saf vazalin de iyi geliyormuşBen göğüslerimi istemsizce kaşıyorum ve kaşıdıktan sonra aklıma geliyor. Göbekten önce göğüslerim çatlamaya başladı.dediğin gibi ucuz değiller heralde ya. El mahkum, bir tane alıp denemek lazım sanırım.
Ewt okulda melisa diye arkadaşı varmış illem onun ismi olcakmisVay abisi isimde buldumaşallah
Canım bende birşey almadım ama bı doktor kontrolünden sonra alayım diyorum. Pantolonlarım olmuyor kesinlikle ustlerim oluyor ama pantolon almak lazımGünaydın kızlar. Kendinize hiç bişey aldınız mı giymek için. İnternette doktoru dinledim sıkı ve topuklu giyinmemeğe başlamamız lazımmış artık bu haftalardan sonra. Pantolonlarım oluyor hiç kilo almadım ama bebiş sıkışır diye de korkmuyor değilim. bayram alışverişini artık hamile kıyafeti alarak değerlendirmek istiyorum o zaman 18 haftalık oluyorum. Sizler neler alacaksınız fikir olsun birbirimize
İnşaallah canım benimkide salı günü gideceğim 16+3 oluyo umarım gösterir genelde göstermezse kız derler ama ne kadar doğru bilemedim.İns öğrenirsiniz ben dün gittim 16+4 goztermiyo dedi 4 hafta sonra yine gidecem ozaman 20 haft olacak ins gösterir kendini
Demekki emirler öyle istiyor.Haabenim oğlanda emir ilk başta oda erkek kardeş istiyordu kız olduğunu duyunca kızdı sonra ona isim bile buldu
Allah razı olsun canım annemin en büyük çocuğuyum babaannemle birlikte büyüdük bir çok şey öğretirdi ikisi bana onun etkisi olduğunu düşünüyorumMaşallah baya becerikli annesiniz. Donanımlı. Akıllı insanları çok severim ben
Canım ilk gebelikse ondan olabilir ben ilk gebeligimde 4 aylıkken küçücük bir karnım vardı dışardan belli bile olmuyordu ama şimdi baya belli oluyor. İlk gebelikse normalKızlar kıyafet konusunda fikir alıyorsunuz şaşırıyorum. Ben daha henüz hiç kilo almadım ve dahası çok verdim bulantı ve korona geçirmemden kaynaklı ama yine de bu haftalarda karnımın büyümesi mi gerekiyordu diye bir kuruntuya kapıldım sizi görünce :)) çünkü bakıyorum dümdüz benimki hala
Evet sağlıklı ilk gebeliğimCanım ilk gebelikse ondan olabilir ben ilk gebeligimde 4 aylıkken küçücük bir karnım vardı dışardan belli bile olmuyordu ama şimdi baya belli oluyor. İlk gebelikse normal
Normal canım endişelenmene gerek yok ben ilk gebeligimde 5 ayımda birşeyler almıştım anca çıkmıştı karnım oda az birşeyEvet sağlıklı ilk gebeliğim
Anlıyorum canım sağlıklı olsun da hepimizin nasılsın bebisi, hiç sorun değilNormal canım endişelenmene gerek yok ben ilk gebeligimde 5 ayımda birşeyler almıştım anca çıkmıştı karnım oda az birşey
Bakayım Bi canım çok teşekkür ederim.Canm ben ilk önce palmers aldım ve iyi gelmedi döküntü gibi oldu göbek bölgem sonra bio oil aldım daha ucuz ve uzun süre de gidiyor. O döküntüler 2 3 gün içinde geçti. Onunla devam ediyorum 83tlye almıştım büyük boyunu. Neredeyse 1aydir sürüyorum yarıya gelmedi bile :)
Canım bulantı bitince kilo almaya başlıyor insan. Benim bile minicik çıktı ama rahat olsun diye hafif sıkmaya başlayınca aldım bir tane tayt. 16dan sonra çıkmaya başlar senindeKızlar kıyafet konusunda fikir alıyorsunuz şaşırıyorum. Ben daha henüz hiç kilo almadım ve dahası çok verdim bulantı ve korona geçirmemden kaynaklı ama yine de bu haftalarda karnımın büyümesi mi gerekiyordu diye bir kuruntuya kapıldım sizi görünce :)) çünkü bakıyorum dümdüz benimki hala
Eczanede var mıdır ki nerden buluruz onusaf vazalin de iyi geliyormuş
Bakayım Bi canım çok teşekkür ederim.
Canım bulantı bitince kilo almaya başlıyor insan. Benim bile minicik çıktı ama rahat olsun diye hafif sıkmaya başlayınca aldım bir tane tayt. 16dan sonra çıkmaya başlar seninde
Eczanede var mıdır ki nerden buluruz onu
Canım alalım işte yavaştan bende heyecanlanıyorum aynı zamandaCanım bende birşey almadım ama bı doktor kontrolünden sonra alayım diyorum. Pantolonlarım olmuyor kesinlikle ustlerim oluyor ama pantolon almak lazım
İnşaallah canım benimkide salı günü gideceğim 16+3 oluyo umarım gösterir genelde göstermezse kız derler ama ne kadar doğru bilemedim.
Demekki emirler öyle istiyor.
Aynen başlamak lazım yaCanım alalım işte yavaştan bende heyecanlanıyorum aynı zamanda
Ne güzel çok şanslısınız. MaşallahAllah razı olsun canım annemin en büyük çocuğuyum babaannemle birlikte büyüdük bir çok şey öğretirdi ikisi bana onun etkisi olduğunu düşünüyorum
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar şimdi doktordan geliyorum. İnşallah kızım oluyor yüzde 90 dedi doktor. Değişeceğini sanmıyorum. Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı için
Bizimki yan durmuştu oynamıyordu uzanmıştı keyfinceCanım bende birşey almadım ama bı doktor kontrolünden sonra alayım diyorum. Pantolonlarım olmuyor kesinlikle ustlerim oluyor ama pantolon almak lazım
İnşaallah canım benimkide salı günü gideceğim 16+3 oluyo umarım gösterir genelde göstermezse kız derler ama ne kadar doğru bilemedim.
Demekki emirler öyle istiyor.
Güzel isim nie Melisa ki bu yaşta bu çocuklar alemEwt okulda melisa diye arkadaşı varmış illem onun ismi olcakmis
Maşallah Allah bağışlasınKızlar şimdi doktordan geliyorum. İnşallah kızım oluyor yüzde 90 dedi doktor. Değişeceğini sanmıyorum. Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?