfeksiyonunu söküyor bu yüzden lekelenmen olmuştur yani hamilelikte fazla yenmemesi gereken birşey maydonoz, limon da fazla tüketme

Benim mide yanmalarım fazlalaştı soda rahatlatıyo ama geçirmiyor 17.haftadayım 1 buçuk aydır her akşam süt içiyorum süt geçiriyor.
Denicem sanırım bebeğimin saçları mı çıkıyor yoksa o yanlış inanç mi öğrendiniz mi cinsiyeti

Denicem sanırım bebeğimin saçları mı çıkıyor yoksa o yanlış inanç mi öğrendiniz mi cinsiyeti
Kız ama saçlarından dolayı yanma olayı son aylarda olurmuş ya saçı için erken değil mi bilmiyorum bende ben çok saçlı doğmuşum tokayla tutturulacak gibiymiş saçlarım annem hep der son 2 ay ben öldüm öldüm dirildim diye bizim çok erken başladı ama dün dedim ki Allahım sağlıklı olsun da ben mide yanmasına razıyım geçici bi süreç sonuçta

Hayırlısı canım Allah bağışlasın ins bende yarın öğrenirim cinsiyeti bilmiyorum öyle derler saç çıkınca falan çünkü yeni oldu bu mide yanmaları yada bebeğim yukarı çıktıkça midem sıkıştı yeri bozuldu oyüzden de olabilir

Hayırlısı olsun her birimizin bebeğini Allah bağışlasın bizlere evet saçlı olursa yanma olayı doğru da bizim erken bence doktoruma sorucam Perşembe günü. Haftamız aynı şu an bebek göbek deliğinden 2 parmak aşağıdaymış. Yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyolar sanırım

Bana ocean d vitamini ve iMom diye bi takviye verdi doktorum 13.haftadan itibaren. Ben de içiyorum valla omega3 ağırlıklı bi takviye. Kullanan var mı?
Ben de kullanıyorum 13. Haftadan beri. imom omega multivitamin, d vitamini bir de osteocare (kalsiyum magnezyum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…