Kendi randevunuza çok varsa tip merkezleri tarzı küçük yerler oluyor, hem özel olduğu için güzel ilgileniyorlar hem de ozeldeki paranın üçte, dörtte biri maliyetinde :)) ben olsam yerinizde oralara gider öğrenirim cinsiyetini :)Maşallah Allah bağışlasınherkes öğrendi bı ben kaldım ya
İstese bakardı yaniBizimki yan durmuştu oynamıyordu uzanmıştı keyfincedoktor gıcık kafasını. Yormak istemedi çatala çıktım bu cihazda gözükmez dedl kafasından attı beni
Ay cok guldum alemler bunlarGüzel isim nie Melisa ki bu yaşta bu çocuklar alembenim kızda 5.5 yaşında colizgi filim izliyor bebeğin adını Peter koyacak adı Peter olsun dedi erkek ismi ama
Sağol canım hepimizin inşallahhayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Canım bende de azaldı ama dediğin gihi tükürük, balgam hissi hâlâ var. Bulantı azaldı ona şükrediyorum.Kızlar ultrasyona göre 16 hafta oldum bulantılar hafif azaldı ama bu tüküruk hep aynı devam ediyor .mahfoldum
Canım ultrasona girmeden önce tok ol ve tatlı birşeyler ye. O zaman hareketli oluyorlar gösterir belkiMaşallah Allah bağışlasınherkes öğrendi bı ben kaldım ya
Ben gerrum u kullanıyorum iki hafta oldu doktor vermiştiFerrum demir ilacı, efermag magnezyum kızlar. Bunlarda kullanan var mı?
FerrummmBen gerrum u kullanıyorum iki hafta oldu doktor vermişti
Sabah di canım muanem çikolata meyve suyu yedim içtim zaten benim bebek oynamıyor hareket etmiyo tembelCanım bende de azaldı ama dediğin gihi tükürük, balgam hissi hâlâ var. Bulantı azaldı ona şükrediyorum.
Canım ultrasona girmeden önce tok ol ve tatlı birşeyler ye. O zaman hareketli oluyorlar gösterir belki
Aynen canım kısmet gelecek ayın 20 sine öğrenirim insİstese bakardı yanineyse nasip diyelim artık birdahakine öğrenirsin inşaallah
Canım ben Almanya'da yım burda öyle her doktora gidilmiyor başta katydini yapion çocuk doğana kadar o bakacak burda kadın doktoru bulmak çok zor kayıtlar doluKendi randevunuza çok varsa tip merkezleri tarzı küçük yerler oluyor, hem özel olduğu için güzel ilgileniyorlar hem de ozeldeki paranın üçte, dörtte biri maliyetinde :)) ben olsam yerinizde oralara gider öğrenirim cinsiyetini :)
Ben 12. Haftadan beri ocean mummy kullanıyorum. 15. Haftada da osende demir c başlandı kuzum.Ferrum demir ilacı, efermag magnezyum kızlar. Bunlarda kullanan var mı?
Sağol canım inşallah sende yakında öğrenirsin en değerliniMaşallah Allah bağışlasınherkes öğrendi bı ben kaldım ya
Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla gelsinKızlar şimdi doktordan geliyorum. İnşallah kızım oluyor yüzde 90 dedi doktor. Değişeceğini sanmıyorum. Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı için
Ben de varımMaşallah Allah bağışlasınherkes öğrendi bı ben kaldım ya
Eline emeğine sağlık canımBu arada anketimiz eklendi. Kız ya da erkek bebişleri seçebilirsiniz. Bakalım kız senesi mi gerçekten?
Yan etki falan yapmıyor dimi onu merak ettimFerrummm
Uykucu çıktı senin minnoş deseneSabah di canım muanem çikolata meyve suyu yedim içtim zaten benim bebek oynamıyor hareket etmiyo tembel
Ferrum yan etki filan yapıyormu ki acaba kuzum?Ben 12. Haftadan beri ocean mummy kullanıyorum. 15. Haftada da osende demir c başlandı kuzum.
Ferrumu kullanan çok arkadaşım oldu.
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİyi akşamlar herkeseee
Haftalardır yazılan her şeyi gunde üç kez kontrol ediyorum ama farkettim ki kendimi listeye ekletmemişimbeni de ekler misiniiiiz
21.01.2021 son adet tarihim.
İlk gebeliğim
24 yaşındayım
Doktorum kıza benzetti ama henüz kesin değil tabi :) hepimize güzel, sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum
kız sanıyordum erkekmiş bizimkiCanım bende de azaldı ama dediğin gihi tükürük, balgam hissi hâlâ var. Bulantı azaldı ona şükrediyorum.
Canım ultrasona girmeden önce tok ol ve tatlı birşeyler ye. O zaman hareketli oluyorlar gösterir belki
2.cocuktan beter 2.side uykucu du hiç oynamazfi ama yine de 15. Haftada kendini belli etti arada bir ufak ufak oynardı bu 3. Tembel 17 haftalık olacaz benimle muhatap olmuoYan etki falan yapmıyor dimi onu merak ettimbulantı falan yazıyor da. Hazır bulantılar bitmek üzereyken tekrar kabusum başlasın istemiyorum
Uykucu çıktı senin minnoş desene
Ferrum yan etki filan yapıyormu ki acaba kuzum?
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla gelsin
Ben de varım
Eline emeğine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?