2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah Allah bağışlasın herkes öğrendi bı ben kaldım ya
Kendi randevunuza çok varsa tip merkezleri tarzı küçük yerler oluyor, hem özel olduğu için güzel ilgileniyorlar hem de ozeldeki paranın üçte, dörtte biri maliyetinde :)) ben olsam yerinizde oralara gider öğrenirim cinsiyetini :)

Kızlar ultrasyona göre 16 hafta oldum bulantılar hafif azaldı ama bu tüküruk hep aynı devam ediyor .mahfoldum
Canım bende de azaldı ama dediğin gihi tükürük, balgam hissi hâlâ var. Bulantı azaldı ona şükrediyorum.
Canım ultrasona girmeden önce tok ol ve tatlı birşeyler ye. O zaman hareketli oluyorlar gösterir belki

Ferrum demir ilacı, efermag magnezyum kızlar. Bunlarda kullanan var mı?

Eklentiler

• IMG_20210421_174201.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 176
Sabah di canım muanem çikolata meyve suyu yedim içtim zaten benim bebek oynamıyor hareket etmiyo tembel

Canım ben Almanya'da yım burda öyle her doktora gidilmiyor başta katydini yapion çocuk doğana kadar o bakacak burda kadın doktoru bulmak çok zor kayıtlar dolu çok yer baktım ama almadılar beni kayıtlar dolu dedi bende mecbur biryere tek gidiyorm

İyi akşamlar herkeseee
Haftalardır yazılan her şeyi gunde üç kez kontrol ediyorum ama farkettim ki kendimi listeye ekletmemişim beni de ekler misiniiiiz
21.01.2021 son adet tarihim.
İlk gebeliğim
24 yaşındayım
Doktorum kıza benzetti ama henüz kesin değil tabi :) hepimize güzel, sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum

Kızlar şimdi doktordan geliyorum. İnşallah kızım oluyor yüzde 90 dedi doktor. Değişeceğini sanmıyorum. Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı için
Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla gelsin
Ben de varım
Bu arada anketimiz eklendi. Kız ya da erkek bebişleri seçebilirsiniz. Bakalım kız senesi mi gerçekten?
Eline emeğine sağlık canım

Yan etki falan yapmıyor dimi onu merak ettim bulantı falan yazıyor da. Hazır bulantılar bitmek üzereyken tekrar kabusum başlasın istemiyorum
Sabah di canım muanem çikolata meyve suyu yedim içtim zaten benim bebek oynamıyor hareket etmiyo tembel
Uykucu çıktı senin minnoş desene
Ben 12. Haftadan beri ocean mummy kullanıyorum. 15. Haftada da osende demir c başlandı kuzum.
Ferrumu kullanan çok arkadaşım oldu.
Ferrum yan etki filan yapıyormu ki acaba kuzum?
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kız sanıyordum erkekmiş bizimki o kadar tatlı yedim bana mısın demedi uykucu uyuyordu

2.cocuktan beter 2.side uykucu du hiç oynamazfi ama yine de 15. Haftada kendini belli etti arada bir ufak ufak oynardı bu 3. Tembel 17 haftalık olacaz benimle muhatap olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…