2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bende birşey almadım ama bı doktor kontrolünden sonra alayım diyorum. Pantolonlarım olmuyor kesinlikle ustlerim oluyor ama pantolon almak lazım
İns öğrenirsiniz ben dün gittim 16+4 goztermiyo dedi 4 hafta sonra yine gidecem ozaman 20 haft olacak ins gösterir kendini
İnşaallah canım benimkide salı günü gideceğim 16+3 oluyo umarım gösterir genelde göstermezse kız derler ama ne kadar doğru bilemedim.
Haa benim oğlanda emir ilk başta oda erkek kardeş istiyordu kız olduğunu duyunca kızdı sonra ona isim bile buldu
Demekki emirler öyle istiyor.

Canım ilk gebelikse ondan olabilir ben ilk gebeligimde 4 aylıkken küçücük bir karnım vardı dışardan belli bile olmuyordu ama şimdi baya belli oluyor. İlk gebelikse normal

Bakayım Bi canım çok teşekkür ederim.
Canım bulantı bitince kilo almaya başlıyor insan. Benim bile minicik çıktı ama rahat olsun diye hafif sıkmaya başlayınca aldım bir tane tayt. 16dan sonra çıkmaya başlar seninde
saf vazalin de iyi geliyormuş
Eczanede var mıdır ki nerden buluruz onu

merhaba kızlarrr bizim de bugün muayenemiz vardı, 12 haftalık özele gitmiştim kıza benzetmişti bugün devlet te yine erken daha dedi 14+5 olduk, ama bacak arasını banada gösterdi bak bişey yok kız gibi sanki ama kesin değil dedi bakalım artık kısmet bende çin rus japon her takvim kız diyor bakalım genital nub teorisi kız, ramzi teorisi de kız, bakalım ne olacak

Canım alalım işte yavaştan bende heyecanlanıyorum aynı zamanda

Kızlar ultrasyona göre 16 hafta oldum bulantılar hafif azaldı ama bu tüküruk hep aynı devam ediyor .mahfoldum

Bizimki yan durmuştu oynamıyordu uzanmıştı keyfince doktor gıcık kafasını. Yormak istemedi çatala çıktım bu cihazda gözükmez dedl kafasından attı beni

Kızlar şimdi doktordan geliyorum. İnşallah kızım oluyor yüzde 90 dedi doktor. Değişeceğini sanmıyorum. Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı için
Maşallah Allah bağışlasın herkes öğrendi bı ben kaldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…