Amin ins canımSağol canım inşallah sende yakında öğrenirsin en değerliniçok güzel bir duygu
Pazartesi gidiyorum nasipseİns öğreniriz bir dahaki raneevuda
16 canım pazartesi 16+6 olacak öğrenirim inşallah bu defaHadi ins kaç haftalık bebiş
Senin bebek benimkinden 4 gün sanirim küçük16 canım pazartesi 16+6 olacak öğrenirim inşallah bu defa
Amin cümlemizin inşallahHayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla gelsin
Ben de varım
Eline emeğine sağlık canım
Yok canım yapmıyor iki haftadır kullanıyorumYan etki falan yapmıyor dimi onu merak ettimbulantı falan yazıyor da. Hazır bulantılar bitmek üzereyken tekrar kabusum başlasın istemiyorum
Uykucu çıktı senin minnoş desene
Ferrum yan etki filan yapıyormu ki acaba kuzum?
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende öğrenemedim bakalım cuma randevum var :)Maşallah Allah bağışlasınherkes öğrendi bı ben kaldım ya
Ah anladım canım burdaki sistemden epey farklıymış.. Neyse olsun cinsiyet sadece bir detay, Rabbim sağlık sıhhat versin minislereCanım ben Almanya'da yım burda öyle her doktora gidilmiyor başta katydini yapion çocuk doğana kadar o bakacak burda kadın doktoru bulmak çok zor kayıtlar doluçok yer baktım ama almadılar beni kayıtlar dolu dedi bende mecbur biryere tek gidiyorm
Tükürük beni mahfetti elimde poşet dolanıyorum sosyal hayat diye bir şey kalmadı evden dışarı cikamiorumCanım bende de azaldı ama dediğin gihi tükürük, balgam hissi hâlâ var. Bulantı azaldı ona şükrediyorum.
Canım ultrasona girmeden önce tok ol ve tatlı birşeyler ye. O zaman hareketli oluyorlar gösterir belki
Tükürük derken tam olarak sorununuz nedirTükürük beni mahfetti elimde poşet dolanıyorum sosyal hayat diye bir şey kalmadı evden dışarı cikamiorum
Benim sana kız diyesim geldi ama hadi bakalımAcaba benimkide mi kız olacak arada 1 gün varhayirlisila ins gelecek ay öğrenirim 20 sinde
Bazıları öyle oluyor ya, habire uyuyorlar sıpalarkız sanıyordum erkekmiş bizimkio kadar tatlı yedim bana mısın demedi uykucu uyuyordu
Aman yapmasın ya ne güzelYok canım yapmıyor iki haftadır kullanıyorumbenim bulantılatım çoktu ama 12.hafta da geçmişti baya baya bu hapı içince de herhangi bir yan etki olmadı
Geçiyor canım birşekilde ama zor oluyor işte. Ben tükürmekten bıktım yutuyorum artıkTükürük beni mahfetti elimde poşet dolanıyorum sosyal hayat diye bir şey kalmadı evden dışarı cikamiorum
Canım inşallah geçer de zaten dışarda pek sosyal hayat yok çıkmaman daha iyi malum pandemi var bence birşey kaybetmezsin aksina kendini korumuş olursun.Tükürük beni mahfetti elimde poşet dolanıyorum sosyal hayat diye bir şey kalmadı evden dışarı cikamiorum
Yutulacak gibi değilBenim sana kız diyesim geldi ama hadi bakalım
Bazıları öyle oluyor ya, habire uyuyorlar sıpalardoğunca da uyurlar inşallah
Aman yapmasın ya ne güzelbenimde çok azalttı bulantı bitmek üzere Allaha şükür. Dün ilk defa içmedim prilamı, bu gün hafif bulanıyor ama geçiyor şükür.
Geçiyor canım birşekilde ama zor oluyor işte. Ben tükürmekten bıktım yutuyorum artık
Doğru diyosun . Yarın gidebilirsem kovid testi vercem tat koku duyum tamamen gitti şüphe duyuyorumCanım inşallah geçer de zaten dışarda pek sosyal hayat yok çıkmaman daha iyi malum pandemi var bence birşey kaybetmezsin aksina kendini korumuş olursun.
Ayy mesajı okuyunca ırmağının akışına kurban olasım geldi ülkemin.Canım ben Almanya'da yım burda öyle her doktora gidilmiyor başta katydini yapion çocuk doğana kadar o bakacak burda kadın doktoru bulmak çok zor kayıtlar doluçok yer baktım ama almadılar beni kayıtlar dolu dedi bende mecbur biryere tek gidiyorm
İns öğrenirsin canımbende öğrenemedim bakalım cuma randevum var :)
Evet canım tahmini doğum 5 ekim senin 1 ekim inşallah canımSenin bebek benimkinden 4 gün sanirim küçükbizimki cuma günü 17 haft oluyot ins ogrenirsin canım eli boş gelmezsin eve
En son 12de gitmiştim canım hastalıktan sebep çok sık gitmekten korkuyorum bi de 3 yaşında kızım var ailelerden uzağız bırakacak kimsemiz yok o da mecburen bizle hastaneye geliyor onu da sürüklememek için az sıklıkta gitmeye çalışıyorum canımAmin cümlemizin inşallah14+5 de öğrendim senin hali hazırda bellidir canım Allah gönlünüze göre versin
Amin sağol canım Rabbim tüm anneleri yavrularına bağışlasın kavussunlar inşallahAh anladım canım burdaki sistemden epey farklıymış.. Neyse olsun cinsiyet sadece bir detay, Rabbim sağlık sıhhat versin minislere
Ya bilmiyom ki teoriler hep erkek dedi bebeğin kafası sckull teilorisi mi ne odacerkek gosteriyo bakalkm hayırlısı ins sağlıklı olsundaBenim sana kız diyesim geldi ama hadi bakalım
Bazıları öyle oluyor ya, habire uyuyorlar sıpalardoğunca da uyurlar inşallah
Aman yapmasın ya ne güzelbenimde çok azalttı bulantı bitmek üzere Allaha şükür. Dün ilk defa içmedim prilamı, bu gün hafif bulanıyor ama geçiyor şükür.
Geçiyor canım birşekilde ama zor oluyor işte. Ben tükürmekten bıktım yutuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?