Amin ins hayirlisi bende dün sandım bebeğim hareket crtti dün sağ taraf jaburgama doğru küçük bir tekme hissettim bilmiyorum o mu değil mi ins Perşembe günü güzel hsberler alırsınız doktordanHayırlısı olsun her birimizin bebeğini Allah bağışlasın bizlereevet saçlı olursa yanma olayı doğru da bizim erken bence doktoruma sorucam Perşembe günü. Haftamız aynı şu an bebek göbek deliğinden 2 parmak aşağıdaymış. Yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyolar sanırım
Çok ısrar ederseniz söyler ve kafanızı karıştırır.Arkadaşlar ben 11+3 teyim bugün . Sizce yarın doktora gidersem cinsiyet söyler mi
Kaburgaya doğru bebek hareketi olmayabilir kuzum bende kasıkta batma olarak hissediyordum 2 gündür geçti o da. Bebek hareketinden dolayı batma oluyomuş :) ama artık şimdiden sonra yavaş yavaş başlarız bariz hareketlerini hissetmeye herhaldeAmin ins hayirlisi bende dün sandım bebeğim hareket crtti dün sağ taraf jaburgama doğru küçük bir tekme hissettim bilmiyorum o mu değil mi ins Perşembe günü güzel hsberler alırsınız doktordan
Ya bende öyleyim vallah diğer çocuklarda hemen hissederdim normal dogumdu bu 2. Seseryen olunca birşey hissetmiyorm hala karnımın altı uyuşuk acaba ondan mı hissedemiyom bendede aşağılarda oluyor dün öyle yukarida hissedince şaşırdımKaburgaya doğru bebek hareketi olmayabilir kuzum bende kasıkta batma olarak hissediyordum 2 gündür geçti o da. Bebek hareketinden dolayı batma oluyomuş :) ama artık şimdiden sonra yavaş yavaş başlarız bariz hareketlerini hissetmeye herhaldeben hep gaz mı bebek mi diye karıştırıyorum gaz dolanması bağırsak hareketi gibi geliyo anlayamıyorum hangisi diye :)
aa öyle mi, hiç bilmiyordum, tamamdır teşekkürler.Canım merhaba karnıbahar idrar yolu enfeksiyonunu söküyor bu yüzden lekelenmen olmuştur yani hamilelikte fazla yenmemesi gereken birşey maydonoz, limon da fazla tüketme
tamamdır, çok teşekkürler. Buharda pişirdim, ama bir daha asla yemeyi düşünmüyorum, ne kadar korkunç olduğunu size anlatamam, resmen tuvalette ağladım.Karnabahar gaz konusunda ciddi sıkıntı yapişirmeden önce haşladın mı o biraz gazını alıyo. Bide gaz için gaz yapacak her yemeğe kimyon dökebilirsin. Kanama da ıkındıysan ondan olmuştur bizler ıkınmamalıyız. Leke gelmeye devam ediyor mu canım?
Bende senin cinsiyetini öğrenmeni bekliyordum :) benimde solda hep agrım vs olmuştu seninkide sola yerleşik benimki de diye düşünerek :) bakalım benim kızım olacakmıBenimde bir kızım oluyor hanımlarkıpır kıpırdı ultrasonda, yerinde durmadı Bi türlü üçlü tarama yaptırmak istemediğimi söyledim bende. 20-22 arası iç organların incelemesi için perinatolojiye git dedi. Ona randevu alacağım. Onun haricinde herşey yolunda şükür Allaha
Çatlaklar için lierac krem önerdi. Duştan sonra da saf zeytin yağı ve Kakao yağı sür nemlendir dedi. Multivitaminin olan re genesis max doğuma kadar devam dedi. Kramplar için magnezyum yazdı. Birde demir ilacı yazdı.
Ben zayıf hamile kaldım 45ile. Sol tarafımda bazen kıpır kıpır seğirme oluyor, hareketleri midir dedim. Sen zayıfsın hissedersin, hareketler o dedi. Böyle kelebek çırpması gibi olur dedi.
Rabbim hepimizin çocuklarını hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım sanırım bebek ne taraftaysa o tarafın kaslarına baskı yapıyor. Aynısı bende de oldu. Hâlâ sol tarafım ve bacağım ağrıyor bazen.Merhabalar, 15+2 deyim. Gece yatarken hiçbirşeyim yoktu sabah uyandım sağ kalçadan üst baldıra yayılan bir ağrı var öğlen oldu hala geçmedi. Yürürken çok zorlanıyorum.hiç tanımadığım bir ağrı veya kramp nedir anlamadım. Yaşayan oldu mu doktorunuz birşey söyledi mi?
Solda kız sağda erkek teorisi doğru mu bilmiyorum.Bende senin cinsiyetini öğrenmeni bekliyordum :) benimde solda hep agrım vs olmuştu seninkide sola yerleşik benimki de diye düşünerek :) bakalım benim kızım olacakmı
Hadi gözün aydın kuzumm Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinBenimde bir kızım oluyor hanımlarkıpır kıpırdı ultrasonda, yerinde durmadı Bi türlü üçlü tarama yaptırmak istemediğimi söyledim bende. 20-22 arası iç organların incelemesi için perinatolojiye git dedi. Ona randevu alacağım. Onun haricinde herşey yolunda şükür Allaha
Çatlaklar için lierac krem önerdi. Duştan sonra da saf zeytin yağı ve Kakao yağı sür nemlendir dedi. Multivitaminin olan re genesis max doğuma kadar devam dedi. Kramplar için magnezyum yazdı. Birde demir ilacı yazdı.
Ben zayıf hamile kaldım 45ile. Sol tarafımda bazen kıpır kıpır seğirme oluyor, hareketleri midir dedim. Sen zayıfsın hissedersin, hareketler o dedi. Böyle kelebek çırpması gibi olur dedi.
Hayırlı olsun sağlıkla doğsunBenimde bir kızım oluyor hanımlarkıpır kıpırdı ultrasonda, yerinde durmadı Bi türlü üçlü tarama yaptırmak istemediğimi söyledim bende. 20-22 arası iç organların incelemesi için perinatolojiye git dedi. Ona randevu alacağım. Onun haricinde herşey yolunda şükür Allaha
Hayırlı olsun canım gözün Aydın. Öğrenmene çok sevindim darısı benim başıma. Allah hayırlı evlat etsinBenimde bir kızım oluyor hanımlarkıpır kıpırdı ultrasonda, yerinde durmadı Bi türlü üçlü tarama yaptırmak istemediğimi söyledim bende. 20-22 arası iç organların incelemesi için perinatolojiye git dedi. Ona randevu alacağım. Onun haricinde herşey yolunda şükür Allaha
Öyle canım dikkatli ol hamilelikte bir tık daha dikkat etmemiz gerekiyor.aa öyle mi, hiç bilmiyordum, tamamdır teşekkürler.
hatta internete bakmıştım, çok faydalı yazıyordu, ondan özellikle pişirmiştim. Bir daha mı, asla yemem, dün çoook korkunçtu
Aa bende onu solda erkek sağda kız diye biliyorum hatta benim iki oğlumda soldaydıSolda kız sağda erkek teorisi doğru mu bilmiyorum.Solda olup erkek olanda var, bakalım senin ne çıkacak canım
Yaaa hadi hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin prensesBenimde bir kızım oluyor hanımlarkıpır kıpırdı ultrasonda, yerinde durmadı Bi türlü üçlü tarama yaptırmak istemediğimi söyledim bende. 20-22 arası iç organların incelemesi için perinatolojiye git dedi. Ona randevu alacağım. Onun haricinde herşey yolunda şükür Allaha
Ayy maşallah ya inşallah benimde kızım olur hayırlısı ile ne güzelBenimde bir kızım oluyor hanımlarkıpır kıpırdı ultrasonda, yerinde durmadı Bi türlü üçlü tarama yaptırmak istemediğimi söyledim bende. 20-22 arası iç organların incelemesi için perinatolojiye git dedi. Ona randevu alacağım. Onun haricinde herşey yolunda şükür Allaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?