2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Amin ins hayirlisi bende dün sandım bebeğim hareket crtti dün sağ taraf jaburgama doğru küçük bir tekme hissettim bilmiyorum o mu değil mi ins Perşembe günü güzel hsberler alırsınız doktordan

Bugün kontrolüm vardı ultrasona göre 16+2 çıktık ve cinsiyetimiz netleşti Ekim ayı erkek ayı sanırım benim de oğluşum olacakmış kızlar Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Ben omega olarak regenesis kullanıyordum doktorum onu haftada 3 güne indirip demir takviyesi yazdı. Bir de bel ağrısı çektiğim için son 1 aydır kalsiyum ve magnezyum içeren velbon diye bi takviye kullanıyordum ona da devam etmemi istedi. Üçlü tarama için de kan verdim sonuçlar haftaya. 4lüye gerek duymadı bakalım. Sizler 3 lü tarama testini yaptırdınız mı?

Amin ins hayirlisi bende dün sandım bebeğim hareket crtti dün sağ taraf jaburgama doğru küçük bir tekme hissettim bilmiyorum o mu değil mi ins Perşembe günü güzel hsberler alırsınız doktordan
Kaburgaya doğru bebek hareketi olmayabilir kuzum bende kasıkta batma olarak hissediyordum 2 gündür geçti o da. Bebek hareketinden dolayı batma oluyomuş :) ama artık şimdiden sonra yavaş yavaş başlarız bariz hareketlerini hissetmeye herhalde ben hep gaz mı bebek mi diye karıştırıyorum gaz dolanması bağırsak hareketi gibi geliyo anlayamıyorum hangisi diye :)

Ya bende öyleyim vallah diğer çocuklarda hemen hissederdim normal dogumdu bu 2. Seseryen olunca birşey hissetmiyorm hala karnımın altı uyuşuk acaba ondan mı hissedemiyom bendede aşağılarda oluyor dün öyle yukarida hissedince şaşırdım

Canım merhaba karnıbahar idrar yolu enfeksiyonunu söküyor bu yüzden lekelenmen olmuştur yani hamilelikte fazla yenmemesi gereken birşey maydonoz, limon da fazla tüketme
aa öyle mi, hiç bilmiyordum, tamamdır teşekkürler.
hatta internete bakmıştım, çok faydalı yazıyordu, ondan özellikle pişirmiştim. Bir daha mı, asla yemem, dün çoook korkunçtu

tamamdır, çok teşekkürler. Buharda pişirdim, ama bir daha asla yemeyi düşünmüyorum, ne kadar korkunç olduğunu size anlatamam, resmen tuvalette ağladım.
Leke bir daha gelmedi Allahtan. Ben bu arada internetten fetal doppler siparişi verdim dün gece bunları yaşayınca, tecrübelerimi gelince sizlerle paylaşacağım.

Benimde bir kızım oluyor hanımlar kıpır kıpırdı ultrasonda, yerinde durmadı Bi türlü üçlü tarama yaptırmak istemediğimi söyledim bende. 20-22 arası iç organların incelemesi için perinatolojiye git dedi. Ona randevu alacağım. Onun haricinde herşey yolunda şükür Allaha
Çatlaklar için lierac krem önerdi. Duştan sonra da saf zeytin yağı ve Kakao yağı sür nemlendir dedi. Multivitaminin olan re genesis max doğuma kadar devam dedi. Kramplar için magnezyum yazdı. Birde demir ilacı yazdı.

Ben zayıf hamile kaldım 45ile. Sol tarafımda bazen kıpır kıpır seğirme oluyor, hareketleri midir dedim. Sen zayıfsın hissedersin, hareketler o dedi. Böyle kelebek çırpması gibi olur dedi.

Rabbim hepimizin çocuklarını hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben yarin kontrole gidicem. Geçen hafta grip oldum ve çok agir gecirdim hatta corona testi bile yaptilar negatif cikti çok sukur .idrar yolu enfeksiyonu dendi bir de .devlet hastanesine gidiyorum insallah yarin cinsiyet söyler dr. hala çok rahatsiz oldugum için göre n kiz annesi diyor

Bende senin cinsiyetini öğrenmeni bekliyordum :) benimde solda hep agrım vs olmuştu seninkide sola yerleşik benimki de diye düşünerek :) bakalım benim kızım olacakmı

Canım sanırım bebek ne taraftaysa o tarafın kaslarına baskı yapıyor. Aynısı bende de oldu. Hâlâ sol tarafım ve bacağım ağrıyor bazen.
Bende senin cinsiyetini öğrenmeni bekliyordum :) benimde solda hep agrım vs olmuştu seninkide sola yerleşik benimki de diye düşünerek :) bakalım benim kızım olacakmı
Solda kız sağda erkek teorisi doğru mu bilmiyorum. Solda olup erkek olanda var, bakalım senin ne çıkacak canım

Hadi gözün aydın kuzumm Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin evet ultrasonda çok tatlılar benimki de yüzünü gözünü kapattı eliyle koluyla rahatsız olmuş sonra eli kolu durmadı maşallah minnaklara

Hayırlı olsun sağlıkla doğsunbende kızım olacağını düşünüyorum perşembe günü randevumuz var bakalım ne diyecek

Hayırlı olsun canım gözün Aydın. Öğrenmene çok sevindim darısı benim başıma. Allah hayırlı evlat etsin

Yaaa hadi hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin prenses

Ayy maşallah ya inşallah benimde kızım olur hayırlısı ile ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…