2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yok canım yapmıyor iki haftadır kullanıyorum benim bulantılatım çoktu ama 12.hafta da geçmişti baya baya bu hapı içince de herhangi bir yan etki olmadı

Ah anladım canım burdaki sistemden epey farklıymış.. Neyse olsun cinsiyet sadece bir detay, Rabbim sağlık sıhhat versin minislere

Tükürük beni mahfetti elimde poşet dolanıyorum sosyal hayat diye bir şey kalmadı evden dışarı cikamiorum

Tükürük beni mahfetti elimde poşet dolanıyorum sosyal hayat diye bir şey kalmadı evden dışarı cikamiorum
Tükürük derken tam olarak sorununuz nedir ben de koronayken çok kusuyordum ve baya baya tükürük de kusuyordum ondan mı bahsediyorsunuz acaba

Acaba benimkide mi kız olacak arada 1 gün var hayirlisila ins gelecek ay öğrenirim 20 sinde
Benim sana kız diyesim geldi ama hadi bakalım
kız sanıyordum erkekmiş bizimki o kadar tatlı yedim bana mısın demedi uykucu uyuyordu
Bazıları öyle oluyor ya, habire uyuyorlar sıpalardoğunca da uyurlar inşallah
Yok canım yapmıyor iki haftadır kullanıyorum benim bulantılatım çoktu ama 12.hafta da geçmişti baya baya bu hapı içince de herhangi bir yan etki olmadı
Aman yapmasın ya ne güzel benimde çok azalttı bulantı bitmek üzere Allaha şükür. Dün ilk defa içmedim prilamı, bu gün hafif bulanıyor ama geçiyor şükür.
Geçiyor canım birşekilde ama zor oluyor işte. Ben tükürmekten bıktım yutuyorum artık

Canım inşallah geçer de zaten dışarda pek sosyal hayat yok çıkmaman daha iyi malum pandemi var bence birşey kaybetmezsin aksina kendini korumuş olursun.

Yutulacak gibi değil bitse bizde rahata erişsek

Canım inşallah geçer de zaten dışarda pek sosyal hayat yok çıkmaman daha iyi malum pandemi var bence birşey kaybetmezsin aksina kendini korumuş olursun.
Doğru diyosun . Yarın gidebilirsem kovid testi vercem tat koku duyum tamamen gitti şüphe duyuyorum

Ayy mesajı okuyunca ırmağının akışına kurban olasım geldi ülkemin.

Senin bebek benimkinden 4 gün sanirim küçük bizimki cuma günü 17 haft oluyot ins ogrenirsin canım eli boş gelmezsin eve
Evet canım tahmini doğum 5 ekim senin 1 ekim inşallah canım
Amin cümlemizin inşallah 14+5 de öğrendim senin hali hazırda bellidir canım Allah gönlünüze göre versin
En son 12de gitmiştim canım hastalıktan sebep çok sık gitmekten korkuyorum bi de 3 yaşında kızım var ailelerden uzağız bırakacak kimsemiz yok o da mecburen bizle hastaneye geliyor onu da sürüklememek için az sıklıkta gitmeye çalışıyorum canım

Ah anladım canım burdaki sistemden epey farklıymış.. Neyse olsun cinsiyet sadece bir detay, Rabbim sağlık sıhhat versin minislere
Amin sağol canım Rabbim tüm anneleri yavrularına bağışlasın kavussunlar inşallah

Ya bilmiyom ki teoriler hep erkek dedi bebeğin kafası sckull teilorisi mi ne odacerkek gosteriyo bakalkm hayırlısı ins sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…