Canım benim oğluma hamileyken 13 14 haftalarda bitmişti bulantim . Bunda 16 hafta oldum ama banamisin demiyo hem bulantı hem tükürükle savaşıyorum boşuna endisenlenmeValla dedigin gibi bende de bicak gibi kesildi. Ister istemez tedirgin oldum. Allah korusun. Daha once benim gebelik kaybim oldugu icin daha tedirginim. Gerci onda hic bir zaman bulantim olmamisti
Ben tayt ve beli lastikli orme pantolon kullaniyorum. Onun disinda ustler zaten boldu. O sebeple hamile kiyafeti olarak birsey almadim henuz. Evir cevir bu 2 pantolonu kullaniyorum disarda :)Günaydın kızlar. Kendinize hiç bişey aldınız mı giymek için. İnternette doktoru dinledim sıkı ve topuklu giyinmemeğe başlamamız lazımmış artık bu haftalardan sonra. Pantolonlarım oluyor hiç kilo almadım ama bebiş sıkışır diye de korkmuyor değilim. bayram alışverişini artık hamile kıyafeti alarak değerlendirmek istiyorum o zaman 18 haftalık oluyorum. Sizler neler alacaksınız fikir olsun birbirimize
Ayni gun icinde cikiyor. Ben genelde barkod resmini cektim aile hekimi sonuc yazarak web sayfasindan girip kontrol ediyorum.Kızlar sağlık ocağına verilen detaylı kan testi sonucu kaç gun de çıkıyor?bilen var mı?
Insallah canim ama bir iki sabahtir asiri olmasada rahatsiz eden hafif bir bulanti oluyor.Canım benim oğluma hamileyken 13 14 haftalarda bitmişti bulantim . Bunda 16 hafta oldum ama banamisin demiyo hem bulantı hem tükürükle savaşıyorum boşuna endisenlenme
HaaAynen ya bende merak ediyorum.
Sizde de öylemi bilmiyorum benim oğlum erkek istiyormuş oğlum dedim neden öyle diyorsun kız da olsa güzel olur. Dediki yok hayır ben erkek istiyorum erkek olacak ben sadece dışardaki kızları seviyorum ben şok.... Beni şimdi bunaltıyo cinsiyeti bellimi erkek olacak demi. O değil kız diye ağzımızdan çıksa ona bile kızıyorkendi adida Emirhan onun adıda emir olacakmış..
Evet canım gittiğim zaman inceleme fırsatım olacak tüm ürünlerinin güzel olduğu söyleniliyor. Arkadaşım bebek kıyafetlerini almış ve çok memnun çok güzeller. En yakın zamanda gideceğim inşallah.Bu ara dönem için Lcw’de beli lastikli pantolonlar var canım ben onlardan aldım, hem çok rahat hem de hamile pantolonuna kadar bayağı bir idare edecek durumda. Gerçekten Lcw’nin hamile reyonu çok güzel, bebek kıyafetlerini de ben beğeniyorum bu arada yeğenlerime almışlığım çok oradan.
Evde bende lastikti bol pijamalar giyiniyorum ama karnımda izi çıktığını farkettim belkide sıkı lastikleri. Eğer lastikleri bol olan bişey bulursam bende almak istiyorum canım teşekkür ederimBen tayt ve beli lastikli orme pantolon kullaniyorum. Onun disinda ustler zaten boldu. O sebeple hamile kiyafeti olarak birsey almadim henuz. Evir cevir bu 2 pantolonu kullaniyorum disarda :)
Ayni gun icinde cikiyor. Ben genelde barkod resmini cektim aile hekimi sonuc yazarak web sayfasindan girip kontrol ediyorum.
Birde alinti yapmamisim bir arkadas yag sormus. Ilk hamileligimde bi oil cok onermislerdi. Ama suan henuz birsey kullanmiyorum. Muhtemelen suan ki fikrim henuz arastirmadim ama zeytinyagi ve hindistancevizi yagi kullanirim diye dusunuyorum. Benim istahim acik oldugu icin hizli kilo aldim birde kabizlik eklenince. Ama bukadar da cok almayi beklemiyordum guncel 4 kg :))
Ben trendyol milla dan almistim. Tayt da ordan orme pantolandaEvde bende lastikti bol pijamalar giyiniyorum ama karnımda izi çıktığını farkettim belkide sıkı lastikleri. Eğer lastikleri bol olan bişey bulursam bende almak istiyorum canım teşekkür ederim
Geniş lastik alıp lastiklerini değiştirebilirsin canımEvde bende lastikti bol pijamalar giyiniyorum ama karnımda izi çıktığını farkettim belkide sıkı lastikleri. Eğer lastikleri bol olan bişey bulursam bende almak istiyorum canım teşekkür ederim
Çig yedim maalesef.Sarimsaği yuttunuzmu yoksa yemeklerde vs kullandiniz
Benim de hala eski kıyafetlerim oluyor birkaç parça aldım yazın giyinmek için sezon girmeden daha uyguna geldiKızlar kıyafet konusunda fikir alıyorsunuz şaşırıyorum. Ben daha henüz hiç kilo almadım ve dahası çok verdim bulantı ve korona geçirmemden kaynaklı ama yine de bu haftalarda karnımın büyümesi mi gerekiyordu diye bir kuruntuya kapıldım sizi görünce :)) çünkü bakıyorum dümdüz benimki hala
Anladım canım :)Benim de hala eski kıyafetlerim oluyor birkaç parça aldım yazın giyinmek için sezon girmeden daha uyguna geldi
Oraya da bakarım canım teşekkür ederimBen trendyol milla dan almistim. Tayt da ordan orme pantolanda
Evet neden olmasın kiGeniş lastik alıp lastiklerini değiştirebilirsin canım
Bu işlemi kızımın pijamaları belinden düşünce yapmıştım biraz kilo alınca geri çıkardımEvet neden olmasın kiSağol
Bende kilo almadım vermedim de ama bayram için alacağımı söyledim zaten çünkü o zaman 18 hafta olucam Bazı doktorların sıkı şeyler giyilmemesi gerektiğini dinledim. Sanki göbüşümde minik küçük çıktı gibi sıksın bebeği rahatsız etsin istemiyorum o yüzden. Arkadaşlardan fikir aldım sağolsunlarKızlar kıyafet konusunda fikir alıyorsunuz şaşırıyorum. Ben daha henüz hiç kilo almadım ve dahası çok verdim bulantı ve korona geçirmemden kaynaklı ama yine de bu haftalarda karnımın büyümesi mi gerekiyordu diye bir kuruntuya kapıldım sizi görünce :)) çünkü bakıyorum dümdüz benimki hala
Maşallah baya becerikli annesiniz. Donanımlı. Akıllı insanları çok severim benBu işlemi kızımın pijamaları belinden düşünce yapmıştım biraz kilo alınca geri çıkardım
Normal benimde daha çıkmadıAnladım canım :)
Vay abisi isimde bulduHaabenim oğlanda emir ilk başta oda erkek kardeş istiyordu kız olduğunu duyunca kızdı sonra ona isim bile buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?