2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla dedigin gibi bende de bicak gibi kesildi. Ister istemez tedirgin oldum. Allah korusun. Daha once benim gebelik kaybim oldugu icin daha tedirginim. Gerci onda hic bir zaman bulantim olmamisti
Canım benim oğluma hamileyken 13 14 haftalarda bitmişti bulantim . Bunda 16 hafta oldum ama banamisin demiyo hem bulantı hem tükürükle savaşıyorum boşuna endisenlenme

Ben tayt ve beli lastikli orme pantolon kullaniyorum. Onun disinda ustler zaten boldu. O sebeple hamile kiyafeti olarak birsey almadim henuz. Evir cevir bu 2 pantolonu kullaniyorum disarda :)
Kızlar sağlık ocağına verilen detaylı kan testi sonucu kaç gun de çıkıyor?bilen var mı?
Ayni gun icinde cikiyor. Ben genelde barkod resmini cektim aile hekimi sonuc yazarak web sayfasindan girip kontrol ediyorum.

Birde alinti yapmamisim bir arkadas yag sormus. Ilk hamileligimde bi oil cok onermislerdi. Ama suan henuz birsey kullanmiyorum. Muhtemelen suan ki fikrim henuz arastirmadim ama zeytinyagi ve hindistancevizi yagi kullanirim diye dusunuyorum. Benim istahim acik oldugu icin hizli kilo aldim birde kabizlik eklenince. Ama bukadar da cok almayi beklemiyordum guncel 4 kg :))

Canım benim oğluma hamileyken 13 14 haftalarda bitmişti bulantim . Bunda 16 hafta oldum ama banamisin demiyo hem bulantı hem tükürükle savaşıyorum boşuna endisenlenme
Insallah canim ama bir iki sabahtir asiri olmasada rahatsiz eden hafif bir bulanti oluyor.

Haa benim oğlanda emir ilk başta oda erkek kardeş istiyordu kız olduğunu duyunca kızdı sonra ona isim bile buldu

Evet canım gittiğim zaman inceleme fırsatım olacak tüm ürünlerinin güzel olduğu söyleniliyor. Arkadaşım bebek kıyafetlerini almış ve çok memnun çok güzeller. En yakın zamanda gideceğim inşallah.

Evde bende lastikti bol pijamalar giyiniyorum ama karnımda izi çıktığını farkettim belkide sıkı lastikleri. Eğer lastikleri bol olan bişey bulursam bende almak istiyorum canım teşekkür ederim

Kızlar kıyafet konusunda fikir alıyorsunuz şaşırıyorum. Ben daha henüz hiç kilo almadım ve dahası çok verdim bulantı ve korona geçirmemden kaynaklı ama yine de bu haftalarda karnımın büyümesi mi gerekiyordu diye bir kuruntuya kapıldım sizi görünce :)) çünkü bakıyorum dümdüz benimki hala

Evde bende lastikti bol pijamalar giyiniyorum ama karnımda izi çıktığını farkettim belkide sıkı lastikleri. Eğer lastikleri bol olan bişey bulursam bende almak istiyorum canım teşekkür ederim
Geniş lastik alıp lastiklerini değiştirebilirsin canım

Benim de hala eski kıyafetlerim oluyor birkaç parça aldım yazın giyinmek için sezon girmeden daha uyguna geldi

Bende kilo almadım vermedim de ama bayram için alacağımı söyledim zaten çünkü o zaman 18 hafta olucam Bazı doktorların sıkı şeyler giyilmemesi gerektiğini dinledim. Sanki göbüşümde minik küçük çıktı gibi sıksın bebeği rahatsız etsin istemiyorum o yüzden. Arkadaşlardan fikir aldım sağolsunlar

Merhaba bende cumartesi ikili teste gittim 12+1 de cinsiyet tahmini yaptı doktor %80 erkek dedi. Burada benimle aynı gün olan merak eden bir arkadaş vardı nickini hatırlayamadım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…